Hej då hoppgruppen?

Grattis till Jennifer som har kommit in på flyinge!!

Idag var det sista gången i hoppgruppen, för alltid (i alla fall som det ser ut nu) Trodde att vi skulle hoppa nått roligt, kanske poäng-hoppning eller nått, och jag gick verkligen och var taggad hela dagen. Som alla vet vid det här laget blir det inte som jag har tänkt mig, det här börjar hända lite för ofta nu... Till och börja med skulle jag inte ha Champis utan Coquin, tjoho! Snacka om att byta ner sig. Sen kunde vi inte hoppa utomhus, utan fick hoppa inne och lektionen var väl inte bättre eller sämre än någon annan hopp-fredag. Det gick i alla fall bättre än vad jag trodde med den stora vita, den var sjukt stark, ville bara poängtera det :P
När jag tänker tillbaka på min tid i hoppgruppen så har jag haft väldigt roligt och jag har lärt mig massor!! Tack.
Jag kommer nog sakna det...

Imorgon kanske jag och Anna ska ut och kolla när Lia tävlar, vi får se.

Härligt att det fina vädret håller i sig, jag älskar solen!! :D

Puss

Våra planer sprack om man säger så...

Jo men våran planerade middag ikväll kommer ju bli trevlig. Två har hoppat av och den tredje måste jobba. Det blir du och ja då Daun (för vi har ju aaaldrig ätit middag tillsammans förut ;) ) Nä, nu ska jag vara seriös. Trist att det blev såhär. L och B hoppade av, vet ej varför och stackars J var tvungen att jobba till 8... Aja, vi får se hur vi fixar till det här på bästa sätt.

Nu ska jag i alla fall sätta på mig ett par jeans och bege mig in mot stan.

Ciao!


Tandläkaren och ett kap på H&M

Idag har jag jobbat, men inte så länge för på eftermiddagen skulle jag till tandläkaren. Det tog lite längre tid än planerat så ridningen fick jag hoppa över. 300 kronor fattigare och med order från tandis at jag måste borst längre ner på tandköttet (men vafan, det gör ju så satans ont!!!) åkte jag hem. Tittade in i massa roliga affärer på vägen till tunnelbanan, bland annat H&M (kanske inte så rolig, men jag var iaf där) och gjorde ett riktigt kap. Jag köpte ett par vita jeans för 198 kronor!! Det är ju typ ingenting. Dom satt väl inte så där wow-snyggt, men helt okej satt dom så dom var lungt värda 200 spänn :)

Nu har jag ätit middag och ska hoppa in i duschen och tvätta håret innan jag går och lägger mig. Blä, jag tycker det är tråkigt att tvätta håret...



Min mamma har lärt mig många saker, men en av de allra bästa och viktigaste sakerna som hon har lärt mig är att man ska ställa upp för andra. Behandla andra så som du själv vill bli behandlad. Det gör jag, oftast, och det är jag väldigt glad och stolt över att jag gör.
Igår ställde jag upp, inte för att jag var tvungen, utan för att jag ville, för i mina ögon var det en självklarhet!


*

Idag har vädret varit underbart. Hoppas det fortsätter så här veckan ut :) Tänkte ta med mig ett par shorts till jobbet, så kan man passa på att sola sina bleka ben lite. Jag vägrar se ut som ett spöke sen när badsäsongen drar igång!
Jobbade 06.30 - 12.30 idag, skönt att sluta tidigt. Jag gick raka vägen hem, satte mig på balkongen och solade lite innan jag gick in och deckade i mammas säng, jag var sååå trött.

Imorgon är det tisdag och jag ska till tandläkaren, usch, jag vill inte... Kosta pengar kommer det att göra ockå, skit!

Nu ska jag hoppa in i duschen,

ciao ciao!

Skor, skor, jag ÄLSKAR skor!

Igår var jag och Linn i stan. Tanken var att vi skulle leta efter studentpresenter men det gick väl sådär va... Det slutade med att jag kom hem med två par jeans, varav det ena paret var ekologiska från märket kuyichi. Plus i kanten för att dom var ekologiska. Jag köpte även två par skor för under 300 kronor!! Haha, det kan man kalla fynd! :)

   



Jag har kommit fram till att jag nog inte ska titta på ESC nästa år för jag blir bara arg när det hela tiden är fel låtar som vinner... Kan någon vänlig själ påminna mig om detta nästa år, tack.

ESC

Ikväll smäller det! Ikväll avgörs den stora finalen i ESC och här har ni en som kommer sitta bänkad framför TV:n!
Extra roligt är att alla länder i Norden är med och tävla iår, så i år kan även vi vara med i kampen om att få flest "kompis-röster" från grannländer, mohahah!

Motvind + Uppförsbackar = Sant

Planeringsdag idag. Det var helt okej, disskuterade en del och såg på en film som var lite konstig tycker jag allt. Det bästa på hela dagen var lunchen haha :P
Det absolut sämsta på hela dagen var att jag hade motvind heeela vägen hem, och det var inte lite motvind, jäklar vad det blåste! Räcker det inte med alla jävla uppförsbackar jag har på vägen eller?

När jag äntligen kom hem så såg jag att lönen hade kommit, tjoho!! Imorgon ska jag och Linn in till stan och leta studentpresenter bland annat, vi får se hur mycket av lönen som är kvar imorgon kväll ;)


Bye!

Det blev en ganska lång dag...

Ikväll ska Carlotte Perrelli kvala in till ESC-finalen på lördag. Heja heja!

Bazaren idag gick bra, solen sken och barnen var glada, whoho! Blev dock en rätt lång dag, kom inte från jobbet förens halv 7... Men då får man lite extra i lön, katching :) Mera lön säger man aldrig nej till ;)

Imorgon är det planeringsdag, jag och Ruthan ska cykla bort till idébanken vid Norra Ängby imorgon runt 8, pluspoäng för cyklingen. Hem kommer bli jobbigare, kanske mellanlandar i stallet om jag hinner ;)

Nä, nu ska jag nog trycka i mig en bit sockerkaka som jag fick med mig hem från bazaren innan jag borstar tänderna och kryper till kojs.

Ciao!

Rubrik (hatahatahata rubriker)

Satt och tittade lite på Bonde söker fru med mamma. (Nej jag brukar inte titta men nu hamnade jag där) Och vad skådar mitt öga om inte värsta drömkillen?! (Okej, jag kanske överdriver liite men men) Han var helt okej snygg, bodde i ett jättefint hus inte så långt från Stockholm och det bästa av allt, han var häst-bonde och hade sjukt fina hästar!!!
Nu kommer vi till dom negativa bitarna... Han var 35 år och gay, tjoho! Skit på dig!

Imorgon är det bazar på jobbet, jag hoppas sååå mycet att solen skiner.

Tack för mig, hej



Ps; Ella jag solade adrig!

Grattis Emelie 20 år!!

image236

Tisdag

Okej, jag och Cartman går inte ihop. Det går bara inte. Han rusar fram som en ångvält och jag har inte ett skit att säga till om. Tack gode Gud att han inte kastade in mig i väggen säger jag bara.
Jag tycker det är trist eftersom han är så sjukt fin. Hur vore det om du lyssnade lite på vad jag har att säga kompis?

Imorgon är det onsdag, woho då har halva veckan gått. Jag funderar på att sola efter jobbet, ska du med Dauni?

Nu ska jag sova snart, puss

image235
Tillsammans var vi oslagbara!

-

Jag har fått ett jättekonstigt blåmärke precis ovanför höften. Frågan är vad fan jag har gjort?


Krya på dig Carro!!

Emelies kryssning

Kryssningen var galen, inte otippat med tanke på sällskapet, och väldigt rolig.
Det började inte så bra, vi höll på att missa hela skiten eftersom det var strul med våra biljetter, men efter en del om och men (och ganska många fula ord) löste sig i alla fall biljett-problemet och alla kom på båten.

Väl på båten kom nästa fråga upp, hur skulle vi göra med hytterna? Det löste sig det med, Elina tog tag i saken och ett, två, tre så var frågan löst. Jag, Annelie, Fia, Lollo och Robin delade hytt, jag kan tillägga att det var den bästa hytten.
Nu kom vi till fråga tre, var och när skulle vi äta? Tillslut blev vi 12 pers som åt tillsammans och det är inte lätt att hitta ett bord till så många, men med lite ommöblering löste sig även det :)
Här dök även en av de tre roligaste människorna på hela kryssningen upp. Efter att ha försökt räkna alla som satt vid bordet ett antal gånger och med lite hjälp kommit fram till att vi var 12 stycken så går han fram till Robin (den enda killen vid bordet) och säger: "Jag skulle vilja vara dig"
Efter ca 20 minuter kommer samma kille tillbaka, ställer sig och räknar en gång till, tittar en stund går sedan fram till Robin och säger: "Jag skulle fortfarande vilja vara dig!"
Haha så gick det till när Robin fick ett fan :P

Efter middagen gick vi och handlade lite, fixade oss och började dricka lite i hytten. Här kommer nummer två av de tre roligaste människorna på hela kryssningen in i bilden.
Det knackar på dörren och när jag öppnar ser jag en tjockis (förlåt, men han var verkligen tjock!) som står med en lapp i handen och efter att ha tittat på den ett par gånger så stammar han fram: "Vill, vill ni festa med oss?"
Eh, nej tack svarar vi, vi ska se på matchen som börjar snart.
När han hade gått och jag hade stängt dörren så höll jag på att dö av skratt. Men han ska ha en eloge för sitt mod, det ska han!
Helt plötsligt var klockan typ halv tio och Josefina var väl inte så jätte nykter (det var inte dom andra heller). Men vafan, natten var ung så vi partade vidare. Vi kollade på hockey matchen, dansade, drack lite, tittade på matchen, dansade, drack lite till och så höll vi på tills matchen var slut och efter det försöker jag sätta in mina minnesbilder i rätt ordning.
Om jag inte minns helt fel så var det här någon stans som jag Lollo och Robin stötte ihop med nummer tre. Eller stötte ihop och stötte ihop, han hade däckat med huvudet mot en pall, haha. Jag tror att det finns bildbevis i Lollos blogg.

Sen hände det massa saker. Annelie försvann på ett eget litet äventyr och sov i en annan hytt. Jag och Lollo la oss skavfötters så att hon skulle få en säng när hon kom tillbaka men eftersom Lovisa sparkas så gick det inte att sova i samma säng som henne, så efter det att Elina med flera kom in till oss vid sex på morgonen och tyckte att vi skulle vakna och festa vidare så la jag mig i en egen säng. Det var inte alls lika trångt, men jäklar vad varmt det var.

När jag vaknade på morgonen och såg hur våran hytt såg ut så ville jag bara blunda igen, för fy fan vad det såg ut! Hela golvet var fullt av Maltesers, chips, Bacardi Razz, sprite och Red Bull. Mysigt värre, nja...
Sen var frågan, vart fan är Annelie?!
Efter att ha letat rätt på kläder, skor, mobil och massa annat som låg i en enda röra på golvet, duschat och klätt på sig gick jag och Fia och letade efter Annelie. Tack och lov hittade vi henne, hon var dock väldigt trött :P

Efter frukosten/lunchen packade vi ihop alla våra saker och gjorde inte så mycket mer än att vänta på att vi skulle komma hem till Stockholm. När vi äntligen kommit till Slussen och ska ta tunnelbanan hem vem tror ni att jag, Fia och Annelie träffar? Vår käre vän tjockisen som ville festa med oss. Herre gud, jag kunde knappt hålla mig för skratt när han frågade om vi hade varit på kryssning xD


Jag hoppas att Emelie blev glad för sin födelsedagpresent, jag hade i alla fall väldigt roligt! :)

Jag vill ha hennes klänning!

Igår var jag och Fia i kungsträdgården och lyssnade på Rix FM Festivalen.
Jason Wraz var helt klart bäst av alla och Kate Ryan hade en grymt fin klänning!

image233

image234





Ikväll smäller det! Då ska det partas som aldrig förr ;)

Våga inte ändra på barnens sommarlov!

Sitter här och lyssnar på radio. Dom säger att dom har läst i tidningen att det är någon gubbe där ute i landet som kallar sig professor som tycker att man ska halvera sommarlovet. Har ni hört något så fånigt?!
Han sa att man kunde gå i skolan ett år mindre om man hade fem veckors lov istället för tio, men ändå? Fem veckors sommarlov, det är ju ingenting!!


Kul att jag jag som inte ens har sommarlov längre blir så upprörd, haha

Så får maten dig att åldras

Så löd en av Aftonbladets rubriker i gårdagens tidning. Självklart var jag tvungen att kolla vad man "ska" respektive "inte ska" äta.

Detta bör du undvika:
- Rostat bröd (det äter jag typ vaarje dag)
- Knäckebröd (det äter jag)
- Skorpor (löjligt gott)
- Kakor (det händer att det slinker ner en kaka då och då)
- Mörka läskedrycker (jag skulle seriöst dö utan coca cola)
- Mörkt öl (nja, inte så oft)
- Kaffe (det dricker jag varje dag, minst en kopp!)
- Kinesisk soja (det har säkert mamma i maten ibland)
- Balsamvinäger (check)
- Rostade jordnötter (det händer)
- Ungstekt kött och fisk (japp)
- Ost - och mjölkrika produkter (hatar ost men älskar mjölk, så absolut ja)
- Glass (JA!)
- Babymat (eh, nej?)
- Mjölkpulver (säkert...)
- Äggpulver (osäkert...)

Som ni ser så var det bara babymat som jag inte äter minst en gång i veckan, nu till det man ska äta istället...

Ät det här i stället:
- Körsbär (på sommaren)
- Chilipeppar (inte så ofta)
- Kål och broccoli (usch, nej tack)
- Gurkmeja (nej)
- Sojabönor (nej)
- Grönt te (dricker inte te, och abslout inte grönt)
- Yerbamate (eh, vad är det??)
- Rabarber (ibland på sommaren)
- Äpple (japp)
- Lök (ja)
- Citrusfrukter (ja)
- Rödvin (rödvin är inte riktigt min grej...)

Av det man bör äta så äter jag tre saker av tolv minst en gång i veckan. Körsbär och rabarber äter jag på sommare, så det kanske man ska äta med, då kommer vi upp i fem saker.
Jag säger ju det. Saker man "ska" äta är oftast inte så goda, medans saker man bör undvika oftast är goda, trist det där tycker jag.

Vi får väl se hur det blir, om jag åldras fortare eller inte. Vem vet, jag kanske ser ut som en tant om 10 år? :P


Vilka vill följa med till kungsan på torsdag? :)

Idag har det verkligen varit kallt ute om man jämför med förra veckan och framför allt med helgen. Hade jacka på mig och ändå frös jag, det var nog vinden som var kall, eller nog, det var vinden som var kall...
Idag skulle jag ha slutat klockan halv ett men fick jobba över till kvart över tre. Jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara, men oj va trött jag blev när jag kom hem, satte mig ner och kopplade av, helt sjukt. Det kanske inte var så smart att titta på Sprängaren igår, men den var bra :)

Såg av en slump att nu på torsdag den 15/5 drar RIX FM Festival igång i Kungsträdgården och jag vill verkligen gå!! Är det någon som vill hänga på? :) Emelie, jag litar på dig ;) haha.

image232


Idag bokade jag och Anna biljetter till Diggiloo. Det ska bli kul. 20 juli i Båstad, då smäller det!

:)

En ganska trist söndag

Idag har jag inte gjort mycket inte. Tänkte ligga ute på balkongen och få lite färg, men det var för varmt så det gick inte att ligga där. Sen tänkte jag ta en långrunda med hunden men den stackarn var så varm så hon orkade inte gå en meter och jag ville inte gå ensam, så det blev inget av med det heller.

Nu har jag i alla fall duschat och tvättat håret (vilket är typ det tråkigaset jag vet. Det + raka benen är så tråkigt och tar massa onödig tid, blä) Men men, nu är det i alla fall gjort.
Sen följde jag med mamma ut på en promenad med hunen och det är som en riktig sommarkväll ute :) Typ allt som kan blomma blommar och det luktar så gott!

Nu kanske jag ska kolla på Sprängaren som börjar klockan 9 på fyran. Grejen är bara att den slutar så sent och jag börjar jobba klockan halv 7 imorgon så jag vet inte om jag ska kolla eller inte... Vi får se.

Hej och godnatt!

Gårdagen

Igår var hela familjen på Riddarholmen och firade pappas födelsedag. Vädret kunde inte bli bättre, varken för oss som satt och väntade på dom två som promenixade uppe på taken eller för dom som faktiskt gjorde det. Det hade tydligen varit jättekul och det var ju bra eftersom det var en födelsedagspresent.

När vi picknickat färdigt fick pappa en present av Lasse, Leena och Sarah. (jag undrar vem som blev gladast, pappa eller jag, haha) Lasse jobbar med att förstora upp kort och han är typ en av europas, om inte världens, bästa foto-förstorare (heter det då?). Han förstorar upp foton till folk runt om i världen, han är grym.
I alla fall, eftersom Lasse tycker att pappa är alldeles för ointresserad av att fota, och för att han tycker att den kameran pappa har är alldeles för omodärn så fick han en jättefin digitalkamera, en Canon PowerShot G9 
Riktiga fotografer, eller vad man ska säga, använder tydligen den kamera som andra kamera, då måste den vara bra.

Vi tog lite kort där ute, eller det var väl mest jag, och jäklar va bilderna blev fina. Nu säger jag inte att jag är värsta proffset på att fota för det är jag inte men man märker verkligen vilken skillnad det är på den kameran som pappa fick och min egna. Jag har alltid tyckt att min kamera är rätt bra, men om jag ska jämföra den med pappas så... Äh, jag skiter i att jämföra, min kamera är faktiskt bra, så de så! :P

Jag lägger in några bilder så får ni se :)

image226
Födelsedagbarnen

image227


image228
Koncentration...

image229
En tråk-syster med väldigt bleka ben som inte ville vara med på kort

image230
Tyra <3

image231
Hemgång


När jag kom hem igår var jag så jäkla trött att jag somnade i soffan när jag låg och halv-såg på körslaget. Missade därför att ringa Anna, sorry! Jag vaknade inte ens av att Ella ringde en gång + skickade 2 sms, jag måste ha sovit som en gris...
Hon ville i alla fall berätta att både Björn Gustavsson och Soran jag-vet-inte-vad-han-heter-i-efternamn hade varit "hemliga gäster" på deras bal! Haha fett coolt. Jag ska flytta till Uppsala och fixa en bal, helt klart!

Ciiiao

Ps, jag fattar inte en sak. Den personen som bestämmer i Burma måste ju vara helt dum i huvudet! Hur fan kan man skicka ut folk ur landet som kommer och ska hjälpa till?? Bara för att han sitter i sitt feta palats och inte är drabbad av det som hänt. Fy fan säger jag bara, fy fan!!

Picknick med familjen

Igår var jag hemma hos Lollo och åt middag och kollade på film, det blev Beck - I Guds namn. Den var bra, riktigt bra, men så diggar jag Beckfilmerna stenhårt också.

Idag åkte jag hem ganska tidigt, hjälpte mamma lite och sen gick jag och Kajsa till Ålstensängen med hunden så hon fick bada lite, det tyckte hon var mysigt :)

Nu har jag suttit på balkongen ett tag och solat. Nu sitter jag här och snart ska vi åka till Riddarholmen och ha picknick med familjen. Han och hans bästa kompis fick i födelsedagpresent att gå en guidad vandring uppe på taken på Riddarholmen, så det ska han göra idag.

Imorgon ska pappa och Kajsa till Gröna Lund, jag funderar på om jag ska hänga med, jag har inte riktigt bestämt mig än...
image225

Ciao

Solen, jag älskar dig, ska vi gifta oss?

Tro inte att jag klagar nu, för det gör jag inte, men fy fan vad det är varmt ute! Det är så skönt med solen och värmen och jag säger det återigen, stackars dom som måste sitta inne hela dagarna.

Nu ska jag ta en snabb dusch innan jag byter kläder och åker in till stan. Måste fixa lite saker innan jag ska möta Lollo. Hoppas jag hinner :P

Imorgon ska det bli 27 grader varmt!! Josefina ska ut i solen och pressa, haha!

Sax i fönstret

Jag hörde på radio för någon vecka sen att om man har tappat bort någonting och inte hittar det fast man har letat som en galning så ska man lägga en sax i ett fönster så kommer det man letar efter fram.
Jag trodde aldrig att det här skulle fungera, men jag har testat det här vid två tillfällen och båda gångerna har jag hittat det jag letat efter! Coolt va?

Stockholm i natt

Igår hoppade jag på Irca :) Hon är rar. Vavva hade precis sagt till mig att hon tyckte att jag och Irca såg så samspelta ut, som ett riktigt team och det första jag gör då är att komma helt jävla fel på två av tre hinder. Då är man väl smidig? Typiskt mig, haha.

Idag har det varit lite konstigt väder. Mulet men ändå varmt, eller det har varit kvaft och man har trott att det kommer börja regna typ hela dagen. Skyndade mig i alla fall hem eftersom jag och Anna skulle gå ut med hundarna. Kommer hem, ringer, inget svar. Ringer hem, inget svar. Loggar in på msn, inget svar. Ringer typ 5 gånger hem och 100 gånger till mobilen, inget svar...
Så ringde hon i alla fall tillslut, men nej, då skulle vi inte ut med hundarna helt plötsligt för hon hade redan varit ute och sen skulle hon till stallet så jag och Tyra fick gå själva.
Fick även order av mamma att handla på vägen. Alltid när jag ska handla åt mamma så är de så konstiga saker... Jag prickade i alla fall in två av tre rätt innan jag traskade hem och åt middag.

Nu sitter jag och lyssnar på Peter Jöback - Stockholm i natt, den är fin :)
Har även väldiga planer för vad jag vill göra i höst, åh hoppas jag får!!

Puss hej, leverpastej

Måndag

Idag jobbade jag från halv 7 till halv ett. Dagen gick faktiskt ganska fort så det var skönt. Väl hemma ringde jag några telefonsamtal och skickade iväg några mail innan jag gick och la mig på soffan. Jag tog inte mobilen med mig, utan den fick ligga kvar i mitt rum för jag orkade inte bli väckt stup i kvarten. Jag har lärt mig att Anna har en förmåga att ringa när jag sover :P Och om man inte svarar när Anna ringer då pratar hon inte in på telefonsvararen, nej hon ringer igen och igen och igen :P
Sagt och gjort, jag gick och la mig, utan mobil, och fick sova i kanske en timme innan hem-telefonen ringer. När jag har uppfattat att det ringer så rusar jag upp och svarar, man vet ju aldrig det kan ju vara något viktigt.

Anna: "Hej, det är jag. Har du sett mina sms? Jag har ringt din mobil också men du svarar inte"
Jag: "Nej, det har jag inte, jag sover"
A: "Oj, förlåt, men du....

Ett typiskt Anna-samtal, haha.

Nej, nu ska jag leta rätt på en kofta och sen ska jag kila till jobbet.

Ciao!

Jag vill!

Jag vill. Jag vill, jag vill, jag vill! Jag har tänkt på det här länge nu och jag vill det så otroligt mycket. Men det går inte, jag får inte... Kanske om ett år eller två, kanske. Frågan är om jag vill göra det då, eller om det är försent?
Jag vill nu, nu, nu, nu!!!
Snälla?

En heldag på Åland

Igår var jag, mamma och Kajsa och hälsade på Arrow på Åland. Jag kan börja med att säga att det var hur fint som helst där han stod. Stallet var ljust och fräscht, det fanns hur många hagar som helst och ett ridhus samt en paddock.
Det var så skönt att se att han hade det bra så ni anar inte.

Jag och Kajsa fick rida med på en lektion, hon red på en liten vit ponny som kallades för Ior om jag inte missminner mig och jag fick rida på min älskade lilla Silverpil.
Han hade varit hos tandläkaren för att tag sen och dragit ut sina vargtänder så just nu gick han på hackamore.
Det var så roligt att rida honom igen även om han nog har smitit undan från arbetet ganska duktigt på sitt nya jobb, för det här med att gå på tygeln och ha sig det tyckte han var riktigt jobbigt.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det var så skönt att få hälsa på honom och se att han hade det bra och jag kommer absolut att åka över till Åland och hälsa på honom snart igen!

image217

image218
Det här är Arrows hage-kompis

image219
Paddock + ridhus

image220
Hagar

image221
Snart står det; Äg: Josefina Pärsdotter ;)

image222
Han klär inte så bra i gult, haha :P

image223
<3

image224
Tittut! :)


Igår + idag

Såg nu när jag skulle skriva det här inlägget, att det jag skrev igår inte hade publicerats, utan publicerades idag, konstigt...

Igår var det i alla fall tävling. Hoppade på Irca, det gick bra, men fan va stark hon är, helt galet. Tyvärr slutade jag precis utanför placering, men men, jag är nöjd med min ritt. Däremot blev Anna placerad, grattis!

 


Nu har jag precis kommit hem från Lidingö, var där med Jennifer och Anna och red privatlektion. Det var kul, dock var det nog jag som drog nitlotten som Jennifer uttrykte sig. Min häst sprang med huvudet rakt upp större delen av lektionen och ville absolut inte ställa till vänster. Inte så samarbetsvillig med andra ord.

Nu är jag hemma, ska äta nått innan jag tar med mig hunden till stallet och kollar på när Lia hoppar för Andy. Det vill man ju inte missa + att jag har aldrig sett hennes häst så det ska bli spännande :) Hon fyllde år igår btw, grattis Lia!

Ciao!



Imorgon åker jag till Åland!!!! :D

Första maj

Idag fyller världens finaste häst nio år, grattis!!


image214

RSS 2.0