Torsdag

Min mamma är inte tjock, men hon är heller inte smal. Igår skulle jag prova en klänning som hon hade när hon var ung. Det tog stopp någonstans mellan axlarna och brösten, asså verkligen total-stopp! Bteyder det att jag är tjock? Nja, kanske snarare att mamma var smalare än mig när hon var ung... Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte det, jag visste att hon var smal, men inte så smal.

Idag har jag, Ella och Oden varit inne i Halmstad. Oden letade efter jeans och hittade 2 par efter ganska måna om och men. Ella hittade den sötaste smultron klänningen (eller var det jordgubbar?) av någon designer som har designat en del till Sex and the city filmen, den var alltså inte så billig, närmare bestämt 4000...

Idag har vi även varit nere på middag hos Monthans, trevligt. Imorgon är vi tydligen bjudna på middag till Erikssons, herregud vad mycker middagar det blev helt plötsligt, men hos dom brukar man alltid få så god mat, så då kan jag stå ut med att vara trevlig i någon timme, haha :P

På söndag åker jag hem och på måndag är det jobb, tack gode Gud för att jag inte öppnar på måndag och måste börja halv 7!

Ciao!

28/7

Usch, jag orkar typ aldrig blogga längre, även fast det inte är så jobbigt, men motivationen ligger på typ 0...
Idag har vi varit nere på klipporna, jag gick dock hem före resten av familjen för jag hade så stört ont i magen, och det är typ det enda jag har gjort idag. Grannarna var här på middag, sen tittade jag lite på TV och nu sitter jag här.

På söndag åker jag hem och på måndag börjar jag jobba. Som det ser ut nu jobbar jag bara en vecka och sen får vi se, men det skulle ju vara skönt att få vara ledig v 33, med tanke på att Anna åker till USA och då hinner vi umgås myyycket. Usch, jag hatar verkligen att hon åker dit och ska plugga... Eller, jag tror att det är att jag inte vet hur länge hon ska stanna som jag hatar.

Jag är trött, sitter här i ett kokhett rum, med en urusel lampa så jag ser knappt tangenterna så jag gissar mig fram, vilket resulterar i att jag skriver fel och får skriva om. Tror jag avslutar detta nu innan jag får krupp på mig själv som inte kan stava!

Ciao!

Hej!

Nu är jag hemma från Båstad! Det var kul, tyvärr inte så bra väder, men det regnade i alla fall inte lika mycket som förra året.

Idag kom det fina vädret hit till oss på västkusten, wiiiie!! Jag, Ella och Kajsa har varit nere på klipporna och badad typ hela dagen, väldigt mysigt. Imorgon tar vi nog med oss lunch, så slipper vi gå upp och äta.

Nu ska jag inte sitta inne framför datan med utan jag ska ut i det fina vädret!

Ciao!

BÅSTAD!

Nu var det ett tag sen jag skrev, aja baja, och jag har ingenting at skylla på heller förutom att jag ite har haft lust...

I onsdags kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag gjorde, så det hände nog inte så mycket... Eller jo, jag åkte med och köpte skor till min bror, eller det slutade med att alla köpte minst ett par utom jag! :O

I torsdags var jag, Ella, Kajsa och Oden på Rix FM Festivalen i Halmstad, det var kul :) Eller i början stod vi brevid två tjejer som var helt dumma i huvudet, men när jag frågade vad fan dom höll på med så gick dom, då blev stämmningen genast mycket trevligare :)
Innan Rix så strosade vi runt lite i Halmstad och jag köpte en klocka :)

Igår hände inte heller så mycket. Jag ville åka in och kolla på Håkan Hellström, men det var ingen som ville gå med mig... Eller jo, Ella, men hon jobbade :P

Idag ska jag åka ner till Anna i Båstad! :) Har packat typ allt nu, har bara lite små saker kvar. Kommer nog inte blogga när jag är där nere och jag kommer hem på onsdag!

Ciao!

Tisdag

Tjingeling!

Idag har jag och mamma varit inne i Halmstad och kollat lite. Jag köpte äntligen ett par nya solglasögon (likadana som Ellas) eftersom dom jag har nu kommer pajja vilken dag som helst och så köpte jag ett par flipp-flopp, fråga mig inte varför, det var ett impuls-köp :P
Sen skulle mamma fixa nått med sina linser, då passade jag på att beställa tid till en synundersökning jag med. Som det ser ut nu blir det nog både glasögon och linser, måste bara hitta några fina bågar. Hittade ett par ascoola från D&G, men dom var liiiite för dyra + att dom var ganska extrema så jag kommer nog tröttna på dom ganska fort... Äh, det finns ju 1000 par olika bågar, då måste jag ju hitta några som passar.

Igår hade vi strömavbrott typ hela kvällen, eller nej, men strömmen liksom kom och gick. Idag hade det tydligen varit det igen mitt på dagen, skit störigt. Typiskt lantligt :P

Imorgon ska både Ella och Amanda jobba, trist. Hoppas det är fint väder så man slipper sitta inne och häcka.

Nä, nu ska jag se om jag kan fixa till radion innan jag går och lägger mig.

Ciao!

Måndag

Ny design, dock inte helt klar än, men jag och Ella gav upp eftersom det inte blev som vi ville och båda var jättehungriga och trötta... Så det får se ut så här tills vi fixar till det.

Ella kom ner i lördags, väldigt trevligt. Har ju Amanda här nere, men hon jobbar i stort sett varje dag så det är kul med lite annat sällskap än ens egna småsyskon. Ella ska i och för sig också jobba, men inte lika mycket som Amanda.

Idag har solen skinit men det har blåst så det har inte varit så jätte varmt. Har inte gjort så mycket idag, varit ute med hunden och typ inte så mycket mer. Woho, klockan är snart sju och det enda "vettiga" som jag har gjort på hela dagen är att ha varit ute med hunden... Men det är faktiskt ganska skönt att inte behöva göra så mycket på dagarna, kan dock bli lite långtråkigt ibland.

Inte långt kvar till Båstad nu, eller jo, eller nej... Eller fyra dagar, det går fort :)

Puss & Kram!

Fredag

Heeej!!
Nu var det ett tag sen sist, sorry, men det finns så mycket annat att göra än att sitta framför datorn och när jag väl gör det så har jag inte orkat blogga...

Här nere är det jätteskönt, dock inte det bästa vädret varje dag, men tusen gånger bättre än förra sommaren! :)
Idag åkte vi in till Halmstad för min bror skulle fixa med sina linser, medan han gjorde det passade jag på att kolla på bågar. Jag vet inte om jag ska skaffa glasgon som jag kan ha när jag läser och tittar på tv etc eller om jag ska skaffa en lins som jag har på mig hela dagarna. Det är ju bara vänster öga som jag ser dåligt på, så jag behöver ju inte ha glasögon/linser hela tiden... Aja, jag får klura vidare på den frågan.
När vi kom hem satte jag mig ute i solen med nån tidning och nu ska jag snart hjälpa mamma med maten.

Om typ en vecka åker jag ner till Anna i Båstad! Åh, jag längtar! Förra året hade vi piss dåligt väder så jag hoppas på att det blir bättre i år.

Sen har det inte hänt så mycket mer. Ella kommer ner en vecka tidigare för att jobba i Ugglarp tillsammans med Amanda, hon kommer säkert få jättekul! Och jag tycker det är kul att hon kommer ner.

Hare bra, ciao!

<3


Nu åker jag ner till landet

Heej och hejdå!
Nu åker jag ner till landet (till Halmstad) och är där i typ fyra veckor, kommer hem den tredje augusti igen.
Min dator tog ju lillasyster med sig ner när hon åkte, så blogga kan jag göra, frågan är bara hur ofta det kommer ske... Vi får se hur det bli med det helt enkelt.

Men ni får ha det så bra så ses vi i augusti!

Puss & Kram!

Lördag

Kvällen igår hos Anna var mysig. Jag, Anna, Lovisa, Emma och Jennifer satt ute hos Anna och drack vin och snackade skit. Var väl hemma runt ett och gick och la mig direkt, var sjukt trött.

Nu håller jag på att tvätta och packa, tog en liten paus nu, annars är det det som jag har sysslat med typ hela dagen. Jag tvivlar på att jag kommer få plats med allt som jag vill ha med mig, det kommer sluta med att jag packar om typ tre gången som vanligt för att sen inse att jag måste nog ta bort lite kläder, några par skor osv osv... Typiskt mig.

Ikväll ska jag äta middag hemma hos Anna, undra vad vi ska hitta på för gott... Känner jag oss rätt kommer det typ bli kyckling och potatissallad :P

Nä, om man skulle ta och fortsätta med packandet så man blir klar någon gång... Imorgon bär det av till landet i ett par veckor :)

Ciao!

Äntligen fredag!

NU HAR JAG SEMESTER, TJOHO!!!

 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag vänta på att Anna kommer hem!

ciao!

Tooorsdag

Idag har det varit helt underbart väder och jag hoppas att det har kommit för att stanna!
Imorgon är det sista dagen innan semestern och den är såå välbehövlig, både för oss och barnen. Dom går varandra lite på närverna så här i slutet, det räcker med att den ena petar lite på den andra så börjar han/hon gråta... Men imorgon, imorgon, då är det sista dagen!!
Imorgon kommer Anna hem också, tjoho!!!

Btw, mina solglasögon gick sönder idag... dax för ett par nya kanske? Jag tror nog det.

Ciao!

Onsdag

Allsången var bra, grymt bra, jag sjöng och hade kul och Magnus Uggla var bäst!

Nu är det bara torsdag och fredag kvar sen har jag semester, gaaah, kan inte dom här två dagarna gå fort!! Sen ska jag troligtvis träffa Anna på lördag, hon är hemma från Båstad i en vecka och sen på söndag åker jag till landet. Idag hade det varit 25-30 grader varmt där nere och alldelse vindstilla, hoppas det vädret håller i sig och att det även kommer upp hit till oss i Stockholm!

Tjing!

RSS 2.0