Fredag kväll

JAG HATAR DET HÄR JÄVLA PISSVÄDRET!!!

Jobbade från halv 8 till halv 3 idag, sen tog jag 20 i 3 bussen ut till stallet. Då var Ninni redan där och hade tagit in en blöt häst. Vi fixade lite och sen red Ninni. Hon red ordentligt i skritt och trav i typ 40 minuter och det gick bra. Man såg att hon var försiktig om sitt ben och använde det inte fullt ut, men hade jag kommit utifrån och inte vetat om såret hade jag inte märkt något. Hon är nog lite stel också, hon har ju inte blivit riden ordentligt på 4 dagar nu.
Imorgon ska vi se om vi kan galoppera lite, det ska nog ite vara några problem hoppas vi.

Nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar. Jag känner inte alls för att bara sitta hemma ikväll och glo på TV, utan jag vill göra nått. Gå på bio eller vad som helst. Men ingen av dom jag har frågat kan...
Dauni, kan du komma hem nu, jag vill kunna ringa och säga; "Hej, jag kommer över om 5 minuter och kollar på en film, ska jag köpa godis på vägen?"

Nu ska jag leta rätt på mina gamla vita ridbyxor. Kajsa ska tävla imorgon och vill se om hon kan ha dom.

Ciao!

Ps; Tack för jackan Ninni!!! :)

Fredag morgon

Klockan är 07.13 och är redo för en ny dag i detta äckliga höstväder... Som tur är är det fredag.
Jag får skjutts till jobbet av mamma, hon ska ändå köra kajsa till stallet och då kör hon förbi mitt jobb sen när hon åker till sitt.
Slutar halv tre idag, hoppas jag hinner med 14.40 bussen ut till stallet.

Nej, nu måste jag kila, vi hörs ikväll mina vänner!

Ciao ciao


Stjärnor på is

I lördags röstade Svenska folket ut Marie Serneholt ur "Stjärnor på is" trotts att Torgny Mogren föll i duellen och skadade sitt knä. Allt detta såg tittarna. Vi såg hur Torgny föll, hur han tog sig för knät och grimarserade illa och med nöd och näppe fullföljde åket. Vi hörde även hur han sa att hans knä hade hoppat ur led men hoppade tillbaka igen.
Ändå får han vara kvar i tävlingen och Marie får åka hem.

Jag säger inte att Torgny var dålig och skulle röstas ut för att han ramlade utan för att han inte kan fortsätta med sitt skadade knä. Varför ha kvar en åkare som måste avbryta på grund av skada istället för att ha kvar en åkare som kan fortsätta satsa, lära sig och åka vidare i tävlingen?

Nu står det ju klart. Torgny kan inte fortsätta på grund av sitt knä och tvingas avbryta tävlingen. Det mest logiska, tycker jag, är att ta in Marie Serneholt igen, eftersom det var hon som förlorade den så kallade Isduellen. Det tycker de flesta andra deltagare också, och inte minst Svenska folket.
Men, TV4 har beslutat att reserven Anki Edvidsson med sin partner ska hoppa in istället för Torgny.

Jag blir så irriterad när folk "tröst-röstar". Röstar för att det var synd om Torgny som ramlade. Visst, det är synd om honom som fick sitt knä ur led, men det är fan så mycket mer synd om Marie som tvingades lämna tävlingen på grund av att folk röstade utan att tänka efter!

Torsdag

Idag har vi haft Halloween firande på jobbet. Det var lite kul och barnen älskade det!
En sak som inte var lika kul var att det började regna på etermiddagen så Frida var både blöt och lerig när jag kom ut till stallet. Men så här är det att ha häst den här tiden på året, asjobbigt, men vad ska man göra. Tack och lov har vi ett ridhus att rida i, utan det hade jag inte orkat.

Imorgon är det äntligen fredag och jag slutar en timme tidigare! Börjar en timme tidigare också, inte lika kul men sånt är livet.

Ciao!

Onsdag

Idag har jag varit hur duktig som helst! Jag körde bil från Alvik till Sundbyberg, utan att krocka eller dö!!! Det var tusen miljarder bilar, rödlysen, halt var det också och solen hade jag rakt i ansiktet, men, jag fixade det!! (jag kan tillägga att jag var helt livrädd och mina ben typ skakade...)

Sen var det jobb och sen ut till Frida. Hon var ute i hagen ett tag idag och på den tiden hann hon skita ner sig riktigt ordentligt. Herregud så hon såg ut. Det var bara att sätta igång och borsta och sen gick vi i ridhuset i en kvart.

Nu är jag hemma och har bakat kladdkaka och tittat på tv. Nu ska jag snart duscha och sen krypa ner.

Ciao!

Orkar inte skriva idag

Fridas ben är mycket bättre idag, skönt :)
Imorgon får hon vara ute i hagen i typ två timmar, sen åker jag ut och går lite med henne och borstar och myser.
Men innan stallet ska jag köra bil och jobba!

Ciao!

Stackars Fridelutten...

Idag har jag ägnat dagen åt att köra bil och att försöka hålla mig vaken.
Att köra gick bra, så det var kul. Blir så irriterad på mig själv när det går dåligt :P
Sen bar det av till Bromma gymnasium för att lyssna på en föreläsning om genusperspektiv. Även fast dom där bänkarna är stört obekväma (för att inte eleverna ska somna, men det gör man i alla fall) så höll jag på att somna ett flertal gånger. Mina kära kollegor beklagade sig över hur obekväma bänkarna var, men eftersom det inte var så länge sen jag satt i ett par liknande så var det nemas problemas för mig :P

Sen var det genomgång av frågor följt av ett APT-möte, så dagen var inte slut förens halv 5 och då var det bara att bege sig till nästa jobb som började klockan 5, och här sitter jag nu.

Mellan jobben ringde Ninni och hade en inte allt för glad nyhet. Frida har troligtvis blivit sparkad i hagen och har ett sår på ena frambenet. Nu har vi hörts en del under kvällen och det är tydligen värre än vad Ninni trodde från början, så tävlingen på lördag kan vi ju glömma. Som tur är är hon inte halt, men såret är rätt djupt, så nu blir det ingen ridning på ett par dagar så får vi se vad som händer.

Käre gode Gud (om du nu finns) varför kan du inte vara lite hygglig och hjälpa till? Nu när vi har trasslat oss förbi alla hinder och äntligen har löst allting så dyker nästa problem upp.
Bil med krok har vi fixat, transport ska vi hämta på torsdag, transport-träna ska vi göra och hästen hoppar som en klocka, varför kan vi inte få åka ut på en liten sketen tävling då?


Ciao...

Helgen

Jag är trött och har egentligen inte alls lust att skriva, men jag lovade er en uppdatering. Enjoy! ;)

Fredag
Jobb + stallet.
Jobbet var som vanligt, inget speciellt hände, slutade halv 4 och åkte till stallet.
När jag kom till stallet var Ninni redan där, vi (eller Ninni) byggde upp lite titt-hinder för vi tänkte se hur Frida skulle reagera. Nemas problemas, hon hoppade hur bra som helst! Fina, duktiga häst!
Sen åkte jag hem och kollade lite på Idol.

Lördag
I går var jag i stallet nästan hela dagen. Var där vid 12 och mockade och fixa och sen red jag ut tillsammans med Elin och Ebba. Det var jättemysigt och jag och Frida fick se nått annat än den gamla vanliga rundan :)
När vi kom hem spolade jag av en lerig häst och sen fick hon gå ut i hagen till sina kompisar.
Sen smorde jag hoppsadeln, tränset + martingalen och sen kom mamma ut och vi fixade lite med hyllorna i skåpet, hon hjälpte mig att ta in hästarna och sen fyllde vi på så att dom har vatten i hagen.

Väl hemma tvättade jag mina kläder och sen kollade jag på Stjärnor på is. Att Marie Serneholt åkte ut tyckte jag var helt fel, med tanke på att Torgny Mogren ramlade så illa att hans knä hoppade ur led och förmodligen inte kommer kunna träna till 100% nu i veckan som kommer. Ibland undrar jag hur folk som röstar tänker. Rösta på en som är skadad, som inte kommer kunna åka och träna fullt ut, bara för att det är synd om honom, eller rösta på en som har utvecklat sin åkning, inte är skadad och kan träna ordentligt en vecka till?
För mig är valen enkelt, men tydligen är det inte det för alla...

Södag
Idag har jag och mamma varit på City Gross och köpt mat till Fridolin bland annat.
Sen åkte vi ut till stallet, gick en runda med huden, sen hjälpte jag Ninni lite och sen ställde vi in Tyra i vattenspiltan så fick hon duscha, mycket praktiskt.
Nu är jag hemma och gör inte mycket alls. Är lite avundsjuk på mina syskon som har höstlov och får sova hur länge dom vill nu i en vecka, medan jag ska upp tidigt imorgon och köra bil och sen ska jag till Bromma gymnasium och lyssna på någon föreläsning, booooring!!!

Ciao!

...

Jag ber om ursäkt för dålig uppdateringen, men jag lovar att imorgon kommer det en sammanfattning om helgen.
Nu ska jag sova, godnatt!

Torsdag

Igår missade vi bussen hem från stallet på grund av att min syster blev akut kissnödigt och promt var tvungen att kissa innan vi åkte. Det är min syster i ett nötskal.

Idag har jag varit på utflykt med barnen i Ekebyhov. Vi lekte i skogen och tittade på hästarna på Ekerö ridskola. Oj vad mycket barndomsminnen det väckte.
Det var där jag började rida, på deras knatterindning varje söndag förmiddag. Gick in i stallet och såg på namnskyltarna att vissa av hästarna fanns kvar.
Jag älskade mina söndagar i stallet med mamma och när mormor var uppe i Stockholm så följde hon också med :)

Efter jobbet gick jag hem och städade mitt rum som såg ut som ett bombnedslag. Ninni tar Frida idag och hon ska rida dressyrlektion för Petter. Hoppas det går bra, det gör det säkert!

Nu ska jag ta en dusch!

Ciao!

Tisdag

Köra bil
Jobba
Stallet

Så såg min dag ut.

Att köra bil var inte alls lika kul idag, det var svårt och jag fattade inte hur jag skulle få till det. Men det gick... tillslut.
På jobbet var det okej, men jag var trött så jag var ganska lättirriterad.

I stallet möttes jag av en glad Ninni och en brunstig Frida. Men hon var i alla fall bättre idag än vad hon var igår, igår hade hon tydligen varit helt galen.
Idag agerade jag banpersonal och Ninni hoppade. Vi hoppade ett räcke på diagonalen och sen en båge med tre galoppsprång emellan på ena långsidan. Hon hoppade kanon bra!
1 november, here we come!

Ciao!

När man jobbar 35 timmar i veckan + en kväll i veckan, försöker lära sig att köra bil och har en häst att ta hand om är det svårt att hinna med nått annat. Det är synd, för det finns så mycket mer saker jag skulle vilja hinna med!


Måndag kväll

Usch, nu är jag trött. Körde bil innan jobbet, sen jobb på dagis och nu på VC.
Körningen gick bra, men jag blir irriterad när det inte går som jag vill :P Men nu går det i alla fall bättre och bättre och det är ju bra. Snart ska vi börja köra på lite större vägar med mer bilar, usch det känns lite läskigt haha.

Idag har jag fått ett kort av Anna, TACK TACK TACK!! Jag blev så himla glad! :D
(Kan det bli lucia nu tack så hon kommer hem någongång!)
Lite komiskt att det var jag som fick kort av henne på hennes födelsedag och inte tvärt om, men vem vet, det kanske är ett litet kort som är på väg över atlanten... ;)

Jag har hittat en jätte cool väska som jag bara måste ha, tyvärr vet jag inte vart jag ska få tag på den...

Jag vill inte sitta här, jag vill hem och soooova!!!!

Ciao...

Happy birthday to you!!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!



En heldag med mamma :)

Idag har jag och mamma tillbringat hela dagen tillsammans. Det var länge sen det bara var hon och jag så det ar verkligen roligt!
Först åkte vi ut till Barkarby och tittade en snabbis på IKEA innan vi fyndade lite saker på outlet. Jag köpte 2 par trosor och ett linne från Björn Borg och sen hittade jag en jättefin kofta från Peak, men den stacks och jag klarar inte av kläder som sticks så det blev ingen kofta.

Efter Outlet åkte vi och åt en kebab innan vi åkte hem, bytte om, hämtade hunden och åkte ut till stallet. Där blev allt lite konstigt, men vi löste det till slut, kom dock hem typ 2 timmar senare än vad vi hade tänkt oss.

Sen tror jag att lilla Frida har eller håller på att bli brunstig. Inte så jätte kul, men hoppas hon inte förvandlas till ett litet moster. Vi får kolla med Josefin, så att vi är lite förberedda på hur hon beter sig.

Nu har jag duschat och ska snart krypa ner, imorgon ska jag upp tidigt och köra bil innan jobbet :) hihi.

Puss och god natt!


Lördag

Hej!

Gissa vad jag har gjort idag? Jag cyklade till stallet. Tjoho, jag är bäst!
Att bicicleta dit trodde jag skulle gå rätt snabbt eftersom det är nerför nästan hela vägen, men icke. Jag hade motvind HELA vägen till stallet. Jag var tvungen att trampa i varenda nerförsbacke för att inte rulla långsammare än en snigel, det var ett skämt. Det tog i alla fall typ en halvtimme dit (i motvind) och lika lång tid hem (med alla jävla uppförsbackar)

Idag skrittade jag och Frida ut i skogen. I början går hon hur lugnt och fint som helst men sen går det snabbare och snabbare. Att inte få trava där vi brukar och framförallt inte galoppera där vi brukar gjorde henne ganska upprörd. Frida tycker att det ska gå fort när man är ute i skogen haha. Men, vi skrittade hela slingan, riktigt skönt :) Mina fingrar var dom enda som inte tyckte det var mysigt för som frös.

När jag tagit mig upp för alla backa på vägen hem bar det raka spåret ner i tvättstugan för att tvätta kläder. Har även tvättat Fridas pad så nu är den ren och fin :) Passade på när mamma inte var hemma :P

Mamma och pappa är på 50 års fest idag så det är bara jag, Kajsa och Tyra hemma, rätt skönt faktiskt.
Vi åt middag, jag gick en runda med hunden och nu har vi tittat på Stjärnor på is.
Jesper Blomkvist och Marcus Fargervall, I like, grymt duktiga båda två! En som har förbättrat sin åkning till den här veckan är Marie Sernerholt, nu ser hon inte livrädd ut längre, hoppas hon fortsätter att utveckla sig.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen innan jag kolla vem som åker ut och inte får åka vidare nästa vecka.

Ciao!


Helg!

Igår när jag kom hem var jag så trött så jag orkade inte blogga.
Åkte ut till stallet efter jobbet och hoppelihoppade lite. Inte mycket, utan ett litet räcke och sen en galoppbom som jag tränade byten över, det gick väl sådär. Men det blir bättre och bättre :)

Idag tänkte jag ta en tur ut i skogen. Som vanligt går bussarna helt åt helvette på helgerna så jag funderar på om jag ska cykla eller om jag ska gå de 2 km från stora vägen... Dit kommer det vara chill att cykla men inte hem, så det får nog bli bussen till stora vägen och sen knalla sista biten.

Skulle vilja åka till en hästaffär inne på söder idag, men jag vet inte om jag hinner det. Imorgon är den stängd, så det kanske får bli någon gång i nästa vecka...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja tvätta mina kläder innan jag åker ut till stallet.

Toodles

Torsdag

I morse när jag vaknade var jag så sjukt trött och jag hörde hur regnet smattrade mot fönstret och jag ville bara vända mig om och somna om, men icke sa nicke. Det var bara att gå upp och knalla iväg till jobbet. Som tur var gick dagen rätt snabbt och vad som var ännu bättre var att det slutade regna runt 12, när min lilla pålle blev utsläppt i hagen. Så hon behövde inte stå ute i regnet :)

Efter jobbet åkte jag ut till stallet och tog in hästarna. Idag fick Frida vila och i tvättade fötterna som var lerigare än vanligt, borstade länge länge innan vi gick ut och betade en stund :)
Imorgon efter jobbet ska jag ut igen, tror jag ska lägga ut en bom och träna lite galoppombyten.

Ninni och Erik är ute på äventyr, dom firar 2 år, så dom är borta hela helgen tror jag. Vet inte vad Erik har hittat på, vet bara att dom är borta :P Hoppas dom har det mysigt.

Nu ska jag duscha och gå och lägga mig.

Ciao, ciao!


Sjukt trött!

Det är inte klokt vad trött jag är. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna pang bom.

Igår hoppade jag för Richard och det gick jättebra. Inte ett enda stopp och när det blev lite svajigt så var det mitt fel.
Sen när jag kom hem så försvann mitt glada humör på typ 5 minuter.

Allt som hände idag har jag nästan löst idag, vilket känns bra, frågan är bara om jag hinner till den 1 november...

Inget stall idag, men imorgon åker Ninni bort så då får jag ta henne torsdag till söndag. Så imorgon får hon vila, det är ändå bara kaos i ridhuset när alla ska rida lektion så då är det bättre att få gå ut och beta lite och bara mysa :)

Ciao!




Suck

Tidigare under kvällen var jag glad och förväntansfull. Två telefonsamtal senare ville jag bara gråta och ge upp.
Varför kan saker och ting inte bara lösa sig? Men jag tänker inte ge upp, jag ska lösa det här på nått sätt, för jag vill verkligen göra det här!

Grattis på födelsedagen Ella!

Idag fyller världens sötaste Ella år, grattis!

Igår ville inte blogg.se fungera så det blev inget inlägg på kvällen, så jag tänkte att jag kunde sammanfatta den lite kort nu.
 Runt 12 åkte jag ut till stallet och släppte ut hästarna, sen fixade jag höpåsar, visste inte vilken tid Ninni tänkte komma och att gå upp på loftet när det är mörkt är ingen höjdare så jag fixade dom när det var ljust.
Sen åkte jag hem och åt lunch, innan jag tog med mig Tyra ut på en proemad i det fina vädret och tog lite höstkort. (Är på jobbet nu så jag får lägga upp några när jag kommer hem, eller imorgon) Tyvärr är jag inte så duktig på det här med fotografering, men det är väldigt kul!

Väl hemma satt jag och gjorde ingenting och väntade på att Kajsa skulle ringa och berätta ungefär vilken tid hon skulle rida. Och det visade sig ta typ hela eftermiddagen.
Men jag och mamma åkte i alla fall dit vid 5 och tittade och det gick ju strålande! Lite senare kom hon hem med en vit rosett, mycket stolt och glad.

Senare på kvällen kollade jag på "se upp för dårarna", haha en bra och rolig film i min mening. Sen slocknade jag i sängen runt halv 12.

Idag har jag jobbat och kört bil. Idag var det verkligen roligt och jag ville köra hela tiden! Innan har jag inte alls tyckt att det har varit särskilt kul och mest vart nervös över att jag ska krocka eller nått. Men idag gick det bra och det var roligt att köra! Nu kommer det tydligen ännu fler nya regler den 1 april 2009, så nu har jag som mål att klara körkortet innan dess.
Imorgon ska jag köra igen, tjoho!

Nu sitter jag på jobbet och gör typ ingenting. Har fixat och donat lite och kommer nog fortsätta med det under kvällen.
Ska hoppa för Richard imorgon, det ska bli kul, hoppas Frida är lika duktig som hon var i fredags :)

Vi höres mina vänner, ciao!

Ändrade planer

Idag var ju tanken att jag kanske skulle hinna in en sväng till stan eller Vällingby efter stallet, men så blir det inte.
Jag har lovat min syster för ganska länge sen att jag ska följa med och titta på när hon tävlar, men jag hade helt glömt bort att tävlingen är idag.

Så snart åker jag och mamma ut till stallet, hon tar en sväng med vovven i skogen och jag släpper ut hästarna, sen hem och iväg till nästa stall, titta på Kajsa, och sen får vi se vad jag hittar på efter det. Kanske tar en promenix i det fina höstvädret med hunden och kameran, eller nått.

Åh, idag är det perfekt väder för att skritta ut en sväng i skogen, men idag är det Ninni som ska rida, jag och Frida var ju faktiskt ute i skogen igår :)


Ciao!

Stallet och Stjärnor på is

Idag var tanken att jag skulle vara i stallet på förmiddagen, det sutade med att jag var där hela dagen...
Först skulle vi "last-träna", men vi insåg rätt snabbt att det inte var någon idé att ens försöka gå in med Frida i det släpet, så nu hoppas vi på att kunna få hyra ett enhästars-släp av en tjej, så att vi kan komma iväg den 1 november.

Ninni hade jobbat natt och skulle jobba natt idag igen så hon åkte hem och sov vid typ halv 2. Då borstade jag lite innan jag och Frida red ut i skogen och plaskade i vattenpölarna så att vi var helt prickiga av lera när vi kom hem både hon och jag :P
Sen fick hon äntligen (tror jag hon tyckte) gå ut till kompisarna i hagen, och då mockade jag och fixade till det sista innan min snälla mamma kom ut och hämtade mig eftersom moppen fortfarande inte vill åka och bussen går typ aldrig på helgen.

Nu har jag kollat på "Stjärnor på is". En som är riktigt duktig är Jesper Blomkvist, fd fotbolls spelare.
Lilla Josefin Sundström är inte heller så dålig, men hon har ju helt rätt förutsättningar. Liten och nätt och hennes partner lyfter och snurrar med henne lite som han vill.
Men som sagt, Jesper Blomkvist är duktig, tror han har blivit lite av en favorit.
Josefine Craford fick lämna tävlingen idag, inte gjorde det mig något, lång och ranglig, och åker som en kråka. Och vad hade hon på sig? En knall rosa kropps-strumpa, nej usch, hon såg ju ut som en räka!

Imorgon ska jag ut till stallet och släppa ut hästarna, sen hem och förhoppningsvis hinna in till stan eller Vällingby, är på ett riktigt shopping humör för tillfället! :)

Ciao!

Fridolin <3

Duktiga duktiga Frida!!!
Det gick verkligen så bra att hoppa idag!
Fina häst <3


@&¤!!%@!

Fan, fan, fan! Jag rent ut sagt HATAR min moppe. Nu har den stannat igen...
Den kan lika bra stå där den står tills den rostar sönder, för nu är jag så sjukt jävla trött på den!

Godnatt...

-

Igår när jag red fick jag så sjukt ont i magen. Red i typ en kvart sen gjorde det så ont aå jag trodde jag skulle spy. Som tur var var Ninni med så hon fick hämta sin hjälm och rida lite.
Igår var det kaos i ridhuset, typ som det brukar vara på onsdagar. ALLA rider typ lektion då. Igår när Ninni red var dom 6 pers i ridhuset varav en red lektion och dom andra 5 red i halva ridhuset åt alla håll kors och tvärs och Frida struntar i vad man vill då, hon springer bara och tittar på annat. Så vi gick ut och red lite på volten ut, men det var så mörkt så det gick inte heller så bra...

Idag följer Nina med ut till stallet, det ska bli kul.

Nu ska jag fixa det sista och sen gå till jobbet.

Ciao!

Tisdag

Blä, blä, blääää... Så tråkigt att jobba när det inte händer nått. Men jag kan ju inte gå hem IFALL det skulle hända nått. Suck. Tiden går så långsamt när det är lite att göra.

Träffade i alla fall Linn mellan jobben, det var trevligt. Tyvärr blev det inte något mysigt litet café någonstans inne i stan, utan det blev Donken på Brommaplan. Men, så blir det när man inte har så mycket tid, vi hann i alla fall ses :)

Imorgon ska jag ut till stallet, troligtvis dressyrar jag nog lite, vi får se. Ninni kommer också ut, kul!!

Nej, mina kära vänner, nu avslutar jag det här inlägget och försöker hitta på nått att göra så att tiden går lite snabbare.

Ciao!

Måndag

Så var det måndag igen, som tur var gick den ganska snabbt, jag är inte så förtjust i måndagar, men vem är det?
Det hände inget speciellt på jobbet förutom att jag fick jobba över lite, men men det är sånt som händer.

Efter jobbet gick jag till Aba ridsport för att kolla lite. Ninni hade varit på Horze i Upplands Väsby tidigare idag och köpte ett par svarta Eskadron lindor + isbalsam :)
Funderade på att köpa ett par mörkgröna lindor, men det fick bli ett asfint marinblått schabrak + sadel fett istället. Både jag och Ninni är super nöjda med schabraket, det passade verkligen perfekt!

Efter Aba ridsport åkte vi ut till stallet. Jag hade solen i ögonen HELA vägen ut, och veciret på skärmen är repigt så det reflekterar typ ytterligare en gång så jag såg varkligen inte ett skit. Jag höll till höger och hoppades på det bästa. Det gick bra, eller jag höll på att krocka med en cyklist, men han borde också ha hållt höger, men det gjorde han inte...

Idag red Ninni och det gick jätter bra, det såg så himla fint ut!! Duktiga duktiga Frida, och Ninni :P
På vägen hem mötte vi en jätte läskig gubbe, jag fick typ panik för vi mötte honom precis där min moppe stannade för några dagar sen så jag blev lite rädd att moppen skulle stanna igen. Hade den gjort det hade gubben typ slagit ner mig, usch, han var riktigt obehaglig.

Imorgon ska jag träffa Linn efter det första jobbet men före det andra :P Imorgon blir det alltså inget stall för min del.

Nu ska jag sova, godnatt!

Mamma Mu

Idag blev det bio och fika med våra gamla grannar. Eftersom deras barn är 5 och 2 så blev det Mamma Mu. Haha Kråkan var bäst :P

Sen var tanken att jag skulle ut till stallet, men allt blev så sent så jag åkte inte ut, så Ninni fick fixa och rida själv, hoppas det gick bra :)

Jag har verkligen ingeting att skriva om, nu ska jag fortsätta att måla mina naglar,

ciao!

Gårdagens bilder

Jag hatar det här jävla vädret!!! Det ösregnar och är stormvarning, kul...
Lilla Frida får vara inne idag, inge kul att gå ute i hagen i det här vädret.

Här kommer lite bilder vi tog igår, försökte lägga up dom igår men bloggen ville inte sammarbeta så jag hoppas det går bättre idag.












Lördag

Idag fick jag äntligen sova, sov dock bara till 20 över 9, men det var skönt att få sova tills jag vaknade. Sen åt jag frukost i typ 45 minuter, jätteskönt att inte behöva stressa på morgonen.

Runt halv 2 åkte jag och moppen iväg till stallet, jag var livrädd att den skulle stanna igen, men jag kom både dit och hem :)
I stallet mockade och fixade vi lite och sen red jag lite dressyr. Det gick hyfsta, så det var kul, men jag var helt slut efteråt :P

Nu har jag kollat på "Stjärnor på is". Haha, det var riktigt roligt. Vissa är ju jätteduktiga och kan åka skridskor medan andra typ promenerar runt på sina. Såg även att min gamla tränare, Cissi, tränar några av paren, kul kul.

Imorgon är det kanske bio som står på schemat, annars blir det stallet.

Ciao!

Hade tänkt lägga upp lite bilder som vi tog idag, men hela bloggen bara hänger sig, så dom får vi ta en annan dag, imorgon kanske.

Torsdag, fredag

Igår var jag så trött så jag orkade inte blogga.
Först var jag ute HELA dagen med barnen och grillade korv och lekte, sen tog jag bussen ut till Frida, red och fixade lite och sen fick jag åka med Jennifer hem, tack :)
När jag kom hem gick jag ner i garaget och höll min granne sällskap medan han skruvade isär typ hela moppen för att se om han hittade nått fel, men nej. Det konstigaste av allt är att när hn hade satt ihop den igen så provade vi på kul om det funkade och det gjorde den... Så jag tog ett varv runt kvarteret utan problem, så nu får vi väl hoppas på att den är hel, för jag tänker INTE rulla hem den från Drottningholm igen!!

Idag efter jobbet tog jag bussen till stallet (vågade inte ta moppen eftersom jag hade en tid att passa) och hjälpte Ninni att hoppa. Jag byggde upp samma övning som jag hoppade för Richard i tisdags och idag var hon hur duktig som helst. Så himla kul!! :) :)

Nu har jag precis kommit hem från ett tårtkalas hon min kusin som fyllde 19 igår, grattis igen.

Imorgon ska jag sova lääänge sen ska jag se om moppen vill åka ut till stallet, jag hoppas på det!

Ciao!

Nu är jag helt slut...

Idag var jag på jobbet en halvtimme tidigare än vanligt så jag kunde gå en halvtimme tidigare eftersom jag behövde lite tid på mig att få hem moppen om den nu inte skulle starta (vilket den självklart inte gjorde)

Idag runt 12 började det regna, inte lite utan det regnade verkligen, så att ta in hästarna lite senare idag, efter det att jag fått hem moppen var ju inte att tänka på. Istället åkte jag ut till stallet och tog in tre jätte leriga och jätta blöta hästar, mm va mysigt! not... Måste dom rulla sig när det är så lerigt och blött ute, det kan väl inte vara så skönt?

Sen kom i alla fall mamma och hämtade mig och släppte av mig vid Drottningholms Slott typ där moppen stod (tack och lov hel) Men tro inte att jag ick igång den inte, nehe då, det var bara att börja rulla. Över Drottningholmsbron gick det okej, men Nockebybron var inte rolig, fyfan. Uppför heeela vägen + motvind...
Jag gick ju när det var rusningstrafik så det var ju kö över hela bron och av alla som såg mig var det en, en enda vänlig själ som stannade och frågade om han kunde hjälpa mig. Resten pekade och skrattade, fan va arg jag var!

När jag kommit över bron så kom mamma och mötte mig och vi släpade hem den tillsammans, tack <3
Väl hemma åt jag två macokr, hoppade in i duschen bytte om och så bar det av till stallet igen. Mamma körde ut mig och hjälpte mig att fixa mat och borsta lite på Fridolin medan jag mockade.
Att få hem moppen tog på krafterna så att trimma dressyr var ju bara att glömma, jag orkade inte. Så vi skrittade i ridhuset barbacka med fleece-täcke i typ 35 minuter. Dressyra får vi göra imorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, hörs imorgon mina vänner!

Ciao

RSS 2.0