Jag orkar inte!

Dagen på jobbet gick hyfsat fort, dock blev det kaos när jag skulle gå hem så jag fick stanna kvar och hjälpa till, vilket ledde till att jag kom hem senare så jag kom iväg senare till stallet, men jag hann fixa det mesta innan jag skulle hoppa för Richard.
Hoppningen gick jättebra, och hon var verkligen duktig och tog tag i sakerna, gullehäst! <3
Kajsa var med i stallet och hjälpte mig lite, alltid skönt med lite hjälp.

När vi skulle åka hem startade moppen på en gång men när vi hade kommit en bit så dog den... När jag äntligen fick igång den gick den 10 meter innan den dog igen. När jag bråkat med moppen i ca 30 minuter ringde jag mamma, så hon kom och hämtade oss och moppen ställde jag vid vägen, under ett träd typ. Hoppas den är hel imorgon.
Fan, jävla, skit moped!!!!
Jag får fixa det imorgon, när det inte regnar och är ljust. Hoppas jag får igång den, annars måste jag rulla skiten hem och det pallar jag verkliegen inte...
Fan, varför kan den inte bara funka, jag orkar inte... (nu är jag ännu mer motiverad till varför jag ska ta det där jävla körkortet, även bilen kan dö, men chansen kanske inte är liks stor...)

Nej, nu är det duschen och sen sängen som gäller,

puss...

Heldag i stallet

Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen.
Även idag träffade jag min nyfunne vän som stod och fiskade på samma ställe som igår. Nästa gång jag träffar honom ska jag stanna och fråga om vi kan fiska tillsammans någon dag ;)

Idag när vi hade släppt ut tjejerna i hagen så smorde vi allt, verkligen allt! Eller nej, inte dresyrsadeln för den skulle Ninni rida i sen, men allt annat gjorde vi rent.
Sen hämtade vi Frida från hagen och Ninni red i typ 40 min och sen släppte vi ut henne i hagen igen. Då kom Gullan och Aluette springande och gnäggade, haha, dom tycker verkligen om henne.

Fina flickor i hagen :)


Imorgon ska jag jobba, sen in till stan och prata med någon på komvux om mitt betyg och sen bär det av till nästa jobb. Ninni jobbar också imorgon, så Maja är snäll och tar in hästarna, tack tack! :)

Lördag lördag

Tjolahopp tjolahej!

Idag har jag och Ninni jobbat i stallet, usch och fy, vi var trötta och det var jobbigt, men det gick rätt snabbt idag.
På väg till stallet höll jag först på att krocka med en skata som nästan flög rakt in i mig, sen stod det en gubbe och fiskade på Drottningholmsbron och han hade precis fått napp så fisken sprattlade hit och dit på cykelbanan och gubben hoppade efter, så jag höll på att köra över både gubbe och fisk, men dom klarade sig.

Idag kom det en ny häst till stallet, Alouet (har ingen aning om hur det stavas) och hon kommer gå i samma hage som Frida och Gullan. Vi släppte ihop dom idag och det gick bra, så förmodligen kommer dom gå i samma hage alla tre.

När jag kom hem duschade jag och sen åkte jag med Mamma och Kajsa till City Gross. Köpte en påse morötter till Frida, då blir hon glad.
Jag kilade även in på Bauhaus och hittade två korgar som vi kan skruva upp på skåpsdörren i stallet så vi får lite ordning på våra saker, nu ser det ut som ett bombnedslag där inne, det är inte okej!

Nu har jag ätit middag och ska väl ägna resten av kvällen framför tv:n och sen ska jag gå och lägga mig ganska tidigt, är helt slut!

Ciao!

Fredag

Jag är så sjukt trött! Jag vill inte jobba imorgon, jag vill sooova!!!

Hoppade för Richard idag, hon dummade sig lite i början och stannade på små plutthinder, men efter ett tag började jag hitta knapparna och hon hoppade fint, så det var kul :) Dock var vi helt slut efter passet, jag undrar vem som var tröttast, hon eller jag :P
Jag ska troligtis hoppa på tisdag också, kul kul.

Imorgon ska jag och Ninni jobba i stallet, så det blir till att gå upp typ halv 7 imorgon och ta min röda kompis ut till stallet.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sooova.

Ciao!

Torsdag

Idag har Ninni varit ute och dressyrat med Frida, medan en annan jobbade.
Sen åkte jag ut och tog in henne och borstade lääänge innan vi gick ut och betade lite, då var det Ninnis tur att sitta på jobbet, mohaha :P

Nu är jag hemma och har ätit middag och plockat ihop lite i mitt rum.
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska jobba och sen hoppa för Richard klockan fem, hoppas det går bra.

Nu börjar klockan närmare sig åtta, man kanske ska sätta sig i soffan och titta lite på Idol? Vi får se...

Ciao!

Tisdag, onsdag

Igår var det verkligen en heldag. Först jobb som vanligt, sen ett möte som tog tusen år för att alla tanterna bara satt och babblade om massa onödiga saker. Det kunde ha tagit 45 min men tog 1½ timme...
Efter det skulle vi äta räkor för att "fira av" en kollega, men eftersom allt tog sån tid och jag var tvungen att åka ut till Frida så hann jag inte stanna mer än typ 25 minuter på det.

Kajsa och mamma åkte med mig ut till stallet igår och hjälpte mig, tack. Dom fixade höpåsar medan jag mockade världens grisigaste box. Släppte ut henne i en paddock medan jag mockade och självklart passade hon på att rulla sig lite i leran.
När hästen var ren och fin och sadlad och klar fick Kajsa rida lite medan jag agerade ridlärare och banbyggare på samma gång. Det fick bli en enkel båge, hoppade inte så mycket, men det gick helt okej.

Klockan 10 var jag äntligen hemma, åt mackor, drack oboy, duschade och gick och la mig.

Idag har vi varit ute i skogen med barnen, det var skönt att komma ifrån dagisgården ett tag. Fick även sluta ca 45 min tidigare, så nu ska jag byta om och ta moppen ut till stallet.
Jag och Jennider skulle rida ut, men hon har gjort illa sitt knä, så det får bli en annan dag. Men jag tänkte rida ut en sväng, det är ju så underbrt väder ute, trimma dressyr kan jag göra sen i vinter när det är mörkt och kallt och jag inte kan rida ut ;)

Måndag

Idag har Frida fått nya skor, så nu är hon så fin om sina fötter! :)
På kvällen red jag en sväng, lite skänkelvikningar blev det, inte så avancerat haha. Sen skrittade vi ut en sväng, det var mysigt.


Imorgon är det jobb som gäller och möte på kvällen. Vet i fan hur jag ska hinna ut till hästen, hoppas att Ninni kan ta henne, annars får jag lösa det på nått sätt.

Hoppas att min bror har gått ut med hunden, annars åker nog jag på det...

Ciao!

Stallet, Hööks, stallet

Idag har jag varit i stallet, sen Hööks, och sen stallet igen.

Åkte ut runt 12 och släppte ut Qalle och Zippen innan jag och Maja red ut på Frida och Ambo. Vi red till en äng och red lite där, Ninni var också med, men hon fick gå :P Det var jätte mysigt och hästarna tyckte det var kul :)
När vi kom hem spolade vi av dom och sen fick dom komma ut i hagen.

Runt 3 kom Erik och hämtade mig och Ninni och körde oss till Hööks, tack tack. Tyvärr hittade vi inget, men det var kul att få komma dit och titta vad som fanns.
Ut till stallet igen och ta in Fridolin. Tanken var att jag bara skulle läman en sak och kolla till henne så att allt var okej, men sen följde hon med mig till grinden och ville följa med in så då fick hon det.

Imorgon är det måndag, vet i fan vad jag tycker om det, men jag hoppas att veckan kommer gå fort! :P


Imorgon ska den här lilla fröken få nya skor :)

Söndag

Igår följde jag och Ninni med Maja oh hennes ponny till Mälarhöjden på tävling. Det blev en lång dag, men det gick bra för Maja, en 5:e placering, grattis!
Jag vill också tävla, NUUU!!! Men, vi har ju våra små "problem" som vi måste lösa innan vi kan komma iväg.
När vi kom hem från tävlingen mockade vi och fixade innan Ninni red, det såg asbra ut! Sen avslutade vi med lite barbacka-ridning, haha det var kul.

Idag ska jag ut till stallet runt 12 och släppa ut hästarna. Fridas hagekompis är på tävling idag, men hon har ju Zippen och Qalle i hagen bredvid, så hon är ju inte helt ensam.

Skriver antagligen mer ikväll,

ciao!

Jag vill gå hem!

55 minuter kvar... Det händer ju inte ett dugg här nu, kan jag inte bara få gå hem och sooova!??
Har druckit både kaffe och cola för att inte sega ihop totalt, men det är svårt när man inte gör något vettigt utan bara vill att tiden ska gå...
Nu är det bara 52 minuter kvar, tjoho... BLÄ BLÄ BLÄ!!!

Trött!

Hoppas den här kvällen går fort, för ojojoj vad trött jag är.
Först en lång utflykt med barnen och nu ska jag sitta i en reception och vara trevlig, haha, jag har gjort tre fel redan och har bara jobbat i 50 minuter (men som tur är har jag fixat till mina små misstag :P) Hoppas resten av kvällen flyter på utan några felsteg.

Puss!

:)

Footloose var jätte bra och tränset passade! En bra kväll helt enkelt ;)
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen,



godnatt!

Torsdag

Idag har jag varit duktig och ringt massa samtal (jag gillar inte att ringa till folk som jag inte känner).
Jag har ringt Komvux, men dom kopplade bara runt mig så till slut blev jag arg och la på, får åka dit någon dag istället.
Sen ringde jag bilskolan, nu SKA jag ta det där jäkla körkortet! (undra hur många gånger jag har sagt det nu :P)
Och sist men inte minst ringde jag hovsalgaren. Bokade en tid med honom och allt var frid och fröjd tills det visade sig att just den dagen hände det massa saker på jobbet så jag fick ringa och boka om den, tror ni han svarar då, nix pix. Får ringa imorgon igen...

Efter jobbet räffade jag Ninni och nu har vi provat 3 olika träns på Frida och alla har varit för stora på ett eller annat sätt, så nu hoppas vi at det här funkar, annars blir jag ledsen. Det hon har nu fungerar alldeles utmärkt, så är detta också förstort så är det inte hela världen, men det skulle ju vara kul om det passade :)

Nu tänkte jag byta tröja, jag och mina syskon ska bege oss in mot stan för att gå på Footloose.

Kommer antagligen komma hem ganska sent ikväll, sen jobbar jag imorgon till halv 4, sen börjar nästa jobb klockan 5 och jag slutar klockan 9, herre Gud, jag kommer vara halv död innan dagen är slut!


Ciao!


Onsdag

Idag har jag varit ute heeela dagen, vi var på utflykt med barnen. Som tur var hade jag mycket kläder på mig så jag frös inte, och då var det helt okej att vara ute.

Idag åkte jag med Jennifer ut till stallet, hästarna fick vara ute lite längre idag för jag var lite sent, men dom dog inte.
Frida hade lite mycket annat att titta på idag, så hon var inte så jättekoncentrerad idag när jag red, så det blev inget avancerat, lite skänkelvikningar och så.
Ninni får hårdtrimma imorgon om hon orkar, hon har ju varit sjuk stackarn...

Imorgon ska jag och mina syskon så och se musikalen Footloose. Personligen skulle jag ju hellre ha gått när Måns var med, men Brolle får väl duga haha :P
Har fått biljetter till genrepet av vår granne som jobbar som kostymör (heter de så när man syr kläder till typ musikaler) så han har fixat in oss, tack tack :)

Nu ska jag duscha och sen sova,

ciao!

Måndag

Varför kan saker och ting inte bara lösa sig och bli som man vill? Jag vill! Vi vill! Hoppas...

Har inte varrit på blogg-humör i helgen, det är därför jag inte har skrivit nått.
Kräftskivan hos Lollo i lördags var trevlig, kul att träffa alla igen :)
Släktmiddag i söndags, innan det stallet och det var det jag gjorde i helgen.

Idag har jag jobbat, sen stallet. Lena kom ut med Fridas täcken som nu är tvättade, jättebra! :)

Ciao!

Lördag

Idag har jag fikat med Linn nere på cafét här i Aba, mycket trevligt.
Nu tvättar jag mina kläder, och ska om ca en timme byta om för att bege mig mot Haninge på kräftskiva hos Lollo.

Later friends!


,




Fredag

Sitter på jobbet och hoppas på att den sista timmen går fort så jag får komma hem någongång! Usch, ska jobba nästa fredag också, men sen ska jag försöka att inte jobba på fredagskvällar, det är verkligen pyton, jag får trösta mig med att jag får lite mer OB eftersom det är helg.

Imorgon ska jag hem till familjen Daun och kolla på moppen. Har varit där vid typ 2 tillfällen sen Anna åkte och det känns jättekonstigt att gå dit av någon annan anledning än att träffa henne.... Men, den 13 december kommer hon hem, lucia har aldrig varit så bra som den kommer bli iår! :)

Imorgon ska jag även hinna med en fika med Linn, innan jag åker till Lollo på kräftskiva. Jag tror att det kommer bli en bra dag imorgon!

Nu skulle Anna gå till sin fösta lektion, lite tråkigt eftersom det är kul att ha någon att prata med. Och tro nu inte att jag "missköter" mitt jobb, för det gör jag inte, jag sitter helt ensam i en reception, medan kollegorna fikar, och väntar på att nästa patient ska dyka upp :P

Juste, den 12 oktober smäller det, då gör jag och Frida tävlingsdebut!

Ciao!

Torsdag

Idag har jag och Frida varit ute och galopperat i skogen. Kul var det, och fort gick det. Gullhäst! <3

Sen ryckte hon till när jag stretchade (stavning?) vänster bak så hon råkade kicka till mig på låret, svinont gjorde det och hur ont jag kommer ha imorgon vill jag inte ens tänka på. Men det är sånt som händer.

Imorgon är det fredag, och jag jobbar både dag och kväll. "jippie"...

Ciao! (juste, nu är Veras moppe lagad, äntligen!!)

Onsdag

Jag hatar det här jävla pissvädret!!! (ursäkta språket)
Regn, regn, regn, varje dag. Och när man jobbar på dagis är det bara att sätta på sig regnjacka och stövlar och gå ut, man har liksom inget val. Eller jo, man kan välja på att gå ut eller att ha ett x antal galna ungar som behöver springa av sig. Tro det eller ej, men i de flesta fall är ca 2 timmar i regnet bättre än att barnen rusar runt innomhus.

Nu är jag på mitt andra jobb. Just nu är det lugnt, men det har varit rätt mycket att göra ikväll. Vi får se vad som händer efter klockan 20.00, men jag hoppas att det fortsätter att vara lugnt, jag orkar inte mer idag :P

Idag skulle jag gå och prata med bilskolan, men insåg att jag inte hann göra det mellan jobben, så jag ringde dom istället, men fick inget svar så jag får ringa dom imorgon istället.
Ringde även Nordea och fixade mitt nya kort, så nu ska det vara klart, skönt.

Nu ska jag sms:a Ninni och höra hur det gick i stallet idag.

Ciao!

Tisdag

På nått sätt känner jag mig inte så nöjd med dagens ritt... Egentligen fattar jag inte varför, för hon hoppade super fram till oxern låg på 1.20 m. Då kom stoppen. Inte ett, utan flera och inte bara på oxern utan även på räcket. Men sen kom vi över, dock med rätt mycket övertalning, men hon hoppade :)
Idag var Kajsa med i stallet, tanken var att hon skulle få rida lite, men Frida blev lite för snabb och stark, så det får vi ta en annan dag.

Imorgon ska jag jobba från halv nio till halv fyr, sen tänkte jag åka och prata med bilskolan, sen hem, äta, innan jag ska iväg till nästa jobb...

Ciao!


Måndag

Om dagens äventyr har jag ingeting att skriva om.
Jag hoppas att det går bättre imorgon och att min stackars hand återhämtar sig...

Söndag

Idag skulle jag gå upp klockan sex, och ta bussen som gick tio över sju från Brommaplan eftersom jag och Ninni skulle morgonfodra och så idag.
Klockan 10 i sju vaknar jag av att Ninni ringer, panik! Kastar på mig kläder och springer runt som en yr höna här hemma och precis när jag ska rusa ut genom dörren, ner för trapporna och springa som en galning till tunnelbanan så jag kanske, förhoppningsvis hinner med den förbannade bussen kommer min snälla mamma upp och säger att hon kan köra mig, tack tack tack!

I stallet gick allt bra, vi fodrade och mockade lite, släppte in och ut osv.
Jag red och det gick bra, det går bättre och bättre för varje gång, det är kul!

Imorgon ska jag jobba, börjar halv 9, det är soft. Sen ska jag hinna med lite saker innan jag åker ut till stallet.
Snart ska jag dusca och titta lite på TV.

Ciao!


"Sommaren är kort, det mesta regna bort..."
Tyvärr är det sant

Igår och idag

Igår var en ganska stressig dag.
Först jobbade jag på dagis till klockan 12, sen ut till stallet, mocka, fixa mat, ta in från hagen och så, innan jag tog bussen hem, duschade, kastade i mig två mackor och cyklade iväg till nästa jobb.
Jag hann med allt jag skulle göra, eller det blev ingen middag, men det är sånt som händer.

Idag var tanken att Ninni skulle ta Frida. Eftersom hennes mamma hade 50-års fest igår så trodde jag att hon skulle åka ut på eftermiddagen/kvällen och jag och mamma var ändå tvugna att åka dit med en foder-säck, så då tänkte jag att jag skulle mocka så skulle hon bli lite glad när hon kom.
Men nej, hon hade varit i stallet på dagen och gjort allt, men jag sa att jag kunde mocka, så jag, mamma och Kajsa åkte ut till stallet, jag och Kajsa mockade medan mamma gick ut med hunden och sen åkte vi hem.
På ägen åkte vi förbi mammas jobb och hämtade nått hon hade glömt, samt stannade på ica och köpte gurka och cola.

Min tanke var att jag skulle vara hemma klockan halv fyra, så jag skulle hinna med allt jag skulle göra i lugn och ro innan jag skulle träffa Maria på Brommaplan klockan 5, men eftersom jag inte var hemma klockan halv fyra utan närmare kvart över fyra, halv fem så blev det lite halvstressigt... Men, jag kom i alla fall iväg till Brommaplan och var bara lite sen :P
Sen gick vi hem till Camilla, innan vi åkte hem till Louise som hade födelsedags/inflyttnings-middag/fest.
Hos Louise var det jätte trevligt! Kul att träffa henne, Maria och Camilla igen! (+ alla Louises kompisar och pojkvän)

Nu är jag hemma och ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon (för tidigt för att vara söndag) för jag och Ninni ska jobba i stallet. Usch, vet i fan vad jag tycker om det, men stallhyran blir ju lägre i alla fall, och det är ju ett plus.

Vi hörs imorgon folket!

Ciao!

:)

Ja! Ja, ja, ja!!
Nu kommer det mesta att lösa sig! :D

Torsdag

Någon gång imorgon mellan klockan 12.00 och 17.00 kommer R ringa. Hoppas hon har goda nyheter...

Dauni, vi måste skypa snart, jag har massa saker att berätta!!
Linn, jag har inte glömt dig, vi hörs i helgen!

Imorgon är det jobb, stallet och sen mera jobb... suck.

Ciao!

Onsdag

Idag var de så tråkigt på jobbet så jag höll på att dö!
Tillslut blev ändå klockan äntligen halv fem och jag skyndade mig till Brommaplan så jag hann med 20 i 5 bussen ut till stallet.

Väl där mockade jag, fixade mat och hämtade in hästarna från hagen. Sen red jag ut med Maja och hennes ponny.
Frida tyckte det var hur kul som helst att komma ut och hon var jättesnäll, men det gick ganska snabbt på sina ställen haha.
När vi kom hem till stallet, spolade jag av benen som var helst leriga, stretchade och torkade av ansiktet, som var alldeles prickig av lera :P

Imorgon ska jag upp tidigt och sjunga för mamma som fyller år <3

Ciao!

Tisdag

Usch va trött jag var imorse när klockan ringde klockan 6... dåligt väder var det också = inte en så bra morgon. Men, vad spelar det för roll, man måste upp och jobba i alla fall.

När klockan äntligen var tio i fyra, tog jag min äska och rusade ner till Brommaplan för att hinna med 16.00 bussen.
När jag kom till stallet var inni redan där och hon hade gjort ALLT utom att hämta in hästarna, tack tack tack!!!
Vi hämtade dom små pållarna och gjorde iordning Frida.
Medan Ninni red fram så byggde jag upp lite hinder, sen kom Jennifer förbi en sväng och tittade lite och hjälpte mig att bygga.
Frida hoppade jättefint idag! Ibörjan är hon nästan lite nonchaland, är i lite här och där osv, men mot slutet när hon fick tänka till lite så hoppade hon super bra! Det var jättekul att se :)

Jag fick skjuts hem av Jennifer, tack, så jag var hemma kvart i sju, det måste vara nytt rekord! I och för sig så började vi rida klockan 5 istället för klockan 6, men ändå.

Nu ska jag måla naglarna :P och duscha och hoppas på att Dauni loggar in på msn eller skype, jag vill prata lite med henne!

Imorgon är det jobb och sen stallet, precis som vanligt.

Ciao!

Måndag

Blev inget bloggande igårkväll som jag hade tänkt, men jag satt och pratade med Anna på skype, så det blev aldrig något bloggande.
Fikan i stan med Fia var hur mysig som helst, jättekul att träffa henne igen!

Efter stan var det snabbt hem, byta om och åka till stallet. Tanken var ju som sagt att rida ut men Maja som jag skulle rida ut med hann inte komma till stallet och eftersom Frida inte har varit ute i skogarna runt stallet än och jag inte hittar så bra så red jag i ridhuset istället.

Idag har jag jobbat, Ninni var i stallet runt 1 och släppte ut Frida. Idag testade vi om hon och en ny häst som kom igår kunde gå tillsammans i hagen, och det hade gått hur bra som helst, så nu har Frida äntligen en hage-kompis :)

Nu ska jag kila ut med hunden i mörkret (usch) och sen ska jag duscha innan jag ska sova. Även fast det var helg precis är jag hur trött som helst, jättejobbigt!

Ciao!

RSS 2.0