GRATTIS TILL MIG!!!

Woho, grattis på födelsedagen till mig!!! :D
Lite tråkigt är det att jag är sjuk och ska tillbringa typ hela dagen i en bil... Men, det gör inte så mycket, för jag har en veckas ledighet att se fram emot, det ska bli så stöööört skönt!
Datorn får inte följa med så det kommer inte att bli något bloggande på ett tag... Glad påsk på er så ses och hörs vi om en vecka! :) <3

PUSSSSS

image208
Nu får ni se upp, här kommer jag! Mohahaha.....


Sista inlägget...

Idag har det varit jätte konstigt väder. Ena sekunden snöade det, i nästa sken solen och helt plötsligt började det hagla. Snälla, jag ber, ge mig vår. Jag är så trött på att springa runt i stor vinterjacka, jag vill kunna ha en vårjacka, strumpbyxor och ett par tygskor utan att förfrysa...

Nä, nu orkar jag inte mer, funderar på att gå och lägga mig och hoppas på att solen skiner imorgon när jag vaknar och att våren är här. Jag vet att det inte kommer att bli så, så varför sitter jag här och hoppas? Jag får väl helt enkelt drömma om att våren har kommit ;)

Jaha, mina vänner. Detta var det sista inlägget som jag skriver... som nittonåring! Hihi, imorgon smäller det! :)


What?!

Jag har bara en fråga. Blev inte Måns singel alldelses nyss???

image207

Måns Zelmerlöw <3 Marie Serneholt

Carolina Klüft

Idag har alla som heter Josef och Josefina namnsdag, grattis!

En helt annan sak, Carolina Klüft ska sluta med sjukamp!!! Fattar ni? Jag fattar det knappt.
Jag tycker det är jätte roligt att kolla på friidrott och särskilt när det inte bara är en massa amerikaner som är med och slåss om medaljerna utan även en och annan svensk. Carolina Klüft är en av dem. Hon är en av dem som är roligast att följa och titta på när hon tävlar, enligt mig. Inte bara för att hon är favorittippad och att hon till 90% kommer att ta en medalj, utan för att man ser att hon tycker det är så sjukt kul att hålla på med det hon gör. Självklart tycker jag att det är roligt när våra svenska idrottare blir en av tre medaljörer, så okej då, det kanske är en av anldningarna till att jag gillar att titta på när Carro springer och kastar och hoppar och allt vad hon nu gör.

Jag är i alla fall väldigt glad över att hon inte slutar helt och hållet, utan istället kommer satsa på längdhopp och tresteg. Lycka till!

image206

Det här har helt enkelt inte varit min dag

Som ni kunde läsa i det tidigare inlägget så började min morgon inte så bra. Jag ljuger om jag säger att resten av dagen gick bra, för det gjorde den inte. På väg till jobbet började det snöa, men det övergick ganska snabbt till att bli snöblandat regn. Snöblandat regn innebär att det den lilla snö som finns på marken kommer väldigt snart förvandlas till slask. Slask, mina vänner, det är något av det äckligaste jag vet!

Med huvudvärk och en näsa full med snuva såg jag hur det glittrade i ungarnas ögon när dom insåg att det både var snö OCH vattenpölar ute på gården. Kundet det bli bättre? Knappast! Själv ville jag bara hem.
Efter att ha vartit ute i någon timme så fick vi tillslut av alla dyngsura kläder. Vi fick även in ett gäng griniga ungar som var blöta och kalla. När vi bytt både kläder och blöjor så var det äntligen lunch. Jag var så sjukt hungrig, men ändå inte för jag hade både ont i huvudet och mådde illa. Skum känsla, men så var det i alla fall. Nu till saken, vad tror ni det blir till lunch? Tror ni att det blir något som Josefina tycker om? FEL! Fel, fel, fel. Till lunch serverades det pytt i (bajs) panna. Förlåt om jag verkar otrevlig eller nått, men jag tycker verkligen inte om pytt i panna. Får typ rysningar bara av att tänka på det... Jag pinade i alla fall i mig en liten portion.

Efter lunchen mådde jag inte alls bra, huvudet dunkade och jag mådde fortfarade illa, så jag beslutade mig för att gå hem. Väl hemma sov jag ett litet tag och tittade på en film. Nu mår jag lite bättre, men jag vet inte hur jag sk göra med jobbet imorgon. Känns lite fånigt att inte komma imorgon, jobba halvdag på torsdag och sen vara ledig i en vecka... Aja, jag får se hur jag mår imorgon helt enkelt.



Jag är sjukt sugen på glass, slår vad om att vi inte har någon hemma, det är ju som sagt inte min dag idag....

Suck...

Det här dagen har inte börjat bra. För det fösrsta har jag drömt så sjuka drömmar och vaknat hur mycket som helst under natten + att jag är förkyld så jag kunde knappt andas... När klockan sen ringde och jag hade tvingat mig själv att gå upp så såg jag att min lugg stod åt ALLA håll, blev nästan rädd för mig själv. Till min förtvivlan såg jag även att det var snö ute, lägg av nu, snälla ge mig vår?
När jag ätit frukost och fått hyfsad ordning på min lugg upptäcker jag till min fasa att jag har gått upp en timme tidigare än vad jag hade behövt!! Antagligen var jag så trött i gårkväll så jag inte tänkte efter riktigt ordentligt när jag ställde klockan.
Ridningen ikväll kan jag ju glömma om jag vill vara någotsånär frisk till påsken. (men då är jag ledig i en vecka!! Fy fan va skönt det ska bli) Dagen idag stavas alltså: JOBB...

Åh, jag känner på mig att det här kommer bli en toppendag - NOT!

 image205

.

Nu snöar det ute. FUCKING HELVETES JÄVLA SKIT!!!  Ge mig vååååår!!!

image204

Sjuk

Idag har jag varit hemma. Vi hade "bara" planeringsdag på jobbet, så jag tyckte det var smartare att vara hemma idag och vila lite så att jag ska jobba "på riktigt" imorgon. Idag mr jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår, men jag hoppas att jag mår ännu bättre imorgon.

Idag har jag alltså inte gjort så mycket alls. Såg nyss en Beck film, Vita nätter, har inte sett den förut. Jag gillar      Beck, tycker jätte mycket om dom filmerna men just den här tyckte jag hade ett ganska dåligt slut. Jag fattade         aldrig hur dom kom fram till vem mördaren var, men dom fick ju tag på honom till slut och det är väl de som är huvudsaken. Funderar på att kolla på en till Beck nu, eller om jag gör det ikväll... vi får se. 
                                                                                                                                                                
Nu ska jag fixa mina naglar,

ciao!

En otroligt kreativ söndag

Idag när jag vakande hemma hos Fia så påpekade både Angelica och Emelie att jag hade pratat i sömnen. Det är ett ganska vanligt fenomen så själv blev jag inte så förvånad. Hade dom bett mig vara tyst så hade jag varit det, men eftersom dom inte sa nått så kan dom gott ligga där och lyssna på mitt svammel :P Jag hade tydligen bett Lollo om förlåtelse, vet i fan vad jag hade gjort henne i min dröm, men förlåt sa jag i alla fall. Helt ärligt så kommer jag inte ens ihåg att hon var med i drömmen...

Runt elva fick jag åka med Angelica til T-centralen. Vi höll inte på att hitta dit först, men med fyra stycken ögon lyckades vi läsa alla skyltar och grejer och hamande till slut rätt. Tack för skjutsen!
Väl hemma duschade jag och åkte med mamma till City Gross. Trodde att det skulle gå fort och att jag skulle vara hos Linn vid typ 2. Jag var där typ halv 4...

För er som inte vet det så bestämde jag och Linn oss för att påskpyssla idag. Linn hade köpt två stycken set från Panduro. Ett med änglaägg som var rekomenderade för femåringar och ett med krukkaniner, som vi tyvärr inte hann med.
Änglsäggen var söta och efterom Sofia hade såna, så hade vi någon att fråga om råd. Det stod som sagt att pysslet var för femåringar, men så var det inte alls. Jag och Linn både svor och suckade när dom där förbaskade fötterna inte ville sitta fast...
Till slut fick vi i alla fall ihop våra små ägg och så här i efterhand tycker jag att dom blev riktigt söta och det var faktiskt riktigt kul (om man bortser från fötterna) :)

   
 

Vad säger ni, söta va? Personligen tycker jag om mitt svarta lilla emo-ägg ;)

 
En tråkig sak är att jag har blivit tok-förkyld. Ringde och sa att det inte blir någon planeringsdag på jobbet imorgon, tänker vara hemma och försöka bli lite friskare så jag kan jobba "på riktigt" på tisdag istället.

Ha det bra mina vänner, vi hörs!

<3

Hero

2008 års melodifestival är över. Finalen gick av stapeln igår och jag tycker att svenska folket röstade fram en bra vinnarlåt, Hero med Carlotte Perrelli. Hennes framträdande var kanske inte var det bästa, men jag tycker låten är riktigt bra.
En som skärpte till sig och gjorde ett riktigt bra framträdande igår var Amy Diamond. Det är nästan så jag tycker att det var kvällens bästa bidrag om man räknar med både låten och framträdandet. Att hon fick lägre poäng av svenska folket än både Christer Sjögren och Nordman är för mig en gåta...

Annars tycker jag att gårdagens program var bra. Blev lite besviken på Björn Gustavssons första pausunderhållning, men hans andra var riktigt rolig. Och hur snygg var han inte när han kom gåendes i kavaj och solglasögon?! Oj oj oj säger jag bara.

 




Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag begen mig ut i den fina vädret, åka hem till Linn och påskpyssla! ;)

Ciao!


Hemma hos Fia

Nu är jag hemma hos Fia i Täby. Stressade som en galning för att hinna med bussen eftersom Lollo och Angelica sa att jag och Elina skulle vara vid Danderyds Sjukhus senast klockan 5. Det var vi också, men vart var Angelica och Lollo? Jo dom satt i kö. Vi bestämde oss för att ta bussen istället och det visade sig vara en bra idé.

Nu ska jag ner och socialisera mig lite. Jag avslutar med att säga HEJA CHARLOTTE PERRELLI!!!


Efterlyses; Lisa!

Postat av: Lisa

Hej !
Jag är Arrows nya skötare
Han är bara såå underbar !
Arrow trivs jättebra här !



Jag blev så sjukt glad när jag såg den här kommentaren. Jag kan inte beskriva med ord vad den hästen betyder för mig så att få höra att han har det bra värmer nått så otroligt!

Om du Lisa läser det här så kanske du kan lämna din mailadress, så kan jag få höra lite mer om hur han har det. Jag skulle bli så glad! :)

image196
Min älskade Silverpil <3

Hopp hopp

Jag har så sjukt ont i axeln så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska tvinga någon av tjejerna att massera mig imorgon, mohaha :D

Idag har jag jobbat, sen förbi Brommaplan och köpte middag, sen till stallet. Fick hoppa med barnen på lill-coco, har alrig suttit på hästen förut, har bara hört och sett att den inte kan svänga och oj vad det stämde. Där susade jag runt på en liten gul ponny i 180, noll konrtoll och kunde varken bromsa eller styra. Hur bra låter det på en skala? Typ minus tio....Till råga på allt satte den näsan rakt upp i vädret, nu i efterhand kan jag säga att en martingal hade inte skadat.
Jag lyckades i alla fall hoppa runt den lilla banan utan några större katastrofer.

Nån timme var det dags för nästa hopplektion. Den här gången var jag lite mer förberedd och en väldigt mycket mer rutinerad häst. Det gick bra idag, dom tre sista sprången fick jag till väldigt bra måste jag säga. Fick med mig flytet, såg ett avstånd och allt bara stämmde. Åh, jag älskar den känsaln, älskar!

Nu ska jag sova, fy fabian vad trött jag är...

Ciao

Det tråkiga vädret håller i sig...

Okej, jag måste börja med att berätta en sak. I onsdags bestämde jag mig för att göra en sak (kan tyvärr inte säga vad) och nu har jag tänkt en del på det här. Antingen kommer jag vara så rädd så jag kommer kissa på mig, kräkas och dö på samma gång, eller så kommer jag ha skitkul! Jag hoppas på det sista...

Den här veckan har gått ovanligt långsamt. Kan bero på att jag fick för mig att det var torsdag i onsdags, så jag har legat en dag före hela tiden. Hade jag inte tänkt till en extra gång imorse så hade jag stängt av klockan, undrat vem fan det var som hade satt min klocka på rigning på en lördag, vänt mig om och somnat om. Men, nu var det ju tyvärr inte lördag, utan fredag, men den är också välkommen. Men det hade faktiskt varit jävligt skönt om klockan var fyra och inte halv 8...

Undra om jag ska åka direkt till stallet efter jobbet, för det verkar som att det inte blir någon tripp till Ekerö...

Ciao <3

Imorgon är det äntligen fredag!

Yes, jag har hittat min pincet så nu går jag inte runt som en vandrande reklampelare med ett Donken M i fejan. Tio poäng till Josefina!!

Idag gick det ovanligt segt på jobbet. Det var trist väder, ungarna var gnälligare än vanligt och jag hade ont i huvudet. När jag äntligen fick gå hem klockan halv 5, gick jag raka vägen hem, tryckte i mig en smörgås, bytte om och åkte via Ica, Abrahamsbergs ridsport och pizzerian till stallet.
Först ner till Ica för att köpa cola och socker. Sen till Aba ridsport för att kolla på en hjälm och sist men inte minst till pizzerian för att köpa en sallad som fick bli min middag.
Var extremt seriös med min skötning idag, pluspoäng till mig, sen stannade jag och Anna en stund och pratade med Lia om hennes häst som kom idag. Hoppas allt går bra, lycka till!

Imorgon är det jobb från 8 till 4, sen kanske till Hööks, får se vad Anna säger. Sen kanske ut och kolla på Lias lilla pålle, sen till stallet och hoppa och sen heeeem!!
På lördag ska jag städa mitt rum innan jag ska hem till Fia och kolla på Melodifestivalen-finalen med alla brudar! Sen på söndag ska jag troligtvis hänga med min otroligt coola(?) vän Linn.

Ciao!

Ett McDonalds M i pannan...

Jag vet inte hur många gånger jag tryckte på snooze-knappen imorse, eller jo ett par gånger för mycket...
När jag äntligen hade kommit upp ur sängen insåg jag att det var samma tråkiga väder idag som det var igår. Jävla (ursäkta uttrycket) piss väder!!!

Min lugg måste ha växt typ en centimeter under natten, jag skämtar inte, den är hur lång som helst!!! Knäppt.
Tänkte sätt upp den, men till min fasa så insåg jag att jag har ett McDonalds M i pannan, så det gick ju inte alls. Det är det dåliga med lugg, man, eller i alla fall jag, slarvar jätte mycket med att noppa ögonbrynen. Hade det varit så att jag visste vart jag hade min pincet hade jag åtgärdat mitt problem, satt upp lugg-helvetet och gått till jobbet, men istället får jag se ut som en freak med för lång lugg. Men vadå, det är väl snyggt?

image194



Idag åker M med familj till Hawaii, och det är inte någon vanlig semester på en vecka, tio dagar, utan dom ska vara däär i två månader! Jag är ganska avundsjuk måste jag erkänna...

Nä, nu måste jag springa till jobbet, ciao!

Jag borde köpa en ny hjälm...

Idag är jag verkligen trött. Förstår inte hur ja kan vara så trött, jag gick inte och la mig så sent igår, men idag när klockan ringde kvart i 6 så var det så svårt att komma upp, jag fattar inte! Kom i alla fall upp till slut, tryckte i mig en macka och en kopp kaffe, drog på mig lite kläder och gick till jobbet. "Skönt att det inte regnar i alla fall" var det första jag tänkte när jag gick ut i det gråa, trista vädret, men det kanske jag inte borde ha gjort. Sakta men säkert började dropparna falla, större och större blev dom och fler och fler blev dom också... Skit också! Arg som ett bi drog jag på mig luvan, som tryckte ner luggen, som i sin tur gjorde att jag inte såg ett smack, grattis Josefina...

Förutom att det regnade, och barnen var hur sandiga som helst när vi äntligen gick in, så flöt dagen på ganska bra. Slumrade till en stund inne på vilan, men vafan, det är väl inte hela världen. Ungarna sov ju ändå som grisar :P

Tankarna kring att införskaffa sig en ny ridhjälm snurrar faktiskt en del i huvudet. Jag brukar inte vara så nojig med sånt där, men nu har jag haft den ett tag, så det är nog läge att köpa en ny. Kanske ska önska mig en i födelsedagspresent av farmor och farfar? Japp, så får det nog bli.

image193
Dom här hjälmarna är sjukt snygga. Give me!!


Nä, nu vill jag inte att det ska vara onsdag längre, nu vill jag ha fredag! Kanske om man blundar riktigt hårt och önskar riktigt mycket...

Ciao!

Polarn och Pyret

Nu är jag äntligen hemma efter en ganska lång dag på jobbet och sen direkt till stallet. På jobbet var det helt okej, jag stängde men det sista barnet gick tidigare än jag trodde så det var skönt. ett stort plus var även att vi (eller barnen) fick Tom-&-Jerry-kex till mellis, åh me like! 
Efter att ha kollat att alla fönster var låsta typ 14 gånger så låste jag och gick jag till stallet. Väl där fick jag reda på att jag skulle hoppa på  Blues, men bytte snabbt till mig Beauty istället. Eftersom jag lovade Wingan att köpa en ny hjälm efter fredagens bravader, men inte har gjort det,  så känndes det ganska onödigt att utmana ödet så att säga, så det blev jag och den lilla gula som hoppade idag.

Jag har tänkt på en sak. Polarn & Pyret är ett jättestort barnklädes företag, men jag undrar om dom som jobbar där har egna barn, eller om dom över huvud taget har en realtion/kontakt med barn?!
Deras overaller, täckbyxor, jackor osv osv får absolut inte vara i ett torkskåp som är varmare än 30 grader, helst ska dom inte hänga i torkskåpet alls. Hallå, kom igen! Barn leker. Barn leker året om, även när det regnar eller snöar. Att hoppa i vattenpölar är det roligaste som finns, helst ska man lägga sig på mage i pölen och simma!!
Självklart kan man ha galonbyxor, men jag tycker fortfarande att det är jävligt konstigt att man inte kan hänga in ungarnas ytterkläder i torkskåpet.

Sen tror jag inte riktigt att dom har hajjat det här med storleken på barns huvuden. Allt på tröjan är jättebra. Den är lagom lång i ärmarna, kryper inte upp över magen, oftast fina tryck, men när man ska dra tröjan över huvudet på barnet så tar det stopp. Hålet för huvudet är alldeles för trångt, det slutar alltid med att ungarna gråter. Men köp en större storlek då kanske folk tycker, men då har vi ju inte den där braiga längden i ärmarna längre...

image192

 

Jag kanske ska tänka om när det gäller val av yrke, jag kanske ska börja designa barnkläder istället, som har lagom stora hål för huvudet och kan vara i ett torkskåp som har ett högre gradantal än 30 grader celsius...

Ciao Ciao

God morgon

Usch, va jag inte har lust att gå till jobbet idag. Jag är trött och det är äckligt väder... + att jag stänger och ska till stallet direkt efter. Det är jobbigt när man inte hinner hem emellan tycker jag, då måste man ta med sig massa saker och planera och hålla på, inte riktigt min grej så här på morgonkvisten. Aja, jag har inte så mycket val, men visst skulle det underlätta väldigt om solen sken lite, det piggar faktiskt upp mer än vad man tror.

Nu måste jag hitta lite ridkläder och sen sällskapa med min iPod ner till jobbet!

Ciao!

Jag saknar dig så oerhört mycket och tänker på dig varje dag

image190

En trist måndag...

Jag ville inte tro att det var sant när klockan ringde kvart över fem imorse. Det kändes som om jag precis hade somnat och jag kände mig inte alls utvilad... Men vad gör man, det vara gå upp, äta frukost klä på sig och gå till jobbet. Usch, jag tycker inte om måndagar, dels för att det är måndag och man vet att man har en hel vecka framför sig, men sen det här med att börja halv sju på en måndag, nja, jag är tveksam... Det positiva är att jag slutar klockan ett :)

Funderar på att gå och lägga mig och sova lite middag, det vore sjukt skönt, men jag borde egentligen städa mitt rum och sortera tvätt, boooring!

Har ju varit lite dålig uppdatering av dagens kamrat nu i ett par dagar, men idag tänkte jag att jag skulle presentera min käre vän Anna!

image189

Anna, som även går under namnet, Daun/Dauni (kanske borde börja kalla henne för Smurfen också?) har jag känt i jag vet inte hur många år. När vi var mindre umgicks vi inte alls lika mycket som vi gör nu. Nu ses vi kanske 4 dagar i veckan, om inte mer, och pratar med varandra varje dag.
Hört om Anna; Om du någon gång har vinprovning hemma och tänkte bjuda Anna har jag ett hett tipps. Spä gärna ut Annas vin med lite vatten, då slipper du brotta ner henne i sängen sen när det är dags att sova. Det kan lätt bli lite för mycket för fröken Daun ;)

Nä, mina kära vänner, nu ska jag hjälpa mamma att packa upp maten, hon var tydligen ledig idag och passade på att storhandla.

Ciao Bella!

Tjoho!

Idag är det söndag och Josefina har inte suttit hemma framför datorn eller TV:n och sett på massa dåliga repriser, utan hon åkte in till stan och fikade med Karin! Vädret var vl inte det roligaste, men det var i alla fall betydligt roligare än att sitta hemma och glo.
På vägen hem träffade jag Linn som hade vart på teater och sett Pippi Långstrump. Trodde hon drev med mig först men nej, det var hon, hennes kompisar och ett gäng sjuåringar som hade varit och sett föreställningen.

Funderar på om jag ska fixa middag till mig och mina syskon nu och sen gå ut med hunden, eller om jag ska ta hunden först och sen laga mat. Måste hinna med båda sakerna innan klockan halv sju, då börjar Skärgårdsdoktorn och det vill jag se. Hmm, vilka problem jag har, haha.

Later friends!

Nämen, hur blev det så här?

Ingen Ola i finalen i Globen... Josefina är besviken.

image188


Ingen Carola i finalen i Globen!

Johnsson & Häggkvist VS Nordman, en lätt martch trodde väl de flesta, även jag. Jag är inget stort fan av Carola (gillar dock Andreas) men jag tycker faktiskt att låten är ganska bra och var värda att gå vidare. Jag ska gå rakt på sak. Jag är förvånad, jävligt förvånad, trodde det var en självklarhet att de skulle gå vidare till finalen i Globen, men ack så fel jag hade. Man kanske kan kalla det för den största skrällen i melodifestivalen 2008, eller?

image187

Bilden säger väl allt. Kolla bara på Carolas min... jag förstår henne faktiskt.

En dag på stan med Linn

Idag har jag varit i stan med Linn, trevligt trevligt. Linn hittade massa burkar som hon nödvändigtvis ville köpa och ha i sitt rum. "Det blir fint om man lägger godis eller nått i dom", sa hon, och visst det kan jag hålla med om, grejen är bara att jag skulle äta upp godiset. Det sa Linn att hon också skulle göra, därför skulle hon köpa mindre gott godis, haha hon är rolig hon. Efter några timmar i stan, en lunch på Alberts café (hette de så?) + en tripp till systemet så kände vi oss ganska nöjda och begav oss hemåt, med ett sista stopp i godisaffären.

Nu befinner jag mig hemma i familjen Dauns kök, lyssnar på när Anna springer runt som en galning för att hinna laga och få i sig lite middag innan melodifestivalen börjar om 4 minuter...
Nu dampar hon även järnet på sin syster, haha, jag kan inte annat än att skratta.

Nu ska jag gå, puss


Solen skiner och jag är glad!

Idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret såg jag att solen sken ute, inte jätte mycket, men den sken i alla fall, och gör fortrafande :) Glad som en lärka hoppade jag upp ur sängen och glömde totalt bort mitt stackars finger, som fick sig en ganska ordentlig törn så här på morgonkvisten. Jävlar vad ont det gjorde och det var första och sista gången som jag ska misshandla mitt stackars finger idag. I övrigt är det bara svullet idag och skiftar i en snygg blå färg. Igår var hela fingret blå/svart/lila och jag trodde allra minst att det skulle ramla av bara jag petade på det.
Nog pratat om mitt finger, nu återgår vi till det fina vädret. Inte nog med att solen skren, termometern sa att det var 9.8 grader varmt! Först trodde jag att den hade fått en knäpp och gått sönder eller nått, men nej, termometern i Kajsas rum visade samma temperatur! Fattar ni, solen skiner och det är nästan 10 grader varmt! Törs man välkomna våren nu, eller är det nån jävel som försöker få oss att tro att våren är här för att stanna och så snöar det imorgon när man vaknar?

Nä, nu ska jag klä på mig och sen ska jag träffa Linn för en tripp in till stan :)

På återseende!

Välkommen helgen!

Åh, helgen kunde inte ha börjat bättre. Solen sken när jag gick till jobbet, jag visste att jag slutade tidigt, halv 3, och att jag hade hela helgen framför mig. Bestämde mig även för att åka til stallet och ta mig en match med Hagens Blues, vilket visade sig vara en mindre god idé. Efter ca 15 minuters ridning tyckte både jag och Wingan att vi kunde kräva lite mer arbete med hans bakben, men det tyckte inte han... så han gjorde som han brukar göra när han tycker att saker och ting är jobbigt, satte huvet mellan benen och sköt upp ryggen, vilket resulterade i att jag flög, landade på nacken och han snubblar på mig.
Så nu sitter jag här, med en ond nacke, ett blått finger, jag skojar inte, det dunkar i hela fingret, och till råga på allt tycker Wingan att jag borde köpa en ny hjälm...

Är det inte underbart, jag vet att ni håller med mig, ni sitter säkert där och är lite avudsjuka på min fartfyllda start på helgen.

Nu ska jag tycka synd om mig själv och titta på Let´s Dance,

Ciao!

Josefina och Sofia på äventyr i Haninge

Igår åkte jag den lååånga vägen ut till Haninge för att titta på Lollos match. Jag var grymt otaggad och stressad på vägen dit. Skyndade mig hem från jobbet för att slippa stressa, men väl hemma så hade tydligen resten av familjen bestämt att jag skulle gå ut med hunden. Det var inte så mycket att göra, utan sätta på sig jackan igen och gå ut med en halvt sovande hund (hon hade inte riktigt vaknat än och var nog inte alls så pigg på att gå ut...)
När jag kom in igen så började detta eviga letande. Var hade jag lagt plånboken? Busskortet, var hade jag det? En filt vill jag ha med mig, vart fan är alla fleece-filtar?!
Efter ganska många svordomar hittade jag plånboken och busskortet men ingen filt. Kastade i alla fall ner ett sittunderlag innan jag rusade ner till tunnelbanan, 10 minuter senare än planerat.
Under min 20 minuter långa tunnelbaneresa hann jag med ganska mycket saker. Ringa Fia ett antal gånger, jag fick en snilleblixt och kom på att jag kunde låna Lollos träningsoverall så skulle jag slippa frysa så mycket och så lyckades jag nästan lyssna slut på batteriet i iPoden.

När jag äntligen kom fram till T-centralen så skyndade jag mig att köpa mat till mig och Fia, träffade henne vid spottkoppen och sen vidare mot pendeltåget. Väl på tåget hade vi en mycket romantisk middag för två (vi åt en hamburgare från Donken) och pratade om ditt och datt. Efter att ha kollat upp typ femtielva gånger att vi inte missat stationen där vi skulle av, läst Elvis och försökt lista ut vilken datum finalen i Melodifestivalen går av sapeln så var vi äntligen framme och lyckades både hitta och hinna med rätt buss!

Yes, en timme senare har vi äntligen nått vårat mål, möter upp en glad Angelica och en galet nervös Lollo, får låna träningsoverallen och hinner med ganska mycket innan matchen började. Då var klockan sju, och jag och Fia var fortfarande glatt ovetande om att vi inte skulle vara hemma förens 4½ timme senare...

Matchen började, ganska segt, men dom 20 minutrarna gick ändå ganska fort. Andra perioden börjde och stackars Lollo fick slita som ett djur. Jag kan inte mycket om hockey, men till och med jag började undra vad hennes backar höll på med, eller om dom ens var på plan? Men, duktig som hon är fixde hon det också och andra perioden var slut, fortfarande noll-noll. Tredje perioden började och nu var det nästan som att se ett nytt lag åka runt där nere. De var fortfarande mycket spel på "fel" planhalva (heter de planhalva i hockey?) men inte alls lika mycket som i perioden innan. Nu skapade dom ju lite chanser i alla fall, fick iväg ett och annat skott på mål, men allt för ofta så glömde dom helt bort att hockey är en lagsport, att man har lagkamrater på plan som man kan passa, man behöver alltså inte försöka dribbla in pucken i mål! När jag ändå håller på kan jag fråga om domaren hade glömt glasögonen hemma? Tror nästan att det var så...
Tredje perioden var slut och nu skulle det tydligen bli förlängning. Ärlig talat så var jag inte så sugen på en förlägning jag var trött och frös och visste att det skulle ta minst en timme att åka hem. Men, nu blev det som det blev och det var bara att hålla käften och gilla läget. Tyvärr så släppte Lollo tillslut in en puck och man såg verkligen hur besviken och ledsen hon blev...

Efter att ha pratat lite med henne efter matchen körde Angelica mig och Fia till pendeltåget, där vi fick vänta i typ en halvtimme. Väl på pendeln delade vi på en tidning och gjorde väl inte så mycket mer, vi var helt slut båda två. Vi skildes åt vid T-centralen men pratade med varandra i telefonen hela vägen hem, jag gode Gud så behövde jag bara vänta tre minuter på min tunnelbana medan Fia den stackarn fick vänta i tolv...

Halv 12 och äntligen hemma, kastade mig i sängen och somnade så fort jag la huvuden på kudden, hur pigg jag var när klockan ringde kvart över 6 imorse ska vi inte ens tala om.

Vi gör mycket ihop jag och Fia. Äter romantiska middagar tillsammans, springer på date titt som tätt och nu har vi till och med börjat dela på samma tidning. Mohahaha, släng dig i väggen Erik, hon är min! ;)

Skärpning SVT!

Om inte SVT ändrar sitt beslut om att inte låta Björn Gustavsson stå för pausunderhållningen i "Andra chansen" i Melodifestivalen på lördag så undrar jag om dom är knäppa på riktigt! Hur kan man ens ha det som förslag, eller det är inget förslag, det är så!
Jag har ingenting emot Krisitan Luuk, han är bra, han är jävligt bra, och rolig. Självklart fixar han att hålla i pausunderhållningen, men Björn Gustavsson är liksom Björn Gustavsson, och i mina ögon är han mycket roligare än Luuk.
Om man nu nödvändigtvis måste ta bort något, på grund av det tuffa schemat, som SVT uttrycker sig, så ta bort den där jävla monderna dansen, den är skit tråkig att titta på!

Jag kan avsluta med att säga att Björn Gustavsson är en jävligt stor anledning till att folk överhuvud taget tittar på Melodifestivalen. Jag har inte hört någon som har klagat eller sagt att han är tråkig, alla skrattar så dom gråter när han är uppe på scen. Han charmar och underhåller HELA svenksa folet, tjejer som killar, från gammal till ung. Han är klockren, Björn Gustavsson är top notch!




http://www.aftonbladet.se/nojesliv/melodifestivalen2008/article1973458.ab

Mellanlandning vid T-centralen

Idag har det varit ett ganska härligt väder. Solen sken, fåglarna kvittrade, himlen var blå, men det blåste kallt. Men höll man sig i solen var det faktiskt riktigt skönt. Det är såna här dagar man inte vill jobba, utan sitta ute i solen med en kopp kaffe och kanske bli lite brun(?) Men nej, jobba när det är fin väder och när man är ledig så regnar det, katching!

Idag var jag så trött på jobbet så jag somnade med dom små barnen på vilan, uups, men det är sånt som händer. Jag kan tala om att det är sjukt svårt att hålla sig vaken när man sitter i ett mörkt rum med massa sovande barn omkring sig. Det var i alla fall skönt med en liten tupp lur och jag var lite piggare efter, inte mycket men lite.

Nu måste jag rusa, ska träffa Fia vi T-centralen, inhandla middag, för att sedan åka vidare mot Västerhaninge. Annelie är sjuk så hon kunde inte följa med, jätte tråkigt, men Angelica kommer nog med, kul!
Ser dock inte fram emot när jag ska ta mig hem, 100 spänn att jag komer somna på bussen eller tunnelbanan...

Ingen kamrat idag, det får bli imorgon ;)

Puss!


Fjärde mars

Idag behövde jag inte gå upp fullt lika tidigt som igår, härligt härligt. Började halv nio idag, men var ändå ganska trött när klockan ringde klockan 06.70. Lyckades sätta mobilen på snooze (stavas det så) och tänkte att vänder jag mig om snabbt så kanske jag kan somna om och sova i tio minuter till. Sagt och gjort, jag vänder mig, kanske lite för snabbt och pang säger det så slår jag huvudet i väggen. Jo men då går det jätte bra att somna om, det rekomenderar jag starkt... inte!!
Kom i alla fall upp och iväg till jobbet efter ganska många tryckingar på snooze-knappen och även fast jag fick vänta i evigheter vid ett övergångsställe så kom jag i tid, grattis!

Dagens kamrat blir min otroligt snygga vän Sofia.

image186

Hon och jag har tillbringat många år i stallet tillsammans och vi hade grymt kul. Tråkigt nog ses vi inte lika ofta längre, nästan aldrig om jag ska vara ärlig, jätte tråkigt...
Hört om Sofia: Den här tjejen är nykterist ut i fingertopparna och en fena på att göra rökringar, eller?

Btw gick det riktigt bra på ridningen, länge sen det var så kul att rida!

Nu ska jag fixa lite innan jag går och lägger mig, Ciao!

En mysig fika med Emelie

Klockan 05.15 imorse (eller ska jag säga i natt?) ringde klockan. Jag trodde att det var ett skämt först, men nej, det var bara till att gå upp så man hann till jobbet till klockan halv 7. Första barnet kom klockan kvart i 7, stackars barn! Om jag får barn när jag blir stor så ska dom fan inte behöva vara på dagis så tidigt, usch i min själ!
Tiden på morgonen/förmiddagen går i alla fall ganska fort + att jag fick gå halv ett istället för ett eftersom jag inte tog någon rast, så det var skönt att få gå hem.

Efter jobbet gick jag till Brommaplan för att betala ridningen. Kärringen i kassan skulle ha en avgift på 49 spänn bara för att jag inte visste hur man gjorde. Lura ett stackars barn på 49 kr bara för att man ber om hjälp, dåligt!
6300 kr fattigare traskade jag hem för att byta kläder och bege mig in till stan för att möta Emelie och ta en fika. Åh, det var kul att träffa henne, har inte sett henne sen... nyår(?) så det var kuuuul :) Vi pratade om allt och ingenting i nästan 2½ timme, haha men det behövdes.

Nu är jag hemma och har ätit middag. Sitter och pratar lite med Jennifer på msn som tycker att jag borde blogga mera, jag vet bara inte vad jag ska skriva om. Hon visste inte riktigt heller, men sa att hon funderade på att skaffa sig en egen blogg, och det tycker jag att hon ska göra! Hon erbjöd sig också att vara fotoansvarig (hon kanske tycker det är för lite bilder i bloggen, vem vet...) och med tanke på vilka galna bilder hon har så var jag inte sen med att tacka ja. Med hjälp av hennes bilder så tänkte jag införa "dagens kamrat" där jag skriver lite kort om personen i fråga och lägger upp ett fint eller mindre fint (läs ganska fult) kort på personen i fråga. Först ut är Lia!

image185

Här har ni Lia. Som ni ser så älskar hon blåbärssoppa, hon älskar det så mycket att hon till och med har målat sina naglar i blåbärssoppe-färg. Prio ett i Lias liv är blåbärssoppan och prio två är Sidine. Lia är även en ganska stor insiprationskälla till min lugg, hennes syns dock inte på bilden.
Hört om Lia; anlita i första hand inte denna tjej som kartläsare, för då kan du hamna vart som helst.... hon kör gärna lite off road så att säga ;)





Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! So long suckers,

puss!

Imorgon börjar en ny vecka

Precis som alla andra söndagar har jag ägnat den här till att göra, just det, absolut ingenting. Varför är det så egentligen? Varför gör man inget vettigt på söndagar? Eller det kanske bara är jag som lodar runt hemma, drar på mig ett par mjukisbyxor för att gå en halvlång runda med hunden för att sen komma hem och fortsätta att göra absolut ingenting... Jag tror att jag vill få söndagen att gå så långsamt som möjligt för tt det inte ska bli måndag. Idiot, måndagen kommer ju ändå komma, oavsett om du tråkar runt hemma eller om du hittar på något roligt. Det finns massa saker man kan göra. Åka in till stan, fika på något av alla Brommas mysiga cafén, gå en promenad. Jag ska fan ta tag i mina söndagar i fortsättningen, gå upp i lagom tid och ta tag i dagen! Någon som vill spendera nästa söndag med mig? :)

Nä, mina vänner, nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och sen sova. Måste ladda inför morgondagen, jag börjar klockan halv sju, ja du läste rätt, halv fucking sju!!! Det är galet tidigt, men jag slutar klockan ett, det är soft. Eftersom jag slutar så pass tidigt ska jag in till stan och fika med min älskade Emelie som jag inte har träffat på år och dar, åh, det ska bli mysigt. Hoppas det är fint väder också så kommer dagen bli kalas-bra!

Ciao, ciao

Ps: En bra sak med söndagar är att det är Skärgårdsdoktorn på tv. Åh, den serien är så mysig tycker jag, hej svensk sommar liksom! Me like :)                                                                                                                

Jag vet inte vad jag ska säga...

Asså Björn Gustavsson är typ den roligaste männiksna på jorden! Eller han ÄR den roligaste människan på jorden. Jag höll nästan på att kissa på mig igår, jag skrattade så jag grät.

 


För övrigt var Charlotte Perrellis låt bra, men ingen var lika bra som Björn!

Fia är min solstråle!

Till alla er som hatar dessa regniga dagar lika mycket som jag gör har jag ett tips. Se till att ni själva eller någon av era kompisar är nykära, då kan även en kall och regnig dag förvandlas till en mycket bra dag, tro mig.

Som ni alla redan vet så regnade det idag. Och som ni alla redan vet så åkte jag in till stan med Fia idag. Det alla inte vet är att Fia har skaffat pojkvän och är galet kär så hon går och småler för sig själv 24/7. Det smittar av sig kan jag säga. Jag är så glad, så glad, för hennes skull!!

Nu har Anna kommit och vi ska chilla fett och glo på TV. Oj, vad det inte är jag att skriva/säga så, men det gör ju det hel lite roligare ;)

Pöss!

Regnet det bara öser ner... suck!

Hallå världen!
Haha, vad töntigt det lät, men nu får det stå så.

Har precis klivit ur duschen och ska snart klä på mig och fixa mig innan jag ska in till stan och möta upp Fia.
Tyvärr så regnar det så jag vet inte riktigt vad jag ska sätta på mig. Hade en plan, men i den ingick att jag skulle låna min systers, än så länge, oanvända converse. Men jag tror inte att jag får ha dom nu när det är så tråkigt väder... Självklart har jag som vanligt ingen plan B, men men, det löser sig på något sätt.

På tal om converse så hade jag tänkt att köpa mig ett par röda. Anna har även hon samma tanke, så vi får se vem som hinner först, mohaha. Nej jag skojade bara. Trist att vi inte har samma storlek, då kunde den ena ha lånat dom av den andra lite då och då, men nu är det ju inte så.
Jag är dock lite tveksam eftersom jag inte riktigt vet vilka kläder jag kan ha till och så, men med rätt outfit kan det vara as-snyggt med ett par röda converse, eller vad säger ni?

image183

Nä, nu måste jag fixa min lugg, den står för tillfället rakt ut som en kepsskärm typ, inte så jätte snyggt kanske.

Ciao Bella!

RSS 2.0