Skriver imorgon, bjuder på en bild så länge




Foto: Louise Warvsten

Måndag 30 mars, igen

Äntligen fick jag äta middag!! Var så sjukt hungrig, och aldrig har väl en pastasallad från ICA smakat så gott :P
Chefen är kvar, så jag kan ju fetglöma att få smita iväg lite tidigare. Prick klcokan 21.00, inte en sekund tidigare. Men då ska ni veta att jag rusar ner för trapporna exakt klockan nio! ;)


Lollo fick skjuts ut med Julia till stallet så hon kom inte förbi. Skönt för henne, 323 är ju inte precis våran bästaste vän där ute...


Sitter och funderar på hur jag smartast ska lägga upp min tid i stallet imorgon. Jobbar till klockan 5 och efter det ska jag ut, hoppträna för Richard, rida Dama och mocka och fixa höpåsar. Tack gode Gud för mitt körkort :P


Nej, nu ska jag räkna ihop kassan, får ju gå hem om 5 minuter :)

Ciao!


Måndag 30 mars

Usch va trött jag är. Sov inte alls bra inatt. Drömde att lindorna på hästen gick upp och hästen trasslade in sig, när jag vaknade var det jag själv som hade trasslat in benen i täcket. Det här hände 7, 8 gånger under natten, mycket irriterande!

Nu är jag på jobbet, och tycker det är hög tid för middag.Tråkigt nog får jag inte komma in i köket eftersom chefterna har möte där...
Lollo kommer förbi en om en stund, hon ska ut till stallet, och istället för att sitta på bussålplatsen och vänta kan hon lika gärna komma upp till mig :)

Nä, nu måste jag kolla om jag får komma in i köket.

Ciao!

Helgen

Har inte skrivit sen i fredags så jag får ta hela helgen i det här inlägget.


När jag åkte till stallet i fredags så snöade det lite. Jag trodde att det inte skulle hålla i sig så länge utan sluta, men icke då. Det blev snarare värre och övergick i snöstorm!

Ninni hoppade Pacino i fredags oh det hade gått jätte bra! Tyvärr såg jag bara när hon red fram, sen gjorde jag iordning Dama, som har blivit en ny bekantskap. Ett PRE-sto, 11 eller 12 år, som jag ska rida till lite. Familjen som har henne är inte så jätte häst kunniga, så dom ville ha lite hjälp. Har ridit henne i 4 dagar nu, och det går frammåt, dock är hon väldigt ostabil och har lite dumheter för sig, men dom ska vi jobba bort! Hon är nog van att få göra som hon vill, så hon blir ganska förbannad på mig när jag inte accepterar hennes fjanterier och dumheter. Sen är ju hennes kondis absolut inte på topp, så hon blir rätt trött och kräver man lite av henne då blir hon skit sur och reser sig eller lägger in backen.
Tråkigt för henne att jag är exakt lika envis som hon och att mitt tålamod inte tar slut i första taget, så det är alltid jag som vinner :P


Ninni och Pacino


När vi var klara i stallet och slulle åka hem hade det hunnit bli en hel del snö och det var svinhalt ute på vägarna. Inte så där jätte kul att köra hem, men vad skulle jag göra. Som tur var gick det bra, men jag gör ju helst inte om det på ett tag om jag inte måste.

Igår åkte jag och Ninni ut till stallet redan runt 10, hur skönt som helst. Mockade och fixade hö, sen red vi tillsammans. Det är inte ofta det händer, så man får ta de tillfällena som ges.
Hon red Pacino och jag red Dama. Pacino såg superfin ut, tyvärr kan jag inte säga desamma om mitt gråa sto :P
Tog en graman på henne så hon inte skulle kunna resa sig lika lätt, vilket hon heller inte gjorde, utan istället började hon backa eller vägrade att röra på sig över huvud taget. I början gick det bra, men så fort hon inte orkar mer så börjar hon med sina dumheter.

Vi åkte från stallet så att vi var hemma runt 2, väldigt skönt.
Firade min födelsedag igår med släkten också, trevligt.

Idag ställer man fram klockan en timme, vilket resulterar i en timmes kortare helg!
Åkte i alla fall och hämtade Ninni och Louise runt kvart i 12 och åkte ut till stallet. På vägen såg/mötter jag 4 poliser, helt sjukt. Någonting måste ju ha hänt...
Red två hästar idag, Pacino och Dama. Det gick bra, Pacino var fin, Dama var bättre än igår, men fortfarande lite tjaffsig.
Louise fotade när jag red Pacino, så när jag har fått dom så lägger jag säkert upp några i bloggen.
Gick även runt Hogsta med Angelica och Shandrani.
Skulle ha fikat med Fia idag, men hon är sjuk så vi får ta den en annan dag.

Imorgon är det måndag vilket betyder jobb både på dagis och vårdcentralen, grattis till mig!

Ciao


Jag hatar, hatar, hatar det här vädret!!

Just för tillfället vill jag verkligen inte bo i detta land. Är så trött på det här äckelvädret nu så jag håller på att spy. Snö/hagel och storm. Man håller ju på att frysa sönder så fort man går ut!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan ta bilen ut till stallet. Ska sätta på mig en jäkla massa kläder så jag inte fryser.

Pratade med Anna i telefonen nyss. Tycker att hon kan komma hem snart, så kan någon se till att det blir maj snart!?

Ciao!

Onsdag 25 mars

Hallå!

Idag har vädret varit MYCKET bättre än igår. Ganska kallt dock, men det har varit blå himmel och sol i stort sett hela dagen. Till och med så jag kunde skritta ut en sväng med Lollo, Elin och Angelica :)
Red lite i ridhuset efter det, och det gick väl helt okej. Var inte fullt koncentrerad hela tiden, så jag har ju bara mig själv att skylla.

Richard undrade om jag hade lust att hjälpa honom att rida Dama imorgon, och visst kan jag det. Känns typ som om jag gräver min egna grav och har tackat ja till att begå självmord, så vi får se hur det slutar.
Angelica och Shandrani ska åka iväg och träna för Ludde imorgon. Jag vet hur mycket hon har sett fram emot och längtat efter det, så jag hoppas verkligen att det går super, vilket det säkert kommer göra! :)

Nu ska jag slå en pling till Julia och höra hur det gick med prinsesskronan och sen ska jag nog gå och lägga mig.

Godnatt


Tisdag 24 mars

Fick precis reda på att Hanchen är bortrest och inte har några lektioner imorgon, hallelujah!

Idag har det varit jätte konstigt väder. Från strålande sol, till hagel, till storm. Inte kul alls!
Har i alla fall, i detta snuskiga väder, hämtat mitt körkort som hade kommit. Det tog ett tag att hitta rätt, men till slut så.
Har även jobbat och hoppat Pacino. Han var duktig, och pigg, lite för pigg kanske :P

Imorgon är det jobb och stallet (suprise).

Nu ska jag duscha, ciao!

Jag gör ett nytt försök med bilderna






Måndag 23 mars

Tjoho!

Bilderna på Pacino som jag la upp i morse, syntes tydligen inte... Konstigt, jag såg dom både på datorn hemma och här på jobbet... Får se om jag kan fixa till det när jag kommer hem.

Hem ja, det är precis dit jag vill nu. Hem till min säng och bara sova. Halsen gör fortfarande ont och jag hoppas verkligen att det går över så jag inte har åkt på någon förkylning eller nått.

Idag invigde jag mina fina "fleece-strumpor" som jag fick av Ninni i födelsedagspresent. Eftersom det blev slaskigt och äckligt igen så fick gummistövlarna följa med ut idag. Och jag frös inte ett dugg om fötterna :)

Nej, nu ska jag kasta i mig lite middag, när jag har 20 minuter över,

Ciao!


De lovade bilderna på Pacino








Visst är han snygg? ;)

Inte mer snö!!

Neeej!! Inte snö!! Jag vill inte ha snö, jag vill ha vår, vår, vår!!!

Idag är jag så sjukt trött. Och bakis. Jag mår väl helt enkelt som jag förtjänar.
Men gårdagskvällen var lyckad och super trevlig, så jag får se det från den sida :P
Angelica sov här och när vi slöat runt här hemma ett tag åkte vi och tankade bilen, hämtade Ninni, svängde förbi Donken och sen stallet.

Nu är jag hemma och har vart ute med hunden i detta underabar (läs förjävliga) väder. Ska duscha och äta nått innan Beck. Egentligen vill jag bara sova, så vi får se hur mycet Beck det blir för min del...

Ciao!

Födelsedag!

Grattis till mig som fyller år idag! :)
Haha, allt hände verkligen tre dagar i rad den här veckan. Körkort, namnsdag och födelsedag.

Dagen till ära fick jag jobba över haha. Men det gick ganska snabbt, så det var okej.
Anna ringde precis från USA. Så himla kul att höra hennes röst. Har pratat med henne på telefon tre gånger nu sen hon åkte tillbaka till USA i januari. Men snart kommer hon hem!! :)

Nu ska jag kolla på Så ska det låte, Måns är ju med ;)

Puss

Första turen med bilen på egen hand ;)

Idag har jag för första gången i hela mitt liv kört bil, ensam!! I början kändes det lite konstigt, men det gick bra :) Självklart mötte jag 323:an som kör i 180 och inte tar någon hänsyn över huvudtaget. Men, det gick bra det med, trodde jag skulle köra i diket och dö, men icke sa nicke.

När jag kom fram till stallet var jag helt övertygad om att Ninni var med Pacino i ridhuset eftersom hans boxdör stod öppen och han inte stod i gången utanför. Kollade snabbt in till gången utanför Dandy och c/o och skymtar en häst med rött julglitter runt halsen, men en lapp på, typ som ett halsband och en röd/rosa rosett i pannluggen och bredvid står Annica.
Min första tanke är att det kanske är Nina som fyller år och att tanterna har smyckat ut henne, men jag tänkte inte mer på det utan vände och tänkte gå till ridhuset. Då ser jag att det inte alls är Nina utan Pacino! Vafan har Ninni gjort nu?!
Går fram och tittar lite skeptiskt på hästen, och förstår ganska snabbt att Louise på nått sätt är inblandad i detta påhitt, med tanke på alla rosetter. Läser på lappen där det står:
"Grattis Josefina till körkortet, på namnsdagen och födelsedagen i förskott"
Haha, gud vad jag skrattade och Ninni började också garva. Så när vi står där och skrattar som kommer en mycket nöjd Louise och säger: "Är han inte fiiin??" :D

Självklart finns det här på bild, dock fortfarande på Louise mobil, men jag lovar att det kommer en bild eller två ;)

Fick även födelsedagspresenter av Ninni. Ett par "fleece-strumpor" till mina stövlar, som jag faktiskt har funderat på att köpa enda sen jag köpte stövlarna. Sen fick jag även ett par lime-gröna benlindor. Haha, jätte coola, dom ska jag derssyra med i helgen :D
Tack så jätte mycket vännen, jag blev verkligen super glad!! <3

På vägen hem fick jag sällskap av dom där två knasbollarna. Mina två första passagerare, förutom mamma och syster förstås. Trevligt med sällskap, men det kändes lite konstigt att det verkligen var jag som körde :P
Men det gick bra, och dom kom hem helskinnade.

Nu fick jag tydligen den stora äran att gå ut med hunden, tjoho...

Ciao!

Wiiie!!!



KÖRKORT, KÖRKORT, KÖRKORT!!!! :D

Jag längtar




Nationella ponnytävlingar i Heby

Oj oj oj, vad trött jag är.
Upp tidigt imorse för att åka med Lollo till Heby på nationella ponnytävlingar.
Superfint väder och en fin tävlingsplats, med många duktiga och ruttinerade ryttare och ponnysar.

Lätt A gick bra, ett ner i grunden, men han såg superfin ut. Bara att ladda om till Medelsvår B. Jävlar vilken svår bana det var! 2 av ca 30 ekipage som nollade. Bommar ramlade till höger och vänster, hästar stannade ut sig, folk ramlade av... Svår bana, riktigt svår, nästan så svår så det inte blev kul.
Vi stannade och kollade på Medelsvår A, och jag säger bara; Shit vilka fina ponnysar det finns, det är ju sjukt!

   

Nu ska jag kolla klart på Beck, och sen är det sängen nästa!

Ciao!

Lördag 14/3

Jaha. Jaja. Mmm.
Jag vet inte vad jag ska säga. Hur kunde en operasångerska vinna melodofestivalen?
Men, hellre hon är tvåan, Snälla, Snälla. Låta henne representera Sverige, pinsamt ju.

Nej, nu ska jag sova. Imorgon är det nationella ponnytävlingar, så klockar ringer tidigt!

Puss

,



 



Jag saknar dig!


Onsdag 11/3

Jag är trött, sjukt trött. Men glad!
Körde bil imorse med resten av alla lata stockholmare som inte kan ta bussen eller tunnelbanan. Jag kan beskriva det med ett ord; kaos!
Men, jag klarade det utan att krocka eller dö :)

Sen var det jobb, och dagen gick ganska fort.
Lunchen den här veckan har verkligen inte varit min grej.
Måndag: Pytt i (bajs) panna
Tisdag: Fiskbullar
Onsdag: Blodpudding
Mmm va gott!!          NOT!!
Imorgon blir det soppa och pannkaka... Nja...

Sen åkte jag till stallet och gjorde typ ingenting i typ 3 timmar. Eller jag väntade på att Hanchens och Buggs lektioner skulle sluta så jag skulle kunna rida.
På den tiden han jag bli sjukt trött och sjukt otaggad på att rida. Men, häste var tvungen att gå så jag hade inte så mycket val.
Angelica hjälpte mig att linda, tack så mycket! Btw, är hon min lindar-idol. Jag har aldrig sett någon som lindar så snabbt som hon. Och snyggt blir det! Den tiden det tar för henne att linda 4 ben tar det för mig att linda 1, haha.

Red med Louise och Amore, vi var själva i ridhuset till en början, mycket skönt.
Det gick så bra att rida idag. Han var så sjukt fin och jag ville inte sluta rida! Tyvärr hann jag bara rida i ca 40 min eftersom jag var tvungen att hinna med bussen.
Fina, fina häst! :)

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon ska jag träffa Linn och fika :)

Puss

Onsdag 11/3

Jag är trött, sjukt trött. Men glad!
Körde bil imorse med resten av alla lata stockholmare som inte kan ta bussen eller tunnelbanan. Jag kan beskriva det med ett ord; kaos!
Men, jag klarade det utan att krocka eller dö :)

Sen var det jobb, och dagen gick ganska fort.
Lunchen den här veckan har verkligen inte varit min grej.
Måndag: Pytt i (bajs) panna
Tisdag: Fiskbullar
Onsdag: Blodpudding
Mmm va gott!!          NOT!!
Imorgon blir det soppa och pannkaka... Nja...

Sen åkte jag till stallet och gjorde typ ingenting i typ 3 timmar. Eller jag väntade på att Hanchens och Buggs lektioner skulle sluta så jag skulle kunna rida.
På den tiden han jag bli sjukt trött och sjukt otaggad på att rida. Men, häste var tvungen att gå så jag hade inte så mycket val.
Angelica hjälpte mig att linda, tack så mycket! Btw, är hon min lindar-idol. Jag har aldrig sett någon som lindar så snabbt som hon. Och snyggt blir det! Den tiden det tar för henne att linda 4 ben tar det för mig att linda 1, haha.

Red med Louise och Amore, vi var själva i ridhuset till en början, mycket skönt.
Det gick så bra att rida idag. Han var så sjukt fin och jag ville inte sluta rida! Tyvärr hann jag bara rida i ca 40 min eftersom jag var tvungen att hinna med bussen.
Fina, fina häst! :)

Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen och sen sova. Imorgon ska jag träffa Linn och fika :)

Puss

Tisdag 10/3

Jag orkar inte.
Jag vet vad jag vill, men just nu känns det aldrig som om jag kommer nå mitt mål.
Jag kan fortsätta kämpa, men frågan är hur långt jag kommer...
Att inte veta driver mig till vansinne!

Nej, nu ska jag sluta gnälla och gå och lägga mig.

Blä!

Helgen som var

Jag lovade er en uppdatering från helgen, och lovat är lovat ;)

I lördags kom som sagt tjejerna från stallet hit och åt middag och kollade på melodifestivalen. Jätte mysigt, och det hoppas jag att vi kommer göra om :)

Någon gång under kvällen, efter ett par glas vin, så kommer Ninni med den lysande idén att hon och jag skulle följa med Lollo till Djursholm på tävling.

På lördagskvällen tyckte jag att det var en trevlig idé, men när klockan ringde på söndag morgon var jag inte riktigt lika pigg... Men, det var bara att gå upp och klä på sig.

Vi hann kolla ganska många ekipage innan Lollo skulle tävla första klassen, Lätt A.
Eftersom vädret var som det var, isigt och äckligt så fanns det inte så bra farmridningsmöjligheter, eller rättaresagt, det fanns inga alls.
Brukar man rida fram i typ en halvtimme och helt plötsligt bara kan rida fram några minuter inne på framhoppningen är det inte så lätt, vilket också visade sig.
Man såg redan på framhoppningen att Dandy var spänd, och det släppte inte inne på banan. Det slutade med 16 fel och vi var nog rätt förvånade allihop.

Efter den ritten bestämde sig Lollo för att stryka sig i nästa klass. Jag och Ninni hade inte riktigt samma åsikt, utan tyckte hon skulle hålla igång honom nu när han var varm, och sen rida fram ordentligt till nästa klass.
Hon är inte lätt övertalad fröken Stintzing, men efter ett tag gick hon i alla fall med på att ge våran idé en chans.
Vi tyckte att om han inte känns bra kan man ju utgå, att det var bättre att ge det en chans än att bara ge upp.

Med lite fantasi kan man nästan rida fram vart som helst, och vi fick ju en del blickar, men sånt får man ta. Finns det inga framridningsmöjligheter får man fixa det själv.
Efter lite trav och galopp gick vi lite med honom. Sen gick Lollos mamma med honom hur länge som helst. Ca 30 min innan framhoppningen red Lollo fram lite igen.

Att se Dandy på framhoppningen nu var som att se en helt annan ponny. Det var värkligen skönt att se, så att det inte var någonting annat som spökade.
Inne på banan tror jag inte Lollo hade några förväntningar överhuvud taget. Ta ett hinder i taget och se hur det kändes.
Både jag och Ninni var så sjukt nervösa och att se henne fortsätta rida och hoppa hinder fter hinder, ökade nervositeten, men samtidigt skönt att se att hon fortsatte.

Det gick så bra, Lollo red skit bra och Dandy hoppade som en gud.
För första gången nollade hon grunden i en msv bana och slutade på 8 fel i omhoppningen. Men det gör inget, för hon gav inte upp efter först klassen, utan hon försökte igen och gjorde det så bra! Och att nolla grunden. Jag är så sjukt glad för hennes skull!!


Lånade bilden av ryttrinan ;) (bilden är från en annan tävling)



Vi var hemma igen efter typ 11 timmar, och då var jag så fruktansvärt trött så jag inte visste vilket ben jag skulle stå på.
Men samtidigt är jag väldigt glad att vi åkte med :)


Fortsättning följer

Jag lovar er, imorgon kommer en uppdatering om helgens äventyr.
Nu är jag så trött så jag vet inte hur jag ska hålla upp ögonen.

Avslutar med att säga grattis till Lollo som inte gav upp utan startade Msv och red så jäkla bra. Fan va bra du är!
Och TACK till Angelica som mockade åt oss idag. Du är en ängel! <3

Nej, först duschen och sen sängen, imorgon börjar en ny vecka.

Ciao!

Lördag 7/3

Tjenixen!

Idag har jag haft en ganska lung lördag.
Gick upp vid tio, åt frukost och klädde på mig. Sen tog jag en promenix med hunden i ca 2 timmar. Trodde att det skulle vara lerigt och äckligt eftersom det har bliit varmare och snön börjar smälta så jag tog på  ig gummistölar. Var det lera? Nej! Is, is, och is, jag höll ju fan på att bryta benen av mig!
Avslutade promenaden med att möta Ninni på Aba Ridsport. Inhandlade ett grått ländtäcke från Mias till Pacino, jättesnyggt och det passade perfekt också!
Sen fick Ninni sina efterlängtade mörkblå lindor, också från Mias, dom lindorna är helt klart dom bästa.
Har hört att BR ska ha bra lindor också, får testa dom någon gång. Eskadron lindorna driver mig till vansinne, så dom har vi bojkottat!

Efter Aba Ridsport åkte Ninni ut till stallet och jag gick hem och duschade och åt lunch. Sen har jag plockat ihop lite här hemma för ikväll kommer stalltjejerna hit och äter middag :) Väldigt trevligt.
Hoppas tiden går snabbt, för jag är redan hungrig :P

Passade även på att rensa lite i garderoben när jag hade lite tid över och insåg till min stora förtvivlan att jag inte kan ha mina Replay jeans längre. Än så länge får jag i alla fall ihop dom, men dom skaver som fan på höfterna när man går... Väldigt tråkigt eftersom jag verkligen gillar dom.

Nej, nu ska jag plocka iordning det sista.

Ciao!


Fredag 6/3

Usch, jag är helt slut. Men det har vari ten bra dag.
Skrev teoriprovet och klarade det! :) Var så nervös så jag mådde illa från det jag gick av tunnelbanan till det att jag såg att jag blev godkänd.

Sen åkte jag till jobbet och sen direkt till stallet. Dauni ringde från USA och jag blev både glad och förvånad och det tog ett tag innan jag fattade att det verkligen var hon, haha.

Morgodagens planer är väldigt oklara, känns sådär halv bra. Vi får väl se hur det blir...

Puss

Onsdag 4/3

Jag borde plugga, asså verkligen, men jag orkar bara inte.
Får plugga som en idiot imorgon, men det är som vanligt. Josefina är ute i sista minuten, som alltid när det gäller pluggande. Jag har bara mig själv att skylla...

Hoppade för Richard igår och det går bättre och bättre föra varje gång :) Sen att Pacino inte alltid har koll på vad han gör med sina ben är en annan sak haha.
Ska rida dressyrlektion imorgon och sen ska Ninni hoppa på fredag, så idag skrittade vi slingan med Lollo och Bella.
Det var mysigt och pacino tyckte det var kul att få se någonting annat än stallet.
Vi träffade bland annat en männiksa med pannlampa, väääligt läskigt enlingt hästarna.

Imorgon börjar jag jobba en timme tidigare än vanligt. Sen stallet och sen hem och plugga, plugga, plugga!!!!!
Varför lär jag mig aldrig. Börja i tid pucko så slipper du panik-plugga!!

Ciao!

Tråååk

Nu gör jag typ vad som helst, bara jag slipper plugga.
Fast jag har  varit duktig och pluggat ganska mycket idag. Får plugga mer imorgon.
Nej, nu ska jag inte gnälla. Har inte pluggat "på riktigt" på ett par månader, så jag ska inte klaga. Dauni den stackran gör ju inget annat än pluggar låter det som när jag pratar med henne. Där har vi en som kan klaga över mycket plugg ;)

Hittade en liten rolig sak i Daisys blogg.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du?: Josefina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jobb
3. Flicknamn: Julia
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Journalist
6. Färg: (l)jus blå
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Julskinka
9. Sak i badrummet: Jordgubbsdoftande shampoo
10. Plats/stad: Jönköping
11. En orsak att vara sen: Jättemycket snö
12. Något man skriker: Jävla idiot!
13. Film: Jalla Jalla
14. Något man dricker: Juice
15. Band: Jackson 5
16. Djur: Jakt labrador
17. Gatunamn: Jarlabergsvägen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jag vill ha en egen måne

Haha, snacka om sämst, men jag fördrev typ 15 minuter av tiden :P
Nu ska jag räkna ihop kassan och gå hem, tjoho!

Tisdag, andar mars

Jobb, jobb och jobb. Ibalnd känns det som att man inte gör någonting annat än jobbar. Men, jag ska inte klaga, jag har ju valt det själv.

Nu tycker jag att snön kan försvinna och våren kan komma. Är så trött på alla dessa kläder och det spelar ju ingen roll att man klär på sig lager på lager, man fryser ju i alla fall.
Känns som jag har tjatat på att våren ska komma nu ganska länge, men jag hatar verkligen att frysa!

ca 1 timme och 45 min kvar tills jag får gå hem. Sitter och pluggar körkortsteori och ska väl snart återgå till mitt pluggande.

Pacino fick nya skor odag, och Ninni åkte ut och mockade. Hon är fortfarande sjuk, stackarn, så det blir ingen hoppning för henne imorgon. Hoppas jag kan hoppa för Richard imorgon, så får hon hoppa på fredag :)

Nej, plugget var det...

Ciao!

Första mars

Första mars idag :) Nu är våren nära, tjoho!


Mår inte s där super bra idag, har i alla fall orkat släpa mig runt en pormenix med mamma och Tyra och sen åkte jag med mamma till Plantagen. Och vem möter jag där om inte Monica!!
Räcker det inte med att man ska stå ut med henne i stallet måste hon springa runt på Plantagen också?!

Nu har jag pluggat lite körkortsteori, det mesta sitter sen sist, skönt, men jag är ändå galet nervös. Jag vill verkligen klara det!


Ninni stackaren mår ännu sämre än vad jag gör, så nu ska jag ut till stallet och försöka rida lite. Annars får han stå två dagar i rad, för Ninni kan nog inte rida imorgon och jag jobbar både dag och kväll.
Måsta byta om och åka nu,


ciao!


RSS 2.0