Söndag

Vaknade halv 8 idag, jätte irriterande eftersom jag inte alls var pigg då, men jag var tydligen så pigg så att jag inte kunde somna om.
Gick i alla fal upp, åt frukost, duschade, klädde på mig och nu sitter jag här.

Snart ska jag åka in till stan och träffa Fia :) Ska svänga förbi typ OnOff eller nått också och köpa en mikrofon så jag kan prata med Anna på skype :)
Pratade med henne igår, eller hon pratade och jag skrev på msn, men idag hoppas jag på att jag också kan prata.

I eftermiddag ska jag ut till hästen, tanken är att vi ska rida ut :)

Ciao!

Lördag

Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen. Ninni red, sen släppte vi ut det lilla monstret i hagen, och smörjde och fixade.
Igår när Frida skulle gå in i vattenspiltan så blev hon rädd för något och kastade upp huvudet, med påföljd av att hon slog huvudet i dörrkarmen (heter det så?) så idag när vi skulle ta in henne där var hon lite tveksam till det, men efter ett tag fick vi in henne. Igår var det inga problem bara man tog det från ett speciellt håll, men idag var det inte lika kul att gå in. Men eftersom vi går in där typ varje dag med henne så hoppas jag att det snart kommer gå lika enkelt som det gjorde innan hennes lilla olycka.
                                       
                                              Bästa låten att rida till!


Imorgon ska jag träffa Fia inne i stan och ta en fika! Jag har inte träffat henne på hur länge som helst så det ska verkligen bli supermysigt! Jag har en hel del att berätta för henne och jag antar att hon har minst lika mycket att berätta för mig!

Nu ska jag tvätta mina kläder och sen hjälpa mamma med maten.

Ciao!

Fredag

Idag har det varit lite hysteriskt på jobbet, men, allt löste sig tillslut och jag hann med 20 i 5 bussen även idag :)
Då var Ninni och Erik redan i stallet och mockade. Sen åkte dom iväg på middag, så jag ocg Frida var själva. Det gick bra, vi borstade, red, var i vattenspiltan och lite så.

Usch, jag är verkligen trött, ska hoppa in i duschen nu och sen soooova!!
Imorgon ska jagtill Aba-ridsport och kolla vad en säkerhetsväst kostar eftersom min är spårlöst försvunnen :S

Nu avslutar jag det här inlägget för blogg.se börjar krångla och det orkar jag inte med.

Ciao!

Torsdag

Igår efter jobbet var jag död. D-Ö-D!
Idag när klockan ringde klockan 6 var jag typ halvt medvetslös, men efter att ha tryckt i mig en macka och en kopp kaffe så började jag vakna till.

Idag var det ganska rörigt på jobbet, men jag fick i alla fall springa iväg lite tidigare så jag hann med 20 i 5 bussen ut till stallet.
När jag kom dit hade Ninni typ mockat allt, sen red hon. Idag var det 3 ndra i ridhuset, ilket inte Frida är van vid än, så hon blev väldigt speedad och gjorde typ allt annat än det hon skulle, jag tyckte synd om stackars Ninni, som dessutom hade haft migrän tidigare på dagen...

Nu ska jag hoppa in i duschen och förhoppningsvis kunna gå och lägga mig innan klockan 10!

Ciao!

Lugnt på jobbet

Sitter på jobbet och göra absolut ingenting... Haha, hoppas det kommer lite folk snart så jag lär mig hur allt funkar, lite svårt att lära sig när det inte kommer några kunder/patienter :P

Idag har jag jobbat, först på dagis och sen här, så det blev inget stall idag, hoppas det gick bra för Ninni.

Nej, nu är jag hungrig, hoppas jag kan kila iväg och äta snart.

Jag saknar min Dauni!

Tisdag

Idag har jag hunnit med ganska mycket.
Jag jobbade fram till klockan tre, sen cyklade jag hem, bytte om om tog bussen till stallet. Väl där började jag mocka en box som rent ut sagt såg helt förjävlig ut. Jag ville bara stänga dörren och gå, men så kan man ju inte göra. Efter typ 25 minuter kom Ninni och hjälpe mig :)

Idag har jag och Fridolin hoppat lite och Ninni fick agera banbyggare (eller det var bara två hinder)
Det gick bra och hon tyckte att det var sjukt kul och det gick fortare och fortare ju längre tiden gick :P
Efter hoppningen fixade vi höpåsar, borstade av Frida och åkte hem, jag fick skjuts av Ninni och Erik, tack tack :)

Nu har jag ätit, gått en promenix med hunden och duschat, ska snart gå och lägga mig, är rätt trött...

Imorgon fyller lillebror 18, så vi ska upp och sjunga. Sen ska jag jobba från halv 9 till typ kvart i fem, sen bär det av till nästa jobb, från fem till nio. Usch, jag kommer vara död, haha :P

Ciao!

Måndag

Idag åkte jag ut till stallet så jag var där ungefär vid 11, då var Ninni redan där och borstade och fixade. Sen medan jag mockade så red hon och sen skrittade vi ut en liten plutt sväng bara för att Frida skulle få se något annat än ridhuset och stallplanen. Det fanns väldigt mycket att titta på tyckte hon, haha. Vi får ta en längre tur någon dag när vi har lite sällskap.

Ikväll har jag jobbat, nytt jobb, så jag har försökt lära mig hur allting fungerar. Som tur var var det lugnt, hoppas det är lika lugnt på onsdag också.

Imorgon åker vi ut till stallet på kvällen, tanken är att vi ska hoppa lite :) Vi får se hur det går, men det går säker bra, lite fort kanske :P


Frida i hagen :)


Ciao!

Söndag

Det här går inte, jag måste införskaffa mig en liten moped, bussen går ju typ aldrig, jag blir galen!
Pratade med pappa Daun i fredags, han skulle kolla på Veras moppe och se varför den inte startade, sen skulle han höra av sig, hoppas han fick igång den.
Frågan är hur jobbigt det är att cykla, dit är det nog inga större problem, frågan är bara hur lång tid det tar att trampa hem, jag har ju ett x antal uppförsbackar att tampas med...

För ovanlighetens skull så tillbringade jag min dag ute i stallet med Ninni och Fridolin :)
Ninni red idag, och det såg jättebra ut, vi har dock lite saker att jobba på :P
Idag tittade Jennifer, Lollo och Lia förbi, dom hade varit på massa ställen och stannade inte så länge för dom skulle vidare på sin lilla utflykt.

Vid fem kom mamma och hämtade mig och nu har jag precis ätit middag och skasnart göra ett nytt försök med att fixa internet på min dator, det går väl så där halvbra om du frågar mig...

   


Ciao ciao!

Hej

Idag var jag i stallet vid kvart i 12, då var Ninni redan där och mockade. Jag känner att det är min tur att mocka imorgon, jag har kommit undan i typ 2 eller 3 dagar nu, oops :P
Idag kom jag i alla fall ihåg att ta med mig kameran. Ninni fick agera fotograf när jag red, och imorgon blir det nog tvärt om.
Ninnis bror + fru/flickvän(?) + bäbis var och hälsade på en liten stund idag, dom tyckte Fridolin var söt :)

Ikväll har jag tvättat mina kläder + hjälpt mamma att möblera om i vardagsrummet. Hon fick ett ryck, jag och min bror var lite skeptiska till det hela i början, men det blev faktiskt helt okej.



   
Hihi, Ninni fick mocka, men imorgon åker jag på det...

Ciao!

Lördag

Hallå!
Igår var jag så ser i huvudet så jag orkade inte blogga. Jag tillbringade gårdagen i stallet och på kvällen gjorde jag typ ingenting.

Nu har jag ätit frukost och ska väl snart klä på mig och åka till stallet. Jag och Ninni borde ta oss en tripp till IKEA också, vi får se om vi kan försöka ta oss dit idag, annars får vi ta det en annan dag.

På tal om något helt annat så gick det inte så bra för våra svenska friidrottare i OS, trist tycker jag eftersom det är typ det som jag verkligen tycker är roligt att se på. Det var ju kul att vi tog två (?) medaljer i cykling, men vem kollar på det liksom?

Nä, nu måste jag fixa lite, kanske skriver mer ikväll.

Ciao!


Torsdag

Hallå!
Idag har jag varit i stallet typ hela dagen, från 9 till 5, halv 6.
Jag red i typ en timme, hon var lite spänd, men det var ju första gången där så det är inte så konstigt, men det gick bra, hon är så snäll.
Sen har vi smort allt, asså verkligen allt! Från träns, till sadlar och stövlar. Sen kom Jennifer ut och tittade lite.

När jag var på väg hem så började det spöregna, herre Gud, det regnade så mycket så jag kan inte beskriva hur mycket det regnade! Min snälla lillebror gick i alla fall ner till tunnelbanan med mina stövlar och ett paraply så jag slapp bli dygsur på vägen hem från tunnelbanan, tack :)

Juste, grattis till Rolf-Göran Bengtsson som tog OS-silver i hoppning!!

Ciao!


.

Nu har jag precis ätit frukost och klätt på mig, och nu ska jag slänga på mig en tröja och bege mig ut till stallet.
Det blir nog en heldag där ute, så jag skriver mer ikväll, annars imorgon!

Ciao!

Äntligen!

Haha, nu är jag så sjukt glad! :D
Skulle dock vilja har lite mer koll på en del saker, men jag tror att det mesta kommer lösa sig imorgon.

Nu ska jag duscha och sen sova, är jätte trött!

Puss

Ps, Grattis Ella som har fått en lillebror, nu har du fyra små bröder ;)

Äntligen onsdag!

Kan tiden gå lite snabbare, tack! Just nu går den nämnligen sjukt långsamt!

Idag vid typ 4 ska jag träffa Vera och testa hennes moppe, haha, det ska bli lite roligt. Det här med körkortet kommer nog ta ett litet tag för mig och eftersom jag vägrar att cykla till stallet och bussarna går jätte konstiga tider, så blir moppe att bra alternativ. Köpa en moppe när man är 20, haha snacka om att man är efter!! xD

Runt 7 ska vi åka ut till Danderyd och hämta F, åh, det ska bli så sjukt kul!!
Nä, nu måste jag hitta på nått så att tiden går lite fortare!

Ciao!

Tisdag kväll

Det finns typ inte en enda piké-tröja i hela Vällingby, det är helt stört! Eller jo, det finns från typ Lacoste, men jag tänkter inte lägga så mycket pengar på en tröja som jag ska ha i stallet, aldrig i livet.

Efter Vällingby åkte vi ut till Danderyd, väl där fixade vi lite och red en sväng, det gick ganska bra.

Nu ska jag snart gå och lägga mig så att det kan bli onsdag någon gång!

Puss!

Stackars Kallur

Jag tycker så sjukt synd om Susanna Kallur, hon var verkligen värd att få springa en OS-final...

Tisdag

Tjoho, nu har jag troligtvis ett jobb en till två kvällar i veckan! Extra pengar är alltid välkommet, speciellt nu när det kommer tillkomma en månadskostnad som jag inte har haft tidigare.

Efter arbetsintrevjun så åkte jag och mamma till Coop, men dom hade inte det vi sökte, så vi åkte till Bauhaus istället, och där fanns det nått likvärdigt de vi egentligen ville ha, så nu får vi hoppas att det här funkar.

Nu är jag hemma, har precis ätit lunch, väntar på att N ska bli klar sen ska vi bege oss till Vällingby. Sen hem, byta om och äta och sen ut till F!

Imorgon är det onsdag, aahhhh!!!

Måndag

Idag är jag glad, och jag blev ännu gladare nu när jag såg att Anna hade kommenterat i bloggen, det betyder att hon har kommit fram och att hon lever :P

Idag har jag och Ninni varit i Abrahamsbergs ridsport och köpte lite saker, hon köpte även ett par sjukt snygga pikeur ridbyxor! Sen åkte vi ut till stallet och fixade det sista.
Sen åkte vi ut mot Danderyd, men ett stopp i Brommaplan för lite mat, det fick bli Donken. Ute i Danderyd så gick allt bra, åh, det var så kul!
Nu börjar den här oroskänslan över gå till en det-här-kommer-lösas-sig-känsla, vilket är så otroligt skönt.

Imorgon ska jag prata med en om ett eventuellt jobb, sen ska jag och Ninni åka till Vällingby och titta lite, innan vi åker ut till Danderyd och F!

Ciao!

Söndag kväll

Nu är det kväll och Josefina gör ett nytt försök. Kan säga redan nu att jag tror inte att det här inlägget kommer bli bättre än det förra, men men.

Idag har jag varit i stallet och mockat och fixat så att boxen är fin. Imorgon ska vi se till så att i stort sett allt blir hel-klart.
Nu på kvällen har vi varit ute i Danderyd och pratat med Josefin, så nu är i princip allt klart inför onsdag.

Nä, nu ska jag sova, så att jag är pigg och glad imorgon!

Ciao!

Söndag

Det blev inget Gröna Lund idag, istället åker jag till stallet och fixar lite.
Det är astrist väder, blåser och håller på, sånt tycker vi inte om!

Jag har varkligen ingen aning om vad jag ska skriva, så jag gör ett nytt försök ikväll.

Ciao!

.

Min snälla mamma körde ut mig till Drottningholm idag och Ninni åkte iväg på sin moppe. Det tog en kvart för henne att komma ut, det är ju ingenting! Så mycket bättre än att passa bussar hit och dit.
Väl där pratade vi lite med ägarna och så visade dom vart vi kunde ha våra grejer och så. Det kommer bli kalas-bra det här!

Nu ikväll har vi varit på City Gross och köpt foder. Vi får köra ut det till stallet imorgon samtidigt som vi åker dit med lite andra saker.
Imorgon blir det eventuellt Grönan, vi får se vad det blir för väder, och så ska vi försöka hinna ut till Drottningholm och fixa lite innan vi åker ut till Danderyd och fixar lite där. Det blir ett väldans fixande haha.

Onsdag, onsdag, onsdag, jag lääängtar!!

Lördag

Det har inte gått många dagar, men jag har redan tröttnat på att bussen går så sällan! Hoppas att den går oftare på vardagar, annars kommer jag bli tokig. Jag funderar dock starkt på att köpa Veras moppe.

Undra om min snälla mamma kan köra mig ut till Drottningholm, annars får jag ta en av ussarna som stannar vid stora vägen och sen gå sista biten.

Familjen kom hem igår så nu är det inte bara jag och pappa hemma längre utan mamma, syskonen och hunden också. Helt ärligt är det mycket hemtevligare när det alltid är massa ljud runt omkring och inte tyst som i graven (förutom min musik) som det var när jag var ensam hemma.

Nu ska jag klä på mig, fixa lite här hemma och sen vänta på att Ninni ringer.

Puss!

Wiie!

Nu är allt typ klart, nästan i alla fall, bara lite papper som ska skrivas på.
Gaaah, shit vad jag har längtat efter det här!
Som det ser ut nu så får vi hämta henne på onsdag :)

Ciao

Åh, vad jag hade velat dela det här med Anna, men tro mig, du kommer få följa allt via mail, msn och face! ;)

Vi ses i jul bästis!

Imorgon åker Anna till USA och ska vara borta och plugga i ett eller fyra år.
Jag var hemma hos henne nyss, vi pratade och sa hej då.

Jag vet inte vad jag ska skriva... 
I  ett par månader har jag vetat att Anna, min bästa kompis, ska flytta till USA och plugga och vara borta under en längre period, men ändå har jag svårt att fatta att hon verkligen åker imorgon.
Från och med imorgon kommer det inte längre vara 5 minuters gångavstånd emellan oss, eller 3 minuter med cykel, utan det kommer vara ett helt jävla hav, ett x antal timmar på ett flygplan!
Det är inte så det ska vara, det är inte så jag vill ha det!

Men nu får man inte alltid som man vill ha det. Du kommer säkert ha det hur kul som helst där borta, och det unnar jag dig, verkligen, men som du redan vet så hatar jag att det är så fruktansvärt lång bort.

Det känns som om jag bara svamlar, men jag vet att du vet vad jag menar.

Jag kommer sakna dig Dauni, så sjukt jävla mycket!

 
           
Din låt :)

Fredag

Simning har aldrig varit min grej, jag är dålig på det och tycker därför att det är så fruktansvärt tråkigt så jag håller på att dö. Att simma med skolan var något av det värsta jag visste, därför fuskade jag ganska ofta och sa att jag hade simmat 10 längder fast jag bara simmat 8, men eftersom alla andra varvat mig så kom jag ju fram typ samtidigt som dom, och då smälte jag liksom in i mängden :P
Att titta på simning har jag inte heller gillat, inte ett dugg spännande, bara långtråkigt. Men, nu har jag sett några lopp med Michael Phelps och herre Gud vad cool han är! Hur många guld har han nu, typ 6 och nästan lika många världsrekord har han slagit om jag inte har fel. Jag hoppas verkligen att han lyckas ta alla sina guld som han sattsar på!

Idag ska jag hinna storstäda, säga hej då till Anna :´( och sen ska jag och Ninni träffa Josefin och prata om lite saker angående F. Det hade jag tänkt hinna med innan dom kommer hem från landet. Tyvärr blir det ingen promenad med Clara, så den får vi ta en annan dag.

Du kommer säkert få det sjukt kul i USA, jag hoppas det i alla fall, men du ska veta att jag kommer sakna dig något grymt här hemma!


Torsdag

Ibland är det bara att acceptera läget och se det positiva i saker och ting, det är precis vad jag och Ninni har fått göra idag.

Det är dock inte det enda jag har gjort. Jag och Anna åkte in en snabbis till stan och fixade lite saker, sen hem till henne och åt lite lunch, sen hämtade vi Ninni och åkte och kollade på lite saker. Efter det åkte vi förbi thaimat-stället i Södra Ängby och köpte middag och sen åkte vi hem till Anna och åt.

Nu är jag hemma och gör typ ingenting, borde plocka undan lite innan resten av min family kommer hem från landet imorgon, men jag pallar inte. Det + en eventuell promenad med Clara får bli morgondagens förmiddags/eftermiddags aktiviteter. Sen på kvällen ska jag och Ninni ut och åka igen :P

Ciao!

-

Fan, fan, fan!!
Varför är det alltid någonting som ska skita sig?

?

Just nu slits jag mellan hopp, glädje och beslutsångest typ heeela tiden. Gaah, jag bli tokig! Och att man ska behöva vänta på ett svar som är avgörande för vad man själv ska bestämma sig för gör mig galen. Jag vill veta nu. Pang, pang, pang, så är allting fixat och allt har löst sig, det finns inte ett enda frågetecken, eller ett enda "kanske" eller "tänk om".
Just nu är det inte så, vi är inte ens i närheten, eller?

Jag hoppas att vi kan komma en bit på våran än så länge krokiga väg imorgon, och gör vi inte det, då vet jag inte vad jag gör...

Onsdag

Idag har jag och Ninni varit ute och åkt igen. Den här gången bar det av till Norrtälje, dock utan Magnus Uggla, men vi fick istället både skjuts och sällskap av Erik, mycket trevligt.

Nu är jag hemma hos Dauni och har snackat skit och ätit ett päron. Ninni ringde nyss och kom med ett glädjande besked, tjoho, nu är Josefina glad! :D

Ikväll ska Ninni ut och åka med sin nyfunne vän, den röda mopeden. Nu fick jag dock ett samtal från henne och det verkar inte som om det blir något glassätande och åk med moppen för vår del, utan en ny liten utflykt. Herre Gud haha :P

Vi hörs ikväll mina vänner,

ciao!


Tisdag

Idag har jag varit hemma hos Anna och kollat på fälttävlan samt ätit lunch. Sen åkte vi en sväng till stallet och hälsade på, det var trevligt. Btw så är Carro W en utav dom skönaste personerna jag känner. Snäll är hon också. Systrarna Wright - me like!

Annars har jag inte gjort så mycket, just nu håller jag på och tvättar mina kläder, det är tråkigt och går långsamt, men det måste göras...

Min syster har fått för sig att hon ska klippa lugg och har gått och ältat det fram och tillbaka ett bra tag nu. Nyss ringde hon och säger: Hej, jag har klippt lugg.
Gaaah, jag vill se!!

En annan sak jag vill veta Annas hemlighet, jag tror dock att jag har listat ut vad det är, men jag kan ju ha fel, vem vet.

Imorgon är det ännu en road tripp som gäller för mig och Ninni, denna gång bär det av till Norrtälje. I skrivande stund (visst är det så journalister brukar skriva? :P) är ungen och köper en moppe. Haha, hon är ju för rolig!

Nu måste jag se om min tvätt har blivit klar!

Ciao ciao!

Måndag

Idag har jag och Ninni varit på ännu en tripp. Vi kommer bli bäst på att hitta och ta oss fram med hjälp av Stockholms kommunaltrafik. En moppe skulle inte sitta helt fel, eller ännu hellre ett körkort, men det är på G mina vänner, det går dock inte så fort, men det kommer!

Idag har det varit ganska konstigt väder, lite sol, lite mulet, lite regn. Lite varm, lite kallt, lisa blåsigt. Typ allt utom snö har vi haft idag :P

Imorgon är nog planen att träffa Anna, har ingen aning om vad vi ska hitta på, vi får se vad som händer.

Nä, nu ska jag se om det finns nått att äta här hemma,

ciao!

Jag ska... snart

Jag borde gå och handla, men jag har ingen lust att gå ut. Jag måste handla, kanske ska gå nu innan det börjar regna... Eller snart. Snart går jag...

Idag kommer Anna hem. Yes! Då ska jag tvinga ut henne på en promenad eller nått.

Btw, kan det bli onsdag typ nu, tack.

ciao!

080808

Vad är detta? Vart är solen och värmen? Inte höst nu, i augusti...
Nästa vecka är jag i alla fall ledig, hoppas på lite sol då, tyvärr ser det rätt mörkt ut om man kollar väderprognoserna som står i tidningen.

Igår var jag och Ninni ute på en liten utflykt till Danderyd och tillbaka. Väldigt trevligt, tyvärr började det regna på vägen hem.
Imorgon ska vi ta oss en tripp ut till Ekerö och på onsdag till Norrtälje. Hej vad vi åker :P Dock har vi inte alltid Magnus Uggla med oss.

Idag börjar OS, det kan ju alltid vara lite kul att titta på, i alla fall om det är någon svens inblandad.

Träffade Vera på ica häromdagen och hon sa att Dauni kommer hem på söndag, yes, äntligen! Kan det bli söndag nu, tack!

Ciao!

Idag har jag åkt bil med Jennifer, Ninni och Magnus Uggla

Det blev inte alls som vi tänkt oss... Vi hade nog lite för höga förväntningar.

Jag ät trött, och har ont i halsen och ryggen. Nu ska jag sluta klaga och gå och lägga mig.

Ciao

Måndag

Jag hatar regn! (i alla fall om man är ute och blir blöt)

Dagen på jobbet var rätt soft. Lungt och skönt och inte så mycket barn.
Middagen med Linn var mysig, men jag var genomblöt. Lånade ett par byxor och strumpor av henne, tack tack.

Nu ska jag nog ta ett bad och sen gå och lägga mig.
Blä, det är så jävla tråkigt att vara ensam hemma. Skönt att få göra som man vill, äta vad och när man vill, kunna lägga en tröja ut och in i soffan utan att någon blir irriterad, men när man är van att vara minst 4 personer + en hund hemma då blir det ganska tyst och tomt...


Imorgon ska jag träffa Ninni och prata igenom lite saker angående H :D

Ciao!

Home

Hallå!
Nu är jag hemma i Bromma igen. Helt ärligt hade jag nog velat vara kvar på landet ett par dagar till. Men, jobbet kallar, så jag hade inget val. Landet på dagarna och Stockholm på kvällarna, det hade varit det bästa, men det är lite svårt när det är 50 mil emellan.

Usch, nu åskar det, jag är inte så förtjust i åskan, i alla fall inte när jag är ensam hemma...

Imorgon är det jobb fårn klockan halv 8 till halv 5(?)´, sen ska jag äta middag med min käre vän Linn. Väldigt trevligt.

Tror jag ska gå och lägga mig snart, konstigt nog så blir man rätt seg av att sitta på ett tåg i flera timmar. Knäppt egentligen efersom man inte gör ett dugg, bara sitter och stirrar ut genom ett fönster med musik i öronen.

Ciao!


Imorgon åker jag hem

Kanske sista dagen på landet för den här sommaren...
När man var liten och åkte hem från landet betydde det att sommarlovet var slut och skolan började. Jag har fortfarande kvar lite av den känslan. Åka hem från landet = sommaren är slut. Men sommaren är inte slut, imorgon är det "bara" tredje augusti och sommar i typ en månad till.

Jag har i alla fall packat nästan allt nu, eller inte dom sakerna som jag behöver ha imorgon bitti innan jag åker, men resten är jag nog klar med.
Tåget går klockan 09.00, får gå upp vid 7, men hoppas jag kan sova lite på tåget, annars får jag gå och lägga mig rätt tidigt, ska jobba halv 8 på måndag.

Vi får se om jag åker ner igen v 33, kanske, kanske inte, jag har faktiskt ingen aning själv om hur jag ska göra, vi får se hur jag känner då helt enkelt. Kan vara rätt mysigt att vara hemma i Stockholm också och träffa massa folk.

Nä, nu ska jag hoppa i säng, imorgon ska jag spendera min förmiddag på ett tåg, med stopp i Göteborg för byte och eventuell inhandling av någon dålig tidning som man kan ha som tidsfördriv i en timme eller nått ;)

Ciao!

RSS 2.0