Söndag 28 februari 2010


Pacino var bättre i benet idag, men jag valde ändå att bara gå med honom i en helvtimme. Imorgon är det Challe som har honom, så får vi se hur han gör.
Nu har det varit plusgrade i tre dagar och snön har börjat smälta sakta men säkert. Jag har en känsla av att det kommer bli kaos i stallet om inte Richrad fixar ett sätt att få vattbet att rinna undan. Det är redan sjukt blött överallt och idag var det total översvämning i Amores box. Det var ett hål i golvet så det var en liten sjö där inne. Tur i oturen så flyttade Ambo idag så hon kunde flytta in i hans box. Eller tur och tur. tycker det är tråkigt att dom flyttar, men jag förstår dom.

Idag när jag mockade snodde jag Ebbas idé om att ställa Pacino i gången så fick han äta upp sitt lunchhö där, så slapp det ligga inne när jag mockade. En lösning som faktiskt fungerade riktigt bra!

                                                             Jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén



Lördag


Kvällen igår var väldigt trevlig. Härligt att träffa er igen tjejer, det var ett tag sen nu <3
Kameran fick följa med också, har inte kollat igenom bilderna ännu, så vi får väl se om det kommer upp några...

Ikväll ska jag bara vara hÄmma, är vÄrkligen trött. Kanske blir lite melodifestivalen-tittande.
Åh Erika, jag älskar dig och dina små språk - och stavningsfel!!

:)


Nu ska jag hem till Ninni och dricka vin och umgås med mina fina flickor!
Toodiloo!

Ingen uteritt idag heller...


Jag skyndade mig som en galning hem från jobbet idag och ut till stallet för att hinna skritta ut innan det blev mörkt. Men det visade sig att Pacino har varit varmt i sitt ben (igen) sen i måndags. Men jättebra, kan man inte höra av sig om det då? Nej, tydligen inte...
Så, jag ägnade min tid i stallet till att mocka ut hela boxen istället.
Vattnet har ju varit fryst, men ändå är det folk som är och skruvar på kranarna för att se om det fungerar. Och jag säger ingenting om det, om man skruvar åt kranen igen. Men det är inte alla som förstår det, så nu när systemet hade tinat, så hade kranen stått på, men påföljd av att det blev översvämning, igen. Det här hade hänt i tisdags, så Pacinos box hade ju varit en enda gröt. Men, om man tar bort det värsta och sen slänger in en ny spånbal så blir det säker bra. Så idag när jag kom fick jag tömma hela boxen, vilket tog sin lilla tid.

Jag gick med honom en sväng i ridhuset, så jag kunde jämföra om benet blev bättre eller sämre, och det blev faktiskt bättre av att han rörde på sig. Jag får se hur det är imorgon, då kanske jag kan skritta uppsutten. Hoppningen får vi ställa in igen, har inte hoppat ordentligt på snart 2 månader, nu är jag så sugen på att hoppa så jag nästan blir frustrerad över att jag inte kan!

Imorgon är det i alla fall fredag och om jag har förstått det hela rätt så är det vin hemma hos Ninni på kvällen, mys!

Torsdag 25 februari 2010


Igår när jag gick till jobbet lite innan 8 så slog det mig att det faktiskt var ljust ute. Även när jag gick hem, straxt efter 5 så var det inte heller helt kolsvart. Åh!! Håll med om att allt blir lite lättare när det är ljust ute :)

Sooolen!


Förutom de lite för måna minusgraderna så har det varit helt underbart väder ute idag! Strålande sol och klarblå himmel! En perfekt dag för en mysig uteritt i snön. Men, jag jobbade mellan 8 och 5, så det blev ingen uteritt för mig inte. Jag har inte varit i stallet på tre dagar, men imorgon, då äntligen!
Fick ett sms av Ninni om att hennes buss hade kört i diket. Men det hade gått bra och hon tyckte till och med att det var lite kul. Knäpp tjej? Svar; ja!

Jag hoppas, hoppas, hoppas att det fina vädret kommer stanna över heelgen så att jag hinner ut på min efterlängtade uteritt. Eftersom att det var full storm i helgen så blev det ingen då heller... Åh, jag vill ut i skogen!!


Jag fryyyser!!


Det spelar ju ingen roll hur mycket kläder man sätter på sig, man fryser ju i alla fall.
Har varit ute med hunden precis och sitter här och huttrar. Tror att jag ska krypa ner i ett varmt bad :)

*



Give me a call, i miss you, you know i really do

Carola har visst inte alla hästar hemma


Jag läste i tidningen för ett tag sen att Carola hade besökt sitt fadderbarn i något land, minns inte exakt vilket. Han hade i vilket fall inte haft en aning om vem hon var och att hon överhuvud taget var hans fadder. Hon hade i alla fall haft med sig en present, och inte vilken present som helst, utan en dyr märkes parfym!
Vad tänker man med då? Hur kan man ge bort en parfym till ett barn som är i behov av kläder och mat?
Fy fan!


Usch vad kallt!


Solen skiner, himlen är blå... MEN, det är 17 grader kallt ute!!
All tunnelbanetrafik ovan jord är inställd och ska ersättas med bussar. På radino ber dom folk att försöka undvika att åka i rusningstrafik, eller allra helst stanna hemma. Sådanna här dagar är det extra skönt at man kan gå till jobbet.

Bus med hästen i hagen


Det är sjukt kallt ute och det har kommit typ en halvmeter nysnö, jag skojar inte!
Hästarna har inte fått gå ut i helgen, för då blir det ännu kallare i stallet och då fryser vattnet ännu lättare, men idag hade allt ändå fryst. Tjoho...
Pacinos hage var alltså helt orörd och det var så mycket snö så det räckte mig upp till knäna. Så jag tog av honom täcket och så gick vi ut och busade i snön, och han var så himla glad!! Gullehästen :)

 


 Viking fick en ny bästis idag, nämnligen mamma katt!

 

Bus med hästen


Det är sjukt kallt ute och det har kommit typ en halvmeter nysnö, jag skojar inte!
Hästarna har inte fått gå ut i helgen, för då blir det ännu kallare i stallet och då fryser vattnet ännu lättare, men idag hade allt ändå fryst. Tjoho...
Pacinos hage var alltså helt orörd och det var så mycket snö så det räckte mig upp till knäna. Så jag tog av honom täcket och så gick vi ut och busade i snön, och han var så himla glad!! Gullehästen :)

 


Viking fick en ny bästis idag, nämnligen mamma katt!

 


Ha!


Mohaha, in your face!!! Jag är lite bättre än dig, så se och lär!!
Jag må vara ego, men idag ägde jag dig så jävla hårt och det gjorde min dag!

Det blir inte alltid som man tänkt sig


Det är inte alldit dom man förväntar sig hjälp ifrån som ställer upp, utan de som man inte trodde skulle bry sig så mycket så man får den av istället.

Ingen bra eftermiddag


Min eftermiddag var ju inte den bästa om jag säger så. Jag var så nära på att börja gråta och bara gå min väg, men jag bet ihop och försökte göra det bästa av situationen. Det var jävligt svårt och jag lovar att min frustration lös igenom. Men vad gör det egentligen? Ingenting. Och jag bryr mig inte om det gjorde det, för jag var ju ledsen, arg och frustrerad.

Jag hoppas sååå mycket att det inte är snöstorm imorgon så att jag och Erika kan rida ut!!

Det är inte lätt när det är svårt


Livet är inte alltid en dans på rosor och det ska då gudarna veta! Just nu skulle jag behöva en del hjälp, och även lite tur skulle jag tro.

Barnen spelade i alla fall upp sin samling för föräldrarna i dag och dom var verkligen duktiga. Imorgon ska vi spela för skolan, och vi får hoppas att det går lika bra då, men det tror jag.
Hade hoppats på att Ninni skulle komma och äta lunch med mig, men det blir potatisbullar, så jag tror att hon bangar...

Dom bor i min radio


Jag börjar tro att Idol produktionen har flyttat in i min radio, för det enda som spelas är Erik Grönwall och Calle Kristiansson, oavsett vilken tid på dagen jag sätter på min radio. Det börjar gå lite för långt nu killar, ni kanske kan flytta ut ett tag nu?


Onsdag 17 februari 2010


Hemma från stallet och har precis duschat och ätit middag.
Red för första gången på över 1½ vecka och det gick helt okej. Men jag tror att det är en liten häst som måste få komma ut i skogen och springa av sig lite. Så himla trist att jag aldrig hinner ut till stallet innan det blir kolsvart så jag kan rida ut ordentligt. I helgen kanske om det inte blir snöstorm.

Torsdag imorgon och inte långt kvar till helgen :)

Alla mina jeans har blivit för stora...


Hur långt ska det behöva gå innan folk vågar sätta ner foten? Alldelses för långt verkar det som. Men det som är mest skrämmande är hur vuxna människor kan sjunka till en så låg nivå, så det är värre än treåringar i en sandlåda på dagis som hotar med att "du får inte komma på mitt kalas!"

Nej, nu ska jag inte bry mig om det där längre, jag har fått nog för idag.
En helt annan sak. Till alla er som vill gå ner i vikt: bli sjuka!
En väldigt effektiv metod, där du bara på 1½ vecka kommer märka att alla jeans är minst en storlek för stor.
Fan också...

Tisdag 16 februari 2010


Igårkväll tog Charlotte Kalla OS-guld och jag anmälde mig till Högskoleprovet. Händelserna kanske inte direkt kan jämföras, men jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv!

Bakterierna dansar tango i smöret, eller?


Jag är helt slut efter en dag på jobbet. Det märks att jag har varit borta ett tag om jag säger så. Skönt att det inte är någon vanlig skolvecka, utan att vi tränar förfullt inför samlingen på fredag. (barnen ska spela en pjäs för resten av skolan)

Jag längtar så fruktansvärt mycket efter våren, men nu har halva februari gått, så vi får hoppas att det inte är så långt kvar. Slask är aldrig roligt, men nu är jag sjukt trött på all snöööö.

Nu ska jag gå och se om jag kan börja med middagen, är rätt hungrig. Känner inte för att äta så mycket i skolan, jag inbillar mig att jag ser hur alla bakterier hoppar runt i maten. INTE kul när man precis har varit sjuk! För övrigt så tvättar jag händerna oftare nu än innan jag blev sjuk, vilket innebär att jag tvättar dom typ hela tiden. Jag är sjuk när det gäller att tvätta händerna, jag vet!!!
Mot köket!

Hmm


Jag har börjat få ont i ryggen igen när jag andas. Känns ju sådär halvbra...


Haha, jag kan inte sluta skratta!


Haha, Kajsa visade mig det här klippet, och man kan ju inte säga annat än att killen har inlevelse! ;)


Söndag 14 februari 2010


Det hinner hända mycket på en vecka, och då har jag varken sagt för mycket eller för lite. Men, det är inte så mycket att göra åt saken, mer än att rätta sig efter vad som har hänt.

En helt annan sak. Mina syskon har fått nån förkärlek till så kallade doftljus, så dom har varsitt ljus som står och brinner i deras rum. Tråkigt nog så luktar dom där ljusen sjukt äckligt, så man få hålla andan när man går igenom deras rum. Trodde sådana där ljus skulle lukta gott, men tydligen inte...

Imorgon ska jag gå till jobbet för första gången på över en vecka. Jag blir helt slut av att bara gå ut med hunden, så bara att gå till jobbet kommer göra mig trött. Men, det ska bli skönt att få tillbaka rutinen i vardagen, just nu flyter mina dagar ihop med varandra och även fast jag har vaknat kl 6 på morgonen nu när jag har varit sjuk så känns det som hela veckan som var bara har varit en enda lång seg jag vet inte vad och helt plötsligt är det kväll och man ska gå och lägga sig. Men imorgon är det slut på det och jag kastas återigen in i livet och vardagen!

Ett hjärta


Om M har ett hjärta så är det gjort av sten. Jag lovar.

Horsie


Nu ska jag åka ut och mysa med min häst som jag inte har sett på över en vecka.
Bye bye, bitches!


?


Jag ligger här och funderar på om man ska anmäla sig till högskoleprovet... Kanske, kanske inte? Eller...?

Inget party för mig inte...


Jag blir bättre och bättre för varje dag som går, härligt!
Anna är hemma i Stockholm och det slog mig nu att jag inte vet hur länge hon stannar. Skulle ju vara lite snopet om hon åker hem på söndag och jag inte hinner träffa henne för att jag är sjuk... Hon och dom andra tjejerna, utom Erika som är ute med sina hästar och tävlar någonstans i vårat avlånga land (typ vid Örebro tror jag) ska ut imorgon, och jag kan inte följa med. Nedsligt värre, men nästa helg, då kommer även jag att vara party!!

Som det ser ut så har jag övertalat mamma att vi ska åka ut till stallet imorgon och klappa på horsie! <3

Middag med mamma


Nu har mamma äntligen kommit hem från jobbet. Det är så jäkla trist att vara ensam hela dagarna. Och eftersom jag inte orkar gå ut, så kan inte Tyra vara hemma med mig heller, vilket suger. Imorgon är i alla fall mamma ledig, så jag behöver inte vara själv hela dagen.
Det är bara vi hemma, så vi åt middag bara vi två. Usch och fy, ingenting är gott, men jag måste äta och det vet jag, så det är bara att tugga och svälja.

Jag vill inget hellre än att åka ut till stallet och trycka in hela ansiktet i hästen och bara känna lukten av just häst. Åh, det om något kanske får mig på benen lite snabbare!

Torsdag 11 februari 2010


Idag har jag ätit frukost för första gången på en vecka. Det går framåt mina vänner!
Förövrigt så saknar jag stallet, och mest av allt, hästen, så sjukt mycket!
Det har verkligen blivit en knackig start på det här året för oss. Det känns som om vi inte har kommit igång på riktigt än. Han har vart dålig i benet, sen när han äntligen blev bra, så var kiropraktikern ute, och så försvann ytterilgare en veck med ordentlig ridning. Och nu ligger jag här, och har gjort nu i en vecka. Sen har det varit massa saker fram och tillbaka som har gjort att dagarna har försvunnit.
Vi får ta tag i det här när jag är frisk, det hör jag det!

Snart är det Alla hjärtans dag. Jag gillar verkligen inte den dagen, men alla kan inte tycka om allting.
Men, ni måste ju hålla med mig om att man hinner tröttna på den där dagen långt innan den ens har varit. Det har varit massa reklam överallt nu i flera veckor om allt man ska köpa, och göra, och allt vad det nu är. Usch!

Ciao!

Hej!


Jag lever, eller jag har återuppstått kanske man ska säga.
Fy Fabian, va dålig jag har varit. Mår mycket bättre nu, men mår inte alls bra...
Har legat hemma med 40 graders feber, spytt som en gris och har haft så sjukt ont i ryggen. Nu har feber gått ner och jag hostar sönder lungorna, men annars så mår jag bra. Hade tänkt att jag skulle gå till jobbet imorgon, men jag vet inte riktigt hur det ska gå med den saken.

Veckans i-landsproblem får helt klart bli att Facebook har gjort om sin hemsida. Helt värdelöst, den blir ju inte bättre, utan snarare sämre...

Äckelväder!



Jag vill bara kräkas på all snö. Jag hatar den!!


Tisdag 2 februari 2010


Dagens höjdpunkt var när Erika kom till stallet




Tisdag 2 februari 2010


Kiropraktorn var ute i stallet igår och kollade igenom Pacino. Det var tydligen lite småsaker som han fixade, så nu blir det lugna puckar några dagar fram över. Skritt idag och imorgon, och lite jogg torsdag och fredag. Alltså ingen hoppning. Vi får helt enkelt ta tag i hoppningen nästa vecka.

Tjejer, finns det några planer för helgen? <3

Puss


Måndag 1 februari 2010


Då var det måndag igen då. Och en ny månad. 1 februari. Min mormor fyller år idag, grattis, hoppas det inte är lika kallt uppe i himlen.
Februari ja... Kanske inte den roligaste månaden, men tack och lov är den 2 dagar kortare än de andra 11. Och en ny månad betyder även en månad närmare våren. Åh, jag längtar snart ihjäl mig!!


RSS 2.0