!

image41

Jag saknar er grymt mycket tjejer! <3 <3

Josefina Långstrump?

Nja, inte riktitgt kanske, men just nu skulle jag vilja ha det som Pippi. Tänk att ha en kappsäck full med guldpengar och när man behöver pengar så är det bara att gå och hämta... Det skulle jag inte tacka nej till. En annan sak som jag inte heller skulle tacka nej till var om det fina vädret hade lust att komma ner till oss på västkusten också. Man tittar på Nyheterna och vädret och de pratar om värmeböljor i andra delar av europa, kan det inte bara vara 25 grader varmt och sol både här och där och sen regn på natten om det nu nödvändigtvis måste regna?

image38


Jaja, imorgon kommer Lollo hit, vi får hoppas på att hon tar med sig solen :)

Puss

Ett litet tillägg

I tidigare inlägg skrev jag ju om festen nere hos grannen och att det sjöngs en del. Här kommer två av sångerna som jag tyckte var riktigt roliga.

Härjarevisan
Melodi: Gärdebylåten

Liksom våra fäder vikigarna i Norden
drar vi riket runt och super oss under borden.
Brännvinet har blitt ett elexir för kropp
såväl som själ.
Känner du dig liten och ynklig på jorden,
växer du med supen och blir stor uti orden,
slår dig för ditt håriga bröst och blir en man
från hår till häl.
Refr:
Ja nu ska vi ut och härja
supa och slåss och svärja
bränna röda stugor,
slå små barn och säga fula ord!
Med blod ska vi stäppen färga
nu änteligen lär ja'
dra nån riktig nytta av min
Hermodskurs i mord.

Sen finns det flera värser, men dom orkar jag inte skriva, men jag diggar refrängen :P
Den andra sången jag fastnade för var "Feta Fransyskor" och ni som känner mig kommer att förstå varför sen om ni läser texten ;)

Feta Fransyskor
Mel: Marsch militarie

Feta fransyskor som svettas om fötterna
de trampar druvor som sedan skall jäsas till vin.
Transpirationen viktig é ty den ger fin bouquet.
Vårtor och svampar följer mé, men vad gör väl dé?
För...
Vi vill ha vin, vill ha vin, vill ha mera vin
även om följderna blir att vi må lida pin
Flickor: Flaskan och glaset gått i sin
Pojkar: Hit med vin, mera vin
Flickor: Tror ni att vi är fyllesvin? JA!

Ja, som sagt, jag vet i alla fall att tre av mina kära vänner vet precis vad jag talar om, eller hur L, J och K? ;) haha


Helgen

Igår hände det en hel del. Gick upp runt halv 10, åt frukost, duschade och tvättade håret och fixade lite innan Ella ringde och frågade om vi skulle promenixa med hundarna. Eftersom det skulle vara värsta partajet (eller aa, 70 + 60-års fest) nere hos grannen senare på eftermiddagen så slutade det med att mamma körde mig, Ella + hundarna bort till Ugglarp så fick vovvarna springa på stranden. Eftersom den här sommaren har varit skitdålig så var det bara jag, Ella, mamma, lillasyster (som nödvändigtvis skulle åka med), hundarna och ett par vindsurfare på stranden, så det var ingen som gnällde på att vi hade hundarna lösa, skönt :)
Efter ca en timmes promenerande längs stranden åkte vi och åt lunch, det blev Italienska pannkakor, även kallat pizza. Den var helt okej, men Nockebys pizzor slår allt!
När vi kom hem fick vi lite bråttom, men det löste sig och runt 14.00 gick vi ner till grannarna. Deras släkt är så stor, och det är barn och kusiner och syssligar till höger och vänstar så jag blir alldeles förvirrad när jag försöker para ihop rätt folk till rätt familj. En sak vet jag i alla fall och det är att det är fyra systrar som delar på huset där nere och nu var det den äldsta och yngsta systern som fyllde 70 respektive 60 år, så det var fest med hela tjocka släkten + vår familj. Det var roligt, och vi fikade och åt och tävlade och sjöng och hade jättetrevligt. Runt 22.30, 23.00 kanske satte vi ungdomar på lite musik och dansade lite, våran lilla fest tog dock slut runt 00.00. Då tyckte de vuxna att det var dags att skruva ner volymen eftersom det var många som sov eller skulle sova. Då kom vi på den briljanta idén att vi skulle ha efterfest i Siris tält som hon skulle sova i eftersom det inte fanns sängplatser till alla. Våran efterfest blev inte riktigt som planerat, så jag hade min egen efterfest i min säng, och nej, inte så, jag hade hela sänge för mig själv och somnade ganska fort när jag hade krupit ner.

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Ella var ute och gick i skogen med hundarna. När vi kom hem tänkte jag gå ut och sätta mig i solen ett tag, men tror ni inte att det kommer jordens största moln precis när jag kommer ut? Jo, självklart! Om Gud finns så hatar han mig... I alla fall, jag satt ute och frös i typ en halvtimme innan jag gav upp och gick in igen och klädde på mig. Och vem tittar fram bakom molnen när jag har gått in om inte solen? Åh va arg jag blev då!
Nu har jag varit nere och sagt hejdå till Pontus, barnen och mormor. Usch, det är så tråkigt att dom åker hem nu. När dom är här på sommaren känns det som om man får en till familj. Tre familjer blir liksom en, man får sex extra syskon, ett par föräldrar och deras mormor/farmor får tre extra barnbarn på sommaren eftersom jag och mina syskon inte har någon mormor längre. Vi är alltid välkomna ner till dom och dom är alltid välkomna hit upp, åh vad jag älskar den känslan!

Resten av dagen vet jag inte vad jag ska hitta på, det är Beck ikväll, Enslingen, men den har jag sett så mycket så jag vet inte om jag vill se på den. Sen är det ingen annan i familjen som vill kolla på Beck med mig, och det är inte så kul att titta själv...
Nu har Anna varit utomlands i en vecka och har en vecka kvar borta i solen. Åh, jag vill också!
Som sagt, nu vet jag inte vad jag ska hitta på, eller kanske ska äta lite lunch, jag börjar bli hungrig...

Puss

Blocket.se

På blocket kan man ju annonsera om nästan vad som helst. Tror ni att man kan annonsera ut en lillebror också? Om man säljer honom billigt så kanske det funkar... Han får helgen på sig, är han lika jävlig på måndag då säljer jag honom!

<3

Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag


image36


Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag Tisdag 

Suck...

Ni vet hur det är när man känner sig nere, man tycker allt är skit och man vill inte göra någonting. Att berätta varför man inte är på topp har man heller ingen lust med. Den enda man vill dela med sig av sina tankar är med sin bästa vän. Men hur gör man när det är 50 mil mellan dessa bästisar? Ringer? Jo det kan man ju göra men att ringa och prata med varandra är inte alls samma sak som att sitt på tex ett café...
När man är på ett sånt här humör så blir det inte bättre av att man inte kan ringa ett samtal och en stund senare sitta på ett café, eller på en bänk i Kungsträdgården, eller vid vattet i Gamla Stan med sin bästa kompis och prata om allt det här som man går och tänker på.
Jag hatar att det är 50 mil till Stockholm, jag hatar att jag inte kan träffa dig när jag vill, jag hatar att jag saknar dig så mycket som jag faktiskt gör...

Lovisa, Du är min andra halva <3

Vi gick, och vi gick och vi... gick

Idag har vi gått, jag, Ella och hundarna. Vi brukar gå ut runt 11 varje förmiddag och vara ute i ca 45 minuter, men idag tänkte vi att vi kunde gå en lite längre runda. Så istället för att vika av från stigen i skogen ner på vägen igen så fortsatte vi rakt fram. Efter att ha gått ett tag så delade sig stigen och det skulle senare visa sig att vi valde att följa fel stig. Vi visste på ett ungefär vart vi skulle komma fram när skogen tog slut, eller vi trodde det i alla fall, men eftersom vi hade valt fel stig när den delade sig så gick vi hur länge som helst för att senare komma fram på ett helt annat ställe. Hur som helst så fick hundarna sin promenad, och det visade sig att vi hade varit ute i lite mer än två timmar. Så kan det gå när man tror sig hitta och varken har mobil eller klocka med sig haha. Men vi kom ju hem till slut, innan resten av familjerna hade hunnit blivit oroliga, och det var ju bra :P

En annan sak, jag HATAR mygg! Jag har myggbett stora som 5-kronor på benen och jag fattar fan inte hur jag ha fått dom. På dagarna regnar det så då är man inte ute, på kvällarna är det ganska kallt så om man är ute så har man jeans på sig, och dom kan väl fan inte bitas igenom jeansen, eller? Jag tror fan jag har en mygg-koloni i min säng, fy fan!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, juste, jag skulle ju lära Ella köra min moppe som jag har här nere. Den är så söt så. Och tro inte att den är trimmad, nej nej, den går i lagliga 30 km/timmen, förutom om man gasar som en tok i nerförsbacke, då kan den komma upp i 44 km/timmen, haha. Men jag tycker om den, det går snabbare än att cykla i alla fall, det har jag gjort så det räcker i mina dagar här nere. Har man inte bil så cyklar man, överallt, men så kanske det är när man bor på landet? Tacka vet jag Stockholm, där tar man tunnelbanan eller bussen, mycket bra :)

Nu ska jag hjälpa mamma med maten,

tjing!

Solen, vart är du?

Idag har det varit en ganska tråkig dag... Vaknade typ halv 10, sen gick jag och Ella ut med hundarna i skogen i typ en timme, trevligt med sällskap.
Annars har det inte hänt nått alls, det är ganska bra väder, men inte så varmt så man kan vara ute och sola utan att frysa... Men tro inte att det inte har regnat idag, självkart kom dagens skur i morse. Blir det inte bättre väder snart så får jag spel. Är så trött på att inte kunna vara ute och njuta av solen, inte kunna bada, inte gå ner och ta ett kvällsdopp, inte köpa glass och titta på solnedgången, ingenting kan man ju göra. Eller det är klart man kan, men det är inte samma sak. Den här sommaren har inte alls varit rolig, jag vill kunna njuta av solen och värmen, men det är inte så lätt när man vaknar av att regnet smattrar mot rutan varje morgon. Snart är det augusti, och jag skojar inte, vi har typ haft 4 dagar med så pass bra väder att man kan vara ute i bikini utan att frysa ihjäl...

Solen, vart är du?


image35

Ska jag vara helt ärlig så saknar jag faktiskt den här tönten...

Ja, jag längtar


NU ÄR DET BARA EN VECKA KVAR!!!


Ibland kanske...

Jag var bara tvungen att lägga upp en bild på Guds Bästa Barn...

image34

... eller?

Jag kan själv

Idag har jag fixat så att jag kan föra över bilder och musik från mobilen till daorn, helt själv. Ja, jag är lite stolt över mig själv, eftersom jag inte är så bra på att fixa sånt. Men jag klarade det galant, så i fortsättningen kanske det kommer lite fler bilder till inläggen.

En sak som jag är helt galet sugen på just nu är kladdkaka. Det skulle vara sååå gott. Tråkigt nog har vi inte alla ingredienser hemma, och jag orkar inte gå över till någon av grannarna... Jag får ta det när Lollo kommer :)
En annan sak som jag är sugen på är pizza. Men det ska vara kebab-pizza från Nockebytorg, annars får det vara haha. Ibland är jag ganska hopplös, jag vet. :P

Puss!
                                           


Barnsäkert = Idiotförklaring?

Saker som är barnsäkra, sånna tycker jag inte om. Jag känner mig lika dum och korrkad varje gång jag inte kan öppna det som ska öppnas eller vad det nu kan vara. Jag blev utsatt för det nyss. Mamma bad mig sätta på diskmaskinen, visst inga problem tänkte jag, men där misstog jag mig allt. Självklart hade diskmedlet-flaskan en barnsäker kork. Vet man att man ska trycka ner den samtidigt som man skruvar är det ju ingen konst att öppna den, men vet man inte det då står man ju där och skruvar som en galning. Och det gjorde jag... Känner du mig så är du nog inte så förvånad. Så be mig aldrig öppna något som är barnsäkert, för det kommer ta sin lilla tid.
Jag är nog blond innerst inne... 
 

Söndag, söndag...

Söndag. Jag har alltid tyckt att söndagar är rätt tråkiga dagar. Det händer nästan aldrig något roligt och sen är det måndag dagen efter och fem dagars skola väntar en. Nu är det ju sommarlov, men söndag är ändå söndag, så jag känner inte för att göra så mycket idag. Mulet är det också, hade solen skinit kunde man i alla fall solat lite... Aja, ikväll är det i alla fall Beck, en bra Beck! :) Då har man något att se fram emot. Pricken över i:t hade varit om jag kunde se den tillsammans med Lollo, det är inte samma sak att se på Beck utan henne. Men den 31 juli kommer hon hit, jag LÄNGTAR!! :D

Tjing!

image32


Hoppsan

Idag när hela familjen satt och åt middag så drack min mamma en öl till middagen. Inte så märkvärdigt, det brukar hon göra ibland, men det som var desto mer konstigt var att jag, Josefina, blev sugen på öl. Jag tycker inte ens att öl är så gott... Ibland förstår jag mig inte riktigt på mig själv...

Jag har aldrig varit den som är ute och festar och krökar varje helg, absolut inte. Jag har varit så där lite småfull, men en fylla med spyor och minnesluckor, det har aldrig varit riktigt min grej. Jag kan erkänna att jag har fått EN snefylla i mina dar, men att sitta och gråta i ett kök nästan hela kvällen, det var inte så kul kan jag tala om, så det misstaget ska vi försöka undvika i fortsättningen.
I takt med att alla 88or fyllde 18 så ökade festandet lite och där med drickandet. Den 9/12-2006 fyller även min bästa kompis år, och självklart är det något man måste fira! Utgången var en självklarhet, vi hade jättekul och var fulla och glada hela bunten. 2006 tog slut och 2007 började. Våren närmade sig och jag åkte på praktik till Strömsholm i fem veckor. Efter fem veckor hade vi mycket att ta igen jag och Lollo, vi gick ut lite och en av kvällarna träffade jag Kim och Jonathan som Lollo hade pratat om så mycket. Den kvällen sa jag bara hej till dom, sen såg jag dom inte så mycket mer den kvällen. Ytterligare någon vecka gick och Lollo berättade att hon, Kim och Jonathan skulle vara hemma hos Kim och undrade om jag ville följa med. Det gjorde jag och hemma hos Kim spelade vi ölspelet och drack groggar med fejk-fanta. Pling sa det så var Josefina full.
Jag, Kim, Lollo och Jonathan började umgås mer och mer och en sak som jag lärde mig ganska snabbt var att Kim och Jonathan tyckte om öl. Dom två drack alltid öl, medan jag och Lollo höll oss till cidern. På nått konstigt sätt blev jag nästan alltid full när jag spenderade helgerna med dom här tre, jag hade förvandlats till ett litet fyllesvin... Jag hade inte bara blivit ett fyllesvin, jag började tycka att öl smakade helt okej också. Så mycket att jag blev sugen på det när mamma drack det idag till maten, hoppsan hejsan, så det kan gå... 
Ja, vad ska man säga. Att Lollo fyllde 18 och att jag lärde känna Kim och Jonathan var ingen bra kombination för mig, lilla snälla jag som nästan aldrig drack förvandlades till ett fyllesvin... Ojojoj, vart ska detta sluta?

21/7

Idag har jag varit inne i Halmstad. Tittade på lite jeans, men hittade inga som jag tyckte om, som vanligt... Jag SKA hitta ett par, en vacker dag, men nu är jag ganska trött på att leta. Varför har alla andra, jag vill också ha!!!
Sen åkte vi till ICA Maxi, för att sen svänga förbi mammas jobb och fixa till mitt CV. Men det gick inte alls eftersom man behövde ett jävla lösenord för att komma ut på Internet, vilket jag behövde eftersom jag hade mailat mitt CV till mig själv, så skulle jag slippa ta med det nuvarande och skriva av och ha mig... Men när jag för en gångs skull tänker till så går det i alla fall inte som jag har tänkt mig. Tyyypiskt!

Idag åker Anna till Korsika. Ja, jag är avundsjuk! Men nu har vi faktiskt haft helt okej väder här nere, så jag har passat på att vara ute i solen så mycket som möjligt. Om det hade varit lika dåligt väder som det har varit tidigare i sommar, då hade jag nästan dött av avundsjuka.

Idag är det ju lördag, undra vad man ska hitta på ikväll. Amanda, Siri och Ella, är på The Ark-konsert, så jag kan inte gå ner till dom. Hade jag varit hemma kunde man gått ut, eller grillat eller bara haft filmkväll med lite folk. Men nu är det inte så. Jag är här, på landet. Åh, nu längtar jag faktiskt hem. Stockholm i mitt hjärta!!

puss...

Jag vet att du vet

image31

Jag vill bara explodera, lite till och lite mera

Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag målade huset lite i morse. Min tanke var att solen skulle skina, så jag skulle bli lite brun medan jag stod där, men icke. Det var mulet och blåste, så jag gav upp efter en timme och lämnade över arbetet till min käre lillebror haha. Ska jag vara ärlig var det nog bra att det var lite kallt, för det var inte bara huset som blev rött, jag hade rätt mkt färg på mig jag med... men det var mammas gamla snickarbyxor som blev utsatta istället för min bikini, det var nog bäst att det blev så när jag tänker efter.
På  eftermiddagen satt jag bara och segade. Felix, Ludde, Ella och Siri kom upp och tittade på Rosa - the movie, så jag tittade med dom. Så söt film :)
Igårkväll läste jag ut min bok, den var bra, men blev lite förutsägbar mot slutet. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag rekomenderar den :)                                                                                                                                                  

På eftemiddagen gick jag ner till Amanda för att se vad hon gjorde. De slutade med att Felix sprutade ner mig med vattenslangen. Jävla unge, jag var ju inte ens med i deras vattenkrig :P men men, jag gav igen sen, mohaha!
Sen på kvällen gick ALLA barnen + Lotta och spelade minigolf. Även denna gång delade vi upp oss och jag spelade med Ella, Amanda och Felix. Kan tillägga att JAG vann!

Imorgon får vi se vad som händer, jag hoppas att det bli bra väder så att jag kan bättra på min bränna ;) (den brännan som inte finns haha)
Juste, imorgon ska L ut med J, K och C. Önskar att jag var hemma och kunde följa med, eller nej, kanske inte ändå när jag tänker efter. Jag vet vad L tycker om det här, men jag hoppas i alla fall att du får kul. Sen vill jag höra ALLT haha :P

Have fun!
Puss                                             

Felix fick sin revansch

Jo, han fick ju det. Inte på minigolfen, den här gången var det fotbolls-golf som gällde. Det var jag, Pontus, Felix, Ludde och Amanda som var och spelade. Det var jättekul, men jag var inte så bra... men men, jag kom i alla fall inte sist ;) Passade även att ta lite kort, kanske lägger ut dom vid ett senare tillfälle, jag måste fixa med mobilen först, men det orkar jag inte göra nu.

När vi kom hem från golfen hittade alla på lite egna saker att göra. Jag satte mig och läste min bok, Jenny S. Nu har jag kommit in i handlingen och den är faktiskt riktigt bra, jag rekomenderar den starkt. Och då ska ni veta att jag är inte den som läser böcker frivilligt, ibland gör jag undantag på sommaren, och detta undantag blev faktiskt riktigt lyckat :P

Nu har jag tittat på Allsången. Dagens program var inte alls så bra, och den där dåren som bara stod och skrek, vem var det? Vi har redan en Håkan Hellström, kom med nått eget för fan!

Tack för mig, hej! <3

Välkommen solen!

Tanken var att jag skulle skriva ett inlägg igår om vad som hade hänt, men det blev inte riktigt så. Efter att ha försökt komma in på sidan i en halvtimme utan resultat så gav jag upp och gick och la mig istället.

I alla fall var gårdagen en typisk sommarlovsdag. Solen sken, det var nästan vindstilla, det var ca 26 grader varmt, och allt var så där perfekt och härligt som det ska vara på sommaren. Av mina två veckor här nere så var detta den tredje dagen utan regn, så ni kanske förstår att jag tog tillvara på den här dagen till 100 %.
Drog med mig Amanda, som äntligen har kommit ner, ut i skogen på förmiddagen eftersom hunden behövde få komma ut och springa av sig lite. När vi kom hem så gick hon ner till sig och jag gick ut och solade och passade på att slå en pling till Lollo :)
Efter lunch var jag så varm så jag höll på att dö, jag var helt enkelt tvungen att gå ner till klipporna där alla andra redan var. Men för min del blev det bara ett dopp och sen var jag tvungen att gå upp igen, hade lovat Kajsa att inte vara borta så länge. Hon låg hemma och var sjuk, eller hon är sjuk... Så medan de andra badade, åkte på surfingbrädan efter båten och hade det allmänt skönt nere vid havet så var jag hemma och höll en sjuk lillasyster sällskap, herre gud vad snäll jag är :P
När mamma kom hem åt vi middag och sen gick jag ner till grannarna. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men helt plötsligt stod jag, Amanda, Fleix och Erland och diskade! Eftersom de är sex barn och fyra vuxna + att de hade tre gäster så var det en del disk...Men men, det gick ganska fort och efter det gick alla barnen utom Siri, Ella och Kajsa och spelade minigolf. Eftersom vi var så många delade vi upp oss, jag spelade med Oden, Amanda och Felix. Jag och Felix hade en liten individuell tävling eftersom han hade utmanat mig och sa att han skulle knäcka mig så hårt. Ja, vem var det som vann tror ni? Juste, JAG!!! :D Dock bara med 3 slag, men en vinst är alltid en vinst! Kanska ska tillägga att han ledde typ hela rundan, men jag tog in allt på de tre sista banorna ;) Tror dock han vill ha revansch redan ikväll, vi får se hur det blir med den saken haha.
Efter det cyklade vi hem, och de flesta satte sig och tittade på mord, dock inte jag. De morden jag vill se, dvs Beck, är det ingen annan som vill se, men de andra morden som går tittar de på hela bunten... Jaja, ikväll är det minsann inga mord som gäller, ikväll är det Allsång! :)

Nu har jag precis kommit hem från en runda med vovven, tyvärr är det inte lika fint väder idag. Det är ganska varmt, 20 grader typ, men tyvärr har inte solen tittat fram. Hoppas det gör det under dagen.
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, får se vad resten av folket har för idéer. En sak vet jag i alla fall: Jag saknar Lovisa!!!

Puss & Kram!

Woho!

SOLEN SKINER!!!
Äntligen en dag utan regn! Eller, än så länge iaf, hoppas det inte börjar regna ikväll.
Tänkte gå ut och lägga mig i hängmattan och läsa min bok, Jenny S.

Puss!

Dagens

Dagens låt blir helt klart Work Of Art med Måns Zelmerlöw. Sååå bra! 

image25


En tisdag i stan

Igår åkte Anna hem. Hennes tåg gick från Halmstad 09.19 så jag, mamma och Kajsa åkte med henne in. När Anna hade åkt iväg mot Stockholm så gick jag mamma och Kajsa en sväng inne i Halmstad.
För en gång skull var det faktiskt hyfsat väder, men tro inte att den var regnfri! Dagens skur kom på kvällen, självklart var jag ute med hunden just då...
Solen sken i alla fall på dagen, tyvärr var det inte så pass varmt så man kunde bada, men vi blev i alla fall inte blöta när vi sprang in och ut i alla affärer. Vi hann med en hel del, och kom nog med lite fler påsar än väntat, men så blir det ibland :P
Sjävl köpte jag ett par skor från H&M, det är nog inte den bästa kvaliten, men 150 spänn för ett par skor... Asbra om du frågar mig. Köpte toffsar också, inte det roligaste att köpa men det var nödvändigt. Fick även en keps av mamma :)
När vi gick där fick såg plötsligt Kajsa en sån där skylt som brukar finnas utanför en del frisörer om att de gör hål i öronen. Då får ungen för sig att hon minsann vill ha det. Tror hon tog sig vatten över huvudet, för efter mycket velande fram och tillbaka gick vi ut från frisören - utan hål.

När vi kom hem gjorde vi inte så mycket. Jag tittade lite på arbetsförmedlingen om eventuella jobb i höst, har sökt en del, så nu får vi se hur det blir. På kvällen var det Allsång som gällde :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skogen med hunden i typ en timme i morse, annars har jag bara suttit inne och gjort ingenting. Är så trött på det här dåliga vädret nu så jag vet inte vad! Det är typ mitten på juli och jag är blek som en snögubbe! Var inte ens så här blek förra sommaren och då jobbade jag ändå i 6 veckor... Suck, jag som skulle bli brun den här sommaren...
Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske sätter mig och kollar på Dirty Dancing, en av mina favorit filmer :)

Puss

Regnet det bara öser ner

                                         image23

Så här mina vänner ser det ut på vägarna här nere i Södra Sverige. Det regnar och regnar och regnar... Jag blir galen, jag vill kunna sola, bada och bli brun!! Solen, vart är du?

Nu har det regnat i över en vecka, när jag och Anna var nere i Båstad var det inte fint väder en enda dag.
Jag åkte ner till henne förra söndagen, då var det fint väder, men på måndag morgon när vi vaknade var det mulet och blåsigt. Det blir säkert bättra tänkte vi och spenderade den dagen till att gå in och ut i affärerna på Köpmansgatan. Fram emot eftermiddagen var det inte så kul längre, så då gick vi och badade i poolen som tillhör lägenheterna i Skånegården. Eftersom vädret inte alls var tipp-topp så var det bara vi som badade.
Tisdagen bjöd även den på dåligt väder, men efter som det är lite extra roligt att jävlas med svenskarna när de äntligen har sommarlov / semester så passade vi på att ge dem lite regn också, woho! Suck...
Onsdagen var inte bättre den, regn och blåst... men fram mot kvällen tittade solen fram ett litet tag så då passade vi på att bada.
På torsdagen var tanken att vi skulle träffa Clara som också har landställe där nere, men hon skulle åka till Danmark med sin familj, och eftersom det var dåligt väder (förvånad? NEJ!) så åkte vi till mitt land istället. Det var tur att vi ändrade våra planer, för på fredagen hade de stängt av delar av E6:an på grund av det dåliga vädret... Fattar ni hur mycket det regnar!?
Väl här har vi inte gjort så mycket, vi tog en sväng till stan igår, vi tänkte att de hade väl öppet till klockan fyra precis som i Stockholm. Men icke, Åhléns och Mc Donalds hade öppet. Inte ens bankomaten var öppen, de brukar ju för fan vara öppna dygnet runt! Och utanför Mc Donalds hade de satt upp en skylt där det stod: "Nu har vi nattöppet". Hej och välkomna till 2007 säger jag bara!
Ganska besvikna tog vi bussen hem, sen tittade jag på Beck på kvällen. Fick se den ensam eftersom det inte var någon annan som ville titta på den. Själv tycker jag dom filmerna är asbra!

Nu orkar jag inte skriva mer, ha de bra,

Puss

RSS 2.0