Hej

image169

Här har i äntligen en bild. Jag ser dock helt gravid ut...

Grattis Kajsa!!

Idag fyller min kära lillasyster 14 år. Helt sjukt, fattar inte att hon har blivit så gammal, i mina ögon är hon typ 10 år, max! Okej, kanske inte 10, men vafan 14... får nästan inte ihop det haha. Om ett år är hon byxmyndig och kör moppe och sen helt plötsligt kommer hon vara 18 och röja runt som en annan vilde på krogen. Oh herregud...
Aja, hon är nog i alla fall nöjd med sin födelsedag och det är ju bra :)

Själv har jag jobbat, pallar inte jobba till fem imorgon också och sen till stallet nästan direkt och sen hoppar jag sent. Eller sent och sent, kvart i 8 till 9 typ, men jag tyckte bättre om att hoppa från halv 7 till kvart i 8 :P
Funderar på om jag ska köpa mig en martingal imorgon. Jag kan ju låna en, men det är skönare att ha en egen. Äh, får se hur det blir.

Bild på luggen finns, dock inte på min dator. Ska be Annelie skicka dom, eller så fixar jag en bild på nått annat sätt, vi får se hur jag gör.

Ciao Bella!

Snart vår?

Idag var det helt underbart väder, eller i alla fall på förmiddagen. Det var ganska varmt, lite soligt och framförallt var det ljust. PÅ eftermiddagen var det inte lika mysigt, då blåste det ganska mycket.
Enligt min käre mor så kommer inte detta väder hålla i sig, redan imorgon (tror jag det var) skulle det komma snö, fy fan, jag vill inte ha snö! Aja, vi får väl se hur det blir imorgon, jobbar i ala fall 08.30 till 17.00 precis som idag. Ganska jobbigt, men sen när lönen kommer så klagar man inte. Det är om en månad, men ändå.

Efter jobbet gick jag hem, åt en halv avokado och sen tog jag tuben till stallet. Red på Cartman och det gick inte alls bra. Han gjorde typ som han ville, jag undrar om han ens kände att han hade nått/någon på ryggen...
Btw så var det här med lugg varken kul när det blåste eller när man ska trycka på en hjälm på huvudet, men men, sånt är livet!

Ska nog sova nu, eller i alla fall snart.

God Natt :)

SASK

Min konståknings "karriär" började när jag var sju år. Jag åkte då för SASK, Stockholms Allmänna Skridskoklubb, tillsammans med Elin, Sarah, Madde och Jossan. Fram tills vi var kanske tio elva år gjorde vi allt tillsammans när det gällde konståkningen. Vi tränade på is, vi tränade utanför is, vi tävlade osv osv.
Våra föräldrar turades om att lämna och hämta från träningarna och när det var tävling satt dom i ishallen timme ut och timme in.
Idag, ca 10 år senare återförenades vi, på Citty Gross!! Nästan i alla fall.
Först träffade jag och mamma Madde och hennes pappa, sen såg vi Sarahs pappa och efter det sprang vi på Elins mamma. Lite komiskt tyckte jag allt att det var, men det var ganska kul. Konståkningen var en rolig period i livet, jag saknar den faktiskt ibland...

image168

Aja, idag har jag inte bara varit på Citty Gross med mamma utan jag var hos optikern också. Att jag har synfel på vänster öga, det visste jag men frågan var hur pass stort/allvarligt det var, är glasögon ett måste eller klarar jag mig utan?
Glasögonen är inte ett måste, men jag fick prova hur det var att se "normalt" på båda ögonen och allt blev mycket skarpare och färgerna blev mycket klarare. Nu är frågan om jag ska skffa linser, eller jag behöver ju bara en lins till vänster öga eller om jag ska saffa glasögon... Provade lite bågar, men hittade inga som jag tyckte om, tyckte mest att jag såg ut som en tant. Äh, vi får se hur det blir, jag lider ju inte av det så det är ju ingen brådska.

Nu tänkte jag kolla på American Idol, innan jag går och lägger mig. Imorgon är det jobb från 08.30 till 17.00 och sen stallet.

Ciao ciao!

Ledig

Idag är jag ledig, skönt :) Ska dock hinna med lite saker innan klockan 4 idag, då ska jag till optikern...
Nu hade jag tänkt bege mig till stan och köpa present till Kajsa som fyller år på torsdag. Sen ska jag hinna till stallet med en jacka + mat till henne innan optikern. Kanske borde åka nu,

Ciao!

Wiiie!

Kvällen igår var väldigt lyckad!
Vi började hemma hos Fia med middag och drinkblandning, sen sminkade vi oss och så innan hennes pappa skjutsade oss till Mörby (tror det var till Mörby i alla fall)

Taggade till tusen begav vi oss till Toxic, men eftersom vi var ganska tidiga så slapp vi både kön och inträde, katsching! In med sakerna i garderoben och mot baren. Fia hade ju berättat så mycket om den "sex on the beach" hon drack där när hon var där sist, så ganska förväntansfulla beställde vi varsin. Ha, glöm det skitungar, den spriten dom har när dom blandar en sex on the beach var slut, det räckte till en och den var inte alls så som Fia hade beskrivit den... Annelie fick någon egen designad drink av bartendern som enligt mig inte alls var god, så ganska besvikna tog jag oh Anna varsin cider.
Kvällen rullade i alla fall på och en efter en droppade folket in. Det var Karro, Robin med kompisar, sen kom Lollo och Jossan men massa människor. När jag ändå sitter här och rabblar upp massa som var där så kan jag ju tillägga att halva Bromma var där. Det var ett skämt, vart man än gick så träffade man någon som man kände, visste vem det var eller kände någon som kände någon från Bromma, men kul var det.

När vi dansat sönder våra fötter bestämde vi oss för att bege oss mot Donken för att senare dela på oss och åka åt var sitt håll. Jag träffade Daisy på tunnelbanan, hon var väl inte i sitt bästa tillstånd, men det var kul och träffa henne, det var ju år och dar sen vi sågs.
Trodde att jag skulle få sällskap med Lollo och Jossan + folk upp för backen från tunnelbanan för dom skule på efterfest i Bromma, men nej. Sällskapade dock med Anna typ halva vägen :)

Juste, jag var ju även och klippte mig igår. Det blev lugg. Bild kommer, I promise!

Nu ska jag äta,

puss hej!


Det är så tråkigt att vänta...

Hej alla glada!
Jag har tråkigt. Sitter och väntar på att klockan ska bli typ kvart över ett så att jag kan åka till frisören. Hade det varit i stan kunde jag ju ha åkt nu och tittat lite i affärer, men nu ska jag till Alvik och där finns det typ nada. Eller det finns en Sibylla, ett Donken, en pressbyrå och så Salkhallen förstås men det är inte riktigt min grej.

Efter frisören ska jag hem, packa lite saker sen ska jag och Anna hem till Fia, äta middag och fixa oss. Sen ska vi ut :) Kul kul cykelhjul - som Elina brukar säga - att gå ut när de är lönehelg, då brukar det vara roliga människor ute i Stockholmsnatten. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, precis som vanligt ;)

Nä, nu orkar jag inte sitta kvar här. Ciao!

Yngre eller äldre?

Okej jag har sjukt ont i ryggen. Jag fattar inte vad jag har gjort men jag har haft ont ganska länge nu. Det suger, men jag hoppas att det går över snart!
Idag har jag inte gjort så mycket, jobbade från halv 9 till halv 4, barnen var ganska snälla idag så det var chill. Imorgon börjar jag halv 1 (ÄLSKA!!!) och slutar typ runt 4. Då kanske Anna kommer och hämtar mig, sen åker vi till mossen och träffar Lollo. Jag ska låna ett linne av henne som jag kanske ska ha på lördag och hon kanske skulle kolla i någon bok som Anna hade om nått prov till eventuellt pluggande + hockeyspelande i USA, jag vet inte så noga men det blir säker bra. Juste, ta med mina leggings Lovisa!!!

Ska klippa mig på lördag, troligtvis lugg men nu har jag hört från flera håll att det kan finnas en risk för att jag kommer se yngre ut och det vill jag absolut inte! Äh vafan, jag får väl fråga vad frisören tycker och klipper jag om jag nu skulle se ut som ett sär i lugg så får jag väl göra det då, det växer ju faktiskt ut ;) Jag kommer dock inte låta lika lugn om jag nu blir missnöjd, så väl känner jag i alla fall mig själv.
Okej, ärligt nu, tror ni, kära läsare, att jag kommer se yngre/ingen skillnad/eller äldre ut om jag klipper lugg?

25:te imorgn = LÖN!! Hoppas i alla fall att jag får min lön imorgon annars är jag ganska körd eftersom jag både ska klippa mig och sen gå ut... Äh, det är klart den kommer i värsta fall kanske jag kan låna lite av mamma eller pappa 0=)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, au revoir!

Farfars födelsedag

Bloggade inte igår, sorry men jag hade ingen lust :P Det hände ändå inget roligt igår, jobbade fån 8 till 12, se hem, bråkade lite med mamma när hon kom hem från jobbet och sen åkte jag till stallet. Red på Saba och usch va det inte gick bra...

Idag har jag jobbat från 9 till 3, och kom hem typ nyss. Ska jobba imorgon och på fredag också och kanske på måndag. Dom ville att jag skulle jobba till halv 6 (!) men eftersom jag ska till optikern klockan 4 så gick ju inte det. Aja vi får se hur det blir.

NU ska jag byta om snart och sen åka och möta Anna i alvik. Efter det kommer min famlj och hämtar upp mig (hoppas jag i alla fall) så ska vi åka till Farmor och Farfar på middag eftersom det är Farfars födelsedag idag, grattis!

Puss hej!


Galsögon nästa?!

Jag har hunnit med ganska mycket idag. Gick upp vid halv 9, åt frukost, duschade och klädde på mig. Runt 11 tog jag en promenad bort till Alviks Trafikskola för nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt körkort, på riktigt!
Eftersom jag verkligen inte ens har brytt mig om körkort förut så har jag inte ett enda papper, korkat kan vissa tycka, även jag ibland, men nu är det som det är. Fick i alla fall hjälp med papper + att dom skulle hälpa mig med att göra ett syntest så jag skulle slippa gå till en optiker, men nu kommer vi till detta men som förföljer mig.
Där satt jag och sa att jag varken hade glasögon eller linser, vilket jag inte har heller, men när jag gjorde syntestet så visade det sig att jag är typ blind på vänster öga!!! Okej, blind var väl att ta i, men jag ser ju inte bra om vi säger så. På nära håll ser jag, men ett par meter bort och bokstäverna är inga bokstäver längre utan det är en enda röra.
Jag visste att jag hade ett brytningsfel, men det har jag haft i typ hela mitt liv och det har aldrig påverkat mig. Alla dessa test man har gjort hos syster i skolan har jag klarat utan problem...
Aja, nu har jag i alla fall alla papper utom syn-pappret, men jag ska förhoppningsvis gå till optikern redan imorgon, så får vi se vad som händer...

Ganska snopen gick jag hem igen och på vägen passade jag på att ringa både mamma och Anna. Hon hade slutat när jag var på väg hem och eftersom jag gick förbi hennes skola på vägen hem så träffades vi på vägen och bestämde oss för att gå hem till Anna och äta lunch.
Hos Anna var jag till typ halv 3, då jag begav mig hemåt och väntade på att mamma + hund skulle komma hem så kunde jag ta med mig henne ut på en promenad så slapp mamma göra det.
Det var ju inte mysigt ute i skogen kan jag ju säga, kändes typ som att klafsa runt i kobajs.

Imorgon ska jag jobba från 8 till 12, soft. Fattar inte varför jag bara jobbar till 12, men jag klagar inte :) Sen ska jag som sagt se om jag ska till optikern på eftermiddagen och sen på kvällen är det stallet.

Ha det bra, ciao!

Ny frisyr, del 2

Okej, nu har jag verkligen bestämt mig för att jag ska klippa mig. Hur det vet jag inte än, men det hoppas jag att frisören vet, eller i alla fall har något eller några bra förslag.
Innan jag fortsätter måste jag bara erkänna en sak. När det gäller mitt hår är jag väldigt feg! Jag vågar sällan ta det där klivet och testa en ny frisyr, en ny färg osv. Töntigt kan vissa tycka, även jag tycker et ibland, men så är det!

I alla fall jag har ganska länge tänkt på att klippa lugg, asså inte snelugg utan en riktig lugg (som typ halva världen har just nu). Men om jag klipper lugg så tänker jag nog klippa så att den är lite längre på sidorna, lite svårt att förklara exakt vad jag menar, men jag vill liksom kunna sätta upp håret utan att det enda som inte är uppsatt är en stor fet lugg. Jag menar inte att jag ska sätta upp luggen, utan att... åh jag vet inte hur jag ska förklara!
Okej jag vill ha typ så som Lia har klippt sin lugg, och ni som inte vet vem Lia är så hoppas jag att ni fattar hur jag menar ändå :P

Jag kan visa en bild som Anna skickade, typ så här hade jag tänkt mig:

image167
Nå vad tycker ni, lugg eller inte? Jag måste i alla fall göra nått med håret, just nu är det inte okej!

Utgång = ??

Kom på att det kanske inte alls blir någon utgång nästa lördag, jag ska ju kanske tävla på söndagen...
Fan också!

Aja, jag får tänka på saken...

Ny frisyr?

Asså jag är så trött på mitt hår, eller det är väl snarare frisyren som jag är trött på. Eller den är väl helt okej, men nu måste jag klippa mig och då tänkte jag passa på att göra nått roligare än att bara klippa samma gamla vanliga frisyr igen. Klippte snelugg för snart ett år sen men fy fan vad jag inte passade i det!
Sen tycker jag det är så tråkigt när folk frågar hur gammal man är och sen efter så får man höra: "Va? Skojar du?! Jag trodde du var mycket yngre."
Jo men visst, det är ju kul att höra. INTE. Okej om jag var typ 40 bast, men det är jag inte, jag är nitton jävla år!!
Så, nu sitter jag alltså och funderar på om jag kan klippa håret i någon frisyr så man i alla fall ser något eller några år äldre ut. Förslag någon? Och säg inte att jag ska gå till en bra frisör, för det förstår jag också :P

Idag var sista torsdags-middagen med Linn... Trist!

Nästa lördag är det utgång, vilka är på? :D

Ciao Ella-Bella

Hej!

Har precis kommit hem från jobbet typ. Det var helt okej idag, eller jag fick diska och det var hur mycket disk som helst! Fyfan, jag hatar att diska, men men.

Nu ska jag fixa middag och sen byta om, Anna hämtar mig om typ 20 min så ska vi åka till stallet. Jag tror att hon ska få bli min personliga chaufför ;)

Puss!

Jag orkar inte blogga idag...


image166

Frågan är när jag själv ska ta tag i mitt övingskörande...


Trött...

Okej, jag är stört trött. Såg på Idrottsgalan igår och tänkte att jag skulle gå och lägga mig direkt efter den var slut, men jag kunde inte somna så idag när jag vaknade, eller snarare var tvungen att gå upp så var jag tröttare än vanligt. Jobbade från åtta till halv fem idag, jobbigt när man var trött redan innan man börjat jobba, men det gick helt okej. Min snälla mamma hämtade mig, sen var det bara hem, äta middag, byta om och sen iväg till stallet.

Vi hoppade idag. Jag och Saba som brukar vara bra kompisar tyckte inte alls om varandra idag. Varför hon inte tyckte om mig det vet jag inte men jag tyckte inte om henne för att hon helt plötsligt fick för sig att lägga på en tvärnit. Och det var ju inte ett stopp om vi säger så....

Nu var tanken att jag skulle kolla på "i huvudet på Gynning". Jag tycker hon är så jävla rolig! Men, eftersom jag är så pass trött som jag är så strumtar jag i det. Jag antar att hon går i repris, eller?

Nu ska jag soooova!

Ciao!

Makaroner och Idrottsgalan

Det blev inga halstabletter på vägen till jobbet, gick ju inte förbi en enda öppen affär, trotts att klockan var runt halv nio! Men men, jag klarade mig i alla fall hyfsat bra under dagen, men jag köpte en påse på hemvägen.
Idag var det ganska lugnt, det bestämdes även att jag ska jobba resten av veckan också.

Nu ska jag laga mat och sen ska jag möta Kajsa nere vid tunnelbanan, hon har varit i stallet. Senare ikväll ska jag kolla på Idrottsgalan. Mina kära föräldrar är på pats i Globen, men själv får jag titta på den på TV:n.
Som sagt nu ska jag laga mat, det är inte min starka sida precis, men etersom det bara är jag och mina syskon hemma så får det bli makaroner eller nått som är lätt att laga och som går snabbt ;)

Ciao!

image165
Hagens Arrow - världens finaste häst! Jag saknar dig...

Mitt tandborstproblem

Mitt tandborstproblem löste sig igår. Mamma hittade en "flygplans-tandborste" (en sån man kan få på flygplan ibland) som pappa hade fått när han var i Kina.
Den var inte lika bra som min vanliga tandborste, men den dög. Den var väldigt mjuk i alla fall, och det blev jätte mycket skum från tandkrämen. Jag vågade dock inte prova den lilla tuben med kinesisk tandkräm som medföljde, utan jag körde på den jag brukar andvända.

I morse vaknade jag och hade ont i halsen. Nu är det lite bättre, men jag tror jag ska köpa mig halstabletter på vägen till jobbet.

Hare´

Neej!

Jag glömde min tandborste hemma hos Amanda... Skit också, hur ska jag lösa det här?

Helgen

Ber om ursäkt för dålig uppdatering under helgen men jag har knappt varit hemma, och när jag har varit hemma så har jag gjort typ allt annat än att sitta framför datorn.

I alla fall. I fredags så jobbade jag från nio till fyra. Runt typ fem, halv sex kom Amanda, Ella och Siri hit. Vi åt middag, kollade på Let's Dance och sen skulle vi titta på någon film som inte alls var bra så jag somnade typ.
På lördagen åkte dom hem vid två och vid fyra åkte jag hem till min farmor och farfar på middag. Min tanke var att vi inte skulle åka där ifrån så jätte sent, men oj va fel jag hade. Hade sagt till Amanda att jag skulle vara hemma hos henne runt åtta kanske, jag var där typ halv 10!
Aja, väl där åt vi kladdkaka, titta på lite film, spela lite spel och så. Sen slutade det med att alla tre, jag, Ella och Amanda somnade i samma säng runt halv tre.

Idag har jag inte gjort så mycket. Var hemma hos Amanda till typ kvart över tre, då begav sig jag och Ella mot T-centralen. Där satte jag Ella på rätt tåg, eller jag följde med henne till perrongen i alla fall och sen åkte jag hem. Nu har jag inte gjort så mycket, eller jag kollade på det där nya programmet, Singing Bee. Det var ganska bra, vissa låtar var hur lätta som helst, andra hade jag inte hört förut. Jag trodde dock att man skulle sjunga sin favoritlåt, eftersom dom säger det i reklamen, men så var det ju inte alls.

Nu ska jag duscha och tvätta håret, sen ska jag sova tror jag. Imorgon ska jag jobba!

Ciao ciao!

Jobb + stallet

Idag har jag jobbat från 09.00 till 16.00, ganska jobbigt men kul.
Sen gick jag hem i regnet från Nockeby, usch det var inte kul men jag pallade inte ta 12:an till typ ålsten och gå därifrån eller ta den hela vägen till Alvik och sen tuben. Då gick det nog fortare att gå.

Väl hemma kokade jag pasta till Linn, snäll som jag är. Sen mötte jag Anna vid tunnelbanan och åkte till stallet. Där åt jag middag med Linn och sen skötte jag. Clara kom förbi en säng också, trevligt :)

Imorgon är det jobb och sen kommer Amanda, Siri och Ella hit :)
Sorry, men nu pallar jag inte skriva mer

Puss!


Tyra 6 år :)

Idag fyller min lilla vovve sex år :)
Fattar inte hur tiden kan gå så fort känns inte alls som vi har haft henne så länge. Kommer ju ihåg hur liten och ullig hon var när hon var valp som om det vore igår.
Nu är hon lite större och lite tyngre så man tar ju inte upp henne i famnen precis ;)

image164

Bilden är inte den bästa, men man ser i alla fall en ganska stor skillnad :P

Grattis på födelsedagen Tyra!

Trött på mig själv...

Asså jag fattar inte hur jag lyckas tappa bort så mycket saker. Min vita kofta som jag älskade över allt annat på jorden typ den är borta, en av mina pyamasar - puts väck, en stall-tröja, inte hela världen men ändå irriternade. Igår så insåg jag att jag har tappat bort ett par örhängen och ett halsband... Och jag har ingen aning om vart jag kan ha lagt dom. Jag trodde jag hade dom bland mina andra smycken, men nej.
Jag blir så trött på mig själv, hur svårt kan det vara att hålla reda på sina saker liksom?! Skit svårt tydligen...

Aja, igår var jag i stallet. Red Saba, de gick väl helt okej. Hon fick även inviga mina nya lindor :)
Nu ska jag åka till Vällingby och köpa en kalender, ett nytt puder (efterom mitt försvann på nyår) och en födelsedagspresent till Kajsa.

Nä, nu ska jag sminka mig och sen kila,

ciao!

Vad är klockan egentligen?

Idag har det varit så där jätte tråkigt väder igen. Det är grått och mörkt ute så man vet inte om klockan är 12 eller om hon är 4, sjukt. Nu är hon i alla fall 14.20 och kl 15.00 ska jag möta Anna och ta en promenix med hundarna. Jag säger bara tack gode Gud för att jag har mina gummistövlar!
När jag var yngre så vägrade jag att ha stövlar på mig. Jag tyckte att det var fult, obekvämt och, framför allt, töntigt! Men så var man ju dyngsur om fötterna när man hade gått två meter också. Men, nu har jag i alla fall ett par gummistövlar och jag är såå glad för det! (Ni som läser blondinbellas blogg fattar haha). Nej men ärligt, att kunna klafsa runt i skogen när man är ute med hunden utan att bli blöt om fötterna är jätte skönt! Man blir ju fortfarande skitig om fötterna men har man ett par stövlar är de ju bara att skölja av ;)
image163

Nog pratat om mina gummistövlar.
Igår var jag och mamma och köpte en födelsedagspresent till Kajsa, åh hon kommer bli överlycklig! Jag vill att det ska vara hennes födelsedag nu, för jag vet hur glad hon kommer bli. Sen ska hon även få en annan sak som hon har tjatat om i år och dar, ärligt skulle jag ha fått det hon kommer få i 14-års present hade jag blivit asglad! :D

Btw så kommer helgen bli väldigt bra :) Min plan är typ lika genialisk som Sickans i Jönssonligan xD

Pussen!

SvampBob Fyrkant - usch!

När jag vaknade imorse så satt min kära lillasyster och tittade på Nickelodeon, en skit kanal enligt mig. Men det värsta av allt är ju att dom verkar visa SvampBob Fyrkant typ 24/7. Jag hatar SvampBob!!!
Det finns typ inget värre barnprogram eller vad det nu är.
Jag kan inte riktigt sätta finget på varför jag tycker så illa om honom, men det är nog hela han. Hans röst driver mig till vansinne, han ser ju ut som hej kom och hjälp mig och han är ju så korkad så det är synd om honom!
Gå och dö SvampBob, gå och dö!

image162


Nej, nu ska jag åka till stallet och hämta min halsduk som jag glömde igår. Det blir gummistövlarna på eftersom det regnar och all snö har blivit slask, usch...

Ciao!


Jag <3 mina moonboots

Idag gick jag upp typ klockan 8, inte så överdrivet tidigt men jag sov jätte dåligt så fy satan va trött jag var... inte okej. Åt i alla fall lite frukost och klädde på mig halva garderoben kändes det som innan jag gick och mötte Anna.
OBS! Jag och Anna gick till stallet idag, det hör inte till vanligheterna.
Väl framme var vi så sjukt varma, Anna hade byltat på sig lika mycket som jag - om inte mer, så vi typ dog. Men men, jag är glad att jag hade alla kläder för sen blev det nästan lagom med alla tröjor och jackor och allt vad man nu hade på sig.
I stallet är det också underbart att ha ett par moonboots. Jag som konstant fryser om mina fötter gör inte det i ett par moonboots, älska!
image161

Men nu var jag ju inte i stallet bara för att jag skulle få klä på mig hur mycket kläder som helst, utan det var ju faktiskt tävling :)
Jag hade Classe och han var fin. Tyckte dock inte jag fick ett jämnt flyt genom hela banan, jag hade för dåligt grundtempo helt enkelt, men det räckte i alla fall till en femte plats :)

Tyvärr hann jag inte åka in till stan och fira Marias födelsedag... Tråkigt eftersom jag inte har träffat dom på suuuuper länge :(

Nu ska jag kolla övriga resultat på hemsidan, Ullis var snabb med att lägg upp dom idag ;)

Ciao ciao

Rubrik

Idag kom Anna hem från USA, woho!! Vi gick en runda med hundarna, det är väl de enda vettiga jag har gjort idag. Jag och Anna tänkte åkte till Fridhemsplan och kolla lite men sen kom vi på att det var röd dag, så då blev det inte så...

Grattis till Clara som fyller 19 idag!!

Imorgon är de tävling, sen ska jag troligtvis träffa Maria och c/o inne i stan och fira Marias födelsedag :) Hon fyller 20 på måndag!

Jag suger på att komma på bra rubriker...

Tjing!


Lite bilder från nyår



image156
Middag med flickorna :)

image157
Jag och Annelie

image160
Så kan det gå...

image158
12-slaget!

image159
Här var de party ;)

Fler bilder finns på facebbok!

Tveksamt

Som ni ser har jag ändrat lite på bloggens utseende. Har jätte tråkigt så jag har kollat på alla "standardbakrunder" man kan välja i bloggen och sen gjort om dom lite. Ingenting vart snyggt, men har tröttnat på den gamla, men den kanske var bättre än den jag har nu... Nja jag vet inte. Är dock rätt tveksam till den jag har nu men jag kan ju ha den ett litet tag i alla fall. Det är nog alla färgerna jag hakar upp mig på, men man vänjer sig säkert.

Idag har jag köpt ett busskort och sen gick jag med hunden bort till Äppelvikens bokhandel och tillbaka. Dom hade inga snygga kalendrar, eller jo det hade dom visst det, men dom såg inte ut som jag ville på insidan. Och det är ju insidan som räknas, eller? ;)

Nu ska jag hjälpa min käre mor med maten,

puss hej!

Blääää

Usch jag är på jätte konstigt humör... Fattar inte varför jag bara inte går och lägger mig... Tror fan jag ska göra det.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, eller jag skulle visst lämna in mammas saxar till nån gubbe som skulle slipa dom... Sen så måste jag köpa mig en kalender, köpte en skit snygg till mamma i julklapp, kan ju köpa en sån fast i en annan färg, om det finns. Men palla åka in till stan... Kan ju åka till Vällingby, eller så hoppas jag att det finns någon snygg på Äppelvikens bokhandel.
Åka in till stan kan jag ju inte alls det göra kom jag på för jag har inget busskort... Får väl gå (läs planka för just nu tror jag att jag kommer göra det) till Brommaplan och köpa ett... Säg hej då till 1500 kronor Josefina. FAN!

När jag ändå sitter här och klagar på allt så kan jag passa på att berätta att Anna är i USA, det suger!
Jag är inte avundsjuk på henne tycker bara att det är roligare när hon är hemma. KOM HEM!!!

c i a o . . .

?

Jag förstår mig ärlig talat inte på vädret... När man vill att det ska snöa, typ runt julafton, då regnar det och är plusgrader ute. Men nu, när man bara vill att snön ska försvinna och det ska bli vår så fort som möjligt ja då ska det helt plötsligt börja snöa. Gå och dö säger jag bara!
Känns typ som om årstiderna flyttar lite på sig... Bara inte våren är så där sen som den var förra året, då blir jag tokig! Eller det var typ ingen vår förra året, det gick från vinter, till vår i typ nån månad och sen blev det jättevarmt och typ sommar på en gång... konstigt.
Hoppas i alla fall att det inte är snö på min födelsedag. Fyller år på skärtorsdagen iår, konstigt, brukar inte påsken vara i april? Jag fyller ju år i mars...

Aja, har i alla fall varit ute och gått i snön 1½ timme med hunden, det var väl sådär lagom kul. Nu ska jag köpa nån lunch och åka till stallet och äta med Linn :)

Ciao!


Nyårsafton...

... kan beskrivas med två ord; helt underbart kul och kaos

Tänker inte skriva mer om min nyårsafton, sorry!

Nu är det i alla fall 2008, nytt år med en jävla massa nya möjligheter!!
Vi säger hej och välkommen till år 2008! :)

RSS 2.0