Fuck it!

Nu har jag inte varit i stallet på två dagar för jag är fortfarande sjuk! Fan... Vi får hoppas på att jag kan hoppa imorgon.
Idag har jag inte gjort så mycket alls, eller tvättade precis hunden för hon hade rullat sig i nått äckligt när min bror var ute med henne så hon luktade ju hur äckligt som helst, usch!

Nu ska jag äta och ikväll ska jag kolla på Idol. Juste, förlåt Siri, ska inte glömma dig i fortsättningen, haha ;)

Puss!


Förlåt...

kära läsare (haha det är typ Anna och Ella som läser min blogg men ändå) jag har verkliegn blivit dålig på det här med att blogga. Jag vet inte vad det är men jag tycker inte att det är lika kul längre... Men nu ska jag ta mig i kragen så kanske jag blir bättre och tycker det är roligare.
Jaha, vad har hänt den senaste tiden i mitt liv?

Fredag. Josefina vaknade och var sjuk! Inget Äppelvikans Ridskola i fredags inte, nej jag låg hemma och tyckte synd om mig själv. På kvällen glodde jag på Idol om jag inte missminner mig helt.

Lördag. Fortfarande sjuk. Haha kommer inte ens ihåg vad jag gjorde i lördags.

Söndag. Jag var.... sjuk! Inte riktigt lika sjuk som på fredagen och lördagen, men så pass sjuk att jag inte kunde åka med Jennifer och Lisa på tävlingen... Men på eftermiddagen mådde jag lite bättre så jag följde jag med resten av familjen hem till våra gamla grannar och tittade på deras hus dom har köpt. Haha, lägger in en bild på en asfrän (?) bil som stod parkerad i ders område.

 


Måndag. Inte frisk men inte sjuk, men stallet fick klara sig utan mig på dagen. Åkte dock dit på eftermiddagen och gick på skötarmötet, satt snällt och väntade i en timme på att min kära syster skulle rida klart innan jag gick hem med syster, hund och en sällskapande Vicky.
Väl hemma åt jag middag och tittade på Idol. På tal om Idol, han Sam, när han sjunger så börjar Kirsti gråta och Peter och Daniel tycker och han är jättebra. Är jag den enda som tycker att killen suger hårt?! Jag tycker inte om hans röst, och den där töntiga kepsen som han alltid har på sig på sne liksom, vad är det?! En sak är nog säkert i alla fall och det är att han kommer vara kvar ett tag i den här tävlingen så jag får väl lära mig att stå ut med snubben... suck.



Idag. Idag var jag i stallet, woho! Kände dock att jag inte riktigt var på topp, haha var helt slut efter att ha mockat 2 boxar typ, illa. I alla fall, så har jag hjälp Lova när hon red på Neon, sen red jag på Caravelle och hon på sin häst, väldigt söt måste jag säga :)
Efter lunch kom det en mamma och en dotter som skulle provrida Arrow. En mycket speciell mamma var det måste jag säga, orkar inte gå in på detaljer, men det slutade i alla fall med att hon sa: "Det här är ingen häst för mig, men den var väldigt söt."
Runt tre var jag helt slut och insåg att jag aldrig skulle orka vara i stallet hela dagen och sen rida lektion på kvällen så jag åkte hem. Väl hemma somnade jag på soffan innan mamma väckte mig, jag åt middag och åkte tillbaka till stallet. Red Hagens "Silverplien" Arrow, tyvärr var det varken hans eller min dag tror jag, men det gick väl helt okej.

Imorgon är det stallet som gäller igen, men jag tror vi är ganska många så det borde gå fort. Är det som jag tror (och hoppas) är det jag, Jennifer, Lova, Jackob, den andra praoeleven Sofia tror jag hon hette, Linn, Nina, och Frans så lär det ju gå asfort. Vet inte säker om de två sistnämnda kommer, men vi får hoppas på det!

Så, det var i alla fall en liten uppdatering av vad som händer i mitt ortoligt spännande liv, okej kanske inte.

Puss


Snart kommer mitt huvud att explodera

Hej, jag är sjuk... det suger. Varje gång jag nyser, typ varannan minut, känns det som om hela huvet ska explodera... Halsen ska vi inte prata om, kan ju fan inte svälja utan att det gör JÄTTEont... Och allt det här kom över en natt... Var bara att slänga iväg ett sms till Jfer och säga att jag inte kom till stallet idag, kändes inte så snällt eftersom jag vet att allt spån kom idag... Vi får hoppas på att jag blir frisk till söndag, då är de ju tävligt :) Som det ser ut nu så kommer jag inte kunna följa med, men jag hoppas att jag mår bättre då i alla fall.

Imorgon åker min pappa till Kina. Han fick resan av jobbet, tanken var att de skulle se minst en VM-match med Sveriges damer, men eftersom de har åkte ut så vet jag inte om de ens kommer kolla på någon match. Jag vet bara att jag är galet avundsjuk, vill också åka till Kina! Men det finns inte så mycket jag kan göra åt saken...

Ikväll ska jag sitta med en filt och kolla på Idol, är galet sugen på Cola, hoppas vi har de hemma, och tycka synd om mig själv som är sjuk. Haha, fan vad patetiskt det låter, men det struntar jag i just nu!

Hoppas ni får kul i kväll tjejer!! :) <3

Puss!

"Jag är på väg"

Jag är på väg det måste vara min systers favorit uttryck. Det spelar ingen roll vad det är man säger. Det kan vara alltifrån "kan du skicka saltet" till "skynda dig nu, vi missar ..." och alltid får man svaret: Men jag är ju på väg!
Det konstiga är att det alltid funkar, alla suckar bara "jaja", och väntar snällt på henne. Till saken tillhör att hon är ju fan aldrig "på väg". Hon säger bara så för hon inte orkar göra saker eller inte orkar skynda sig...
Tror jag också ska börja köra med det...

Jag är på väg!


Sämst

Usch, jag har varit sämst på att blogga de senaste dagarna, men jag har inte haft nått att skriva om... Idag har jag vart i stallet, skrittat ut med Jennifer och sen red jag på Caravelle. Nu är jag hemma och ska måla mitt rum snart, skit tråkigt men jag måste... Vid 4 ska jag och Anna ut med hundarna och sen vet jag inte vad jag ska hitta på.

Jag ska bättra mig... kanske.

Puss

Tillbaks på ruta ett

Just nu blir inget i mitt liv som jag har tänkt mig. Jag vet inte hur många gånger jag har vänt på kortet och hoppats att det ska stå, "Grattis, nu kommer det lösa sig!" Men istället står det "Gå direkt till fängelset utan att passera gå"

Suck...


Dagens kommentar

Emma; Det finns typ pudlar som är så här små! (visar med händerna) Dom heter typ toypudel eller nått...
Lova; Finns dom på riktigt, asså är dom levande?

Haha, Lova är störtskön! xD

1000 poäng till mig

som lyckades tappa min plånbok men sen få tillbaka den. Jag kan inte säga annat än att halva dagen har gått och den har varit galen.
Började med att jag och mamma skulle åka till tippen och kasta massa skit, sen till OnOff och köpa en ny dammsugare och sen efter det till ICA och köpa mat och sånt till lördag. Innan vi åkte bad jag mamma hålla i min plånbok för jag var tvungen att springa upp och hämta en grej som jag hade glömt, men hon hade händerna fulla så jag la den på biltaket... När jag kom tillbaka igen hoppade jag in i bilen, var ju bombsäker på att mamma hade tagit den och hon var lika säker på att jag hade tagit den så vi rullade iväg mot tippen. Väl där upptäckte jag att min plånbok var borta och fick lite smått panik. Jag som aldrig brukar tappa bort saker, aldrig! Men jag menar, när jag väl tappar något så varför inte tappa allt på en gång? Den nya plånboken och i den bankomatkort, leg, massa klubbkort, pengar, you name it!
Ja, det var ju bara åka hem igen och hoppas på att den låg kvar på gården, men det gjorde den inte! Gick hela vägen där vi hade åkt men nej, den var borta... Helt gråtfärdig rullade allt som jag var tvungen att göra ifall jag inte fick tillbaka den upp, spärra kortet, fixa ett nytt leg osv osv. Men, när jag gick där så ringde det en gubbe som frågade om jag hade tappat något. Det visade sig att han hade hittat den, tagit med sig den hem, tagit reda på mitt telefonnummer och ringt :) Då blev jag istället gråtfärdig för att paniken släppte och jag insåg att det skulle ordna sig. Ska kolla upp vart han bor och skicka blommor eller nått spm tack för hjälpen :D

Efter hela plånboks-händelsen åkte vi till ICA och shoppade loss, nu tror jag att vi har allt till lördag, annars får vi fixa det :)
På vägen hem dök det även upp ett erbjudande på ett eventuellt jobb. Inget är klart än, men om det går som planerat så har jag kanske äntligen ett jobb :) Kan tyvärr inte skriva så mycket om det för det är tydligen en hemlighet, men så fort jag får säga något mer så kommer jag nog skriva om det gär, om det går bra förståss :P

Ja den här dagen har varit händelserik, får se vad som händer när jag åker till stallet. Om det händer något så hoppas jag att det är något bra :)

Puss

Music!

image97

Det här är Maria. Hon har typ bäst musiksmak i hela världen!! Och inte nog med det, är det någon låt man vill ha så har hon den nästan alltid. Det finns så otroligt många låtar som jag förknippar med den här tjejen så ni anar inte. Maria, jag saknar dig och vi måste ses snart!!

K <3 L alltid, okej?

Tack!

Igår satt Jonathan och försökte förklara för mig hur jag skulle göra för att få igång min skrivare som helt plötsligt inte vill vara med längre... Sorgligt men sant. Jag vill bara säga tack Jonathan :) Haha, det kan inte vara lätt att förklara för mig via msn vart jag ska gå in och på vilken knapp jag ska trycka på och vilken jag inte ska trycka på osv, för jag är inte bra på det här med teknik. Men efter rätt många och noggranna förklaringar så gjorde jag faktiskt rätt, men det funkade inte i alla fall. Aja, nu har vi i alla fall försökt, får se om man kan fixa till den på något sätt, hoppas det.

Idag har jag och mamma varit i Måleributiken i alvik och köpt färg. Jag tänkte måla om mitt rum, gult! Inte kyckling-gult utan mer... äggtoddy-gul kanske man kan kalla den...? Vi får hoppas på att det blir bra, de såg bra ut i affären i alla fall :P
Sen tog jag en långpromenad med hunden, gick i skogen ner till Äppelviken sen till Bromma gymnasium och sen sneddade jag genom kolonin hem. Väl hemma damsög jag hela lägenheten, eller alla rum utom mina syskons, dom får de fan ta och städa själva!

Nu sitter jag och väntar på att Anna ska sluta skolan, sen ska vi in till stan och fixa lite saker. Funderar även på att ta en sväng förbi Donken och hälsa på Lollo på nya jobbet ;)

Puss!

Hagens Arrow

 
Idag gick det så bra, det gick så bra och det var sååå roligt! Jag är så glad att jag får rida den här underbara hästen så ni anar inte! Underbara, älskade ponny!

Nigeria-Sverige, 1-1

En fråga bara, hur kan man spela lika mot Nigeria när man leder med 1-0 och i stort sett äger hela matchen? Skärpning tjejer!
image94


Annars har dagen bestått av massa ärenden med mamma, haha vi åkte ju fan runt hela Bromma.
Sen ska vi säga grattis till Elina också som även hon fått jobb :) Är det någon annan som nyligen har fått jobb som vill bli grattad här i min blogg, jag menar, nu när jag ändå håller på så kan jag ju fortsätta. Undrar dock när jag ska få säga grattis till mig själv... suck =/

Puss <3


Okej...

...nu är det såhär! Det här med hösten, jag vet att jag har tagit upp det förut, men nu tror jag att jag har kommit på vad det är med hösten som gör mig så sur och deprimerad. Idag när jag och mamma var ute med hunden så gjorde jag verkligen mitt bästa för att tycka om det jag såg, och (hör och häpna) det här som folk tjatar om hela tiden; "jag älskar alla de vackra färgerna på hösten!" det stämde faktiskt. Löven var fina när de skiftade i gul och rött. Men vädret, det regnade och det var sådär rått i luften... det var vattenpölar nästan exakt överallt och när jag kom hem var jag dygnsur om fötterna. Det är nog det som jag hatar mest av allt, att frysa och bli blöt om fötterna. Att samtidigt veta att snöblandat regn är påväg och efter det kommer minusgraderna och snön, det gör mig inte precis gladare...

Nej, nu ska jag vika tvätt och sen ska jag äta, men först ska jag lägga in en galet snygg (?) bild eftersom jag bjuder på mig själv xD



Grattis till jobbet Lovisa :) <3

puss & kram


Lördag 8 sep 2007

Igår åkte jag in till stan och mötte Fia, Annelie, Angelica och Jonte. Dom satt och åt lunch när jag kom, men jag var inte hungrig så jag satt snällt och tittade på :P Efter det skulle vi titta i väldigt många olika affärer, ingen låg i närheten av den andra och det spöregnade. Vi gjorde vårt bästa för att ta oss till alla ställen genom att gå under tak, dvs i Sergelgången och lite så... Vi lyckades ibland, men oftast slutade det med att vi var tvugna att gå ut i regnet i alla fall. Vi började på Sergel för att bestämma vilkn film jag, Annelie, Fia och Anna skulle se på kvällen, sen gick vi till Gina Tricot, vidare till Stadium, från Stadium från Sko Punkten där Angelica och Annelie provade skor för glatta livet medans jag och Fia satt och pratde om livets stor gåtor (?). Efter det var jag jättehungrig så då bestämde vi oss för att gå till Donken för då kunde dom andra "sympati-äta" glass med mig :) Jonte skulle hem så han åkte. Jag och Annelie bestämde att vi skulle till Donken nere på Hamngatan eftersom den är mycket trevligare enligt oss. Så vi gick genom Gina Tricot till Cubus. Stopp där för Annelie skulle kolla på en jacka (hon köpte en jättefin brun) vidare till BikBok för Angelica skulle titta på nått sen genom NK och PK-huset bort till Donken. Där satt vi ett tag, sen gick Angelica för hon skulle hem så då var det bara jag, Fia och Annelie kvar. På Mc Donalds satt vi typ länge, vi velade mellan att åka hem till Fia och sen tillbaka in till stan för att se på bio eller om vi skulle försöka fördriva 5 timmar i stan. Tillslut kom vi på att vi kan ju åka till Cybertown! Sagt och gjort, men innan det gick vi från Hamngatan till Hötorget för jag skulle kolla en sak på Naturkompaniet. I alla fall, vi åkte till St Eriksplan, gick till Sybertown, väl där var det bara småbarn, så vi gick vidare. Då tänkte vi att vi kan ju åka och bowla, men vart? Det slutade med att vi tog ett varv i Västermalmsgellerian, tog tunnelbanan från Fridhemsplan tillbaka till stan för att sätta oss på något café. Vid T-centralen kom vi på den briljanta idén att eftersom tåget går till Farsta och det finns ett centrum i Farsta så kan vi åka dit och fika. Så det gjorde vi. Väl framme visade det sig att allt stängde klockan 5 och vi kom dit typ, 5 över 5 eller nått. Ja det var ju inte så mycket vi kunde göra åt saken så vi styrde våra steg mot Pressbyrån och köpte choklad och en ramlösa innan vi åkte tillbaka till T-centralen. Väl där träffade vi en massa glada fotbolls-fans, både Svenska och Danska och då slog det oss att vi kanske ska kolla på matchen istället för att gå på bio. Funderande gick vi till Konsum för Annelie och Fia ville köpa naturgodis och efter det gick vi till Sergelgången. Där var det hyfsat varmt och vi blev inte blöta så där satte vi oss och funderade på hur vi skulle göra, bio eller match, bio eller match? Sen kom vi på att Anna skulle ju komma in och hon är inte 18 än så då skulle vi inte kommit in någon stans så det slutade med att vi bestämde oss för att se på bio i alla fall.
När vi hade suttit i Sergelgången i typ 1 timme så kom vi på att vi kanske skulle äta någon middag innan filmen började. Så det gjorde vi, med bestämda steg gick vi till Kungshallarna och delade på en pizza, så hungriga var vi :P Efter middagen kom Anna och vi begav oss mot Filmstaden Sergel för att titta på Underbar och Älskad av alla, en så bra film som jag verkligen rekomenderar! Och han dansken i filmen, så het!
Efter bion begav vi oss hem till Fia, Anna åkte hem til sig men jag och Annelie åkte hem till Fia. Idag åkte vi ut till stallet för att fixa det sista med Dosses saker och nu sitter jag här.
Nedan följer lite bilder, jag och Annelie dokumenterade noga våran mycket händelserika kväll xD

Pussen!

vi åkte till Farsta...
image76

...och köpte choklad och ramlösa.
image77

På väg tillbaka T-centralen läste vi tidningen...
image78

...och träffade glada svenska fotbollssupportrar...
image79

..och en del Danska också
image80

För att inte bli så blöta när vi fattade vårat beslut om vi skulle gå på bio eller ej så satte vi oss i Sergelgången och åt naturgodis...
image81

Efter mycker om och men slutade det ändå med att vi gick och åt pizza...
image82

...den var god med salladen tyckte varken vi eller våra kära bordskamrater om... Bottenbetyg på den!
image83

Jag och Fia hittade sötaste paret, inte nog med att dom var söta tillsammans, han var grymt snygg också!
image84  image85

Vi träffade på ganska roliga människor på väg till och på Sergel, bla en som matchade byxorna och håret genom att ha det i samma färg... (syns dock inte så bra på bilden tyvärr)
image86

.. vi såg folk med vinterjacka...
image87

... vi träffade på Ida och Camilla...
image88

...och tro det eller ej, men det söta paret hade också hittat till Sergel! (det är dom, jag lovar :P)
image89

Vi köpte biljetter...
image90

...åkte upp en trappa...
image91

...och såg filmen Underbar och älskad av alla!
image92

Ojojoj

Jag säger bara en sak; en helt galen dag!!!

Fortsättning följer... ;)

Puss

mmm

Idag har jag inte gjort mycket alls. Var på Ålstensängen med mamma och hunden, sen gick jag och Anna våran sedvanliga runda med hundarna (från Brommagymnasium ner till Äppelvikens bokhandel upp till stora Mossens IP och sen hem) Sen åkte jag till stallet och var där till typ halv 8. Nu är jag hemma och gör absolut ingenting. Shit pommes vilket jävla inlägg det blev idag då, men jag är ledsen att behöva säga att jag orkar inte skriva mer idag. Imorgon är det bland annat bio som gäller :)

image75

<3


Jag är en riktig raggare, raggare, raggare...

...och i min gamla jenkare glider jag fram!
Okej, jag skojade, jag är väl så långt från raggare man kan komma haha. Om ni undrar varför jag skriver det här inlägget om raggare så var det för att jag tittade på Idol och där var de en kille som skulle visa Carolina och Carina runt, och herregud vilken mes! Ärlig talat, jag har aldrig riktigt spanat på raggare men nu kommer jag aldrig i hela mitt liv göra det! När jag hör ordet raggare så ser jag en kille med äckligt backslick, en snusprilla som är så stor så jag vet inte vad, skitiga händer... ja, jag tror ni fattar. Nej då ser jag hellre att killen spelar gitarr och har en cool stil :) Killar som spelar gitarr, me like!

Puss!

Jag hade ett liv, sen kom hösten...

Idag är det mulet, lite halv kallt och det regnar, men inte så det syns när man tittar ut genom fönstret, nej det blir som en överraskning när man kommer ut och inser att det regnar. Vanligtvis tycker jag väldigt mycket om överraskningar, men att bli glad över att det regnar, nja jag vet inte...
Hösten förknippar jag med blåst och regn. Det blir mörkare på eftermiddagarna/kvällarna och vädret kan vara ganska ojämt. Solen kan skina när man går hemifrån på morgonen och sen spöregnar det när man gå hem på eftermiddagen. För att vara på den säkra sidan ska man helst ha med sig halva garderoben i väskan + ett paraply.
Nej, de mulna dagarna med regn gör mig bara ledsen.
Men samtidigt, ibland, bara ibland, kan jag tycka att hösten är rätt mysig. Höstpromenader med hunden och luften är sådär frisk ni vet, stora mysiga halsdukar, man kan sitta hemma med filtar, tända ljus, lite sällskap och titta på film samtidigt som regnet smattrar mot fönstret och man vet att man behöver faktiskt inte gå ut i det här skitvädret. Även fast det kan komma perioder där jag inser att hösten faktiskt inte är så hemsk ändå så blir jag gång på gång påmind att "vänta du bara, snart blir det oktober, november, då har alla fina höstlöv fallit till marken, vinden är kall och regnet piskar dig i ansiktet, mohaha!!" Det är när de här tankarna kommer som jag inser hur mycket jag verkligen hatar hösten. De tankarna får mig även att hitta "fel" på mina "tycka-om-hösten-tankar". Till exempel, "att de börjar säkert regna när jag går där med hunden", eller "mysa och titta på film, jag är singel, daah!" osv, osv...
Nej, om jag kunde skulle jag gå och lägga mig nu och vakna när det är vår, slippa gå och frysa, bli blöt om fötterna för det är alldeles slaskit ute... usch jag ryser bara av att tänka på det snöblandade regnet som kommer komma, fyfan!

image74

Haha

Okej, den här kvällen var inte riktigt som alla andra. Jag och Anna hade bestämt att vi skulle ses nere vid ICA för att sen cykla hem till mig och kolla på Idol. Snällt står jag utanför ICA och väntar på Anna när ett fyllo kommer fram och börjar prata med mig om flygplan...

Fyllot: Har du sett dubbelt någon gång?
Jag: Eh.. nej...
(klart som fan att jag har med de behöver väl inte han veta?!)
F: Du förstår, jag ser två flygplan, men sen när jag kommer nära så ser jag att det bara finns en av dig.
J: Jaha...
(vadå, menar han att jag ser ut som ett flygplan? :S)
F: Har du sett dubbelt någon gång?
J: Nej det har jag inte.
F: Nehe, så då har du aldrig varit full heller?
J: Jo det har jag, men aldrig så full så att jag har sett dubbelt.

Här kom Anna och räddade mig och vi gick kvickt in på ICA. By the way, det har börjat jobba en ny kille, eller jag har i alla fall inte sett han förut, måste säga att han såg helt okej ut :) I alla fall, vi handlade det vi skulle ha och sen gick vi, och vem står inte kvar om inte min nyfunne vän? Fuck it. Han stod och pratade med någon annan stackare nu, men började prata med mig och Anna när vi gick upp för backen. Han pratade på och vi höll mest med och sen helt plötsligt gick han över gatan och gick långt före oss. Skit bra tänkte vi och började cykla. När vi cyklar upp för en av alla backar hem till mig så cyklade vi förbi honom, då började han skrika och vissla och ville ha sällskap, men vi trampade på, vem vill ha sällskap med en gubbe, okej man, i 40 års åldern som är aspackad? Inte vi i alla fall.

Väl hemma tittade vi på Idol, haha jag tycker det är så jävla roligt! xD

Det var min onsdagkväll, tjing!

"Desperata ungdomar söker"

Jag har tänkt på en sak. Dessa TV-program där folk försöker hitta kärleken. Först Bonde söker fru och nu det här nya som går på trean Ensam mamma söker eller vad det nu heter.
Jag undrar hur man kom på idén att göra ett program om bönder som har kommit på att "aj fan, en tjej skulle vara trevligt att ha, jag har ju mina potatisar men det är ju inte riktigt samma sak..." Men men, folk tittade på det, min mamma satt som klistrad framför TV:n, och en del bönder lyckades ju medans andra inte gjorde det.
Det här nya, när det är singel-mammor, jag tycker det verkar lite konstigt. På något sätt kunde jag förstå bonde-idén lite bättre, jag tror inte att dom kommer ut bland folk lika mycket som mammor gör. Det verkade i alla fall inte så på dem som var med i TV. De kanske behöver lite hjälp på traven menar jag :P
Undra vad nästa storsattsning kommer bli. Desperata ungdomar söker? Jag menar då har dom ju haft alla "kategorier" av människor. Man kanske ska ställa upp om det blir något haha. Nej, hitta kärleken i TV tror jag inte är något för mig, men vem vet, jag kanske skulle hitta drömprinsen? Haha tror inte de va :P

Lilla hjärtat

image73

I am here, I am here for you
I am, I am right here
I am right here for you
<3

IDOL 2007

Haha, nu har IDOL börjat och jag vet att jag inte är den enda som tycker det är stört kul att titta på det. En del är riktigt riktigt bra medans andra är urusla. Jag kommer i alla fall gör allt för att försöka hinna se alla auditionsprogram, såå roligt. Någon mer än jag som kommer titta?

image72

Tönt

Idag var det sol, nu är det mulet och det kommer nog börja regna vilken sekund som helst. Idag har jag i alla fall varit i stan med Lovisa, vi fikade och shoppade lite. Jag hittade en jättefin plånbok från Björn Borg, men, eftersom jag gärna vill ha lite pengar att lägga i min plånbok också så köpte jag en annan. Hittade även ett par otroligt fräna solglasögon från Wedins, ett par gröna. Okej, i ärlighetens namn var dom skitfula, men det behöver vi inte tala om för dom som har införskaffat sig ett par och tycker dom är asballa.

 

La in en bild på dagens outfit också, haha vilken bloggnörd jag har blivit. Men jag tänker inte låta folk gå runt och tro att jag köpte dom där fula glajjorna, även fast det står klart och tydligt att jag INTE äger ett par. Men vem vet, en del kanske bara tittar på bilderna.

Nä nu har jag inget mer att skriva, men en sak vet jag och det är att jag hatar hösten!

Tack för mig, hej! :)

Dagen outfit:
- Leggings: Twilfit
- Jeanskjol: Lånat av Anna
- Grå V-ringad tröja: Gina Tricot
- Sjal: H&M
- Väska: Ceannie, NK


With somebody who loves me

Oh, I wanna dance with somebody,
I wanna feel the heat with somebody.
Yeah I wanna dance with somebody,
With somebody who loves me.


Tråååk

Idag måste jag ha vaknat på fel sida för jag har varit irriterad typ hela dagen. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om heller för jag har inte alls gjort så mycket idag. Jag och Anna har varit på lite äventyr och sen har jag varit ute med hunden, låter det inte hur kul som helst? För er som tycker det kan jag bara säga; hjälp, vad gör ni på dagarna om dagens höjdpunkt är att få gå ut med hunden?
Btw, jag är trött på mitt liv. Fan det händer ju nästan aldrig något roligt och när det väl händer så får/bör man inte ta vara på den händelsen av någon anledning, suck!
Nu slutar jag att skriva för jag skriver bara för att, typ... blä!

/jjj

Jobb

Har jobbat idag från 17.00 till 22.00. För att vara ny på stället så tycker jag att jag klarar mig riktigt bra :) Resterande personal, i alla fall dom flesta, är störtsköna och diskpersonalen kallar mig för kompis även fast jag har sagt vad jag heter typ 3 gånger till dom. Aja, bundis med diskpersonalen och en kock som frågar om jag vill gå på date med en av de andra kockarna. "har du varit på date med en svettig kock någongång" sa han till mig när jag stod och pratade med dom lite ute i köket. Haha, det är inte direkt det man förväntar sig att en kock ska säga när man står och "social-pratar" som jag kallar det. Man pratar bara för att vara trevlig helt enkelt.
Ringde Fia på väg hem som jag hade sagt att jag skulle. Hon och Emelie var hemma hos Elina, dom skulle lära fia att shotta haha. Josefiiina, kom hit, vi ska shotta tequila!!! hör man i bakrunden. Men, trött som jag var, eller är, ont i huvudet som jag har och att jag inte ätit sen lunch fick mig ganska snabbt att förstå att efter några shotts skulle jag må så jävla dåligt så jag åkte hem istället... Skittråkigt, men det kommer ju fler helger och tur är ju det :)
På tal om shotts, så kan jag bara tala om att jag är sååå glad över att jag är 19 och kan gå ut på krogen och slipper alla dessa jävla hemmafester i Bromma. Okej, ibland är/var det askul, men idag när jag åkte hem så var det inte bara en utan tusen fjortisar på tunnelbanan som alla skulle på olika hemmafester. En annan sak som jag också är glad över är att jag inte gick i något av gymnasierna här i Bromma, utan lärde känna nytt, icke-bromma-folk.

Nu ska jag gå och sova så jag orkar med mina och Dauns äventyr i morgon.

Go' Natt!

Fre-Lör

Igår var jag i stallet typ hela kvällen :) Gjorde typ allt utom det jag skulle, haha. Jag och Daun gick till B-plan och köpte bröd för jag var så jäkla hungrig, mötte Fia där och sen tillbaka till stallet.
Vi hoppade från kavrt i 8 till 9 och jag hade Hagens "Silverpilen" Arrow, precis som vanligt haha. Det gick väl helt okej, det kunde gått bättre men även sämre så jag är ganska nöjd. Var ganska jätte irriterad på vägen hem, inget jag skriver om här dock, men Anna och Fia vet varför. Kan tillägga att jag var inte den enda som var sur.
När vi kom hem åt vi lite middag men ingen var så hungrig så vi gick och tittade på film istället. Fia somnade ett par gånger, men jag väckte henne haha!
Idag har vi varit i stan, åkte och solade innan, sen har vi sprungit in och ut i varenda skoaffär som finns i hela Stockholm... inte riktigt men nästan. Sen kom Anna in och vi åt lunch med henne, sen gick vi på stan ett tag till. Nu är jag hemma och ska snart in till stan igen, ska jobba från 5 till 10 ikväll och jag är redan jättetrött, haha hur fan ska det här gå? Äh, de löser sig, en kaffe och jag är på banan igen ;)

Nu måste jag springa, hej!

RSS 2.0