Ett par byxor för 62 kr

Idag har jag gjort ett kap, ett riktigt bra kap! Jag har köpt ett par byxor för 62 kronor! Köpte ett par skor för 799 kr också, inte lika roligt, men jag hade inget val.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, eller jag och mamma har varit på tippen och kastat massa saker, sen vart ute med hunden och handlat byxor + skor.
Ikväll är det stalet som gäller, roooligt! :)
Det här inlägget sög ju, men jag orkar inte skriva mer...

puss

Hjälp?

Jag undrar en sak, färgen på rubriken (den som nu är rosa) kan man ändra den på något sätt? Om det finns någon där ute som vet hur man gör skulle jag bli hur glad som helst om jag fick hjälp med det :)

Nu på kvällen har jag varit i stallet med Anna. Ringde Clara och tjatade lite på henne, så hon kom och gjorde mig sällskap en stund :) Annars har jag inte gjort så mycket, tittade på nyheterna och där sa dom att det hade snöat i Kirruna eller vart det nu var. SNÖ i Augusti, stööört!!!!
Imorgon ska jag hoppa, åh är så taggad! :D Fia följer med till stallet, haha då får man se till att prestera när hon kommer och kollar haha ;)

God Natt Sverige!

Suck...

... jag tycker verkligen inte om hösten. Jag tycker inte om vintern så mycket heller när jag tänker efter.
Idag när jag och mamma var ute så satte jag på mig västen utan att tveka, då, när man vet att man måste ha den på sig utan att ens tittat på termometern, då är det höst. Väst föresten, usch vad jag inte vill ha den längre, en för liten väst i jordens tråkigaste färg, i alla fall på en väst, svart! "Hej jag heter Josefina och är som alla andra, jag har köpt en svart väst" Jag vill ha en jacka. På tal om jackor så är det jävligt snyggt men skinnjacka! Det skulle jag gärna ha istället för väst. Men då om nått är jag väll som alla andra haha. Fast de flesta har svarta skinnjackor, jag skulle nog vilja ha en brun. Provade en på Hollies förut, men hade en så stor krage så jag såg inte klok ut haha.
Nä fy fan, jag måste hitta nått annat att ha på mig, för min väst vill jag verkligen inte ha!
Ikväll ska jag till stallet, ska ringa och höra om Clara kommer förbi :)

Ciao!

Ella Monthan <3

Fick reda på att Ella har börjat blogga så självklart gick jag in på den och läste igenom några inlägg. I ett av inläggen hade hon skrivit:
"Jag vet inte om du kommer läsa mina bloggar josefina men just nu känner jag verkligen för en promenad ."

Ska jag vara helt ärlig så saknar jag morgonpromenaderna med dig och hunarna, men nästa sommar, då får vi promenixa igen!
Och självklart kommer jag läsa din blogg i fortsättningen! ;)

Bio med Morran

image66Idag har jag och Morris varit på bio. Vi såg Lilla spöket Laban, en mycket bra film om man är fyra år... haha. En onsdag klockan 12 måste det vara ett helvete att jobba på SF Biograferna i Stockholm, ojojoj vilken rusning säger jag bara! Okej, jag kanske överdrev lite, det var jag, Morris, ett äldre par och en kille i 15-års åldern som skulle köpa biljetter för nån film som skulle gå ikväll... Väl inne i salongen var det tomt. Härligt tänkte jag, då kan jag lägga upp benen på stolen framför, men precis när reklamfilmen började kom det in fyra pers till och självklart skulle de sitta på raden framför oss så det vara bara att knöla ner benen igen, blä!
Efter 45 minuter var filmen slut och vi begav oss mot Mc Donalds. Väl där åt han typ nada, rörde inte hambyrgaren och åt typ hälften av sina pommes frites...
På tunnelbanan hem var det enda han tjatade om att han ville öppna leksaken han hade fått från Donken, men det tyckte inte jag var någon bra idé så han fick vänta tills han kom hem. Men icke, han ville öppna den där och då och fortsatte att tjata men då hade jag slutat lyssna för vem hade inte satt sig snett mitt emot oss om inte Ebba Hultqvist och jag skojar inte när jag säger att jag blev helt kär i hennes jacka, den var så jävla fin!! En sån ska jag ha!
Nu är jag hemma och har tittat lite på friidrotten. Snart ska jag ta hand om Morris igen för de ska flytta de sista till det nya huset och då är han mest ivägen, så då får jag ta hand om honom, vi får se vad vi hittar på då :)

Puss hej!

image68



 


<3

image65

Palla

Idag har jag typ inte gjort ett skit, lodat runt här hemma i mina mjukisbyxor och glott lite på friidrots-VM. Nu sitter här och äter en macka och dricker oboy... snart ska jag ut med hunden och sen ska jag till stallet. Hade jag inte åkt dit ikväll hade den här dagen varit värdelös.

/ Joss


Bläää

Usch, idag känner jag mig riktigt risig. Jag håller på att bli förkyld tror jag, orkade inte kränga på mig ett par tajta jeans så det blev mjukisbyxor idag. Håret ser ut som hej kom och hjälp mig, men det löste jag genom att trycka på en keps. Herregud, jag ser verkligen ut som en lodare, men jag orkar inte bry mig.
Till råga på allt blåser det ute, duggar lite och är bara 10 grader varmt, usch hösten är påväg... Jag HATAR hösten!
Nu ska jag ta en kortis-runda med vovven, sen ska jag och Anna ut och gå när hon kommer hem från skolan.

Haré!

En heldag på Skansen.

Idag har jag varit barnvakt hela dagen och det vet man ju att en utflykt är ju mycket roligare än att göra det man gör dag ut och dag in. Sagt och gjort jag och Morris åkte till Skansen. Väl där började vi med Lill-Skansen där vi klappade getter och tittade på kaniner. Efter det gick vi förbi uttrarna och när vi var påväg ner mot björnen så möter vi Johan, vi gick i samma klass på gymnasiet. Där kom han gående i hela Skansen-klädseln och berättade att han var påväg för att mata ugglorna och frågde om vi ville följa med, så jag och Morris var med och matade ugglorna :) Inte så speciellt för mig kanske som i princip bodde på skansen under gymnasietiden, men Morris uppskattade det väldigt mycket. Sen tittade vi på de gamla vanliga djuren, järven, vargen, björnen, älgen osv osv. Träffade väldigt månag tvåor från skolan som var där och gjorde sina studier, stackars jävlar säger jag bara, jag vet hur trist det är. Träffade även Tomas och Veronica, det var kul.
Karusell åkte vi också, jag vet inte hur många gånger, men men, han var nöjd och glad så det är klart ungen ska få åka karusell. När vi var på väg ner mot Skansen Akvariet så stötte vi på Johan igen och jag frågade om inte han kunde fixa in oss på Skansen Akvariet, och visst inga problem, hejsan hoppsan så var vi inne utan att ha betalat en krona :P Där tittade vi på krokodilerna och fiskarna och ormarna, usch och fy, jag tycker inte om ormar, men det gjorde Morris.
När vi skulle åka hem ville Moris åka båt istället för buss så vi tog Djurgårdsfärgan över till Slussen och sen tunnelbana hem. Vid Kristineberg slocknade han och sov hela vägen hem.

Väl hemma har jag inte gjort så mycket. Lillebror fyller 17 idag så vi har ätit middag, men annars har jag inte gjort nånting typ.

Ha det bra, hej!

image58

image59

image60

image61

image62

image63

image64


Tre saker som irriterar mig

Ni vet hur det är när man blir irriterad på saker som händer runt om kring en. Saker som händer en gång är okej, men när saker upprepas då blir jag tokig! De sakerna som gör mig mest irriterad och tycks förfölja mig bara föra att retas är:

Tiggare på tunnelbanan.
Jag hatar dom. Kommer och svamlar någonting på sitt eget språk, ibland kan de slänga in ett par engelska ord i meningen, tittar på en med sorgsna ögon och sträcker fram sina skitiga händer. Eller när små tanter kommer fram och lägger lappar på sätena, oftast inplastat och med ett färgfoto på, jag menar hur mycket kostar inte det att framkalla?! I alla fall, på dessa lappar står det alltid något i stil med: "Jag är en ensamstående mamma med 12 barn, min man dog i kriget. 7 av mina barn (här kan det stå namn på barnen) är svårt sjuka, varav tre behöver genomgå dyr operationer. Snälla hjälp oss med pengar till mina barn, Gud välsigne er"
Visst tycker jag synd om dom som inte har det så bra ställt, men att gå och tigga i tunnelbanan istället för att försöka skaffa sig ett jobb, det gillar jag inte!

Folk som börjar rota i väskan efter busskortet när de kliver på bussen. Asså hallå?! Folk som står och väntar på bussen står ofta i en kö. Folk som står och väntar på bussen vet oftas när bussen ska komma. Hur svårt kan det då vara att lite innan bussen kommer eller när man ser bussen komma ta fram busskortet/remsan ur jackan, fickan, väskan eller vart man nu har det så går allt så mycket smidigare.
Det är en sak om bussen står där och man kommer springande, men har man stått och väntat på bussfan ett tag då kan man väl i alla fall ha busskortet i handen när den kommer?

Barnvagnar i bredd. Jag blir tokig! Fattar inte mammor att man kan inte gå två stycken med varsin tvillingvagn i bredd inne i stan? Det blir ju fan kö efter dom, för fort går dom ju inte. Och sen helt plötsligt stannar dom och tittar i ett skyltfönster, eller tar upp något ur vagnen osv, osv. Självklart att de vill pratat med varandra när de är ute och går, men måste de gå i stan där alla andra också är? Skicka ut mammor och barnvagnar på typ Djurgården där alla pensionärer också är ute och knallar så kan dom gå där i lugn och ro hur långsamt de vill.

Sen en sak som jag har funderat över är dessa crocs, även kallat foppatofflor. Dom måste vara helt underbart sköna efter som ALLA har ett par sånna. För snygga kan jag ju inte direkt påstå att dom är. Så fort man går ut så ser man minst en som springer runt i ett par crocs. Ibland ser man hela familjer som har dom i alla möjliga storlekar och färger. Jag måste prova ett par, för som sagt de måste vara väldigt sköna eftersom alla äger ett par.

image57



 


Promenad med Clara

Idag har jag träffat Clara, vi gick med hundarna runt judarn. Vi hade en del att prata om, har ju inte sett henne sen innan sommaren ju. Min hund badade ju självklart så vi fick duscha både henne och mig när vi kom hem, yeeey...
Snart ska vi in till stan och äta middag med släkten. Bror min fyller 17 imorgon, men vi ska fira honom idag istället :)

Igår var jag sååå trött så jag tänkte att jag skulle sova tidigt. Gick och la mig vid halv elva kanske, sen låg jag och sms:ade med Lollo så jag släckte ju inte lampan förens vid 20 i 12 i alla fall... suck.
Nu måste jag sluta, la familia väntar!

puss

Lite pics

     

   

Girls in shirts

Igår var en händelserik dag må jag säga. Var inne i stan med Lollo på förmiddagen, hon letade efter något nytt att ha på sig på kvällen, det var ju utgång som gällde ;) Vi knallade runt ganska länge i stan innan Anna kom och vi åt lunch tillsammans i Gallerian. Efter lunchen gick vi i stan en stund till innan vi åkte hem. Väl hemma gjorde jag inte så mycket, var ute med hunden, annars väntade jag mest på att Fia skulle ringa och säga när vi skulle mötas för att senare åkte hem till Elina på Lidingö. Jag, Fia och Lollo skulle mötas i stan, men eftersom Lollo inte hann hem till Elina innan krogen så var det bara jag och Fia som åkte. Hemma hos Elina åt vi middag, jag, Fia, Elina och Emelie innan vi började sminka oss och grejer.
Vi fyra hade ett eget litet tema igårkväll, nämnligen herrskjorta, shorts och skärp, även kallat Girls In Shirts ;) Haha, snygga som få åkte vi in mot stan för att möta upp Annelie och Lollo vid Nivå. Där svepte vi en cider och en öl, japp ni läste rätt, jag, Josefina, drack öl. Kim och Jonathan hade nog varit mycket stolta om de hade sätt mig, men icke, dom var på Claras. Men i alla fall, efter två drickor var på Nivå hade vi lite olika åsikter om vart vi skulle gå. Annelie skulle till Claras, Elina, Emelie och Fia ville till Lehom eftersom vi skulle komma in gratis där. Lollo i sin tur ville absolut inte gå till Lehom, så det slutade med att Annelie och Lollo drog till Claras och jag, Fia, Emelie och Elina gick till Lehome. Lite snopet att vi gick åt olika håll, vi hade ju faktiskt planerat en utekväll tillsammans...
Men som sagt, the girls in shirts drog till Lehome :) Väl där kom det en kille som frågade om vi ville gå före i kön, haha, klart vi ville det, vem skulle inte vilja?! Väl inne styrde vi stegen mot baren på en gång och jag och Fia svepte två smirnoff var. Sen vet jag inte hur det gick till, men plötsligt var både mina och Fias pengar slut och man kan ju inte direkt påstå att vi var så jättenyktra. Elina och Emelie var det drag i kan jag säga, ojojoj, Bulgarien-takter på dom två asså, shottade hej vilt båda två haha. Kvällen rullade på och vi hade riktigt roligt, har aldrig dansat så mycket förut när jag varit på där.
Kvällens "vandalisering" stod Fia för när hon skulle luta sig mot toapappershållaren på toalettetn och det säger brak och hela alltet ramlar i golvet haha. Ni skulle sett när hon försökte laga den sen, lite lagom lullig, det gick ju strålande bra, not!
Kvällens svamp-bob blev helt klart Linda, jag säger bara en sak: den tjejen kan svepa!
Jag, Erik och Fia stod för kvällens sång. Sista låten som spelades innan stängning var en lugn Whitney Houston låt och vi tre stod och dansade och sjöng helt själva på dansgolvet. Måste ha sett rätt kul ut eftersom både DJ:n och vakten stod och skrattade åt oss. 
Kvällens vurpa stod ganska många för. På nått sätt började alla på dansgolvet hoppa runt våran lilla ring som vi stod och dansade i och det resulterade tillslut i att alla hängde på oss och vi tappade balansen och ramlade rakt ner i golvet. Eftersom vi ramlade ramlade ju dom andra också, PÅ oss, det var som när man välter dominobrickor. Men, jag kommer ändå ge kvällens-vurpa-nominering till Elina som ramlade på trottoarkanten, grattis!

Efter våra små äventyr på krogen så bar det av för fylle-käk på Donken. På vägen dit blev det ett par sms, läste igenom dom nu i eftermiddags och det är knappt att jag förstår själv vad jag har menat och ändå ansträngde jag mig som en galning, tyckte jag i alla fall :P
Väl inne på Donken träffade jag och Elina två snubbar i kön som började sjunga för oss, fråga mig inte vad dom sjöng för det vet jag inte, men dom lät oss gå före i kön i alla fall, då var det värt att lyssna på detar otroligt vackra (?) sång.
Efter Donken tog vi en taxi hem till Elina. Chauffören var jättesnäll och skrattade bara åt oss och verkade inte ett dugg irriterad över att han var tvungen att köra hem fyra fulla ungdomar.
Hemma hos Elina somnade vi som stockar och det första Emelie säger när hon vaknar är: "Den här bruden ska jag sova brevid flera gånger, hon ligger ju helt stilla!!!" Haha, räkna med mig Grön, det kommer bli flera nätter med mig, haha!
Efter ett tag pallrade vi oss upp och åt frukost, sen gick vi ner och la oss igen, mycket skönt :) Vi vilade i en timme kanske, eller mer innan vi plockade undan alla våra saker som låg utspridda över HELA Elinas rum.
När vi satt och väntade på bussen kom jag och Fia på att vi var sjukt sugna på cola, så vi sprang tillbaka hem till Elina,tog varsin burk och sprang tillbaka till bussen igen, det var dagens motion!
Nu är jag hemma och har duschat och fixat lite. Snart ska vi äta middag med grannarna, Morris fyller fyra så det ska vi fira.

En sjukt rolig helg, tack tjejer!

/ J !!!

Bilder kommer!!!

En kväll i stallet

Idag har jag tillbringat hela min kväll i stallet typ. Jag tog tunnelbanan typ kvart i sex, självklart fick hunden följa med :) Sen gick vi, Vicky följde med och sällskapade :) med bort till ängarna där alla red. Där tog vi lite kort, idolbilder som Andy kallade det, haha. Sen traskade vi tillbaka till stallet och tittade lite på när någon kille från... nått annat land, provred Kråkan.
Sen gjorde jag, Lova, Vicky och Anna sällskap hem. Lova fick för sig att hon skulle cykla och Tyra springa brevid, så hon tog min hund och trampade iväg och Tyra sprang snällt med tills hon upptäckte att jag var långt bakom dom, då var det inte lika kul längre tyckte hon. Sen stannade vi och pallade äpplen på vägen, eller Lova pch Vickevire, men jag klagar inte, äpplena var asgoda! :)
Nu har jag äntligen kommit hem, ätit middag, IGEN (!), ska duscha och sova snart tror jag.


Tagna på bar gärning haha


Imorgon ska jag in till stan med Lollo en sväng, och jag måste klacka om ett par skor!!
Sen på kvällen är det utgång!! Alla är så taggade och det ska bli såå roligt!! Imorgon kommer även Jossan x 2 vara på banan igen, back on track så att säga! xD

PUSSSS

seeeg

Idag var jag i stan klockan nio för en arbetsintervju. När jag pratade med dem i telefon var det sista jag sa "då ses vi på torsdag klockan nio" för att vara säker på att jag förstått det hela rätt. "ja" säger hon i andra änden och vi lägger på. Så ja, idag klockan nio stod jag utanför kontoret. Klockan blev fem över, 10 över och kvart över nio. När klockan var tjugo över nio ringde jag för att fråga om jag hade missuppfattat allt i alla fall, men tror ni att jag fick något svar, NEJ! Kom inte nes till en jävla telefonsvarare, trodde alla människor hade det idag, men tydligen inte. Så ganska irritead åkte jag hem och ringde till mitt barnvaktsbarn och sa att eftersom det inte blev någon intervju så kunde jag vara barnvakt och så blev det.
Nu har Anna vart här ett tag, men åkt för att cykla till stallet. Jag ska också dit senare då får hunden följa med också, hon vill inte vara ensam hemma. Men innan stallet ska jag äääääta!!

UTGÅNG IMORGON!!!

puss

En lång dag på stan

Idag har jag sprungit på stan typ hela dagen, rätt trött i fötterna nu. Åkte in med Anna och vi tittade på lite allt möjligt, köpte en födelsedagspresent till Morris bland annat, han fyller fyra, galet! Sen klockan halv fyra mötte jag upp Elina och Emelie <3 :) Vi gick till John Chris och fikade, satt där ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord och dom berättade om sin bulgarien-resa, herregud dom verkar ha haft det helt galet kul!
Efter lite prat tog även vi en runda på stan. Jag var ute efter nått nytt att ha på krogen på fredag. Alla tre hade lite samma idé, mycket bra, då hade vi smakråd och allt! Jag köpte i alla fall en skjorta och ett skärp från H&M, letade efter ett rött linne med brottarrygg också, men det verkade vara helt omöjligt... Det fanns på JC:s barnavdelning, men vad hjälper det... Köpte ett rött linne med vanlig rygg istället, ska se hur det blir, blir det inte bra så är det ju bara att lämna tillbaka det, svårare än så är det ju faktiskt inte.

Imogon ska jag vara i stan klockan 9 för en arbetsintervju... eller kan man kalla det för det... jag vet inte, jag ska vara där klockan nio i alla fall :P

Utgång på fredag flickor, jag är taggad till tusen!!!! xD

Pussss

Ps.
Måste ju lägga in en bild på 2007 års Cruella Devil, herregud, kan man se ut så här i huvet? Jag och Anna fick nästan en chock när hon gick på tunnelbanan, ärligt, är det någon som tycker hon är fin i håret?


lalala

Idag har jag hunnit med ganska mycket. Sov hos Fia <3 från igår till idag, eftersom hon börjar jobba klockan halv 8, är det bara till att gå upp klockan 6... usch. Aja, jag fick i alla fall åka med hennes mamma till Mörby Centrum, tack :)
Sen när jag kom hem så var jag barnvakt åt bröderna Sandberg från halv 9 till typ 12. Vi gick ner till Lillsjön och matade änderna och sen lekte vi i parken, eller dom lekte, jag satt på en bänk och såg till att dom inte slog ihjäl sig eller varnadra.
Efter det åkte jag in till stan och träffade Lollo, vi pratade lite om typ... äh, vi pratade helt enkelt. Efter en ganska lång pratstund gick vi lite i stan, jag köpte ett par solglasögon, haha :P
Väl hemma gick jag ut med Tyriiis, sen sällskapade jag med Lill-Lövis till stallet :) Härligt att komma tillbaka till stallet och alla hästar och allt, har saknat det under sommaren. Vi red ut till ängarna och red runt lite där, mysigt.
Sen har jag fått koll på hoppgrupperna nu också, har bytt så jag hoppar med Dauni och c/o :D + en ännu bättre nyhet, eller a nästan i alla fall, det är den andra gruppen som hoppar nu på fredag så det betyder att jag kan gå ut med alla!!!! :D :D
Imorgon ska jag fike mad min älskade Grön, mysigt värre :) <3

Puss


20/8

Idag har jag varit barnvakt, så mycker mer har jag inte hunnit med... Snart ska jag cykla till Brommaplan och köpa busskort, usch jag kommer känna mig fattig efter det, men men, jag måste ha ett.
Efter det måste jag nog ta och städa mitt rum, då blir nog min kära mamma glad.
Ikväll ska jag hem till Fia :) Mycket trevligt enligt min mening. Imorgon ska jag barnvakta igen, träffa Lollo i stan sen STALLET!! :D

Tjingeling!


Ont i fötterna? JAA!!!

Jag har så ont i fötterna så jag kan knappt gå. Nu har jag gått och gått och gått ute vid golfbanorna och jobbat i tre dagar, tack Gud att det är sista dagen imorgon, annars hade mina stackars små fötter dött.
Vi jobbade lite längre idag, skulle ha blivit ännu längre om inte jordens suraste gubbe sa till oss att vi inte fick göra vårat jobb... Sköt du ditt jobb så sköter vi vårt, jävla pucko! Aja, vi fick i alla fall skjuts hem idag, mycket bättre än buss och pendeltåg :)
Juste, jag måste ju berätta vad som hände när vi satt och åt lunch! Där sitter vi i lugn och ro och ska precis äta (vi var hur hungriga som helst) då kommer det tre pers och springer ikapp en polisbil och säger att det är en man som har kolapsat en bit bort. Självklart tittade vi åt det hållet de pekade och där ligger en man på marken och folk runt omkring börjar göra hjärt-och-lungräddning på honom. Det kom jag vet inte hur många polisbilar, en brandbil, men inte fan kom det någon ambulans! Den kom efter typ 10 minuter, trodde den skulle vara där på typ två röda sekunder, men men... Så där satt vi, inte alls så hungriga längre. En mycket händelserik lunch.

När jag kom hem så bytte jag om och åkte in till stan och åt middag med Lollo, sen gick vi till kungsträdgården där vi mötte upp Fia och Emelie. Min lilla Grön, henne har jag inte träffat på länge, men nu så, nu är allt som det ska igen :)
När jag åkte hem så var det jättemånga roliga människor på tunnelbanan. En tjej satt och berättade för sina kompisar att igår på fyllan hade hon stoppat salta pinnar i öronen så nu hade hon jätteont. En kille satt och berättade för sina kompisar att han inte hade sovit på hela natten för att han hade tatuerat sig. Lite konstigt tycker jag, men men...
Ja, herregud, ibland är det ganska roligt att lyssna på vad folk säger runt omkring en :P

Imorgon är det sista dagen på jobbet, underbart! Imorgon ska Anna jobba istället för Lollo, då får jag sällskap heeela vägen, inte bara halva :) Sen på kvällen ska jag hem till Fia, kanske blir lite sent men jag får snabba mig :P

Lägger upp en bild på Lollo, den får nästan tala för sig själv, jag säger bara; Ser ni likheten gott folk? ;) HAHA!!

image47

Puss!

Lördag morgon

Oj, att jag bloggar på morgonen innan jag har åkt iväg någonstans har nog aldrig hänt förut. Men nu har jag lite tid över så då tänkte jag att jag kunde ju passa på att skriva lite om gårdagskvällen.
Efter typ 1000 års väntande från min sida ringer äntligen Lollo och vi bestämmer att jag ska möta henne och Jonathan vid Rådmansgatan. När jag kom till Fridhemsplan hoppade dom på mitt tåg :) Väl framme vid Rådmansgatan har resten av folket tydligen bestämt att vi ska till Lehome, så det var bara att åka till Hötorget och sen gå sen. När vi kom dit var det typ dött där, vi kanske kom runt 22.30 (?) och fick garderobsnummer 11 och 12, det säger väl en hel del :P Aja, där träffade vi i alla fall Sandra, Kim (som jag inte har träffat på år och dar) och Carro. Där var vi inte så länge utan drog vidare. Sandra vet jag inte vad hon skulle hitta på med hon gick inte med oss i alla fall. Vi gick förbi Soft, men där kom vi inte in för det var full, då var planerna att vi skulle till Claras, men sen kom vi på att Linus var på K15, eller vad det nu heter nuförtiden, så vi gick dit istället. Måste ju fan träffa han innan han åker till USA i fyra år. Så vi promenerade tdit och gick jordens jävla omväg, suck!
Där hade i alla fall jag ganska kul, vet inte var resten av folket tyckte, men men, jag och Lollo dansade med tre helsköna snubbar, haha.
När vi var påväg hem så ville alla äta på olika ställen. Lollo på Donken, Carro på MAX och Kim och Jonathan på Burger King. Mig spelade det ingen roll, bara jag slapp MAX :P Det slutade med att vi gick till Burger King och åt, alla utom Lollo, hon var nog lite sur över att vi inte gick till Donken. Efter en hamburgare begav jag mig hemåt och tror ni inte att det är typ miljarder fjortisar på tunnelbaanan som alla bor i bromma och ska på någon efterfest... suck säger jag bra. Sen när jag gick av i aba så var det några killar som jick i min klass i typ fyran, feman som roade sig med att dra i nödbromsen, så tunnelbanan lär ju ha stått på stationen ett tag. Tur som fan att dom gick av på samma station som jag annars hade jag blivit så jävla arg så jag vet inte vad. Fan sitta på en tunnelbana klockan halv fyra på morgonen bara för att någon dum jävle tyckte det var kul att dra i nödbromsen... en del människor asså...
Nä, nu ska jag iväg och jobba, hoppas det går fort idag :P

Puss

Thank god it's friday

Haha, upptäckte att det var två stycken som hade kommenterat min senatse inlägg och skrivit frågor. Det har typ aldrig hänt förut, eller jo, men då är det folk jag känner och det är ju inte samma sak :P
Första frågan var om jag spelade golf. Svaret blir; haha, verkligen inte! Jag är asdålig på golf och jag fattar inte det roliga med att slå iväg en boll för att sen gå efter och se vart den hamnade... Minigolf däremot tycker jag är kul att spela :)
Andra frågan var varför jag inte tyckte att filmen Ciao Bella var bra. Personligen tycker jag att filmen var långtråkig. Det känndes som dom drog ut på allt bara för att filmen skulle bli längre. Men den har ju fått bra kritik vad jag vet, men somsagt, jag gillade den inte alls.

Idag var det jobb igen ute vid Arlandastad som gällde. Mycket mer folk idag, men vi var ändå snabba så vi åkte hem runt tre, precis som igår.
Ikväll är det kanske utgång som står på schemat. Har inte bestämt om jag ska med än, får se hur jag gör. Det beror lite på vart vi ska gå och så, men men, den som lever får se.
Juste, idag upptäckte jag att en av mina favoritskor har gått sönder, och det är inte lite heller, usch vad ledsen jag blev när jag upptäckte det...

Ha det bra, hej!


Toooorsdag

Idag har jag jobbat på golftävlingarna ute vid Arlandastad. Det tog ett tag att komma dit eftersom Anna som körde ut oss verkade vara i sin egna lilla värld där hon såg det hon ville se och gjorde precis som hon ville. Haha, skön brud! 
När vi äntligen kom ut till Arlandastad var vi snabba som attan så fick vi gå hem klockan typ tre istället för sex, sju... underbart :)
Nu på kvällen har jag, Anna, Lollo, Jonathan och Anna varit på bio, det blev Ciao Bella. Ska jag vara helt ärlig så var filmen inte alls bra, men har man sisådär 85 kronor som man vill slänga i sjön så kan man ju gå och se den...
Imorgon är det jobb igen sen eventuellt utgång med Lollo, Jonathan... och några till som skulle me :P Vet inte om jag ska med än, vi får se.
Nu tänkte jag nog krypa ner och sova lite.

Puss

Tröööött

Nu är jag så trött och har ¨så ont i mina fötter så jag vet inte vart jag ska ta vägen... eller jo, till min säng!!!
Imorgon kommer mamma, lillasyster, lillebror och hund hem. Skönt att vara ensam, men trevligare med lite sällskap när man är hemma. Och hunden, jag har verkligen saknat att ha någon att gå ut med, tro det eller ej!
Jag måste fixa ett par svarta skor, crap!

Jag vill ut och partaja!!!

?

image46

No more?

En solig tisdag

Nu ska jag snart in till stan (igen) med Anna, ska lämna mitt CV till en klädaffär som sökte personal. Sen ska jag in till pappas jobb, för att senare bege mig mot restaurangen jag kanske ska börja jobba på för en anställningsintervju, lite nervöst är det, men kul :)
Nu har jag precis designat om ett par skor. Eller aa, inte så mycket kanske, jag klippte av ett band, så det var ju inte så avancerat. Har tänkt göra det länge nu, men har inte riktgt vågat, men så såg jag att Fia hade gjort det på sina och det var ju mycket snyggare så imorse åkte kökssaxen och vipps så var banden borta. Använde aldrig skorna förut eftersom jag kände mig som en treåring när jag hade på mig dom, och allt på grund av ett litet band... Men som sagt, nu är det borta mohahah!!

                                          
       Före                                                                        Efter

Jag saknar min hund!

Jag håller på att bli tokig, jag saknar hunden såå mycket!!! Men nu kommer hon hem på onsdag, har fan inte sett henne på över en vecka...
Igår var jag hemma hos Fia, mycket mysigt. Vi gick en låååångpromenad och pratade om ALLT, härligt! :)
Idag var jag och Anna inne i stan och fixade lite saker, ska in imorgon igen och lämna mitt CV till en butik somsökte personal. Imorgon ska jag också in och prata om jobbet på helgkvällar på restaurangen i Gamla stan :)
Juste, idag fick jag kort från min Emelie-Grön. Jag blev så himla glad, usch vad jag saknar henne! Vi får ta en hemmakväll eller en utgång sen när hon kommer hem :)

Puss

,

Idag har jag varit i stan en sväng med Anna. Hon skulle lämna tillbaka en tröja från Gina Tricot, och jag lämnade in mitt CV på Hollies, dom sökte folk. Efter det åkte jag till Gamla Stan och åt lunch med pappa, mycket gott.
Igår var jag, Anna och Lollo inne i stan (ett väldigt åkande till stan har det varit dom senaste dagarna) Anna hittade massa fina saker som hon köpte :) Jag köpte en vinterjacka, känns fan deprimerande och köpa de nu när det bara är augusti... men men, nu slipper jag springa runt och leta efter jacka när resten av Stockholmarna gör det senare i höst/vinter. På kvällen åt jag middag hemma hos Anna :) Sen slingade vi mitt hår, syns knappt nånting, men men, får fixa till det nån dag.
Snart ska jag åka hem till Fia, hon bor i Täby, så det kommer ju ta sin lilla tid. Suck, måste alla bo så långt bort? Täby, Haninge, Värmdö, Lidingö... det tar ju fan halva dagen att bara ta sig dit. Till Anna tar det 3 min att cykla, sånt tycker vi om! Nämen som sagt, nu ska jag bege mig mot Täby, inga planer än inför morgondagen så vi får väl se vad som dyker upp :)

Puss

Ett jobb på G?

Äntligen verkar det här med jobben lösa sig! Har ett jobb på G nu, får hoppas att det går bra :)
Nu har jag precis varit på promenad med Anna, det var skönt att röra lite på sig och även prata lite skit :P Ikväll ska vi äta hon och jag och sen får vi se vad vi hittar på.
På söndag ska jag sova hos Fia, ska bli såå mysigt, har inte träffat henne på hela sommaren så vi har en del att prata om. Den människan förstår mig som ingen annan, så glad att jag har henne!



Tjing!


 

Allsång

Igår var jag och Lollo på Allsången. Ibland tror jag fan vi är störda, var där klockan kvart över sju på morgonen för att få sittplatser. Fram till klockan nio när de släppte in gick tiden otroligt långsamt och kön var enorm, trodde fan inte att vi skulle få någon sittplats, men det fick vi :)
Dimman som låg över Stockholm på morgonen lättade och solen tittade fram så det blev en dag med strålande sol och inte ett moln på den klarblåa himlen :) Fram till klockan 20.00 när sändningarna började så spelade vi kort, solade, tittade på repetionerna och åt. Jag upptäckte även att en av gymnasterna som skulle vara med var Jesper som vi träffade på krogen en kväll. Den grabben är galet snygg, asså det är helt stört! Det var inte bara jag som tyckte de, alla tjejer som stod framme vid scenen skrek som galningar kan jag ju tala om. 
Runt 11 kom det ett äldre par och satte sig brevid oss på våran bänk. De var trevliga och så, men ibland blev dom lite för mycket. La sig i våra samtal, pratade på som om vi hade känt varandra hur länge som helst och jag vet inte hur mångs gånger jag fick se kort på deras barnbarn... Aja, vi försökte sysselsätta oss så gott det gick och efter många timmars väntan blev klockan äntligen åtta :) Efter en timmes program + en halvtimmens eftershow rörde vi oss hemåt. Men innan vi gick sa vi hej till Jesper och prata lite med honom och så. Sen när vi skulle gå fick vi varsin kram och då står de 4 tjejer och bara gapar, så säger den ena: "Dom känner honom!" Haha ägd!
Sen åkte vi hem till Lollo och somnade ganska fort, hade ju bara sovit 4 timmar natten till tisdagen, stört... Imorse vaknade jag av att det åskade så att det lät som om hela jorden skulle gå under. Sen tittade vi på den nya Beck, men jag ska nog se den igen, det var ingen text och de pratade jätte mycket tyska och jag fattar inte ett ord tyska :P
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, ska åka in till stan med Anna en sväng imorgon, kanske tar en tripp förbi stallet också, vi får se.

Puss

Veckan som gått... typ

Nu var det ett tag sen man skrev men jag har inte orkat.
Den 31 juli kom Lollo ner till landet :) vi gjorde inte så jätte mycket, badade lite, spelade minigolf, tittade på film, solade lite och så. På fredagen den 3/8 så åkte hon och jag till Göteborg. Lollos mamma och hennes bröder hämtade upp oss på Centralstationen i Göteborg och sedan bar det av till Lollos mammas kusin. Från Halmstad till Gbg åkte vi buss, och att det kan hända så mycket på 1 timme och 45 min det trodde jag inte. Förs och främst kom inte alla som skulle åka med bussen på eftersom det var fullt, även fast de hade biljetter så fick de snällt stå kvar och vänta på en till buss som skulle komma (tror jag i alla fall). Sen när bussen äntligen åkte så upptäckte vi fort att det var en del väldigt udda personer på bussen. Bland annat en kille i 25 årsåldern som satt och lästa Klick! och Vecko Revyn. Tjejen som satt bredvid mig måste ha haft andningssvårigheter, oj vad hon andades tungt. Sen var det massa andra roliga människor, men dom orkar jag inte skriva om.
När vi kom fram till Göteborg åkte vi som sagt vidare till Lollos mammas kusin. Där åt vi middag och lite så innan vi gick och la oss. Jag, Lollo och hennes bröder sov i en egen liten stuga och jag och Lollo fick dela säng, det var ju rätt trångt kan jag ju tala om. Så mycket somn fick vi inte heller, Jimmy pratade i sömnen och Magnus snarkade, men det är okej, eller?
På lördagen var det Liseberg som gällde. Jag och Lollo hade jättekul och hon den jäveln vann ju hela tiden! Vad tror ni att jag vann, juste, ingenting! Men jag fick en av chokladkakorna som Lollo vann :)
När vi gick där på Liseberg så kommer det fram en från Soundic Radio och vem jobbar där om inte Linus. De frågade i alla fall om vi vill ställa upp på en intervju och självklart gjorde vi det :)
Klockan 23.30 gick vi hem från Liseberg, trötta och helt genomblöta efter att ha åkt Kållerado, men glada som aldrig förr, eller nått. Grejen var ju den att nu skulle vi åka spårvagn till Centralstationen och därifrån åka buss till Lilla Edet där Lollos mamma kom och hämtade oss. Haha, två vilsna Stockholmare i Göteborg som ska hitta till Centralstationen, det måste ha sett kul ut, för vilsna det var vi verkligen.


Ibland säger en bild mer än tusen ord ;)
När vi äntligen kommit under fund med att vi skulle hoppa av vid Brunnsparken, så var det bara att springa som galningar för att hinna med bussen. Eller vi var tvugna att fråga efter vägen först innan vi sprang som idioter :P
Igår kom vi hem till Loll och innan vi gick och la oss tittade vi på Linas Kvällsbok och Fjorton Suger. Fjorton Suger var väl inte så där super bra, men helt okej tidsfördriv.
Idag kom jag hem till Bromma, då cyklade jag förbi Dauni som har kommit hem från Korsika, och hon var ju inte lite brun! Jag som tycker jag har blivit rätt brun för att han varit ute i solen så lite som jag har varit på grund av det piss dåliga vädret, men när jag satt brevid henne var det som dag och natt... Suck, varför kan jag aldrig få vara brunast för?
Annars har jag inte gjort så mycket här hemma, ska åka in till Kungsträdgården snart och möta upp Lollo och Jonathan.

Jag säger bara en sak:

Borta bra, men Bromma bäst.

RSS 2.0