Haha, så jävla bra!




Måndagen den 28 december 2009


Idag har jag jobbat hela dagen känns det som. Jag menar, varför vara ledig när man kan jobba??? Just nu ställer jag mig själv frågan, varför jobba när man kan vara ledig. Men jag ska inte klaga allt för mycket, för på fritids var det hur lugnt som helst, och samma sak nu på Vårdcentralen.
Hann in en sväng mellan jobben till stan med Anna. Skulle kolla Hästbitens rea, men jag hittade nada. Hann även med en titt in på Aba-ridsport, och dom har ju alltid allt som man vill ha. Toppen! Inte lika toppen för ekonomin kanske, men det blir ett senare problem.

Planerna inför nyår är väl inte de mest planerade, men det kommer. Allt löser sig, förr eller senare, så jag tror att det kommer bli bra. Ska ju umgås med mina bästa tjejer, så det kan ju inte bli annat än bra! <3

Ciiiao!

Btw, så är den här sidan sjukt rolig!


.





Fredagen den 25 december 2009


Hoppas ni hade en bra julafton allihopa! Det hade jag, är väldigt nöjd med min julafton.
Det lovade bilderna från min och Erikas uteritt kommer, jag lovar!
Puss!

Dan före dan


Idag har jag och Erika varit ute med Lissy och Pacino och galopperat i snön på Norrbyängen. Sååå härligt!!! Snön yrde och hästarna var så himla glada. Bilder finns, tyvärr på den andra datan, men dom kommer, snart ;)

Åkte hem från stallet runt halv 1 och sen mötte jag upp Anna och åkte till Vällingby för att köpa de sista julklapparna. Sen åkte jag, Anna och Erika hem till Ninni som fyller 20 idag och grattade henne lite. Mys!

Nu ska jag gå och lägga mig, är helt död! Upp tidigt imorgon också och ut till stallet och ge hästarna frukost.
God jul mina kära vänner, imorgon lär det inte bli någon tid framför datorn,
puss!

Tisdagen den 22 december 2009


Idag var Pacino superfin, hoppas att formen håller i sig. Imorgon ska vi ut och galoppera lite i snön hade jag tänkt.
Imorgon är jag ledig, så jag tänkte åka ut till stallet på förmiddagen, sen till Vällingby och fixa dom sista julklapparna och sen hem till Ninni och fira hennes födelsedag lite. Det låter dock som om jag har mer att göra imorgon när jag är ledig än vad jag har när jag jobbar... 

Måndag 21 december 2009


Minusgraderna och snön ligger kvar, och jag gillar det skarpt! Det gäller bara att klä på sig tillräckligt med kläder så man inte fryser. Jag är inte alltid den bästa på det, och då håller jag på att frysa ihjäl. Väldigt korkat.

Sitter på vårdcentralen och hoppas på att timmarna kan gå fort. Det har gått en nu, bara 3 kvar.
En sak som jag verkligen ogillar med det här jobbet är att det är jag som receptionist blir "utskälld" när inte läkaren håller tiderna. "Jag hade faktiskt tid för en kvart sen, bla, bla, bla"
Jag är hemskt ledsen, men vad ska jag göra åt saken? Jag sitter bara i receptionen och knappar in vilka som har kommit i datorn, vad läkaren och sjukskjöterskan gör kan jag inte påverka ett dugg...

Imorgon är det sista dagen på jobbet innan några dagars ledighet, ska bli riktigt skönt!

Söndag 20 december 2009


Jag är så fruktansvärt trött! Men, nu är det bara två dagar kvar + en kväll på Vårdcentralen och sen är jag ledig!! I alla fall en dag, för sen ska jag upp igen på julafton och jobba i stallet. Men, hellre jobb på julafton än nyårsdagen ;)

Idag har jag i alla fall träffat Anna och Clara. Clara har jag inte sett på år och dar, så det var roligt! Vi hade bestämt oss för att åka skridskor, vilket vi också gjorde, lite grann. Vi stod mest i ett hörn av rinken för att inte bli mosade av alla hockeykillar. Sen gick vi hem till Anna i snön och åt lunch.
Sen gjorde dom mig sällskap i stallet, tack tack. Tyvärr fick inte Clara se Pacino från sin bästa sida, utan snarare tvärtom. Fyfaaan vad pigg han var idag. Bockade som en idiot i galoppen och var bara allmänt jobbig. Red igenom honom hyfsat i alla fall, men efter det var jag helt slut.

Nej, om man skulle ta sig ett varmt bad och sen krypa ner i soffan och titta lite på TV kanske? Jag tror att jag gör det!

Lördag den 19 december 2009


Kvällen igår tillbringade jag med Erika och Anglica och hennes kompisar. Det var trevligt, synd bara at tdet var så jävla långt att åka...

Idag klädde jag på mig tok-mycket kläder och åkte ut till stallet. Jag och Erika hade bestämt oss för att vara snabba idag eftersom vi skulle hinna med bussen hem. Som ni kanske förstår gick det inte så bra. Vi började med att brotta ner varandra i snön och sen var kriget igång. Men vi var ganska snabba i alla fall... kanske.
Jag, Matilda, Julia och Thea skrittade ut en sväng i snön. Väldigt mysigt, men kallt!

Nu är jag äntligen hemma och ska duscha och hinna tvätta mna kläder innan jag ska in till stan och möta upp hela tjejgänget från gymnasiet och äta middag med dom! :)

Puss!

   


Snööö!!


Har varit ute i snön och pulsat med Tyra. Bara man inte fryser så är det ju riktigt mysigt ute :)
Men det krävdes månbåtar på fötterna, täckbyxor, jacka, mössa, vantar och en hel del snö att pulsa i, men varm var jag, det är inte ofta det händer!

Nu börjar även jag få lite julstämning. Jag ser riktigt fram emot julafton till skillnad från förra året när jag inte alls var pepp. Jag tror att det är snön som gör det. Sen behöver det kanske inte vara som det var idag, snöstorm och kaos, men jag vill absolut inte att snön försvinner!

Idag fick barnen jullov, så nu kommer det bli ett par dagar på firtids innan min ledighet börjar, skönt :)

Sten i broddhålen, fyfan!


Sten i broddhålen är fan det värsta som finns. Jag vet inte hur länge jag kämpade för att brodda alla fyra hovar idag. Och jag tror inte att det kom ut ett enda fint ord ur min mun undrer den tiden... Erika fick rycka in någon gång och hjälpa mig, tack! Hon hjälpte mig att mocka också medan jag stod och svor över mina broddar, tack, tack, tack, du är världens gulligaste!!

När jag äntligen var klar med allt skrittade vi ut en sväng i snön. Jag undrar vem som uppskattade det mest, jag eller Pacino, haha. Jag tycte det var jättemysigt, han tyckte nog att det var kallt, mörkt och läskigt. Det blev inte så seriös ridning idag, en skrittrunda i snön och sen gick vi in i ridhuset och galopperade. Han måste få sträcka på benen ibland, och idag fick det bli i ridhuset. Moa såg lite rädd ut när jag susade runt på en bockande häst, men det vara ju bara små glädjebockar, så det gick bra :)

Jag hann inte mer än in i stallet igen när jag upptäckte att han självklart hade tramapt sig på vänster bak, så nu har han ett sår. Klantigare häst får man ju leta efter...

Jag hoppas snön ligger kvar till helgen så får vi ta en längre runda då, när det är ljust ute! :)

Onsdag 16 december 2009


Jag har under ganska många år sagt att jag inte tycker om snön. Men igår slog det mig vad det är jag inte gillar. Snön på marken tycker jag är helt okej, så länge det är snö och inte slask! Det jag däremot inte tycker om är att vara ute när det snöar. Det lägger sig som ett täcke på en och när man går in så smälter det och man blir blöt. Att sitta inne och titta ut på snön som virvlar ner på marken, jättemysigt, men jag ser helst inte att det snöar när jag själv är ute.


Samma visa i år igen...


Stockholm har drabbats av snökaos. Eller snö kanske man ska säga. För kaos hade det inte behövt bli, om vi varit lite mer förberedda. Men, vem är förvånad? Inte jag i alla fall, det är ju samma sak varje år den första snön kommer.

Idag var bussen ut till stallet försenad i 20 minuter. Det tog alltså 20 min för bussen att åka från Brommaplan till Nockeby, det ska ta 2 minuter, enligt SL själv.
Hemvägen ska vi inte tala om. 19.52 skulle bussen komma och åka mot Brommaplan. 20.10 kommer bussen, men från fel håll! Den är alltså 20 minuter sen men har ännu inte hunnit åka till ändstationn och vänt. Så vi åkte med bort till vattenverket och sn tillbaka hela vägen till Brommaplan. Där fick man för att man skyndade sig för att hinna med bussen...

Pacino hoppade i alla fall som en stjärna idag! Åh, han var så fin :)
Imorgon måste jag brodda och ha mig, hade inga bra broddar så jag får införskaffa mig det imorgon.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig, måste orka upp imorgon också! 

Tisdag 15 december 2009


Jag ser det snöar, jag ser det snöar och jag vill inte gå ut!
Missförstå mig rätt. Det är jättemysigt med snön och en vit jul vill väl alla ha, men jag känner inte riktigt för att gå ut och ställa mig på en kall skolgård, med snöbollskastande kids på...
Men, det är bara att klä på sig, bita ihop och gå ut. Får sätta på mig mina fula vinterkängor också som jag hatar, hatar, hatar, men annars kommer mina fötter dö.

I stallet blir det ännu mera kläder. Hur jag ska få med mig allt vet jag inte riktigt än, men det löser sig.
Ciao, ciao!

Måndag 14 december 2009


Brr, nu är det verkligen kallt ute. Men, hellre kallt och snö, än några få plusgrader och regn.
Och kallare ska det bli. Imorgon får det bli mycket kläder, framför allt i stallet.

Jag börjar känna mig lite smått stressad över julen. Jag har fortfarande bara handlat 2 julklappar, en till Erika och en till Ninni och har alltså ett par stycken till att köpa. Om jag visste vad jag skulle köpa till var och en hade det ju genast blivit mycket enklare, men jag har ju ingen aning! Och när man frågar folk vad dom önskar sig så får man till svar; "Jag vet inte" eller "jag önskar mig ingenting".
Jag måste lösa det här problemet, så är det bara.

Ninnis närvaro på scenen under idolfinalen tycker jag har blivit lite för mycket. Att en sådan liten obetydlig sak har blivit så stort är ju helt knäppt. Släpp det och gå vidare.

Nu ska jag återgå till jobbet, ciao!

Att göra en höna av en fjäder


Haha, har suttit och läst en del av kommentarerna i fackbook-gruppen "Vi som skämdes över Idol-Eriks flickvän!"
Avundsjukan bara kryper ut från skärmen, så jävla patetisk grupp.

http://www.facebook.com/group.php?gid=346129025082&ref=ss#/group.php?v=wall&ref=ss&gid=346129025082

Sen att det handlade mer om Ninnis närvaro på scenen i tidningarna dagen efter än vad det gjorde om själva finalen är ju helt stört. Hade hon inte klivit upp på scenen hade det väl blivit ett jävla hallå om det i stället...
Det roligaste av allt är ju att inte ens hälften av det som står i tidningen är sant. Haha, jävla idioter!

Grattis!




Torsdag 10 december 2009


Fick jobba över 4 timmar idag. När man väl är på jobbet är det okej, men sen när man kommer hem inser man hur trött man är.
Igår var jag och Erika i stan och inhandlade en födelsedagspresent till Ninni. Hoppas hon blir glad. Sen köpte jag en julklapp till Erika, som hon själv valde ut. Haha, inte alls planerat, men så kan det gå. Jag måste hinna in till stan någon dag också och fixa resten av alla julklappar...

Ciao!

Det kan hända mycket på ett halvår


Det här inlägget skrev jag i våras när alla Idol-audition höll på för fullt. Imorgon är det final, och personen som jag syftade på i det tidigare inlägget kommer att sjunga in för ett x antal tusen i Globen. Det är fan helt sjukt!


Inte okej!



Man har inte hunden på matbordet!!!


Snacka om dubbla budskap!


Asså jag blir så jävla irriterad! Här pratar man om att vi måste tänka på miljön och rädda världen och allt vad det nu är och så kommer världens alla ministrar till klimatmötet i Köpenhamn i privatplan och lyxlimousiner!
Hur fan tänker man då? Att det gäller alla andra männiksor i världen men inte de själva?
Var Barack Obama tvungen att ta sin specialtillverkade limousin som väger flera ton och drar fyra liter bensin per mil?? Så fan heller att han var! Om han nu var tvungen att åka bil kunde han ha åkt i en vanlig bil, eller ännu bättre, rör lite på benen och ta en cykel! (jag fattar också att han måste ta sig från USA till Danmark, men flyg den biten då och hyr en bil i Köpenhamn)


Tisdag 8 december 2009


Att vara avundsjuk. Är det bara negativt, eller kan det vara positivt?
Kan man unna någon en sak och vara glad för dennes skull, men samtidigt vara avundsjuk på att man själv inte har det?
Jag tror det. Så länge inte avundsjukan tar över så att man förstör för den man är avundsjuk på så att han eller hon misslyckas.
Att vara avundsjuk betyder inte alltid att man är arg, sur och otrevlig för att någon annan har något som man själv väldigt gärna vill ha. Antagligen vill personen i fråga som har det du vill ha, ha det precis lika mycket som du själv. Så unna någon annan den glädjen, och visa det, så kanske han eller hon delar med sig på ett eller annat sätt.


Fortfarande på uselt humör...


Klumpen av irritation och ilska sitter fortfarande kvar i magen och minsta lilla sak som inte går riktigt som jag vill blir jag upprörd över. Jag känner mig som 14 igen, fyfan.
Mina jeans är fortfarande puts väck och jag förstår inte vart jag kan ha lagt dom... Att jag är slarvig och tappar bort saker, det visste jag sen innan, men ett par jeans kan ju inte bara helt plötsligt vara borta.

Snart är det jul och jag har inte ens börjat med mina julklappar. Jag fattar inte när jag ska hinna inskaffa dom? Jag vet inte ens vad jag ska köpa, så det är väl lika bra att jag inte hinner in till stan fören jag i alla fall har en idé om vad jag ska ge bort.

Själv kom jag precis på vad jag önskar mig: En resa till solen!

Detta kommer bli en skitdag!


Idag när jag vaknade var jag fortfarande skitsur över en grej som hände igår kväll.
Att jag sen inte hittar mina Nudie jeans gör ju inte det hela bättre. Var i helvete är mina jenas????

<3


Vad skulle man göra om man inte hade sina vänner? Jag hade aldrig klarat mig utan mina, aldrig.
Självklart har man sin familj som alltid finns där, som man gör och upplever saker tillsammans med och så vidare. Men sina närmaste vänner är något speciellt.
Med dom delar jag allt. Glädje, skratt, minnen, förväntningar, men även sorg, tårar och ilksa. Internskämten som man kan skratta åt hur många gånger som helst och de vassa kommentarerna man slänger ur sig till varandra fast man egentligen inte alls menar det man säger.
Att man ställer upp förvarandra i alla lägen, inte bara de roliga, utan även de jobbiga och mindre roliga stunderna också. Och att veta att det jag gör för dem, kommer de göra för mig om jag skulle hamna i en liknande situation, det är en sådan oerhörd trygghet.
De är som mina stöttepelare här i livet, man har alltid någon att skratta med, en värmande kram när man inte är på topp, någon som lyssnar och kommer med förslag om man har något problem, och helt enkelt alltid finns där. Oavsett vad. I vått och torrt.

Twilight


Jag är numera som alla andra och har sett Twilight. Och eftersom jag nu har sett film nummer ett, så borde man väl även se film numero två.
Dock tror jag att jag ska se film nummer ett en gång till när jag är lite mer klar i huvudet. Nej, jag var inte full, jag vara bara jävligt trött!
Sen måste jag ju bara säga att så snygg som alla tycker att han är är han faktiskt inte. Han är snygg, men inte så man behöver bli helt hysterisk.

Helt underbart!


Haha, finns det någon roligare julkalender än Sunes jul? En repris på den tack!




Torsdag den 3 december 2009


Jag gillar det här vädret. Kylan är inte alls lika äcklig som när det är några få plusgrader och vinden letar sig in under kläderna. Och marken har frusit så det är inte lerigt och kladdigt. Sånt här väder får det gärna vara tills det blir vår.

Ska snart tillbaka till jobbet på APT-möte, och hade tänkt hinna städa lite innan, men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Får se om jag orkar ta tag i det eller om jag skjuter upp det lite till.
Förövrigt lyckades jag blåsa liv i min iPod imorse, tjoho! :)

Ciao!


En busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör


Igår hände det som jag alltid står och tänker lite på när jag tar bussen från Nockeby istället för Brommaplan.
Att busschauffören inte ska se mig för att det står en annan buss vid hållplatsen och åker förbi.
Precis det hände mig igår, och det är ju inte direkt så att nästa buss kommer inom 10 minuter, utan om 40!
Tack och lov så var han som körde bussen som stod inne inte någon vanlig sur och grinig busschaufför, utan tvärtom riktigt trevlig. Han lyckades efter ett x antal försök att få tag på 323ans chaufför genom någon "kom-radio" så han fick stanna och vänta på mig vid Drottningholm så fick jag byta buss där.
Det FINNS snälla och trevliga busschaufförer, tyvärr är dom lite mer sällsynta än de otrevliga.
Jag slapp i alla fall gå de där långa, kalla, mörka kilometrarna från stora vägen till stallet utan reflex
TACK!


Tack


Nu ska jag ut med min hund och eftersom jag antagligen kommer frysa ihjäl och dö så tänkte jag bara säga att det var trevligt att få lära känna er och hoppas ni får ett bra liv!

.


Min iPod visar fortvarande inga livstecken, så jag får gå ensam till jobbet idag också...


1 december 2009


Öva öva öva. Vi sjunger och sjunger och övar och övar för att barnen ska lära sig texterna till det dom ska visa upp för föräldrarna nästa vecka. Jag undrar vilka det är som sjunger mest, lärarna eller barnen. Jag klagar dock inte på allt övande, jag älskar att sjunga julsånger, det är så himla mysigt!
Nu när det är första december och det till och med har snöat lite idag tänkte jag slänga in en jullåt. Jag tror jag börjar med All I want for Christmas is you med den versionen som är från filmen Love Actually som för övrigt är en mycket söt film.


Julklappstips


Om det är någon som känner att han/hon vill köpa en julklapp till mig för exakt 4999 kr så har jag hittat ett dressyrträns som är väldigt fint.

RSS 2.0