Valborg

Idag är det valborg och jag har inga planer, tjoho. Tycker ni inte det låter som att det kommer bli en toppenbra valborg? Okej, kanske inte...




Nu ska jag cykla till jobbet, hoppas det inte börjar regna, det ser lite mulet ut. Eller föresten, det är ju valborg och på valborg blir det alltid regn, det slår aldrig fel. Suck! Men man kanske kan hoppas på uppehåll under dagen i alla fall? Kanske, om man har tur.

Helgen i Göteborg

Göteborg var så sjukt kul. Allt var bra, tävlingarna, stämningen, allt!

Lördagen bjöd på bland annat ponnyhoppning, gymkhana, Göteborg Trophy 1,55 m. Ponnyryttarna är ju så grymt söta, eller ponnysarna är grymt söta, och dom hoppar ju allt hur dom än kommer!
Gymkhanan var asballt att se. Shit va dom rider och de smittar verkligen av sig på publiken, det blev riktigt nervöst där på slutet.
Vi orkade inte titta på hela landskams küren, men vi såg juniorryttarna.

På söndagen var det först internationell hoppning 1,45 m, sen var det lite saker som jag och Anna såg på lördagen så då passade vi på att titta lite på mässan. Jag köpte att par fin fina stövlar :)
Sen var det helgens höjdpunkt, Rolex FEI World Cup Final! Herregud va spännande. Jag trodde på Jessica Kürten som inför söndagens tävlingar ledde med 0 fel, men icke, det blev Meredith Michaels Beerbaum och Shutterfly som tog hem segern.

Vi tog massa fina kort, men dom kommer lite senare.

Ciao!


Så jävla bra!

Meredith Michaels Beerbaum och Shutterfly visade igår att de faktiskt är världens bästa ekipage!

image213


Göteborg

Nu åker jag och Anna till Göteborg över helgen för att kolla på Göteborg Horse Show :)

 image212

Nu är Josefina glad igen :)

Solen är min bästa kompis. Jag tror det var precis det här jag och mitt trista humör behövde, att våren kom på riktigt, för nu är vi nästan sams igen, jag och mitt humör. Anna, du kan pusta ut, du behöver inte åka till Göteborg med en arg och grinig Josefina, för nu är hon glad igen!

Dagen har varit bra, riktigt bra. Mössor och jackor åkte all världens väg, det räkte gott och väl med jeans och en tröja. Jag säger det återigen: Stackars alla som måste sitta inne när det är så fint väder...

Nu till något helt annat. Jag läste i tidningen för någon dag sen att det är en familj som har tre barn och alla ungar fyller år på samma dag. Coolt var min första tanke, men sen slog det mig att det skulle vara dötråkigt att fylla år på samma dag som mina syskon. Det är ju den enda dagen när man får känna sig lite bättre och viktigare än sina syskon, haha :P

Nu ska jag byta om och sticka till stallet,

ciao


Underbara väder!

Jag ska börja med att säga grattis till världens bästa Fia som fyller 20 idag! Tyvärr kan jag inte vara med och fira henne i helgen eftersom jag och Anna sticker till Göteborg... Väldigt tråkigt.

Idag var det inte helt fel att jobba på dagis kan jag tala om. Solen sken och det var så pass varmt att man kunde gå ut utan jacka, härligt! Tycker väldigt synd om dom stackarna som jobbar på kontor sådana här dagar, det gör jag faktiskt.

Efter jobbet hade jag tänkt att åka in till stan men fick höra av flera föräldrar att det var kaos i Alvik så jag bestämde mig för att fika med Anna istället. Hon var i Alvik med Melker som spelade tennis, så jag gick till Alvik, tog en fika och snackade lite skit innan jag gick hem. Det var väldigt skönt med en promenad, hade bara en kofta på mig och frös inte ett dugg. Fick däremot ett skavsår som inte är att leka med, aj.
På hemvägen sneddade jag över Bromma gymnasiums skolgård och då var det ett par killar i typ 14 års ålder som undrade om jag ville vara med och spela basket, haha. Nej tack sa jag, jag hinner inte, men jag tycker det var gulligt av dom att fråga.

Just nu sitter jag och funderar på vd jag ska ta med mig till Göteborg. Jag är fenomenal på att ta med mig för mycket saker. Tror att jag ska rådfråga med Anna innan jag börjar packa, hon har nästan alltid koll på läget.

Ciiiiao

-

Jag har blivit förkyld, riktigt förkyld! Hade tänkt bli frisk till på fredag för jag har ingen lust att flyga så här... Som tur är ska vi ju bara till Göteborg, men ändå.

Jag har ett problem. Jag ska, på ett snällt sätt, säga en sak till en person som i princip inte går att säga på ett snällt sätt. Eller jo, det går, men hur jag än säger det kommer det låta grinigt. Gaah, jag bli tokig. Tänkte säga det idag men då började personen i fråga prata med någon annan och sen åkte hon hem. Kanske kan ta upp det på torsdag? Vi får se. En sak vet jag i alla fall, jag måste säga till, det här håller inte!

Imorgon borde jag åka in till stan och fixa en sak som jag måste fixa innan jag åker till Göteborg, men jag har inte alls någon lust.

Idag invigdes den nya hjälmen, den var väldigt skön. E lyckades även förklara vad A menar när han "klagar" på min sits. Nu vet jag vad jag gör för fel, men jag vet i fan hur jag ska lösa det :P

Ciao!

Min svacka håller i sig...

Trotts det fina vädret är mitt humör inte på topp. Sov uselt inatt, har sovit dåligt hela helgen när jag tänker efter, så när klockan ringde kvart över fem var det inte en glad Josefina som klev ur sängen.
Jag hade i alla fall en bra sak att se fram emot och det var att det skulle bli fint väder idag. Tyvärr var det inte sådär jättevarmt klockan kvart över sex, så för att inte frysa ihjäl tog jag vinterjackan. Skit bra tänkte jag, jag har en tunnare jacka på jobbet som jag kan ha sen på förmiddagen när vi går ut och sen går jag hem, byter jacka och åker till stan. Sagt och gjort, det fick bli vinterjackan men tror ni att min andra jacka hänger på sin krok när jag kommer hem? NEJ! Arg som ett bi ringer jag min kära syster och frågar vilken jacka hon har på sig. "Den gröna fjällräven" svarar hon glatt. Och när hade du tänkt komma hem fortsätter jag. "Nej jag ska till stallet direkt efter skolan så jag kommer inte hem förens ikäll..."
Nu hade mitt tålamod tagit slut för länge sen, så jag ber, eller rättare sagt skriker till henne att hon ska åka hem emellan skolan och stallet för att jag behöver MIN jacka. (Egentligen är det mammas gamla men eftersom att jag inte har någon annan så använder jag den. Föresten är den lite stor för mig så hur stor den var på henne det vill jag inte ens tänka på... det kan inte ha sett klokt ut!)

När hon äntligen har slutat skolan så ringer hon och säger att jag måste komma ner och möta henne vid tunnelbanan för hon inte orkar gå upp för backarna. Snäll som jag är, men oj vad arg jag var, gick jag ner och hämtade min jacka + mitt busskort som hon hade lånat. Passade även på att hämta min hjälm som hade kommit när jag ändå var ute.

Sen hem, bytte om och åkte in till stan. Min tanke var, som jag skrev tidigare, att åka in till stan vid ett, jag gick hemifrån kvart i fyra...
Väl inne i stan köpte jag nya strumpor efterom typ alla mina på något konstigt sätt har försvunnit. Även här kan jag anklaga Kajsa, skitunge!
Sen köpte jag en necessär, tror dock jag ska byta till en större. Sen gick jag vidare till Åhléns och köpte en sked till mamma och kollade på ett par jeans. Men eftersom jag är jordens veligaste människa så kunde jag inte bestämma mig för om jag ville ha ett par mörka eller ljusa så det blev inga byxor.
Nu styrde jag stegen till McDonalds för att lämna lite saker till Lollo som hon i sin tur ska lämna till Fia och Elina på lördag. Hon frågade om jag ville ha något och man tackar ju inte nej när någon bjuder. Tänkte först ta en glass, men kom på att jag skulle äta middag när jag kom hem så då tog jag en kaffe istället. Det mina vänner skulle jag inte ha gjort för fy fan vad varm den var. Min tunga är typ sönderbränd! Okej att kaffet är ekologiskt, för det är ju bra, men jag dricker hellre oekologiskt-lagom-varmt-kaffe än ekologiskt-skållhett-kaffe. Hade jag bott i USA hade jag nästan stämt dom, men nu är jag ju svensk och i Sverige sysslar vi inte med sådana dumheter.

På fredag åker vi, åh det ska bli så skönt att komma bort från vardagen, att göra något helt annat.

Ciao

Jag älskar solen!

Idag har solen varit framme hela dagen, tjoho! Nu börjar vårkänslorna komma fram på riktigt. Vårjackan åkte på, solbrillorna fick följa med ut (inte för att dom kanske skulle kunna behövas, utan för att dom faktiskt gjorde det!) + att cykeln fick se ljuset för första gången på ett par månader. Nu är den pumpad och klar och står inte längre längst in i garaget utan så att man lätt kan ta ut den om man ska cykla. Jag tror att jag ska börja cykla till jobbet faktiskt, vad tror ni om den idén?

Förutom att pumpat cykeln så har jag, mamma, bror + hund varit ute på Kärsön och gått en långpromenad. Det var faktiskt riktigt mysigt. Solen sken, fåglarna kvittrade och vitsipporna blommade, nu jävlar har väl våren kommit för att stanna! Jag hoppas det.

Nu har jag kollat upp reglerna för hur mycket vätska och grejer man får ha i handbagaget när man flyger, så nu ska allt bli rätt till på fredag när jag och Anna åker till Göteborg. Haha, jag ser verkligen fram emot det, det ska bli skit kul!

Imorgon är det jobb som gäller, 06.30 till 12.30, sen kanske jag tar en sväng in till stan. Jag tror att det blir så.

Nu ska jag måla naglarna och ta en dusch innan Parlamentet börjar. Kan även informera att bästaste Björn Gustavsson kommer att vara med ikväll, katching!

<3

Jag velar lite för mycket ibland

Det var en trevlig dag på stan. Köpte en kofta och efter mycket velande även en tröja från Zara och Linn slog till på en kjol från Topshop.
Runt två kom Anna och joinade oss över en lunch och sen gick vi vidare mot Åhléns och tittade lite.

Jag har kommit fram till en sak. Allt som är viktigt, typ politik, det är jätte tråkigt. Allt som är äckligt är nyttigt och allt som är gott är onyttigt, typ chips...
Linn tycker jag resonerar som en femåring, men jag hävdar med bestämdhet att jag har rätt.

Nu ska jag ut med hunden.

Ciao

Lugg eller inte lugg, det är frågan

Jag förstår inte en sak. När man inte får sova och måste gå upp en viss tid då är man jätte trött och kan somna om hur lätt som helst, men när man får sova då vaknar man skit tidigt och är klarvaken. Idag vaknade jag klockan åtta och kunde inte somna om, hur mycket jag än försökte. Knäppt...

Nu ska jag fixa lite saker och bestämma mig om min lugg ska få följa med in till stan eller inte...

Btw, vart tog solen vägen, den sken ju klockan åtta imorse?

"Lyssna, man hör hur fölet gnäggar inne i magen"

Åkte till stallet vid kvart i sex typ, hittade lilla Lova på vägen, plockade upp henne, förbi Appetito och köpte middag och sen till stallet. Väl där åt jag och Daun en romantisk middag för två(?) innan vi tittade på när lilla hoppgruppen hoppade. Anna försökte även lura i mig att man kunde höra hur Caravelles föl gnäggade inne i magen. Tjena mittbena att man kan göra de, det är ju typ som att en unge skulle ligga inne i magen och säga hallå :P

För ovanlighetens skull så var lilla hoppgruppen nästan, notera nästan, klara i tid. Vi blev rätt förvånade men nu går de i alla fall i rätt riktning. Hoppingen gick sådär, men det var kul. Ska tilläggas att Carro var snyggast i Kattis chaps! (hennes stövlar gick sönder, så i panik lånade hon sin lillasysters chaps, men vadå, det funkade ju bra det med)

Imorgon ska jag in till stan, jag hoppas att solen skiner och att det är varmt.

Ciao

Min kompis sädesärlan tittade förbi i morse

Såg sädesärlan imorse när jag gick till jobbet, woho, nu är våren snart här, på riktigt!

Jag har kommit på att det är rätt soft att öppna, jag menar att gå hem klockan halv ett är ju inte helt fel. Jag gick i alla fall hem och sov någon timme och nu ska jag byta om och åka till stallet.

Det har blivit väldigt korta inlägg nu dom senaste dagarna, kanske ska skriva lite mer? Vi får se...

Haré!

image211

Hej

Det blir mycket enklare att gå upp klockan kvart över fem när det är ljust ute! Nu är det bara värmen och den riktiga våren som saknas, för ljust det är det ju.
Nu ska jag och min iPod bege oss till jobbet.

Ciao


Jag är allt annat än efterklok

Jag hann. Fick till och med vänta en liten stund på Anna.
Hade tänkt att jag skulle vara duktig och sköta idag, men Maja och Columbine skrittade ut en sväng på Magnum och Sorbits, så det blev inget borstande idag heller. Jag måste skärpa mig på den punkten.
Istället för att borsta satt jag och velade mellan om jag skulle rida eller inte. Det blev till sluten timme på Yoggi, kan tilläggas att det var en extremt lång timme. Så här i efterhand kanske jag skulle avstått, men som man säger, det är lätt att vara efterklok.

Nu ska jag sova, börjar halv sju imorgon så jag måste gå upp tidigt tidigt. Planerna för morgondagen ser ut som följer:
Jobba 06.30 till ca 12.30
Hem och sova ca13.00 till kanske 15, 16.00
Stallet 18.00/18.30 till ca 21.30

Puss hej!

Ps, det var inte jag som var korkad, det var fläktarna som var sönder, ha!

.

Ett par griniga ungar och en grinig fröken är inte en bra kombination, så dagen blev kort sagt, grinig.
Nu ska jag kasta i mig en macka och byta om innan Anna kommer, tror ni jag hinner på en kvart? Kanske...

Så de så!

Blev helt sjukt sugen på godis. Tror jag ska springa ner till ICA, köpa nått gott, tappa upp ett bad när jag kommer hem och sen sätta på mig pyamas och kolla på Beck. Ja, det ska jag ta mig fan göra. Är det lill-lördag så är det! Ha!

Halva veckan avklarad

Onsdag idag. Skönt, då är de bara torsdag och fredag kvar och sen är de helg! Jag öppnar på fredag, men eftersom jag slutar tidigt kan jag gå hem och sova lite innan jag åker till stallet, annars kommer jag dö.

Idag har det inte hänt så mycket. Målarkillarna är kvar, barnen var ganska snälla och dagen gick rätt snabbt fram till klockan 2. Som vanligt gick timmarna på eftermiddagen mycket långsammare...

Efter jobbet gick jag till Brommplan och fixade lite saker, bland annat köpte jag ett busskort till min bror eftersom hans blev stulet igår...

Nä, nu tänkte jag äta någon middag och sen kanske glo lite på TV.

Ciao

Skjut mig

Livet suger och jag är skit förbannad, på allt. Jag orkar inte....







image210
Jag saknar dig!

Trött och sur

Idag är jag inte gald, inte ett dugg. När klockan ringde kvart över fem imorse ville jag bara kasat mobilen i väggen, dra täcket upp till öronen och somna om. Men, eftersom att jag öppnar på måndagar så var det bara att gå upp, trycka i sig en macka och gå, blä.

Innan jag gick hem så hann det hända två trevliga saker. Alla fönster på jobbet ska målas om så det kom tre snygga målarkillar och skrapade och målade och allt vad dom nu gjorde, hoppas dom är där imorgon också, det lär dom ju vara. Den andra var att jag inte behövde jobba över utan fick sluta halv ett som jag brukar göra på måndagar.

Väl hemma så la jag mig på soffan och somnade på två röda sekunder. Tyvärr tyckte min mamma att det var dags att gå upp när klockan var kvart över 2, själv tyckte jag att den saken kunde diskuteras. Gick i alla fall upp och började städa lite. Pappa fyller år imorgon så vi ska tydligen ha öppet hus här hemma, själv är jag i stallet. I alla fall, städade lite och upptäckte efter ett tag att jag inte hittade ett papper som jag skulle skicka in till vägvärket. Efter att ha sprungit rut i panik här hemma så hittade jag det i alla fall tillslut. Tur det.
Sen bestämde jag mig för att följa med mamma på några ärenden, bland annat skulle vi gå förbi Claire och hämta en pärla. Mamma ville även visa henne halsbandet jag fick i julklapp och tror ni jag hittar det när jag fullt påklädd ska gå in och hämta det? NEJ! Panik igen, vart fan är mitt halsband? Efter att ha letat typ överallt så gick vi, jag som var trött, sur och ledsen över att jag inte hittade mitt halband, mamma, även hon sur, men mest irriterad över att jag inte vet vart jag gör av mina saker och Tyra, lika galen som vanligt... Vilken syn.

Nu har jag precis ätit middag, den var väl helt okej-god, men eftersom mitt humör är åt skogen så hade det inte spelat så stor roll vad det var som serverades. Nu ska jag leta efter mitt halsband, jag måste hitta det!

Ciao...

Ps, mordet på Engla, hur sjukt är inte det? Jag vet inte vad jag ska säga. Stackars liten...

Klippa lugg och baka kaka

Frågan är om det här kommer fungera över huvud taget. Det tog typ 20 min att logga in och om blogg.se fortsätter sega så lär de ju ta lika lång tid att publicera det här och då kan det hända att texten försvinner på vägen, vi får se...

Idag har jag och Linn bakat kladdkaka. Helt ärligt så började det inte så bra, men kakan blev god och det var det som var huvudsaken. Vi åt även jordgubbar, grädde och drack saft. En väldigt lagom aktivitet på en söndag.

Idag har jag även klippt min lugg. Velade mellan att låta den växa och bli snelugg eller om jag skulle klippa av den och efter mycket om och men så åkte saxen fram. Om det blev bra, nja, men mycket bättre än att inte se ett dugg. Kan tillägga att den växer som ogräs, så om jag ångrar mig och vill ha snelugg så behöver jag inte vänta så där jättelänge.

Juste, som ni kanske ser så har jag ändrat lite på bloggens utseende, eller det var inte jag utan Linn, tack.
Imorgon är det måndag och jag slutar tre istället för halv ett, tjoho!

Ciao


Fredag, igen

Fredagen igår var helt klart... annorlunda. Slutade tidigare än planerat, de va ju i och för sig skönt. Sen hem, bytte om och åkte till stallet. Tanken var att jag eventuellt skulle gästspela i en av ponnygrupperna, men det slutade med att jag red i båda. Först en timme på Trixie, min syster var arg som ett bi och vad Trixie tyckte det vet i fan. Jag vet i alla fall vad jag tyckte om saken, envisare ponny får man fan leta efter! Hon gav dock upp när hon insåg att jag var alldelses för tung för att bocka av :P Till hennes fördel så red vi barbacka lite mer än halva lektionen, då slapp hon ju i alla fall vikten från sadeln. Stackars liten, det kan inte ha varit en rolig timme, men hon överlevde i alla fall. Som sagt var Kajsa rasande över att "jag hade tagit hennes häst" som hon uttryckte det, men till mitt försvar sa jag att hästen aldrig har varit så framriden som den var igår.

Timmen efter var tanken att jag och Hagens Yoggi skulle ta oss en sväng, men efter ett snack med min käre vän Linn (som det förövrigt var väldigt synd om igår) så slutade det med att hon tog den långa vita och jag susade runt på Mazetti. Haha, det var år sen, men väldigt kul. Hade jag vart yngre, och han också för den delen, och mitt dressyrintresse var lite större hade jag lätt köpt honom, charmig ponny det där.

Nä, nu ska jag fixa lite och sen ska jag och mamma på en liten utflykt :)

Ciao

Ffffredag

Inget bloggande igår, men jag var så sjukt trött när jag kom hem från stallet, så jag hoppade in i duschen, åt en macka och sen gick jag och la mig.
Red istället för Emma igår, hoppade på Irca och det var sjukt kul. Har inte hoppat henne på lääänge, men det gick helt okej :)

Idag slutade jag tidigare än planerat, men jag ska jobba över på måndag så då fick jag gå tidigare idag. Nästan alla barnen är sjuka, så dom klarar sig bra utan mig, jag och Eva hade tre barn idag istället för elva :P

Nu ska jag byta om och sen ska jag till stallet, undra om jag ska promenixa dit eller om jag ska ta tuben... Äh, det blir nog en promenad, tror jag :P

puss

Blä...

Vilket jävla bakslag. Idag när jag vaknade var det snö ute!! Vart i hela friden tog våren vägen?! Fortsätter det så här så vet jag en som ska ta sig ett snack med den som bestämmer om vädret där uppe i himlen, nämnligen jag. Nu får det vara slut på dom här dumheterna, antingen gör man som man alltid har gjort, i alla år, slänger ner lite snö på oss här nere på jorden på vintern, från typ november till februari/mars. Att komma i april och säga, oj förlåt, jag kom på att jag nog ville ha lite snö i alla fall, det är inte okej! Jag vill ha vår nu. VÅR, VÅR, VÅR, NU, NU, NU!!!

Förutom detta skit väder och att jag fortfarande har ont i halsen så har det varit en ganska bra dag. Mitt vik är förlängt ända till den sista maj, woho! Det ska verkligen bli jätte kul att få stanna så länge :)

Imorgon hoppas jag att både snön och halsonten är borta, kanske lite mycket begärt, men man kan alltid hoppas. Sen måste jag bestämma mig om jag ska hem emellan jobbet och stallet eller om jag ska åka direkt... En sak vet jag i alla fall och det är att jag skulle ge vad som helst för att få hoppa Hagens Arrow imorgon, vad som helst...

image139




puss

Ont

Idag vaknade jag och hade ont i halsen och i magen, yes, bättre morgon kan man ju inte ha... Tryckte iaf i mig två ipren, sen vet jag inte om det gjorde så pass ont i halsen så att dom inte verkade eller om tabletterna tog hand om magen och helt glömde bort halsen... Tog iaf två till vid lunch, då blev det bättre, men smart som jag är gick jag till stallet efter jobbet och red i en timme, så nu har ju typ dubbelt så ont som jag hade i morse. Bra Josefina, jätte smart! Idiot!!

Imorgon är det onsdag, då ska jag hem och ta det lugnt efter jobbet så jag orkar rida på torsdag, fredag och eventuellt lördag. Vi får se hur det går...

Ciao

Sorry...

Inget bloggande på ett par dagar, men jag har verkligen inte haft lust, men nu är jag på banan igen, hoppas jag.
Helgen var bra, hoppade på fredagen och på lördagen firade jag min födelsedag :)
Först gick vi och åt middag på Fridays, där Emelie fick typ hela personalstyrkan att komma och sjunga för mig :P Jag fick även en glass och två ballonger. Det var roligt.
Av Emelie, Elina, Fia och Emelie fick jag en engångskamera och en lista med massa saker som jag skulle ta kort på under kvällens gång. Det var bland annat:

- Kondom med ägare
- Två killar som pussas
- Ett sexpack
- Snyggaste killen
- Dans på gatan
- En tönt
- En drink
osv, osv, osv...

Det var hur mycket saker som helst, men efter en del om och men så fixade jag allt på listan. Det svåraste av allt var konstigt nog att ta kort på ett sexpack, trodde det skulle vara rätt enkelt men nej...

På söndagen gjorde jag inte ett skit, men det var skönt det också.

Idag jobbade jag från 06.30 till 12.30, sen åkte jag till Vällingby för att lämna tillbaka min klänning. Den har ju också sin egna lilla historia, men den tar vi någon annan gång.

Nu ska jag ut med vovven,

ciao!

Fredag

Pallade inte blogga igår, men dagen var som vanligt. Först jobb och sen stallet, red på Looise, det var kul.

Idag är det jobb, men jag slutar tidigt, så efter jobbet ska jag in till stan och möta Anna. Ska försöka hitta nått fint som jag kan ha på mig imorgon, vi får se hur det går. Sen åker vi direkt till srallet (tror jag i alla fall) och hoppelihoppar lite och sen ska jag hem och SOVA. Hoppas jag överlever dagen, är sjukt trött redan nu...

Bye bye

Shopping med Linn

Idag efter jobbet bestämde jag mig för att åka till Vällingby för att kolla in alla nya butiker som har öppnat där. På vägen ringde jag Linn för att kolla en sak gällande ridningen och berättade då vad jag hade för planer. Jag frågade om hon ville följa med och hon var inte sen på att tacka ja, så jag hoppade av i Åkeshov, traskade till stallet, väntade i Linn och åkte till Vällingby.

Jag har alltid varit lite skeptisk mot Vällingby Centrum. När jag var mindre och inte fick åka in till stan själv gillade jag det dock skarpt. Det var lagom för mig att kolla runt i dom få butikerna jag faktiskt gick till, dvs H&M, Åhléns, Kicks och JC. När jag blev äldre och upptäckte hur fruktansvärt mycket mer det fanns inne i stan så minskade besöken i Vällingby succsesivt. De senaste åren har jag knappt varit i Vällingby över huvud taget, tills idag.
Shit pommes vad Vällingby Centrum har poppat upp sig!! Nu kan jag lugnt tänka mig att åka dit istället för till stan. Massor med roliga affärer, ljust och fräscht, me like!

Jag hittade ganska många fina linnen och tröjor, men det var inget som passade. Lite besviken gick vi till TopShop och vad hängde där om inte jordens sötaste klänning från Kate Moss kollektion! Blev väldigt besviken när Linn äntligen hjälpt mig förstå hur man kollade storleken, eftersom det bara fanns 36/38 eller 40/42 kvar... Efter en del velande provade jag i alla fallen klänning och den satt faktiskt helt okej. Tyckte redan i affären att kjolen var lite stor, men löpte den i alla fall så jag kunde prova den i lugn och ro hemma. Tyvärr tycker jag fortfarande att kjolen är i största laget så jag ska nog lämna tillbaka den, om det inte är någon av er som vill köpa den? 599 kr kostade den.

image209
Jag hittade även ett par röda Converse, lycka!!! Ett stort plus var att jag kunde köpa dom i storlek 35, alltså barnstorlek vilket gjorde att de kostade 150 kr mindre :)

Nej mina vänner, nu tror jag att jag ska avsluta för idag. Imorgon väntar en ny dag med jobb och ridning, jobbigt men kul :)

Puss!

ps: Kan någon låna mig typ 100 tusen? Det finns så mycket fina saker som jag vill ha, men tyvärr kräks jag ju inte pengar, trist....

I'm back!

Hallå!!
Efter ganska många dagars uppehåll är jag tillbaka :) Först var jag på landet i lite mer än en vecka, och sen har jag inte kunnat logga in på bloggen på två dagar. Väldigt konstigt...

Veckan på landet var väl inte så överdrivet rolig, jag säger inte att den var tråkig för det var den absolut inte, men den kunde ha varit roligare. Det den var däremot var behövande. Att inte ha några måsten, inga tider att passa, gå upp och gå och lägga sig som man ville (nästan) var så otroligt skönt!

Nu är jag i alla fall hemma, pigg och utvilad och väldigt glad eftersom det varkar som om våren är på väg!!! :D Åh, jag hoppas det fina vädret håller i sig!

Puss

RSS 2.0