-


Min iPod har varit lite halvkrasslig nu under en ganska lång period och imorse fick jag inte ens igång den fast den var nyladdad. Jag hoppas att den vaknar till liv snart, för det är tråkigt att gå till jobbet utan musik...

Sista november 2009


Herregud, jag fattar inte varför helgerna alltid går så fort. Vem var det som bestämde att helgen skulle bestå av två dagar? Man kunde väl åtminstonde få tre?
I fredags var jag i alla fall ute med Angelica, Karin, Erika och Filippa. Karin är en barndomskompis från Mora som det visar sig att även Erika och Angelica känner. Världen ÄR liten.
Tack för en trevlig kväll tjejer! :)

I lördags var jag och Ninni i globen och kollade på dressyren och fördrev även lite tid i Annexet. Jag måste erkänna att man blir lite ha-galen när man ser alla saker, men jag var duktig och gjorde inga onödigt dyra spontanköp.
Sen var det raka vägen till stallet, och Pacino uppförde sig väldigt bra, väldigt roligt.

Igår var det Globen hela dagen. Först hoppningen på morgonen och jag blev helt kär i Henrik von Eckermanns häst Captain Fire. Så jävla snygg!! Sen trängdes vi med resten av globen inne i annexet innan sista showen började.
Jag har med andra ord haft en mycket bra helg.

Nu är det jobbet som väntar, ciao!

Aj...


Det är någon jävel som har krypit in i mitt huvud och nu sitter han där inne med en hammare och slår så hårt han bara kan. Några slag till och jag tror att han har slagit sönder mitt huvud.
Nu ska jag och min oinbjudna gäst kila iväg till jobbet, jag hoppas att han hittar någon annan att slå ihjäl på vägen... Ciao

Torsdag den 26 november 2009


Jag har galet ont i armen efter vaccinationen igår. Snacka om klen brud. Fortfarande ha ont i armen när det har gått över ett dygn, det är fan inte okej.
Imorgon är det fredag vilket innebär helg. Dock är helgens planer väldigt oplanerade och det känns som om det kommer bli väldigt spontant. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Tjing!

Det blir mycket minnen på tre år


Vissa perioder i livet påverkar en mer än vad andra gör. För mig var åren på gymnasiet en sådan period.
I går var det Öppet hus och några från klassen hade bestämt sig för att åka dit och hälsa på.
Att träffa gamla lärare, gå runt i korridorerna och uppleva massa minnen var verkligen roligt. Det kändes inte som om det har gått lite mer än 2 år sen studenten, det kunde lika gärna ha varit igår. Och att inte ha träffat dom man umgicks med då på över ett år spelade heller ingen roll, vi pratade och skrattade precis som vi gjorde då.
När jag tittar tillbaka på gymnasietiden så inser jag verkligen hur roligt jag hade det. Visserligen höll jag på att plugga ihjäl mig, men det är smällar man får ta.



Den här har vi skrattat mycket år under åren.

Svininfluensan


Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan. Jag har varit lite tveksam till om jag ska göra det eller inte, men bestämde mig i alla fall för att göra det. Nu har jag jätteont i armen och jag hoppas att huvudvärken beror på någonting annat så jag inte blir sjuk.

Tisdag kväll




Den här lappen låg i Jennys fack idag. Snacka om att barnen blev glada. Gullungar.
Tack Erik, barnen blev helt överlyckliga och det finns många små fans på skolan ;)

Efter jobbet åkte jag till stallet och hoppade lite. Provade det "nya" tränset och det passade bra.

 

 

Imorgon är det onsdag och halva veckan har gått!
Puss


Tisdag 24 November (en månad kvar till julafton)


Igår kväll kändes det som om någon satt inne i min mage och vred om hela magsäcken, ni vet som när man vrider ur en blöt handduk. Satan i gatan vad ont jag hade och jag ber om ursäkt till er i stallet som fick höra på mitt klagande.
En helt annan sak som jag har funderat över är om killar aldrig har ont i magen? Jag har aldrig hört en kille säga att han har ont i magen. Jag kan inte minnas att min lillebror någongång under 19 år har sagt att han har ont i magen. Konstigt det där...

Den stora snackisen just nu är den nya Twighlight filmen New Moon. Eftersom jag varken har läst böckerna eller sett filmen så har jag ingen aning om vad folk pratar om. Man kanske ska spana in filmerna så man hänger med i svängarna lite. Tåls att tänkas på.


Är han verkligen så snygg som alla säger? Nja...


Nu ska jag kila iväg till jobbet.
Puss

En regnig söndag i november


Att vänta 25 minuter på tunnelbanan klockan kvart i 2 på natten är ingen höjdare. Det tyckte inte Anna heller så vi började gå mot Ängbyplan för att sen fortsätta till Åkeshov. Väl där fick vi vänta i 6 minuter och vi båda  konstaterade att vi kunde ha skippat det där vinglaset och tagit bilen istället. Men, nu vet vi det till nästa dag.

Nu till en helt annan sak.
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling. Den låten är ju så sönderspelad så det är inte sant. Den spelas på varenda radiokanal konstant! Jag har verkligen tröttnat på den låten och stänger antingen av radion eller byter kanal när den kommer...
En låt som jag däremot inte har hört så mycket är den här låten. Jag tycker den är riktigt bra faktiskt.

 

Imorgon är det måndag igen. Fan, helgerna går alldeles för fort!! Vi får se vad kommande vecka har att erbjuda. Jag hoppas att solen kommer titta fram lite i alla fall :)

Ciao!


Hej solen!


Jag har ett nytt favoritord. "Grejen". Ett mycket användbart ord som går att använda till nästan allt.
"Har du sett den där grejen?" "Men, du vet den där grejen?" "Kan jag få den där grejen?"
Ett väldigt bra ord måste jag säga!

Idag var jag i stallet en sväng under dagen och möttes av en väldigt lerig, men mycket nöjd häst.
Jag fixade även ihop ett träns av alla 47 olika tränsdelar som vi bara har liggandes upp på loftet så nu hoppas jag att det ska fungera. Enklare att ha flera träns än att behöva byta bett stup i kvarten.


Så här snygg var min häst idag...


Nu har jag duschat och tvättat mina kläder och ikväll ska jag hem till Ninni!

Juste, ingen har väl missat att våran vän solen har tittat fram idag. Jag har saknat den och jag hoppas att man får se den snart igen. Livet blir så mycket lättare när solen skiner!

Ciao!


Haha, jag älskar Julias stil! Fötterna på bordet, mobilen och självklart mössan!


Äntligen fredag!


Som jag har längtat efter den här fredagen. Inte för att jag ska göra något speciellt utan för att jag vet att jag får sova hur länge jag vill imorgon! En helt underbar känsla.
Haha, nu när jag läste igenom ovanstående meningar så inser jag att jag nog har blivit några år äldre. Party varje helg och att sova kunde jag göra någon annan gång är inte riktigt min filosofi nu mera.
Tro nu inte att jag har gått och blivit förtidspensionär eller något, jag har bara insett charmen med en lugn hemmakväll i soffan, men självklart älskar jag partynätterna med dom bästa!

Nu ska jag gå till jobbet, jag sitter och funderar på om gummistövlarna ska få följa med idag...


Kan Ashley Olsen knata runt i sina Huntestövlar på stan, så kan jag också ;)

I filmens värld


                 

I filmens värld slutar det nästan alltid lyckligt.
Oftast får huvudpersonen den han/hon vill ha, på ett eller annat sätt.
Oftast framstår killar i filmer som något av det bästa som finns.
Men hur är det i verkliga livet? Ja, inte fan är det som på film i alla fall.
Det lyckliga slutet dyker inte alls upp lika ofta som det gör på bioduken. Man får inte alls alltid den man vill ha, hur mycket man än vill och hur mycket man än försöker.
Och så fantastiska som killar framstår att vara i filmens värld, det är bara ren manupulation. Sådana killar finns inte i verkliga livet.
Egentligen lurar man bara sig själv genom att titta på sådana filmer. Oftast känner man sig lite bättre till mods efter en sådan film och tänker "att kanske, om jag har tur, händer det mig en vacker dag..."
Men det gör inte det. För det är bara sådant som händer i filmens värld.

www.beslutångest.com


Jag hatar mig själv och min beslutångest. Så är det bara, punkt slut! Eller så skulle jag kunna tänka mig lite mer pengar så jag kunde köpa allt jag vill ha och inte behöva bestämma och vela så satans mycket!

Förövrigt har kvällen varit riktigt mysig med middag och bio. Precis vad man behöver en regnig onsdag i november. Tack för sällskapet snygging!

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen ska jag krypa ner i min säng och sova. Usch, jag ser inte alls fram emot att klockan ringer klockan 6 imorgon...

Ciao!

or 4, on the floor...



Tisdag 17 november 2009


Idag har jag gjort debut som lågstadielärare. Hur det gick? Jo då, jag klarade mig igenom dagen utan större missöden, men om det är en karriär som jag ska satsa på vet i sjutton alltså.
Sen åkte jag ut till stallet och skuttade runt en liten bana med horsie, vilket gick helt okej.

Förövrigt så skulle jag vilja ha några extra timmar på mitt dygn. Jag får det inte att gå ihop!
Och då går jag och lägger mig senare, vilket resulterar i att jag är trött och grinig för att jag inte får sova ordentligt. Barnen har fått skriva en önskelista i skolan på saker de önskar sig, men det får inte kosta pengar. Hade jag gjort en sådan önskelista hade jag lätt önskat mig flera timmar på dygnet, eller att man bytte ut november, december, januari, februari till yttligare en maj, juni, juli och augusti.

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer i säng någon gång, för imorgon vill jag vara pigg och glad!


Ja tack!

 

      
       

Jag vill ha en i varje färg!! Eftersom min ekonomi inte direkt ligger på plus-sidan så får jag nog ta mig ett snack med tomten om det här.

En mörk måndagsmorgon




Det är fan kolsvart ute. Vem har lust att gå till jobbet då? Inte jag i alla fall.
Åh, allt blir så mycket lättare när solen skiner och det är ljust ute...

Helgen


Helgen började bra med utgång med dom bästa tjejerna! <3
Det är så himla tråkigt att vi inte ses lika ofta längre. Det är jättetomt i stallet utan er, usch och fy...

Idag kom Ninni till stallet och det var verkligen roligt. Nu har jag börjat känna hur tomt det är utan henne, speciellt på helgerna. Inge kul alls!
Erika kom hem från tävlingarna i Södertälje också. Och precis som vanligt så blev det galet när vi tre satte igång.
Med dom två har jag aldrig tråkigt. En daglig dos av dom två och min dag är räddad! <3

 

Åh, jag vill ha!


                   

Den här klänningen från H&M är så jäkla ball. Tyvärr är den största storleken 128... Hade den funnits i större storlekar hade jag köpt den utan att tveka!


Blä blä blä


Äckel, äckel, äckel väder!!! Varför måste det regna för?
Fast egentligen, vad spelar det för roll om det regnar ute när man bara vill dra täcket över huvudet och vakna igen när det är vår. Inget alls faktiskt. Jag skiter i det här.
Hejdå!

Fredagen den 13 november 2009


Idag är det fredag den 13 och jag hoppas verkligen att jag klarar mig från all otur idag. Egentligen är jag inte så skrockfull av mig, men fredagen den 13 är jag alltid på min vakt lite extra.
Idag kan vad som helst hända, så se upp för här kommer jag!


Jag hoppas att jag klara mig från det här. Förutom att det inte är så trevligt med bajs i håret så är jag livrädd för fåglar. Jag undrar vilket jag skulle föredra. Bajset i håret eller duvan i huvudet... Fy fan, jag ryser bara av tanken!

Torsdag 12 november 2009


Det tog sin lilla tid i stallet idag. När jag tittade in i boxen ville jag bara stänga dörren och blunda och låtsas som att jag aldrig hade tittat in. Men vad gör man. Ca 1 timme, 4 kärror och en ny spånbal senare såg det okej ut igen.
Provade att rida med ett skarpare bett idag och ska testa att hoppa lite med det imorgon. Han var fin i dressyren, men krullade ihop sig lite väl mycket i galoppen. Vi får se hur det blir, jag får helt enkelt prova mig fram.

För övrigt har jag väldigt ont i magen, har haft det i ett par dagar nu, inge trevligt alls.
Imorgon är det utgång med mina bästa tjejer och jag hoppas att jag slipper sressa ihjäl mig för att hinna med allt. Ska ringa Ninni under kvällen och höra lite hur planerna ser ut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao!

Onsdag 11 november 2009


Barnen hade det så kallade "Höstcafét" i skolan idag, när de uppträder och sjunger för vänner och familj. Dom var duktiga, men det resulterade i ännu en sen dag och jag var inte hemma fören kl 6.
Imorgon däremot slutar jag tidigt!

På fredag är det Idol och utgång med tjejerna, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! :)
Nu ska jag se om vi har någon choklad hemma, är galet sugen på det och har varit det större delen av dagen...

Ciao!


Ibland saknar jag mitt långa hår


Tisdag 10 november 2009


Det är helt sjukt vad mycket dom har för sig i skolan. Det är ju någonting varje vecka känns det som. Idag var det pyjamasparty för alla tvåor efter fritids. Jag har inget minne av att vi hade massa aktiviteter efter skolan/fritids som skolan fixade ihop när jag gick i lågstadiet, inte mellan- och högstadiet heller för den delen. Men, men, barnen tycker i alla fall att det är jättekul och det är ju det som är huvudsaken.
Kom hem för en liten stund sen och nu börjar jag känna hur trött jag är. Funderar skarpt på att hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig.

Slänger in ett youtubeklipp som inte alls har med texten att göra. Men det har blivit lite av en klassiker och den är ju bara för rolig!


Ibland hatar jag det jag älskar mest


Jag var på ett riktigt bra humör idag. Jag satt och skrattade med tjejerna i stallet så där som man bara gör med riktiga vänner, ända från tårna, så att man får ont i magen och tårarna rinner.
På loppet av några minuter var glädjen borta. Det var inte tal om att skratta, inte ens att dra lite på mungiporna. Jag blev så himla arg och ledsen, och hade det varit en tecknad film hade det sprutat rök ur öronen på mig.

Ibland blir jag så arg på mig själv att jag inte kan behärska mig. Det ska väl inte vara så svårt att ta ett djupt andetag och försöka igen. Men ibland är det det. Sjukt jävla svårt!
Samtidigt vill man inte visa för alla hur arg, ledsen, förbannad och besviken man är. Utan man biter ihop och hoppas på att ingen ser att tårarna bränner i ögonen och vilken sekund som helst kan trilla ner för kinden.

När det är något av det som jag älskar att göra mest här i livet som får mig på ett sådant här humör känns det extra jobbigt. Jag älskar verkligen att sitta på hästryggen, men när samspelet mellan mig och hästen inte fungerar över huvud taget känner jag mig så himla dålig.
Jag vet att man inte ska skylla på hästen eftersom det oftast är ryttaren som gör fel. Gör jag rätt gör hästen rätt, gör jag fel gör hästen fel. Jag gjorde inte allt perfekt idag, men jag gjorde heller inte så pass mycket fel så att det ska gå så dåligt som det gick.



Bio med Erika







Bio med Erika igår, mys! Det blev inte den filmen vi hade tänkt se från början, men det blev bra tillslut ändå. Och när plötsligt den här låten med Måns dök upp blev filmen nästan ännu bättre ;)

Kommer jag någonsin få ett svar på min fråga?


Killar. Jag vill förstå mig på dem. Jag vill förstå hur dom tänker och varför dom beter sig som de gör.
Jag har försökt ett x antal gånger, men det slutar oftast med att jag ställer mig själv samma fråga. VARFÖR??
Hur blev det så här? Varför blev det så här? Varför gjorde han si? Varför sa han så?
Det är fan i mig bara en massa jävla frågetecken när det gäller killar.

Jag har tröttnat på alla frågetecken. Jag skulle vilja titta in i deras hjärna och se hur tankegångarna arbetar. Eller se en film, läsa en bok eller lyssna på en föreläsning om hur killar tänker och fungerar.




Lördag 7 november 2009


Det är en typisk höstdag ute idag. Grått, lite halvkallt, och regnet ligger i luften.
Mitt humör är ungefär det samma, men inte på grund av vädret, utan på grund av något helt annat.
Det är jobbigt att se och veta att folk i ens omgivning inte är glada, och jag kan inte göra någonting åt saken. Jag kan trösta och finnas där, vilket jag självklart gör så gott jag bara kan, men i vissa situationer räcker det inte hela vägen fram...

Onsdag 4 november 2009

 
Jag har absolut ingenting att skriva om, så jag slänger in en låt istället som Erika spelade för mig för ett tag sen. Jag gillar den mer och mer för varje gång jag lyssnar på den!

  

Varför måste det vara så mörkt?


Hon hade glömt bort hur det var, men nu har mörkret påminnt henne alldeles för väl.
Det var ju så här det var. Det började bli mörkt runt 4, halv 5, hon fryser konstant, såväl inne som ute, hon är alltid trött hur mycket hon än har sovit och hon blir grinig och har inte lust med någonting.
Det första man ser när man tittar på denna ovanligt tråkiga tjej är dom enorma påsarna under ögonen som skiftar i blått. Tyvärr är denna ovanligt tråkiga tjej jag själv. Konstant frusen och trött.

Jag hatar mörkret och det här råa vädret. Det känns som om hösten äter upp mig inifrån.
Mörkret är värst. Kylan kan jag klä mig emot, men jag kan inte springa runt med en lycktstolpe som lyser upp i mörkret runt omkring mig. Att jag dessutom är mörkrädd gör ju inte det hela bättre...


Helgen

Min uppdatering har inte varit den bästa under helgen. Helt ärligt riktigt usel eftersom jag inte har skrivit en enda rad. Men min helg har varit härligt fullproppad med massa saker!
Pizza och idol med Ninni och Erika i fredags. Tävling och utgång med samma galningar (plus några till) i lördags och idag blev det en dag i stallet.

På tal om stallet så kommer det inte att bli sig likt igen. Elin och PB flyttade till Syndby idag. Jag kommer sakna er, men jag hoppas att ni kommer trivas på det nya stället, och jag kräver att vi kommer fortsätta ses!
Sen var det även Ninnis sista dag med Pacino idag. Fyfan. Min lagkamrat, stöttepelare och vän. Det kommer bli tomt utan dig i stallet! <3

   



Imorgon är det slut på höstlovet vilket betyder att det kommer bli som vanligt på jobbet.
Nu ska jag sova, ciao!

RSS 2.0