31 juli 2009, 21:10

Igår var jag, Ninni, Elin, Anna, Erika och Angelica hemma hos Anna och drack vin och hade det trevligt.
Väldigt mysigt och imorgon tror jag det blir något liknande hemma hos Elin :)

Idag har jag inte gjort mycket alls. Täcket som vi beställde kom idag, men det visade sig att det var lite stort, så vi ska se om vi kan byta det mot en mindre storlek. Så jäkla störigt att storlekarna är olika beroende på vilket märke det är.
Pacino såg i alla fall jätte fin ut när Ninni red idag! Gaaah, jag vill verkligen rida!!
Men, idag gick jag en liten promenad med Mamma och hunden utan kryckor!! Det går bättre och bättre nu!
Sen att det tog mer än dubbelt så lång tid som det brukar göra, det är en annan femma.

Nej, om man skulle ta sig en dusch?

Ciao!

29 juli 2009, 21:29

Idag har jag tillbringat hela dagen med bästa Ninni. Erika var där en sväng mitt på dagen och sen kom Angelica och Anna runt halv 5 :)
Det är ganska skönt när det inte är så mycket folk i stallet, men snart kommer alla tillbaka och då blir det som vanligt igen. Liv och rörelse och massa skratt :)

Mamma hämtade mig runt 5 och på vägen hem svängde vi förbi Pour Toi. Jag gillar verkligen den affären, dom har mycket snyggt, tyvärr är det mesta ganska dyrt också, men idag gjorde jag ett riktigt fynd! Köpte ett par Diesel jeans för 150 kr!! Så jag är väldigt nöjd med min dag.

Nu har jag kollat på hoppning på Euro sport. Jag tycker verkligen det är kul att se och man blir ju så fruktansvärt tävlings-sugen. Hoppas det inte tar allt för många veckor för foten att bli så pass bra så jag kan tävla, för jag längtar verkligen! Tills dess får jag agera hästskötare åt Ninni, inte alls fyskam. Det är minst lika roligt att åka med ut när hon tävlar som när jag tävlar själv.

Eftersom jag vaknade klockan 5 imorse så är jag väääldigt trött nu, så jag tänkte avsluta och går och lägga mig.

God natt! 

Klockan alldeles för tidigt på semestern

Idag vaknade jag kl fem! Sjukt störigt eftersom jag inte kunde somna om utan låg och stirrade upp i taket i över en timme. 20 över 6 hade jag fått nog, så då gick jag upp och åt frukost och sen hamnade jag framför datorn.
Häromdagen vaknade jag också sjukt tidigt, runt halv 4 men lyckades i alla fall somna om runt halv 6, 6.
Jag hatar att vakna tidigt och inte kunna somna om. Och man gör det aldrig när man ändå ska gå upp runt 6, halv 7, utan man gör det när man är ledig.

Aja, jag ska plocka ihop lite här hemma och sen klä på mig. Pappa är snäll och kör ut mig till stallet innan han åker till jobbet. Ninni kom hem igår, så vi kör en heldag i stallet och fixar allt. Vi har lite att göra om man säger så, det hinner hända en del på 2 veckor ;)

Det ser i alla fall ut som om det blir fint väder idag, och det är ju alltid uppskattat! Jag tycker att det är för mycket höst och vinter och för lite sommar i det här landet, och när det äntligen är sommar kan väl i alla fall solen ta och titta fram. Det tycker jag inte är för mycket begärt!
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort". Jag har aldrig riktigt gillat den låten för jag tycker det låter så tråkigt. Men, jag börjar hålla med Tomas Ledin (för det är väl han som sjunger den?) mer och mer, tyvärr.
"hösten kommer snart, det går med vindens fart..." Nej, nu får jag sluta, innan jag blir deprimerad!
Plocka ihop var det!

Ciao!

Tisdag 28 juli 2009, 13:36

Igår hade min trasiga högerfot på sig en sko för första gången på nästan 4 veckor!
Det går framåt!! Nu kan jag gå lite också, utan kryckorna, fast jag behöver dom fortfarande. Den dagen jag kan klara mig utan dom helt och hållet, då tror jag nästan att jag ska fira!

Det var verkligen roligt att åka ut till stallet igår. Jag skrittade till och med lite på Pacino. Dock inte mer än typ 3 minuter, för då gjorde foten ont. Kanske inte är så super smart att hänga med foten rakt ner utan stöd när jag egentligen ska ha den i högläge. Men, det var det värt! Jag längtar verkligen till den dagen jag kan rida "på riktigt" igen!



Ciao!

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en vecka nere på landet.
Tyvärr var det bara sol och fint väder i 1½ dag, men med tanke på foten är det skönare att vara där nere än att sitta hemma i en lägenhet.

Har varit hos ortopeden och sjukgymnasten idag och fick med mig massa övningar hem. Och om jag gör dom varje dag så kommer jag förhoppningsvis att märka en ganska stor skillnad redan om en vecka :)

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, så att Anna slutar jobba så att vi kan åka ut till stallet. Jag saknar min lilla häst!

Ciao!

Halmstad!!

Åker ner till landet nu och är där i typ en vecka :) Puss!


Landet imorgon!

Nej. Det här går inte längre. Jag kommer bli tjock! Jag äter lika mycket (om inte mer) som jag brukar göra, men jag rör ju inte på mig för fem öre! Foten, skärp till dig nu. Här gäller det att sammarbeta. Blir du inte frisk, kan jag inte röra på mig, och kommer troligtvis gå upp i vikt, vilket kommer leda till att när du är frisk kommer du få springa runt med mig + några extra kilon! Och det vill du väl inte va?

Imorgon åker jag och Ninni ner till landet. Gaah, det ska bli så jäkla skönt att se någonting annat är dessa väggar. Ni hör ju själva. Jag sitter och pratar med min fot. Jag håller på att bli hel-galen!
Men som sagt, 1 vecka på landet väntar. Så jäkla skönt!

Ciiiaooo


.

Jag älskar mitt liv. Spöregn och en ond fot på semestern, kan det bli bättre??



Nej mina vänner. Nu skiter jag i det här!


13 juli 2009, 22:18

Det blev inga fler värktabletter. Jag satte mig på balkongen istället och åt jordgubbar. Lite ensamt kanske, men vadå, jag har ju alltid mina vänner kryckorna att prata med.
Helt ärligt. Jag hatar dom. För en stund sen slängde jag den ena i golvet. Vi har ett ganska hetsigt förhållande jag och kryckorna. Men, jag får stå ut med dom ett tag till, för jag klarar mig inte utan dom...

Nu ska jag återgå till Beck, som jag har sett hundra gånger och jag vet exakt vad som händer. Men, det är tidsfördriv och det är precis det jag behöver just nu. Helst av allt skulle jag vilja gå och lägga mig och vakna när min fot är bra igen.

Ciao!

Blääää

Jag vill inte sitta inne i en jävla lägenhet hela dagarna!! Jag vill ha en normal fot och ha semester som alla andra!!
Jävla skit fot, sluta göra ont!!!
Just nu funderar jag starkt på att äta jävligt många värktabletter så att jag inte känner av foten alls och köra på som vanligt...

God morgon

Vaknade halv 7 idag! Helt sjukt. Och inte kunde jag somna om heller.
Sitter och lyssnar på Måns och försöker bli lite piggare.

Ska åka tillbaka till sjukhuset idag och kolla upp foten. Det har gått lite mer än en vecka nu och man tycker ju att det borde bli bättre. Men nej, det har snarare blivit sämre, och så ont som jag har i foten nu, så ont hade jag inte ens när jag blev trampad...

Nu ska jag och kryckorna hoppa in i duschen.

Ciao!

Helgen

Jag är trött och har sjukt ont i foten.Tycker att det borde bli bättre och bättre, men igår och idag har det gjort ondare än förut. Måste kolla upp det. En ny röntgen kanske inte vore helt fel...

Helgen har varit galen, men rolig.
Jag, Ninni, Anna, Erik och Liss var hemma hos Ninni i torsdags och åt middag. Väldigt trevligt.
Kvällen avslutades med ölspelet och fem ganska så fulla ungdomar.

I fredags åt vi en kombinerad frukost och lunch henna hos Ninni och såg på en film. Sen åkte Ninni och Anna till stallet och jag åkte hem och vilade foten lite. På kvällen åkte vi med till Helenelund, där Erik skulle jobba.
Tanken var att jag och Anna skulle åka hem och sova sen, men det slutade med att alla sov hemma hos Ninni.

Igår skulle jag, Ninni och Anna kolla på film hemma hos Anna, men alla tre var så trötta så det blev ingenting av det. Själv somnade jag innan klockan 9 haha.
Idag har jag varit ute i stallet. Har inte varit där ute på flera dagar och jag har verkligen saknat min lilla häst!
Nu ska han på bete/vila i 2 veckor, men känner jag mig och Ninni rätt så kommer vi säkert åka ut någon dag och klappa lite på honom :)

För övrigt har jag tröttnat på det inte allt för roliga vädret och skulle bli väldigt glad och tacksam och solen hade lust att titta fram lite!

Ciao!

.

Jaha. Här sitter jag. Och min fot. Och vi kommer inte så värst långt utan hjälp, vilket suger.
Jag hoppar fortfarande runt på kryckorna, vilket jag inte alls gillar. Undra vad jag ogillar mest. Foten eller kryckorna?
Jag behöver ju kryckorna för att överhuvud taget komma någonstans, så mitt svar får bli foten.
Men, så fort jag kan ta mig fram på ett eller annat sätt utan dom så ryker som all världens väg!

Idag tittade Linn förbi och åt lunch. Väldigt trevligt. Har inte sett henne på länge, så det var kul.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Somnade i soffan ettt tag innan middagen och sen tittade jag på häst hoppning på EuroSport.

Imorgon är det middag hemma jos Ninni! Tjoho, äntligen får jag och foten komma ut lite :P

Ciao!


Boooring

Min fot börjar mer och mer likna en fot och inte en klump. Att större delen av foten skiftar i svart/blått/lila och lite gult är en annan femma.
Jag har i alla fall tröttnat på att vara enbent för länge sen och vill ha min friska fot tillbaka!!

Igår förflyttade jag mig mellan soffan, sängen och datorn. Så sjukt tråkigt!!! Men så fort jag inte har foten i högläge så gör det ont, så jag har inte så mycket val...
Tänk folk som sitter inne så här dagligen. Bara glor på TV och spelar dataspel. Stackars dom, snacka om att inte ha något liv!

Idag ska jag i alla fall försöka ta mig ut till stallet. Jag blir galen av att bara ligga hemma och inte göra någonting.
Nej, nu ska jag och mina nyfunna vänner(?) kryckorna hoppa iväg och se vad vi kan hitta på.

Ciao!

Min otroligt snygga fot




Vad säger ni. Är den inte snygg?




En mosad fot hindrar inte mig från att åka till stallet :P

Vafan...

Jag fick ju en kanonstart på semestern mina vänner!
Ramlade av hästen, men lanadade på fötterna (tack och lov) men han trampade mig på foden så jag trodde seriöst att den hade gått av.
Linda foten med vetflex och upp med den i högläge och åka in till St göran var vad vi fick göra.
Men ingenting var brutet i foten, den är bara svullen och gör jävligt ont.
 
Det lär ju inte bli någon ridning frö mig på den här veckan Och näste vecka går hästen på bete. Jag vill rida!!!
Jag hoppar runt som en idiot på mina kryckor och kan inte göra någonting. Det har gått en dag och jag är redan irriterad på mina kryckor. Haha, jag har inget tålamod när det gäller sånt här :P

Jag tänkte lägga upp en bild på min ortoligt vackra fot, men mobilen ligger framför TV:n och jag orkar inte hoppa bort dit och hämta den. Så det får bli vid ett senare tillfälle.

Tack Ninni och Anna för all hjälp igår! Ni är bäst! :)

Fredag

Igår efter jobbet åkte jag, Ninni och Anna in till hästbiten efter jobbet.
Det blev bara två par stigläder + en glansspray som fick följa med hem. Resten vi ville ha var antingen slut eller fanns inte i rätt storlek så det får vi beställa på internet.

Vi åkte ut till stallet runt halv 7, 7, så det blev ganska sent, men då hade det blivit lite svalare så det var skönt.
Nu ska jag fixa det sista här hemma innan jag går till jobbet.
Om sju och en halv timme har jag semester!!!

RSS 2.0