.


Imorgon flyttar Lucke tillbaka till Sundby. Jag har lite dåligt samvete över att jag har flyttat på honom ganska många gånger nu under en ganska kort period. Det jag får trösta mig med är att han var nere på landet så pass länge att han hann komma till ro och faktiskt bo där i nästan tre månader. På munsö däremot blev det inte mer än tre veckor, och på  de tre veckorna har han fått byta box tre gånger, hagkompisar har bytts ut och det har varit ganska mycket som har hänt, men han klara det bra. Fina häst, jag är evigt tacksam över hur otroligt cool han är! 


De dagar som har passerat har vi hunnit med att hoppa en sväng i ridhuset. Det gick strålande och han hoppade mig nästan ur sadeln ett par gånger. Det blev även höjdrekort sen efter skadan, vi hoppade en bana där hinderna låg på mellan 1 m till 1.15. 
Nästa helg, den 9 september är det äntligen dags att dra på sig de vita ridbyxorna igen och åka till Mälarhöjden! 


!


Jag lever. 

Fy fasen, det har hänt och händer fortfarande lite för mycket för att jag ska hinna med allt just nu.
Lucke mår bra. Han bor just nu ute på Munsö, men det fungerar inte alls, så han kommer flytta tillbaka till Sundby senaste den första september. Det blir bra. 

Tills dess hoppas jag att jag hinner slänga in ett inlägg eller två. 

Lördag 4 augusti 2012


Jag fick äntligen tag på en hovslagare som kunde komma och fixa skon, + sko runt om! Äntligen!
Joggade lite på banan igår, red lektion för Tina Nilsson imorse, och det gick super! Lucke jobbade på och kämpade in i det sista. Jag fick en massa bra nya ideér om hur jag kan rida för att lägga in traven i passen utan att "bara" trava runt.

Imorgon är sista dagen på semestern innan jobbet börjar på måndag. Jag känner mig inte riktigt klar med min sommar, men nu är semestern slut och jobbet och vardagen väntar.

Klockan ringde tidigt imorse, så nu väntar sängen och imorgon ska jag försöka hinna med allt innan det är dags att åka hem. 

Torsdag 2 augusti 2012


Än har det varken kommit eller hör av sig någon hovslagare... Suck. 
Däremot har jag fått tag på en annan hovslagare som kommer imorgon och både fixar till den sneda skon + passar på att sko runt om. Äntligen!

Jag har alltså gått och gått och gått i mer än en vecka nu, skrittat lite barbacka också, men idag åkte sadeln på för lite ordentligare skrittjobb och även två korta galopper på en grusväg. Stel är han, men det visste jag, däremot var han väldigt fin i högergaloppen.

På lördag ska vi träna för Tina Nilsson. Känns ju sådär att inte ha kunnat rida på över en vecka, då Lucke blir stelare och stelare för varje dag han inte jobbas ordentligt. Men jag "jobbade" ju honom lite idag, så får jag rida ett mer ordentligt pass imorgon eftermiddag/kväll och sen träning lördag morgon. 

RSS 2.0