Onsdag 29 september 2010


Fiffi var med i stallet igår och red på Lucke. Jag tycker det är jätteroligt att se andra rida honom, och det gick verkligen bra så då var det extra kul!
Har varit och kollat på lite saker nu på morgonen med mamma, så jag får åka ut till stallet ikväll. Börjar inte jobba fören klockan 12, så i vanliga fall brukar jag åka ut på morgonen på onsdagar.

Måndag 27 september 2010


Åkte med Erika ut till stallet igår och klappade på hennes hästar. Trevligt, trevligt. Pussade lite extra på Dina som åker idag. Henne kommer jag verkligen att sakna, mysigare häst får man leta efter!
Sen åkte jag ut till min lilla häst. Red dressyr nere i hagen och det gick apdåligt i början! Sen släppte han till efter galoppen så i slutet av passet var han riktigt fin.

Imorse var jag i stallet tidigt. Red på grannstallets bana, kännde att jag behövde ha lite omväxling. Han var fin, mycket bättre än igår, så förhoppningsvis så gav gårdagsen pass lite reslutat.


Lördag 25 september 2010


Hade morgonfodringen imorse, så var ute i stallet runt 8.
Kajsa red efter att vi hade fodrat och släppt ut alla hästarna. Det blev konditionsträning idag, både för häst och ryttare ;)
Vi var nere i hagen och körde galopp i intervaller. Tre minuter galopp, två minuter skritt, tre minuter galopp osv.

Efter stallet åkte vi förbi Hogsta för att kolla deras rea, men hittade inget alls, så vi åkte till Rörby istället och hälsade på. Väldigt trevligt att träffa dom som var där (Ebba och Louise) och klappa på hästarna. Det var även väldigt mycket nya hästar samt ryttare.
Passade även på att pussa på finaste Pacino! <3








Pics







Torsdag 23 september 2010


Var och kollade på nyöppnade Bromma Blocks idag efter jobbet med Ida. Helt okej, men gaket mycket folk. Trodde att folk jobbade, men icke.
Åkte ut till stallet se och hjälpte Kajsa att hoppa. Det gick strålande! Bilder kommer när jag lagt in dom från kameran :)



Lillasyster och prinsen

.


Nyklippt häst, check!


Suck!


Fan, fan, fan!!
Skulle anmäla mig till Sola Ridklubbs tävling den 3 oktober, så är det anmälningsstopp. De tar inte emot fler än 200 anmälningar. Åh, jag ville ju verkligen åka! Och det finns inga andra tävlingar den helgen. Jävla skit!


Tisdag 21 september 2010


Stockholm bjuder verkligen på ett mysigt väder idag... Suck.
Nu, jobbet. Sen, stallet!


Måndag 20 september 2010


Nu ska jag skynda mig till Vällingby fram och tillbaka och se om det går att göra någonting åt min klocka som gick sönder igår. Tror tyvärr att det är tack och hej, vilket är sjut tråkigt, för jag älskar den. Hoppas på att jag hittar en ny, för nu har jag blivit beroende av att ha en klocka på armen, så jag MÅSTE helt enkelt hitta en ny!

Ciao!

<3




Torsdag 16 september 2010


Det var inte riktigt min dag idag i stallet. Vi kan sätta punkt där. Tjing!

Onsdag 15 september 2010


Var ute i stallet imorse innan jobbet och red ut en sväng. Det var mysigt.
Det är skönt att kunna åka ut på morgonen, så kan man vara hemma på kvälle.

Det har inte hänt så mycket den här veckan. Var ute och åt middage igår med Anglica, Karin och hennes kompis Daniella. Dom två ska åka till Australien i 9 månader. Jag avundas människor som vågar göra något sådant!


Jag vill inte ha höst...

<3


Lucke var duktig idag på Mälarhöjden. Min fina prins!


Fredag 10 september 2010


Red barbacka en sväng igår. Det var ett under att jag inte ramlade av kan jag tala om, för han var så fånig i början. Men sen började han koncentrera sig mer på mig än på allt runt omkring och då gick det helt okej. Kunde rida i alla gångarter utan några större problem. Tror att jag ska rida barbacka lite oftare, dels för att det är mysigt och dels för att träna upp min balans.

.


Hemma från jobbet. Jag älskar mitt schema på torsdagar!
Nu ska jag åka via Alvik ut till stallet så att jag hinner hem och duscha innan jag ska tillbaka till jobbet.
Ciao!

Torsdag 9 september 2010


Åkte ut till stallet igår efter jobbet och hoppade lite. Ida hjälpte mig att fixa hindrena och hon filmade även lite. Tyvärr hann det bli ganska mörkt ute, och filmkameran på kameran är inte superbra så filmerna blev rätt mörka om vi säger så. Jag vill ha en riktig filmkamera, så man kan få lite bra filmer! Nästa investering kanske, eller en väldigt bra julklappsönskning?
Nu är det jobb och ikväll är det föräldramöte...

Onsdag 8 september 2010


Idag är en sådan där dag när jag inte alls känner för att gå till jobbet. Var ute med Tyra imorse i solen och skulle kunna ge nästan vad som helst för att få åka ut till stallet NU.
Men, först jobb till klockan fem. Hoppas tiden går fort idag...

Tisdag 7 september 2010


Igår belv det en mysig uteritt med Ida och Bellman. Perfekt väder och inte alls mycket mygg.
Idag tror jag att det blir lite dressyr i sommarhagen. Kameran kanske får följa med, vi får se.

Söndag 5 september


Var ute i stallet igår och hjälpte Kajsa att hoppa lite. Hon hoppade studs och sen fick hon reglera galoppsprången mellan två bommar som det var 19 meter emellan.
Det gick strålande, så alla parter var nöjda och glada när vi var färdiga :)

På kvällen var jag hemma hos Ida och drack vin. Vi skullekolla lite på kommande tävlingar också, men det gick väl sådär. Trevligt var det i alla fall. Sen gick vi hem till Erika och skulle se på film med henne och Angelica, men vi satt i soffan och pratade istället. Åkte hem runt 12 och fy fasiken var kallt det var. Ett par vantar hade ju inte suttit fel kan jag ju tala om.

Idag får jag se vad som händer, stallet är en självklarhet, men i övrigt inga planer.

Fredag 3 september 2010


Jag har ont ont ont i min hals. Sjuk lagom till helgen? Bingo...

Torsdag 2 september 2010


Måndag: Jobb mellan 10 och 5. Sen ut till stallet, vi longerade lite.

Tisdag: Jobb till 4, hämtade Kajsa i stallet på kvällen.

Onsdag: Stallet innan jobbet. Red dressyr i sommarhagen. Jobb till 17.

Idag: Jobb till 12. Har precis kommit hem från stallet, han fick vila idag. Ska snart tillbaka till jobbet på APT-möte.

Ojoj, intresseklubbe sprängs av överbelastning. Tjöss!

RSS 2.0