Hemma


Efter tre underbara veckor nere på landet så är jag hemma. Känns lite så där just nu. Att åka hem där i från förknippar jag med att sommaren snart är slut. Men jag har ju allt här hemma, och det har jag saknat.

Landet på obestämd tid!


Nu lämnar jag Stockholm på obestämd tid och åker ner till Halmstad och umgås med min familj, badar i halvet och latar mig i största allmänhet. Hare bra! <3

Onsdag 7 juli 2010 (igen)


Lite mer än fyra timmar av dagen har spenderats på Ängbybadet med Ninni för att försöka bli lite bruna. Jag kan ju säga att om jag lyckas bli lika brun på resten av kroppen som jag är på magen så kommer jag vara mer än nöjd. Det är sjukt hur snabbt min mage blir brun. Alla pigment måste ha samlats där...
Åkte ut till stallet på eftermiddagen/kvällen och skrittade ut barbacka i 50 minuter på en glad häst.
Ska ut imorgon bitti och rida, sista dagen innan han går på vila. Det är han värd <3

Onsdag 7 juli 2010


Det blev ingen sol igår, så istället för att jobba på brännan gjorde jag en massa måsten istället. Ap-tråkigt, men nödvändigt. Var bland annat ute i stallet och skurade boxen. Jobbigt och tråkigt var det, men det värsta av allt var att jag inte tänkte ett steg längre utan gjorde det med trasiga gympaskor, så vattnet bara strömmade in. Sen skrittade jag och Lucke ut i typ en halvtimme innan jag åkte hem och vek min tvätt.
Så jävla tråkig dag, så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Långsamt gick den också.
Men, idag skiner solen, så idag tänker jag inte sitta inne och glo, jag ska ut solen! Passa dig Erika, jag är snart ikapp dig, mohahaha!! (okej, jag skojade bara...)

Tisdag 6 juli 2010


Skam den som ger sig. Molnen försvann tillslut igår och solen och den blåa himlen kom fram och stannade hela dagen. Underbart! Var ute hela dagen och lyckades faktiskt få lite färg. Om molnen behagar att flytta på sig idag också så tänkte jag försöka bättra på den färgen idag.

I eftermiddag ska jag ut till stallet och mysa med min häst! (och skura boxen...)

Måndag 5 juli 2010


Mulet. Men, det var mulet igår också, men ojojoj vad fint väder det blev runt 11. Jag tror, och hoppas, på samma sak idag, och det ser faktiskt bättre ut nu än när jag vaknade. Det är i alla fall varmt ute, och det är ju ett plus.

Jag har hittat ett täcke, som är hur snyggt som helst som jag vill ha så mycket! Det har varit slut jättelänge, men nu var jag inne på hemsidan igår och såg att de har fått in fler i lager. Sen när jag skulle beställa upptäckte jag till min stora besvikelse att det bara är återförsäljare av märket som kan beställa hem varor från deras sida. Nu måste jag alltså hitta någon som säljer det här täcket. Önska mig lycka till, för det lär jag ju behöva. Åh, jag vill verkligen ha det!!

När 2009 var som allra bäst


Jag hittade det här inlägget. Det där var när förra året var som allra bäst. Det var början på sommaren, foten var fortfarande hel och allt var så jävla bra.

Fredag 2 juli 2010 (sista dagen innan semestern!!)


Lucke låg och vilade igår när jag hämtade honom från hagen. Sen låg han kvar när jag kom fram ett tag så jag hann faktiskt tänka tanken "tänk om han är sjuk" Men sen rullade han lite och reste på sig, så det är nog inget fel på honom inte, förutom alla småsaker här och där.
Det har runnit lite ur hans ena öga, men sen flughuvan åkte på har det blivit bättre, men igår rann det ur båda ögonen. Han har fått ett sår i ansiktet, så jag fick linda sidostycket på tränset med gasbinda för att det inte skulle skava. Kan vara så att han kliar sig mot benet och då är det någon sömm som skaver, kom jag på sen när jag kom hem. Tror jag sätter på fransarna på grimman i några dagar nu och ser om det blir bättre.
Igår efter uteritten hade han fått ett till, dock väldigt litet, men ändå, skavsår av sadelgjorden fast han hade fårskinnstunneln på. Sen är det ju som vanligt sprickan i hoven, som han inte påverkas av, men som måste fixas med varje dag.
Lille hesten, ca en vecka kvar, sen ska du få vila ett tag <3

Torsdag 1 juli 2010


Jag har haft en ruskigt bra dag idag!
Öppnade på jobbet, så jag var där kvart i 7. Runt 10 åkte alla iväg till Kärsön, jag var kvar på fritids och städade lite innan jag cyklade hem.
La mig i sängen för at läsa lite när jag kom hem, men somnade och sov i ca 1½ timme. Vaknade, åt "lunch" bestående av två mackor och nu har jag sett på Twilight filmerna.
Ska möta Ida kvart över 7 på Brommaplan och åka till stallet, så ska vi rida ut.
Händer det inte något oväntat nu på kvällen (peppar, peppar) så har den här dagen varit toppen :)

RSS 2.0