Måndag

Idag började den sista veckan innan semestern! Idag var det den sista måndagen på ett par veckor som jag måste gå upp klockan fem, woho!!

Idag har det varit tråkigt väder, lagom till jag slutade och skulle gå hem började det regna, så jag var ju lagom torr när jag kom hem. Bytte kläder, sov middag i 2 timmar, bytte kläder igen, åkte in till stan och träffade Linn som har kommit hem från USA :) Jag bytte klänningen som jag köpte i lördags, eller jag lämnade tillbaka den eftersom det ena axelbandet gick sönder två gånger. Första gången sydde jag ihop skiten, men andra gången den gick sönder så varken kunde eller ville jag laga den... Tråkigt, för den var väldigt fin.
Jag hittade i alla fall en tröja från Carlings som var på rea, så det var ju i alla fall en liten tröst.

Nu ska jag nog gå och lägga mig snart, det är stört hur trött man blir av att gå upp klockan fem, och ändå sov jag middag mellan jobbet och stan... Jag tror att jag är i stort behov av att vara ledig.

Ciao...

Lördag

Kvällen igår hos Emelie var mysig, god mat och trevligt sällskap :)
Idag åkte jag och Fia in till stan. Köpte varsin jättesöt klänning från Only. Hon köpte en svart och jag en blå. Fia köpte även en annan klänning + present till Erik. Jag slog till på ett par (till) skor från Urban Outfitters, ett par rosa.

Nu har jag och min bror beställt tågbiljetter ner till landet, imorgon är det en vecka kvar tills jag får semester och åker ner till landet. åh det ska bli så skönt!

Puss

Fredag

Jag håller på att bli tokig. Jag saknar min hund så stört mycket! Hon har varit på landet med mamma och Kajsa i lite mer än en vecka nu och jag håller på att längta ihjäl mig. Vart jag är går och vart jag än är så ser jag en hund, överallt!!
På söndag är det bara en vecka kvar, då åker jag ner till landet, ner till mamma, lillasyster och hunden!!



Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, klä på mig, vänta på att Fia ringer och sen åka hem till Emelie och grilla :)

Ciao!

Tisdag

Asså herregud, jag är typ en livsfara i trafiken, jag fattar inte hur man som bilskolelärare vågar släppa ut mig i trafiken?! Men men, till min (och alla andra bilisters) lättnad så har han ju faktiskt broms på sin sida också, annars hade det kunnat sluta hur som helst... Ibland blir jag nästan rädd för mig själv, men imorgon ska vi på det igen, övning ger färdighet!
"Titta dit du ska, titta nästa hinder" har jag fått höra så många gånger i mitt liv som ryttare så jag vet inte vad. Nu sitter det där, i ryggmärgen, det kommer liksom automatiskt. Idag fick jag höra det igen. Dock inte när jag satt på hästryggen utan när jag satt bakom ratten. Men att titta dit jag ska, det är nog det jag kommer lära mig fortast eftersom det är det både Andy och Waldö har tjatat så mycket om, Wingan och Vavva också för den delen :P

Nä, mina kära vänner. Nu ska jag bänka mig framför tv:n och kolla på Allsång på Skansen :)

Ciao!

Söndag

Igår förlorade Holland mot Ryssland... Jag trodde inte mina ögon, Holländarna blev ju helt utspelade. Vart var spelet som de spelade i gruppmatcherna? Det var som att se ett helt annat lag...

Aja, idag har jag varit duktig och handlat och lagat mat. Usch, det är jobbigt att tänka på sånt när man är van vid att mamma fixar och donar (med hjälp förståss, men ändå)

Nu har matchen mellan Italien och Spanien börjat (jag tror i alla fall att det är dom som spelar) man kanske ska kolla lite innan man går och lägger sig? Imorgon ringer klockan 10 över fem, suck

Ciao!

Lördag

Kvällen igår hos Fia var jätte trevlig! Vi grillade (eller Robin grillade) och åt och sjöng och dansade runt "midsommarstången" som i själva verket var ett parasoll. Men vafan, man tager vad man haver ;)
På kvällen drog vi till ICE, var inte där så jättelänge, men det var kul.
Tyvärr var det inte lika kul att åka hem. Fick vänta i 12 minuter på ett Alvik-tåg och i Alvik fick jag vänta i 10 min på ett Hässelby-tåg. Jag fick även sällskap av en enbent fullgubbe, usch, han var lite läskig, men jag låtsade som att jag inte hörde när han pratatde med mig.
   
Fler bilder finns på Facebook


Idag har det regnat från och till och jag har inte gjort ett skit.

Haré!

Midsommarafton

Som alla redan vet så är det färdigspelat på Sverige i EM. Och som alla redan också vet så spelade Sverige så sjukt jävla dåligt mot Ryssland. Eftersom alla redan vet allt detta så lämnar vi det ämnet. Jag kan fortfarande inte fatta att jag satt upp dom där timmarna för att se på sån skit, men men...

Btw, Portugal förlorade mot Tyskland igår med 2-3... Skit också. Nu säger vi heja Holland!

Igår åkte mamma och Kajsa till landet och hunden också såklart och tog med sig min dator bland annat. De tog även med sig internettsladden från den stora datorn (av misstag) så vi trodde att vi inte skulle ha nått internet på ett par veckor fram över här hemma... Men, det löste sig! Andreas kom förbi och hjälpte oss, tack!!

Idag är det midsommarafton och jag ska hem till Fia! Åh, det ska bli jätte roligt. Som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig alltid.

Ciao!


En inte så jättebra onsdag

Jag mår jättekonstigt... Det snurrar i hela huvudet och kroppen känns jätte tung. Sjuk igen? Hoppas inte det, jag vill ju vara frisk på midsommar.
Matchen i kungsan, frågan är om jag orkar gå dit. Jag vill, men jag vill inte bli sämre. Kolla på matchen i kungsan, eller till 100% kunna fira midsommar med mina kompisar? Det blir midsommar, helt klart.
Jag kanske mår bättre efter middagen, man kan ju alltid hoppas.

Usch det här har verkligen inte varit min dag. Försov mig i morse så jag kom försent till jobbet, sen var det full fart på jobbet, typ kaos, och så kanske jag håller på att bli sjuk igen... Fuck it!

Idag släpps en bok som jag hade tänkt köpa och ha att läsa i sommar. I en annan del av Bromma heter den, av Martina Haag. Bara titeln i sig talar ju om att man bara måste läsa den ;)

Tjing!

Tisdag (jag har gett upp detta med rubriker...)

Usch va trött jag är! Tisdagar brukar vara den dagen jag får sova på, eller till halv 8, men idag gick jag upp klockan kvart över sex, för att 10 över sju cykla iväg till bilskolan. Haha, det var askul, men jättesvårt :P Ska köra igen på tisdag och på onsdag, tjoho!

Dagen på jobbet gick i snigel-fart. Men vi fick jordgubbar och glass till efterrätt så det vägde upp att tiden gick långsamt + regnet. Tänk va lite jordgubbar kan göra ;)

Imorgon är det match, heja Sverige!!! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske jag kollar lite på fotbollen innan jag går och lägger mig.

Ciao!

Måndag

Jag fattar inte. På dagarna är det mulet och blåser och sen på kvällarna så tittar solen fram och det blir vindstilla... Varför är det så? Jag vill ha det tvärtom...

Nu är det i alla fall bestämt hur det blir på midsommar, eller kvällen börjar hemma hos Fia med grillning och sen får vi se vart den slutar :) Hoppas det inte regnar bara. Att det är lite kallt kan jag ta, det är bara att sätta på sig en tröja, men jag har ingen lust med att det ska regna...

I går kom pappa hem från Österrike. Han hade haft det jättebra, och det hade varit hur mycket svenskar som helst och stämmningen hade varit på topp, avundsjuk, nej nej, inte alls... (?)
Jag och mamma hämtade i alla fall honom på Bromma flyg och där sprang vi på hela Umeås damlag, Marta, Hanna Ljungberg och allihopa ;)

Min mobil är jättekonstig, den raderar vissa sms innan man ens hunnit läsa dom, så om någon har skickat sms till mig idag och jag inte har svarat, så sorry, det var inte meningen att vara otrevlig :P

Imorgon ska jag köra bil, tjoho!

Söndag

Ryssland slog Grekland med 1-0. Det betyder att vi måste spela minst oavgjort mot Ryssland för att komma tvåa i gruppen och gå vidare i EM. Tråkigt nog möter tvåan i Sveriges grupp vinnaren i Hollands grupp, dvs Holland, och Holland är alltid Holland och mer än så behöver jag inte säga...

Nu har solen tittat fram och jag funderar på att springa ut och sola lite, innan den försvinner igen. Tråkigt nog blåser det en del, men som man brukar säga; Vill man vara fin får man lida pin ;)

På återseende!

Lördag

Det var ju så nära. Med mindre än en minut kvar så gör Spanien 2-1 målet... Fan också, faan.
En match kvar i gruppspelet, mot Ryssland, kom igen Sverige!

Jag är trött, det regnar, min hund beter sig jättekonstigt och vägrar gå ut, men hon måste, så det ska jag ta tag i nu. En kvällspromenad i regnet med en hund som inte vill gå ut, haha, lyckat!

Holland - Frankrike, 4-1

Holland, Holland, Holland! Så jävla bra! Det behövs egentligen bara en mening; Det är  man spelar fotboll!


Fredagen den trettonde

Än så länge har jag inte haft otur, tack och lov.

Idag flyger min käre far till ner fotbolls EM, han ska se Sverige - Spanien. Jag är absolut inte avundsjuk. Nej nej, varför ska man dit när man kan gå till Kungsträdgården och kolla? Jag vill följa med!!!!
Aja, skit samma, jag ska som sagt till Kungsträdgården med bland annat älskade Emelie-Grön och kolla på matchen. Ska även på kusinens student mottagning, men den börjar tre så det hinner jag ju.
Skulle egentligen träffat Maria och c/o på kvällen, men det blev uppskjutet...

Ikväll ska jag inte göra någonting, eller jag har lovat Kajsa att jag ska vara hemma och hålla henne sällskap, och som den snälla storasyster jag är så gör jag det. Hoppas att det är något bra på TV förutom fotbollen, dock vill jag se Holland - Frankrike, vilket jag med all säkerhet kommer att göra om jag inte somnar innan :P

Nej, nu ska jag gå ut med min hund.

Ciao!

En mulen torsdag

Idag har det varit rätt mulet, men vi slapp i alla fall regnet, det var skönt. Idag var det en rätt rolig dag på jobbet, barn är så roliga, dom säger så spontana saker, oj vad jag skrattar ibland!
Idag frågade jag L om hon ska bli doktor när hon blir stor. Då tittade hon på mig, och så sa hon: "Nej, jag ska bli Lucia!"
Haha, dom är för sköna :P

Efter jobbet åkte jag till Alviks Trafikskola, för nu SKA jag verkligen ta tag i det här med körkortet. Ska köra en test-lektion på tisdag innan jobbet, oh herre gud vi får se hur det slutar... Nej, men det ska bli roligt :)


Imorgon öppnar jag, eller jag tror det, jag måste nog ta och kolla upp det. Vi har rullande schema på fredagar och jag har inte riktigt koll på vilken fredag det är, men jag hoppas att jag har skrivit upp det någonstans ;P
Som sagt imorgon är det fredag, yes! Hoppas solen skiner så man kan få sig lite färg ;)

Ciiiao

Onsdag

Usch, jag är verkligen jätte trött! Fick typ värsta svackan nu efter att jag tittade på fotbollen, som Portugal vann med 3-1 :) En fråga bara, vad fan hade Tjeckiens målvakt på huvudet?! 
 
Aja, idag har jag jobat, det var som vanligt. Antingen var det lungt eller så hände allt på samma gång... Fick spelet när jag märkte att dom hade vänt upp och ner på vartenda pussel!! Det slutade med att jag satt och fixade alla pussel i typ 20 minuter, en halvtimme. Kul, inte ett dugg!

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska höra av sig. Vi skulle hitta på något ikväll eftersom hon åker till Båstad imorgon och kommer vara borta hela sommaren (och sen åker till USA i ETT år. Ett, inte fyra, okej?!)
Vet dock inte hur det blir med den saken eftersom klockan är rätt mycket och hon inte har hört av sig än. Tyvärr jobbar jag imorgon, så klockan kan inte bli hur mycket som helst...

Aja, vi får se hur det blir, kan ju passa på att duscha medan jag väntar...

Puss

Annas mottagning m.m

Emftermiddagen/kvällen igår blev mycket bra. Vid fem svängde jag förbi Igelkottsvägen och var på Dauns mottagning i kanske en timme. Sen mötte jag upp Lövis, för att ta mig en dust med min käre vän Cartman i en timme. Sen kom min snälla mamma och hämtade mig i stallet, tack vare det kunde jag ta hem lite saker, bland annat hjälm + två par stövlar. Resten får jag ta en annan dag...
I alla fall, väl hemma hoppade jag in i duschen, åt en snabb middag och bicicletade tillbaka till Annas mottagning. Då var det inte så mycket folk kvar, så vi satt och pratade lite innan vi bänkade oss framför matchen och hon öppnade alla sina paket :)

Vid 10 begav jag mig hemmåt, men jag hann se Zlatans mål ;) Missade dock Petters Hanssons, men vadå, mål är alltid ett mål och Sverige vann över Grekland med 2-0 :)

Gårdagen var som sagt mycket bra, dock var det inte lika kul när klockan ringde klockan 6 imorse, men vadå, det är smällar man får ta ;)

Ciao!

För dom har tagit studenten!

Har precis kommit hem från Brommas utspring. Gaaah, jag fick fan rysningar, alla är så glada och allt är bara så jävla bra. Jag vill ta studenten igen!!!! Inte fick jag åka med på flaket heller, trist, men oj vad kul dom kommer att ha nu i några timmar framöver :)
Att jag fick stressa sönder för att hinna dit till klockan 1 det spelar inte så stor roll, för just nu är jag så glad för alla studenters skull, så jag har inte tid med att tänka på det som hände tidigare idag.

GRATTIS till alla studenter och välkomna ut i livet utanför skolans väggar!


Holland - Italien

Att det skulle bli en bra fotbollsmatch, det förstod nog de flesta, men oj vilken fotbollsmatch det blev! 3-0 till Holland och ja, jag tycker att det var rätt lag som vann.

En rätt soft måndag

Tjoho!

Idag har det varit en ganska lugn dag. Jobbade 06.30 till 12.30, sen gick jag hem och la mig och solade i typ en timme. Pallade inte mer för det blev så sjukt varmt... Jag längtar tills semestern, när man kan vara nere på landet, ligga nere på klipporna och bara vara. Mm mm mm säger jag bara!
Efter min timme ute i solen åkte jag och Anna till systemet för att köpa cider till flaket imorgon. Allt var typ slut så dom få nöja sig med, ja, vad det nu var vi köpte :P Dom kommer ändå hälla ut hälften på varandra så då spelar det ingen roll vad det smakar haha.

Nu är jag hemma och har inte gjort något vettigt alls. Glott lite på Tv och suttit framför datorn. Mamma kom hem nyss och informerade mig om att det bara blir hon och jag som äter middag hemma, så det blir väl typ rester, lax kan jag tänka mig, men det är gott :) Sen åker vi nog ner till Ålstensängen med Tyra så att hon får plaska lite, det tycker hon är skönt.

Imorgon är jag leeeedig!!! Jag tog ledigt för att kunna vara på Brommas utspring, eller mest för att Anna springer ut imorgon. Tänkte hinna gå ut och sola lite innan jag ska vara där, sen går jag hem när hon åker flak och har sig, går på hennes mottagning och sen stallet. Så här i förhand så tycker jag att det låter som om det kommer bli en mycket bra tisdag :)

Jag vill fixa min blogg, göra den lite sommrigare, inte så grå... Men, eftersom jag är dum i huvudet när det gäller html-koder hit och html-koder dit så låter jag nog den vara som den är. Lite har jag lärt mig att ändra själv, men när vi kommer till att ändra färg på texten på rubrikerna osv, så är det bäst att be om hjälp innan jag ens har försökt...

Nä, nu ska jag skicka ett sms till Ella-Bella :)

Ciao!

Ett år sedan

Idag är det exakt ett år sedan som jag tog studenten. Ett år... men ändå minns jag det som om det vore igår. Man glömmer väl inte så mycket på ett år kanske, i alla fall inte om det är en stor händelse, men ändå, ett år är en ganska lång tid.
När jag tänker tillbaka på studenten, ja hela gymnasietiden faktiskt, kan jag inte annat än småle för mig själv, för ojojoj vad kul jag hade och herregud vad mycket galna saker vi hade för oss!


En bra lördag

Idag har det varit en bra dag när man tror att man är frisk, men inser att man inte är det eftersom man bli trött väldigt fort.

Vid 12 mötte jag upp Clara. Vi åkte in till stan och började jakten efter Annas studentpresent. Vi hade rätt mycket olika åsikter men enades tillslut. Det blev bra, vi är i alla fall nöjda, nu är det bara att hoppas att Anna också blir nöjd haha :P
Vi titade inte bara efter present till Anna, vi tittade in i lite andra affärer också, bland annat Lindex, där jag hittade en väldigt skön klänning som man bara kan dra på sig när man ska ner till stranden, ett mycket bra "bra-att-ha-plagg".

På kvällen åkte jag, mamma, lillasyster och hund ner till Ålstensängen. Vi köpte en pizza på vägen som fick bli middag, det var riktigt mysigt. Sen tog vi en liten promenad så hunden fick röra lite på fläsket innan vi åkte hem.

Nu har jag inte gjort så mycket alls, kollade på fotboll, Portugal - Turkiet. Portugal vann med 2-0. Det är roligt att se portugiserna spela för dom är så jäkla duktiga! + att Cristiano Ronaldo är grymt snygg!

Imorgon ska jag nog träffa Linn. Vi tänkte sola, äta jordgubbar och snacka skit, det blir mysigt.

Bye!

Tjoho, nu är jag nästan frisk!

Bilden som jag la in i det förra inlägget blev jättekonstig, eller inte bilden men den la sig liksom över inlägget under... Aja, skit samma.

Idag mår jag bättre, skulle nästan kunna säga att jag är frisk, men bara nästan. Ska träffa Clara om typ 1 timme, då ska vi in till stan och kolla på en studentpresent till Dauni. Hoppas vi hittar det vi har tänkt oss, annars får vi lösa det innan tisdag, men det ska nog gå bra :) Oror dig inte Anna, jag och Clara löser allt ;)

Nu måste jag hoppa in i duschen och sen klä på mig om jag och mamma ska hinna kolla på en sak innan jag möter upp Clara!

Ciao!

Där ser man!

Haha, jag måste bara berätta en sak.
Gissa vem som kom och köpte jordgubbar av min lillebror idag... Blondinbella! :P

Haha, jag tyckte det var rätt kul men han var inte alls lika road utan tyckte mest att hon hade bettet sig konstigt, hur man nu kan göra det när man bara ska handla lite jordgubbar... Men men, Blondie kan allt ;)


Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag, eller Svenska flaggans dag som min mamma säger. Hur som helst är man ledig, tjoho, solen skiner och man skulle verkligen kunna göra något riktigt bra av den här dagen. Vet ni vad jag gör? Jag sitter inne och försöker bli frisk, det suger! Att grilla hemma hos Angelica ikväll kan jag glömma, var så sjukt trött igår efter Amandas mottagning och ändå var jag inte alls där länge, så det här med grillkväll får jag nog hoppa över...

Men jag har faktiskt inte bara suttit inne idag, jag följde med mamma till ONOFF och köpte en ny telefon eftersom våran helt plötsligt fick för sig att gå sönder, så nu kan man ringa hem till oss igen, och vi kan svara! Spejsat värre...


Haré!


Sjuk...

Jag är sjuk, jävla skit! Jag missade hoppningen igår och som det ser ut nu kanske jag även kommer att missa Amandas motagning, jag vill ju gå på den!!!!



Btw, våran hemtelefon har pajjat, bingo!

Måndag (hej jag hatar rubriker)

Var på fotboll igår med pappa + syskon, men det behöver jag inte skriva så mycket om för det finns typ inget att skriva. Sverige spelade dålig fotboll och torskade med 0-1. Hoppas det går bättre i EM...

Idag har det varit underbart väder, det har det varit i ett par dagar nu, vi tackar och tar emot och hoppas på att det håller i sig lääänge :)
Jobbade från 06.30 till 12.30 idag, sen åkte jag och Anna till Coop och handlade lite och sen åkte jag hem. Väl hemma gjorde jag inte så mycket, jag och mamma tog en tur med huden när dom kom hem från jobbet.

Imorgon är det tisdag och det betyder stängning och sen direkt till stallet för min del, men jag börjar klockan nio och det är skönt.

Usch, jag börjar bli trött, gick i och för sig (sorry om jag särstavade men jag vet verkligen inte hur man stavar det ordet) upp klockan 10 över 5 så det kanske inte är så konstigt...

tjing!

Lördag

Igår var jag, Dauni och Nina och kollade på när Lia tävlade med Reputa för första gången. Bodis och Ina var också där. Med lite mer rutin i bagaget så tror jag att det kommer att gå riktigt bra för dom :) Hästen är grymt fin och Lia är en duktig ryttare så jag ser fram emot att se dom på tävlingsbanan om ett tag!

  

I övrigt var det en väldigt varm dag, men lite färg fick man i alla fall ;) Tyckte dock väldigt synd om dom som sprang Stockholm Marathon, usch vad jobbigt det måste ha varit...

När jag kom hem åt jag middag och sen gick jag och mamma ner till Ålstensängen med Tyra så att hon fick bada lite, det tyckte hon var mysigt :)

RSS 2.0