Stockholm Horse Game

Bad update, jag vet!
I helgen har jag och Ninni varit med Erika på Stockholm Horse Game, på ryttarstadion.
Det var jätte mycket folk och tävlingar på tre olika banor. Ibland blev det lite för mycket, men det var roligt att vara med. Första gången jag ser Lissy och Acke hoppa "på riktigt"

Erika kom 2a på Lissy i en 1.20 klass på fredagen. I lördags hade hon 2 ner med Lissy i 1.35, men var nolla i samma klass med Acke. Den hästen hoppar så sjukt fint! Tiden räckte till en placering, vilket innebär att hon nu får hon tävla elit-hoppning på honom och fick tävla finalen i klassen idag!

Idag åkte vi dit med Angelica och Erik, och hann se Erika tävla Lissy i en 1.40 klass. Finalen på Acke skulle också gå i 1.40, men jag, Ninni och Erik stannade inte och kollade på den, men jag hoppas att det gick bra!! :)



Erika och Acke (bild lånad från ryttarinnans blogg)


Fredrik Ljungberg

                        

                                         


Idag kom ett av barnen på jobbet fram till mig med en bild (samma som ovan) på Fredrik Ljungberg och sa:
"Han skulle vara bra för dig. Ni skulle passa bra ihop!"
Haha, dom är ju för härliga!

Lillebrors födelsedag

Jag har så fruktansvärt ont i ryggen, så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Jag måste ha suttit på något konstigt sätt igår när jag red, eller suttit och spänt mig eller nått. Ont gör det i alla fall.

Idag fyller min lillebror år, så imorse traskade hela familjen upp och sjöng. Och ikväll blir det middag med familjen.
Nu ska jag plcoka ihop mina saker och gå till jobbet, vi hörs!

Ciao Bella!

Tisdag 25 augusti 2009

Jobb och uteritt, det har dagen bjudit på idag.
Vi hade det mysigt ute i skogen, trotts Ninnis ofrivilliga avsittning. Hon klarade sig ganksa bra, hoppas att hennes mobil också gjorde det.

Imorgon är det onsdag, och halva veckan har gått!
Ciao!

Hmm...

Jag är på ett jätte konstigt humör och jag vet inte varför. Jag är inte alls glad utan det känns bara som att allt som händer blir till problem. Inte alls kul och jag funderar starkt på att ta med mig hunden ut på en promenad och rensa tankarna lite. Ibalnd behöver man det.

Tjing...

Tävling!

Hallå! :)
Idag var vi på tävling i Aspvik. Precis som förra tävlingen så öste regnet ner, men, lite(?) regn hindrar inte oss, så vi lastade tappert in häst, utrustning och ryttare och åkte iväg.
Tävlingsplatsen var verkligen fin och funktionererna var jätte trevliga och hjälpte till, sånt tycker vi om!
Ninni red strålande och Pacino hoppade fin, vilket resulterade i en felfri runda och en rosett :)
Blöta, hungriga och väldigt nöjda med dagen stuvade vi in allt i bilen igen och åkte hem.


Ninni och Pacino hemma på träning, juni 09


 


Torsdag 20 augusti 2009

Första riktiga skoldagen för barnen idag, så i princip var det första "riktiga" dagen för mig på jobbet också.
Jag tror att det kommer bli bra. Barnen och personalen är så gulliga, så det kommer nog gå strålande ska ni se :)

Sen åkte jag ut till stallet och tog hand om världens sötaste häst. Borstade länge länge och sen stod vi och mös hur länge som helst. Jag tycker verkligen om den hästen galet mycket! <3

Juste, grattis Lollo som fyller 18 år idag!! :)

Puss

<3






 

Datorn ville inte alls sammarbeta, så jag fick inte in orginalvideon. Men det gör inte så mycket, det är ju låten som är sjukt bra!!

Tisdag 18 augusti 2009

Jobbade från 8 till 2 idag. Väldigt sköna arbetstider :)
Klockan två hämtade Anna upp mig så åkte vi ut till stallet. Vi byggde upp tå små räcken med 17,5 meter emellan och sen en oxer. Tanken var att jag skulle reglera galoppen mellan räckena, men jag vet inte vad det var som var knas, men hästen var inte sig lik. Stark som fan och lyssnade inte alls.
Han lugnade ner sig efter ett tag och då tog jag några språng på oxern. Foten pallade inte mer än 1 meter, och jag fick ett par riktigt fina språng så jag nöjde mig där.

Imorgon är det jobb och sen ska vi åka till Solna och fixa våran sadelgjord till hoppsadeln. Äntligen :P
Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag se om det är något bra på tv, ciao!


Snygga lindor ;) och mitt hår var väldigt långt!

Måndag 17 augusti 2009

Fick ett sms av Ninni imorse om att hon inte känner sig riktigt frisk.
Jag jobbar både dag och kväll idag, så Kajsa fick hjälpa till med mockningen, TACK, och världens snällaste Angelica longerar Pacino lite idag, tack!!
Imorgon är tanken att jag ska hoppa lite. Haha, det ska bli så roligt och jag hoppas verkligen att foten håller! Anna får agera hinderpersonal :)

På lördag åker vi till Aspvik på tävling. Tagga, tagga, tagga!! :)

.





Varken jag eller Pacino längtar till vintern... usch!

Söndag 16 augusti 2009

Igår blev det en heldag i stallet och vi hann med rätt mycket. Fixade iordning skåpet bland annat, så nu är det riktigt mycket plats, skönt!

Mamma och Kajsa kom hem från landet igår också, så nu är hela familjen hemma igen.
Nej, nu ska jag tvätta håret, mitt hår är för jävla äckligt just nu...

Ciao!


Sötaste hästarna!

Fredag 14 augusti 2009

Kvällens planer består av att se Måns på grönan och sen hem till Elin. Men eftersom det säkert kommer börja regna så vet jag inte hur det blir med Måns. Inge vidare att stå där i regnet och frysa...

När jag kom hem från jobbet så städade jag lite här hemma och nu har jag precis ätit lite mellanmål/middag.
Ska nog ta en dusch snart och se vad jag hittar för kläder till ikväll. Alltid samma velande fram och tillbaka och det slutar alltid med att jag vill köpa nya kläder.

Jo men nu åskar det också. Ni ska se att det kommer börja regna lagom till att jag ska gå...

Tjing!


Fina, bästa häst!



Vad du är söt min kära lilla ponny,
vad du är snäll, min kära lilla häst!
du säger ingenting, min kära lilla ponny,
men du är den jag gillar mest!




Onsdag 12 augusti 2009

Första dagen på nya jobbet. Det var kul, jag blev verkligen mottagen med öppna armar, men herre gud vad mycket nya intryck!! Många nya ansikten och namn och det som jag tror kommer bli mitt största problem i början, hitta överallt!
Här har jag sprungit runt i ett litet hus, med max 8, 10 rum i över 1½ års tid och nu springer jag runt som en vilsen liten virrpanna trappa upp och trappa ner i en enorm skola! Haha, jag kommer gå vilse. Och den var ju inte logisk för fem öre. Dörrar och trappor överallt. Jag kanske ska be om en karta :P

Efter jobbet åkte jag hem, bytte om, gick och köpte ett lås och sen ut till stallet. Idag red jag på riktigt för första gången på nästan 6 veckor! Åh, det var så kul!! Dock i gympaskor, eftersom jag inte får på mig mina stövlar, men det gick bra. Kanska kan hoppa lite nästa vecka, hoppas hoppas :)

Nu ska jag tvätta håret, och sen ska jag se om det finns någon glass hemma,

Tjing!

Tisdag den 11 augusti 2009

Sista dagen på semestern. Eller jag jobbade på vårdcentralen igår, men det är ju inte varje dag, så jag kan inte riktigt räkna det. Så imorgon börjar allvaret, igen.

Ska åka ut till stallet senare idag och titta på när Ninni hoppar. Jag tror jag ska börja rida lite mer nu. Foten får göra ont, men nu har det gått sex veckor och jag är trött på att inte kunna göra vad jag vill.

Ska se om vi har någon lunch hemma, hoppas det för jag är verkligen hungrig!

?


Ja. Eller nej. Hur svårt kan det vara att bestämma sig?
Man måste fatta en hel del beslut här i livet, och det finns en mängd olika valmöjligheter av saker och ting.
Eller? Egentligen finns det ju bara ja eller nej. Antingen så vill du en sak, eller så vill du det inte.

Jag är expert på att vela, älta saker fram och tillbaka. Tänker inte efter en gång, utan fyra, fem, sex gånger.
Självklart har det sina fördelar att tänka efter och inte kasta sig in i saker och ting, som det visar sig senare att man inte klarade av, men å andra sidan. Hur ska man veta om man klarar det eller inte om man inte ger det en chans?

Jag tror att jag ska sluta tänka så mycket och göra det som känns rätt för stunden. Det är inte hela världen om det inte går så bra. Det kommer nya chanser. Livet är fullt av möjligheter!


,

Idag fick Ninni den stora äran att gå en grundkurs i hur man rensar ett avlopp. Grattis min vän, hoppas du kommer ha användning av det framöver i livet. Med andra ord, jag ringer dig när jag behöver hjälp med det ;)

Nej, nu ska jag bege mig till Rålis!

Ciao!

Fredag 7 augusti

Gårdagen bjöd på en hel del.
Åt lunch med Linn, Anna kom och joinade oss ett tag också. Haltade hem, bytte kläder och åkte till stallet. Ninni hoppade för Emelie, och det såg bra ut. Det kryper i hela kroppen, jag vill också!!!!!
Men, idag ska jag rida lite, vi får se hur det går.

När jag kom hem från stallet hoppade jag in i duschen, kastade i mig lite middag och åkte till solvik och drack vin :) Väldigt mysigt.

Nu har jag suttit på balkongen i solen och ätit Ben&Jerry glass och tittat på en gravid tjej som gick fram och tillbaka på gatan ett x antal gånger. Efter ett tag gick jag in med glassen för jag insåg att om jag fortsatte äta skulle jag se ut som hon inom en snar framtid, men min mage skulle bestå av fett och inte en unge.
Förövrigt tycker jag att var och varannan människa är gravid nu. Att vara höggravid på sommaren måste vara sjukt varmt. Inte den bästa tajmingen om man säger så ;)

Nej, om man skulle ut och pressa lite till och sen hoppa in i duschen.

Tjöss!

Onsdag 5 augusti 2009

I natt vaknade jag av att jag hade så sjukt ont i magen. Jag var helt övertygad om att jag hade blivit smittad av Anna som är magsjuk. Men, jag lyckades somna om och än så länge verkar jag vara ganska frisk.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag är jättesugen på att gå en promenad, men jag tror inte att foten är riktigt lika sugen. Jag får se hur jag gör, kanske kan gå en liten sväng i alla fall.

Puusss

F12 och St Göran

Igår åkte jag in till stan och åt lunch med Anna och Ninni. Väldigt trevligt och gott :)
Erik och Arvid tittade förbi en sväng också, men dom blev inte så långvariga. Dom dissade oss och gick och drack öl istället.
Vi hann i alla fall bestämma att vi skulle gå ut på kvällen.

På vägen hem från stan tittade jag in i lite affärer, men hittade ingenting. Gick förbi Sea Life och hämtade mina stövlar och hann även med att klippa mig.
Väl hemma packade jag med mig lite kläder, bytte om till ridkläder och åkte ut till stallet med Ninni. Veterinären kom vid halv 8, men hon kunde inte se något, så det är bara att rida på som vanligt, skönt :)
Sen var det snabba ryck hem till Ninni, duscha och byta om, sen vidare hem till Anna, hämta upp lite saker och sen körde hennes pappa oss hem till Erik. Hemma hos Erik var typ alla knivsta killar och dom var verkligen på G.
Efter ett par glas vin och lite Måns i högtalarna så var vi också med i matchen! ;)

På F12 hade jag jätte roligt. Vet inte riktigt hur länge vi var där, men Jacob hade gjort illa foten så vi åkte hem till Erik efter ett tag. Sen åkte han, jag och Eken in till St Göran och kollade upp den.
Klockan 4 imorse kom jag hem och somnade som en stock. Jag är rätt trött idag, men det är det värt!

Nu ska jag gå ner och handla lite mat, och ikäll blir det stallet.

Tjing!

2 augusti

Hellu!

Igår var jag och Ninni ute i stallet på eftermiddagen och fixade. Jag red lite, eller jag satt på hästen i typ 15 minuter i skritt och lite trav. Det ogillade foten, men inte jag!
Pacino har varit lite ojämn i höger varv, han är inte halt, men man ser att det är någonting som inte stämmer till 100 %. Så imorgon kommer veterinären ut och kollar på honom, så får vi hoppas att det inte är något konstigt, utan att det kommer bli bra :)
Hovslagaren kommer imorgon också, haha stackars Pacino, allt på samma gång.

På kvällen var jag, Ninni, Elin och Angelica hemma hos Elin och drack vin och pratade. Jätte mysigt!
Jag och Ninni tog en taxi hem runt 3 och när jag kom hem slocknade jag på två sekunder.

Idag har jag och familjen åkte och hämtat Kajsa från ett ridläger. Det bjöds på hopptävling och fika och efter det åkte vi ut till stallet. Ninni hade varit där tidigare under dagen så jag tog bara in honom från hagen.

Imorgon börjar Ninni jobba, stackarn. Jag tror att jag ska åka in och äta lunch med henne imorgon och passa på att hämta mina stövlar.

Nu tänkte jag se om det är något bra på tv,

Ciiiaoo!


RSS 2.0