Bilder

Jag ber om ursäkt för att bilderna är lite suddiga...


Vi började lite lågt


Sen blev det lite högre


Och ännu lite högre


tillslut låg oxern på ca 1.30...


...men det tyckte Pacino var för lågt så han hoppade lite högre :P



   



Ja, bakbenen är det i alla fall inget fel på ;)

<3

Idag var tanken att jag skulle fota lite när Anna red på Dama, men hon var halt så det blev bara bilder på när Ninni hoppar istället.
Jag tänkte ladda upp några lite senare ikväll, men bjuder på den sötaste bilden så länge!


Haha, så jävla söta!! <3

Här har vi radarparet haha!




   

Ja, den går i alla fall snabbare än vad min gör!

Helgen!

Helgen har varit väldigt bra.
I lördags åkte jag, Ninni och Erik till Knivsta och badade. På vägen dit blev det ett stopp på Hööks där bland annat ett par nya Stübben stigbyglar, ett bett, ett hopp-schabrak att träna i och ett par skydd att rida ut i fick följa med hem :)

Sen åkte vi til Knivsta och Särstabadet (haha) och badade med Jacob och Liss. Det var mysigt och skönt att komma ifrån Stockholm ett par timmar.
Efter Knivsta åkte vi hem till Ninni och bytte om och sen till stallet. Vi red slingan med Louise. En lagom tur i värmen.

Idag har jag gått en promenad bort till Äppelviken och tillbaka. Det var skönt, men väldigt varmt. Sen satt jag på balkongen och solade lite.
Klokcan 5 kom Erik och Ninni och hämtade mig och vi åkte ut till stallet. Erik tog med sig hästen ut och betade lite och jag och Ninni mockade och fixade hö. Vi var klara på 25 minuter, väldigt snabbt för att vara oss!

Nu har jag tvättat håret och tänkte se om det går nått bra på TV, annars kanske jag går och lägger mig.
Imorgon är det jobb. Bara en vecka kvar nu sen är det bye bye dagis...

Ciao!

Jag saknar min hund!!




Kolla, jag kunde!

Haha, kolla, jag lyckades! Jag fixade in bilderna från mobilen till datorn!
Idag har jag och moppen åkt ut till stallet. Jag hjälpte Ninni att bygga lite hinder. Dom var så duktiga så, hon och Pacino, men efter ca 1 timme såg det ut som om dom skulle falla döda ner båda två. Att rida i ridhuset när det är så här varmt känns ungefär som att rida runt i ett växthus...


Louise cyklade med Amore till hagen.


Pacino <3

Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao!

Fan också

Det finns ingen som är så oteknisk som jag. Jga blir galen på mig själv! Jag gör ju som det står men ändå funkar det inte. Nu skiter jag i det här! Jag tar en dusch och går och lägger mig. Godnatt!

...

Vakna med huvudvärk. Man kan ju få en bättre start på dagen om man säger så...
Men, man får bita ihop, ta en ipren eller två och köra på.

:)

Idag har det varit en väldigt bra dag.
Efter lunch var vi ute på Brostugan och spelade minigolf och åt glass. Jag gillar verkligen mitt jobb, haha.

Efter jobbet åkte jag ut till stallet. Hann byta om, mocka, fixa höpåsar, göra iordning hästen, hoppa lektion, ta av hästen allt och svampa av honom så jag hann med 18.00 bussen hem. Det måste nästan vara nytt rekord.
Förövrigt gick det riktigt bra att hoppa. Hoppade ett räcke på 1.40 och den nya sadeln är väldigt bra :)

Imorgon blir det uteritt, tjoho!

Ciao!


-

Solen skiner, himlen är blå, det är varmt ute och jag ska hoppa ikväll.
Så här på förhand låter det som att det kan bli en väldigt bra dag :) Men, jag ska inte säga för mycket, för jag och min tur är inte alltid så bra kompisar.

Igår fick min lilla röda moppe följa med ut till stallet. Lite enformigt var det att sega fram i lagliga 30 km i timmen, men men, jag kan i alla fall åka hem när jag vill och inte vänta på bussen.

Nu ska jag packa ihop mina saker och sen ska jag gå.

Ciao!

21 juni 2009, 21:05

Helgen har varit bra. Väldigt bra. Att jobba imorgon känns dock inte riktigt helt okej. Men, snart är det semester, såå skönt!

Idag var jag inne i Vällingby en snabbis och sen åkte jag ut till stallet. Idag var han duktig så det var kul :)
Ska hoppa in i duschen nu, ciao

Midsommarafton

Idag är det midsommar! Och än så länge så ser vädret riktigt okej ut. Ska kanske inte säga för mycket, för rätt som det är kommer väl regnet. Men jag hoppas på soool! :)

Sitter och funderar på om jag ska kila ner och sola en snabbis, fast jag vet inte om jag orkar. Tror jag hoppar över det idag. Tror jag ska vara duktig och flytta mina kläder från sängen till garderoben istället.

Ikväll ska jag hem till Ninni. Haha, det kommer bli fullt ös!

Tjing!

.

"Det här är ju nästan som att steka köttbullar".
Det sa Erik idag när han hjälpte mig att mocka. Haha, oj vad jag skrattade, men han har ju faktiskt helt rätt. En sjukr bra gämförelse måste jag säga!
Att det hela slutade med att jag hade spån överallt är en annan sak. Jag fick ju faktiskt hjälp och skjuts hem :)

Jag har verkligen massa saker som jag borde ta tag i, men jag har noll motivation. Inte alls bra, för det är saker som verkligen måste göras. Suck.

Sen undrar jag vart våran vän solen har tagit vägen? Nu är jag trött på detta eviga regnande.

Ciao!


Vem snodde mina rosor?

Fan jävla skit äckel väder!! Jag hatar regn och nu har det regnat sen kl 12 igår. Är det det här vi i sverige ska kalla sommar? I så fall ska jag få be att tacka för mig och flytta dit solen skiner.

Förutom att vädret suger är det allmänt rörigt just nu. Många tankar och funderingar kring mycket. Och det som man planerat och nästan hade klart, dom planerna spricker, en efter en.

Just nu är inte livet en dans på rosor. Inte ens på bladen, utan det är någon jävel som har plockat bort alla blommor och blad och bara lämnat kvar taggarna...

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... Skitsnack!

Jag har blivit sämst på att blogga, men jag tycker inte att det är så kul längre...

Jag fryser. Och imorgon ska jag in till stan och se vad jag ska göra med mina stövlar som har gått sönder. Jätte tråkigt att dom är trasiga för jag gillar dom och använder dom ofta.

På söndag är det tävling. Och, mina vänner, det ska regna. Tjoho, jippie, hurra!! Skit.
Äh, det är ju faktiskt bara lite vatten, så man dör inte, utan man torkar efter ett tag. Jag ser fram emot tävligen, det ska bli roligt :)

Jag kanske ska försöka mig på att lära mig hur man överför bilderna från mobilen till datorn. Men, det är ett ganska starkt kanske, så det får nog vänta till imorgon. Eller någon annan dag.

Köss!

Ninni bli frisk!!

Nej, nu tycker jag att Ninni får bli frisk snart! Stackars liten, nu har hon varit sjuk i över en vecka.
Som lite plåster på såren kan jag ju säga att det har varit ap-dåligt väder hela tiden, och hellre ligga inne när det regnar än när det är strålande sol.
Men nu vill jag ha tillbaka henne. Det vill nog Pacino också.

Igår fick jag min nya mobil :) På tiden kanske, med tanke på att min förra nu har gått sönder helt. Numret är dock samma som förut, så det är bara att ringa på ;)

Nu, jobbet. Sen, stallet.

Ciao!

7 juni 2009, 14:40

Hallå :)
I natt sov jag 14 timmar. Och det behövde jag verkligen.
Stackars Ninni har varit sjuk hela veckan, så jag har gjort allt som jag brukar göra i veckorna + hästen, så den här veckan har det varit många sena kvällar och tidiga mornar.

I fredags öppnade jag på jobbet och sen åkte jag hem en stund innan jag åkte ut till stallet. Jag åkte runt tre och trodde att jag skulle hinnan ut innan alla köerna börjar. Men nej. Tappströms bron hade gått sönder så det var kaos ut mot ekerö. Det tog mig och Louise en timme att åka från Nockeby ut till stallet...
I stallet red jag och sen fixade jag allt inför tävlingen i lördags. När man är van att vara två som fixar och kommer ihåg allt, var det lite stressigt att komma ihåg allt som skulle med. Men, jag fick med mig allt tillslut, när jag hade dubbelkollat allt typ 5 gånger.

Igår åkte jag, Mamma, Anna och Louise till Enskede på tävling. Det gick helt okej, han var spänd, jag med för den delen. Han bockade i alla fall inte i galoppen, och det är ju ett plus. Men dressyr är nog inte riktigt min gren, utan jag håller mig nog till hoppningen fram över :P Jag åker mer än gärna ut på dressyrtävlingar med Ninni, bara jag själv inte behöver tävla.

Idag är det söndag och jag fick äntligen sova hur länge jag ville. Gick upp runt 11, åt frukost och tog en promenad med hunden. Snart ska jag hjälpa mamma att röja uppe på vinden och sen åka ut till stallet och ta hand om hästarna.
Sen är tanken att jag, Anna och Kajsa ska skritta ut på Pacino, Gullan och Dama.
Tyvärr blev det inget Strömsholm idag, Ninni är ju sjuk och Anna skulle på nån släkt-träff.

Nej, nu måste jag ta tag i vinden, ciao!

4 juni 2009, 17:58

Farfars begravning igår. Vad ska man säga, en begravning är alltid en begravning. Det var jobbigt, men den var fin.
Sen ut till hästen. När jag kom åkte alla andra hem typ, haha.
Red ut i skogen och tror ni inte att jag ser en j*vla älg!! Usch, jag tycker verkligen inte om dom. Dom är läskiga...

Idag ringde väckarklockan klockan 5. Mmm, va mysigt...
Öppnade på jobbet, så det var bara att gå upp och fixa. Slutar i och för sig tidigt, vilket är skönt.
Åkte till läkaren efter jobbet och sen svängde jag förbi Ninni med en tidning och lite godis. Sånt behöver man när man är sjuk. Bli frisk unge!!! <3

Nu har jag ätit middag och nu ska jag ut till stallet i detta underbara(?) väder. Jag HATAR regn!!!

Ciao!

2 juni 2009, 18:03

Jag ber om ursäkt, men jag har verkligen inte haft en sekund över till att blogga i helgen.
Jobbade i fredags och sen åkte jag ut till stallet.
I lördags jobbade jag och Ninni i stallet. Var i stallet vid halv 8, fodrade och mockade, sen red vi och Anna ut en sväng i det härliga vädret och sen när vi kom tillbaka var det lunch-fodring och lite annat som skulle fixas.
På eftermiddagen kom det en sadelutprovare eftersom vi ska köpa nya sadlar. Tyvärr hittade vi ingen sadel som passade, så hon kommer ut nu i veckan så får vi hoppas på att vi hittar någon sadel då.

Åkte hem, duschade och åkte hem till Ninni på grillfest. Det var jätte trevligt, men jag och Anna åkte hem runt 1, då hade jag hållt igång sen halv 8 så jag var rätt trött.

I söndags var det hur fint väder som helst så jag var ute i solen typ hela dagen. Åkte ut till stallet på kvällen när det var lite svalare och red igenom programmet som jag ska rida på lördag ett par gånger.

Igår började jag dagen med att försvova mig. Tjoho! Men det gjorde inte så mycket, eftersom det var hur fint väder som helst! Jobbade sent och sen fick jag sitta på en varm buss ut till stallet. Från Brommaplan till Nockeby tog det 25 minuter!! Det brukar max ta 5... Eftersom jag inte orkade vänta på 323an så fick jag hoppa av vid kanton och gå. Det gick bra tillslut, efter lite hjälp från Angelica, haha tack :)
Ninni var i stallet och kollade igenom när jag red programmet. Det gick väl sådär, hoppas att det går bättre på lördag.

Efter stallet åkte jag och Mamma till Enskede så att vi hittar dit på lördag. Skulle vara jobbigt att köra fel med en trailer om man måsta backa och ha sig. Men, nu hittar jag, så nu ör det bara att hoppas på att det inte är så mycket trafik på lördag morgon.

Idag har det varit skit tråkigt väder. Jag hatar regn! Jobbade på dagis till 4 och nu är jag på Vårdcentralen. Jobbar här till klockan 9 och sen ska jag ut till stallet. Ninni stackarn är sjuk och hästen måste röra på sig så jag har inte så mycket val. Mamma och Kajsa är gulliga och åker ut och mockar och fixar hö.

Imorgon är det farfars begravning. Får se om jag åker ut till hästen tidigt på morgonen, beror helt på hur Ninni mår. Är hon sjuk kommer jag förbjuda henne att åka ut, för hon måste vara frisk i helgen!!
På lördag är det tävling och på söndag ska vi till Strömsholm.

Resten av veckan kommer bestå av tidiga mornar och sena kvällar, fyfan jag kommer dö.
Öppnar på jobbet på torsdag, sen ska jag till läkaren kl 3, sen kommer sadelutprovaren på kvällen runt 8, så jag lär väl inte vara hemma före 10.
Öppnar på fredag också. Sen ska jag försöka hinna sova lite innan stallet. Sen lär det bli en sen kväll i stallet eftersom vi måste fixa allt till tävlingen på lördag.
På lördag är det upp tidigt och åka till enskede, och söndag blir det också tidigt så vi hinner med hästen innan Strömsholm.

Jösses, jag kommer vara helt död! Haha.

Nu ska jag försöka hinna äta lite middag.
Ciao!


RSS 2.0