Hej

Dålig uppdatering, jag vet, men jag orkar inte sätta mig ner och blogga när jag kommer hem från stallet på kvällarna. Då är det middag och duschen som är prio ett, sen får man se hur mycket som hinns/orkas med innan jag går och lägger mig.

Måste bara säga att det gick så sjukt bra när jag hoppade igår!! Fina häst!
Hoppas att vi har kommit över den där tröskeln nu, då kan det inte bli annat än bra!

Har hittat en sjukt skojig blogg "Nostalgi för sena 80-talister" Klicka här för att komma till den.

Imorgon ska jag och Ninni rida ut. Snälla Irene lånar ut sin häst, tack så mycket!

Ciao!

Helgen

Underbara, underbara, väder! Hela helgen har det varit sol och ca 20 grader varmt! Me like!

I fredags jobbade jag bara till halv 3, så jag hann med 20 i 3 bussen ut till stallet. Sen var jag hur snabb som helst, hann mocka, fixa hö, rida och beta lite och jag hann med 17.06 bussen hem. Nytt rekord!
Åkte till Brommaplan och hyrde film, det blev P.S, I Love You, åkte till Islandstorget och mötte upp Ninni. Vi gick och solade och sen gick vi hem till henne.
Tanken var att vi skulle sola, äta middag, kolla upp kommande tävlingar och titta på film.
Vi solade, gick och köpte mat och sen blev vi helt plötsligt barnvakter till hennes brorsdotter. Hon var jättesöt och rar, när hon var glad, inte riktigt lika söt när hon skrek...
När jag hade sjungit typ alla svenska barnvisor jag kunde komma på och hon hade tröttnat på mig satte vi ungen framför Ninnis akvarium och då blev hon tyst, nästan hela tiden i alla fall :P

Efter barnvakteriet satte vi oss och kollade upp tävlingar. Den första blir en klubbdressyr på Kungsgården, nära och bra. Kan vi rida fram hemma och sen skritta dit :)
Sen kollade vi på film. Den är sjukt bra, men sorlig. Men den här gången grät jag i alla fall inte lika mycket som jag gjorde när jag såg den fösta gången.
Sen fick vi för oss att vi skulle kolla på lite hästar och sen åkte vi hem till mig. Eller Ninni skulle till Erik och jag skulle hem, och det är ju alltid trevligt med sällskap.

I lördags var vi ute i stallet tidigt. Ninni skulle hem och fira sin pappas födelsedag och jag skulle ut och fira Fias.
Det var hur varmt som helst, så efter ca 25 minuters dressyr ute på volten var Pacino helt slut. Stackarn, men han var duktig. Åkte hem runt halv 1 och passade på att sola på vägen hem.
På kvällen åkte jag in till stan för att fira Fias födelsedags på Fridays. Jätte trevligt och kul att träffa alla igen, var så länge sen sist.

Igår körde vi på en heldag i stallet. Jag red lite dressyr borta på Norrbyängen och sen fixade vi hans man. Haha, gulle, han tyckte det var så skönt, och han blev jättefin :) Sen smorde vi ALLT, vilket verkligen behövdes!
Måste ju även berätta att halva kungafamiljen kom promenerandes över stallplanen ;)

Idag är det måndag och en ny vecka har börjat. Dock bara 4 dagar eftersom det är första maj på fredag, nice!

Ha det bra mina vänner!
Ciao

Mera bilder

Ninni tog lite bilder idag när jag red på ängen :) Dock var Pacino lite okoncentrerad eftersom det var mycket roligare att kolla på allt som hände runt omkring än att lyssna på mig, haha.
Ett längre inlägg kommer imorgon!

Ciao!








-












Haha



Haha, man kan inte annat än skratta åt våra tanter i stallet!

.

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så sjukt skönt!
Börjar jobba en timme tidigare imorgon, men å andra sidan får jag gå hem en timme tidigare också. Då blir det till att rusa ner till brommaplan så jag hinner med bussen ut till stallet. Mocka och fixa, och sen göra iordning Pacino åt Ninni så hon hinner hoppa. Sen hem och duscha och sen iväg igen.

Fixade mitt pass igår. Skönt att det är fixat nu. Får hämta det nästa vecka.
Mamma åkte med ut till stallet igår, hon ville hjälpa till sa hon. Haha, väldigt snällt, men det slutade med att ja gjorde allt och hon tittade på. Får skicka dit henne lite oftare så hon får in mocknings-tekniken :P

Om en vecka är det valborg och då kan vad som helst hända ;) haha!

,

Jobba
Fixa pass
Stallet

För tillfället skulle jag vilja spola fram dagen ett par timmar så att de två översta sakerna redan var klara.


Nu ska jag gå till jobbet, tur att jag har iPoden som sällskap. Tråkigt nog har mina hörlurar pajjat, så jag måste köpa nya...

Puss

20 april 2009

Jag förstår inte hur jag och Ninni alltid har sån otur när det gäller att komma iväg på tävlingar. Är det inte det ena så är det det andra och den här gången hade de fått in för många anmälningar så vi står i en "kö-lista" och har nummer sex. Det kommer ju knappast hända att sex pers stryker sig, så vi kan nog glömma den tävlingen. Fan också!
Vi kanske ska lägga ner våran tid på något annat, typ orientering. Jag menar, hur många personer får det inte plats i skogen?

I veckan som kommer ska jag hinna med massa saker, bland annat fixa mitt pass. Det skulle jag ha gjort för länge sen, men eftersom jag inte har orakt tagit tag i det så är jag ute i sista minuten, som vanligt. Typiskt mig.

Nej, nu ska jag se om det finns nått att äta,

ciao!

.

Usch, jag har verkligen varit dålig på att blogga på sista tiden. Jag har ingenting att skylla på heller, bara att jag inte har haft lust...

Vad har hänt sen sist. Jag har jobbat och ridit, som vanligt. Pacino är helt igång nu och Dama är halt, igen. Men innan hon blev halt hann vi trimma ganska ordentligt i tre dagar.


I fredags var jag och Ninni ute och träffade Erik och hans kompisar. Haha, det var en upplevelse. Nej men dom var trevliga och vi hade kul.

På lördage mådde vi som vi förtjänade både jag och Ninni så det blev ganska sent i stallet. tanken var att vi skulle rida tillsammans och att vi skulle rida ut idag, men Dama är ju halt så det blev inte alls som vi hade tänkt oss...

Om typ 20 dagar kommer Dauni hem, tjoho!!!! :D

Ciao!


Gårdagen

Var helt död när jag kom hem igår, så jag orkade inte blogga. Får skriva ett litet snabbt inlägg nu innan jobbet.

Jobbade igår som vanligt och sen stallet. Hade fått ett sms av Richard om att Dama inte visade någon hälta så jag skyndade mig att rida henne innan Hanchens lektioner. Det gick riktigt bra, hon har verkligen blivit duktig, men än har vi lååångt kvar. Men det är bara att kämpa på, idag hade jag tänkt att hon skulle få sig en rejäl genomkörare.

Mockade och fixade hö till Pacino när jag var klar med henne och väntade på att Lollo skulle komma. När hon kom ut gjorde vi iordning Dandy och Bella och red ut. Hur mysigt som helst och Dandy är verkligen en genomsnäll liten ponny med en enorm galopp. Bra att ha en vägvinnande galopp ute på tävlingsbanorna ;)

Väl hemma hade vi båda en häst kvar att rida. Lollo skulle rida en av Mian och Richards unghästar och den var verkligen duktig. Jag skrittade barbacka på Pacino i typ 25 min och han var snäll och bockade inte av mig, haha.

Nej mina vänner, nu måste jag fixa det sista och sen springa iväg till jobbet.

Ciao!

Jaha

Efter att ha varit borta i en vecka så såg jag verkligen fram emot att få rida. Skulle hoppa Pacino och trimma lite dressyr på Dama.
Hur det gick?
Pacino hade varit hos kiropraktorn och får bara skritta på långa tyglar i tre dagara och Dama var halt... Tjoho

Hemma!

Tjoho :)

Nu är jag hemma igen efter en vecka på landet. Det var riktigt skönt att vara där, men nu är det skönt att vara hemma igen.

Självklart spenderade jag min lediga måndag i stallet tillsammans med Ninni, otippat va? ;)
Vi red ut med Pacino och Dama. Dama skötte sig riktigt bra, långt över förväntan måste jag säga. Men nu vet jag i alla fall att man kan ge sig ut i skogen med den damen också.
Pacino fick sig en ordentlig dusch efter ritten och han blev så fin så.

Nej, nu ska jag nog duscha, imorgon börjar en ny arbetsvecka. Skönt att den bara är 4 dagar.

Ciao!

Åker till landet, nås på mobilen!

Jag åker ner till landet imorgon med min familj och firar påsk. Kommer inte ha tillgång till Internet på ca 10 dagar om jag inte kan låna grannens. Ha det så bra, och glad påsk på er!

Puss


Torsdag 2 april

Det underbara vädret håller i sig! Tänk att man kan bli så påverkad av vad det är för väder. Jag hoppas verkligen att våren har kommit nu, för jag orkar inte med mer snö.

Idag fick jag gå lite tidigare från jobbet så jag hann med 15.20 bussen. Fick sällskap av Lollo och Angelica på bussen och i stallet väntade Elin på mig eftersom vi skulle rida ut. Egentligen var hon ledig idag och skulle ut till stallet tidigare, men 2 av 323:ans bussar var inställda. Jag känner ingen annan som har sån otur med SL som hon, stackare!
Skyndade mig i alla fall att göra iordning Pacino och Lollo följde med ut på Bella. Jag hade förväntat mig en ganska lugn uteritt, självklart med en del galopp, men i lite lugnare form. Så blev det absolut inte. Vi galoperade praktiskt taget hela slingan i full fart. Haha, det var roligt och hästarna blev glada :)

När vi nästan var hemma mötte vi en bil som var parkerad mitt på "vägen". Vi trodde den var tom, men insåg när vi kom lite närmare att så var inte fallet och vi fick bevittna en sexscen på våran tur, som Elin så snyggt beskrev det. Snabbt som attan red vi upp i skogen och jag tro inte ens att dom märkte oss...

Idag tog jag verkligen tid på mig i stallet, kännde mig inte ett dugg stressad och det var verkligen skönt. Red två hästar, mockade och fixade hö och smorde allt i lugn och ro och borstade Pacino noga, noga. Jag älskar verkligen att vara i stallet!

Nej mina vänner, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag krypa till kojs.

Godnatt!


Älskade underbara väder!

Hej alla glada! (och lednsa)
Jag kan ju börja med att tacka för alla fina kommentarer jag fick i det förra inlägget, tack, tack :)

Sen hörrni det här med vädret. Det är ju hur underbart som helst! Våren börjar verkligen komma. Solen skiner, himlen är blå, fåglarna kvittrar och blommorna börjar så smått titta fram. Jag älskar våren, och jag är kär i solen!

Igår blev det en låååång dag. Först jobb från 9 till 17, sen ut till stallet. Fixade höpåsar det första jag gjorde så han hade kvällshö vid fodringen. Sen hade naturligtvis min häst, som väldigt sällan brukar rulla sig ute i hagen, rullat sig, så han hade lera överallt! Hela manen var som dreads och benen hade ett centimeter tjockt lager lera på sig... Vad gör man? Det var bara att börja borsta, och han såg faktiskt helt okej ut efter ca 30 minuters borstande.
Helt okej fick duga, skulle hoppa för Richard kl halv 7 och innan det var jag tvungen att göra iordning både mig och hästen och hinna rida fram. Som vanligt när det gäller mig blev det lite stressigt, men det löste sig ganska bra.

Själva hoppningen gick väl inte sådär superbra... Han var stark och dragi och blev hängande i handen. Försökte plocka loss han och få en lugnare galopp, vilket inte alltid är så lätt. La ner handen och lättade lite när jag såg ett avstånd, men hej och hå, hade han ökat galoppen och kapat 1½ språng... Ibland önskar jag att det var lika lätt som det ser ut.

Efter lektionen ställde jag in han och började borsta på nästa häst. Red Dama mellan 8 och halv 9 och hon var som vanligt inte så glad på mig, men det går bättre och bättre, och det händer faktiskt att vi kommer överens ibland, i alla fall ett par steg :P Efter en halvtimmes övertalande och envishet fick det räcka och hon ficm återgå till sin middag.
Pacino åkte ut i gången så jag kunde mocka eftersom jag inte hann med det innan lektionen.
Nu var jag så trött och hungrig så jag orkade bara inte skynda mig även fast jag bara ville hem.
Halv 10 var jag äntligen klar och satte mig i bilen och körde hem. Hemma kvart i 10 och åt middag runt 10. Min mage älskar mina oregelbundna middagstider! ;)

Imorse ringde klockan lite för tidigt enligt min mening, men det var inte så mycket annat att göra än att gå upp och gå till jobbet. Jobbade till halv 4 och sen gick jag till Nordea och fixade lite ärenden.
Nu är jag på nästa jobb och här är det verkligen hel dött. det har redan gått 1 timme och 20 min och jag har inte gjort en enda vettig grej. Eller jo, en, och den tog en kvart.

Förövrigt är det första april idag och jag lurade barnen på dagis, sen lurade jag Ninni lite också, men det var inte lika kul :P Tror jag ska lura pappa när jag kommer hem, han brukar vara rolig att skoja lite med.
Har ni lurat någon idag?

Nej, om man skulle ta och äta lite middag kanske medans man har lite tid över.

Ciao!

RSS 2.0