Torsdag 29 april 2010


Igår var hela familjen på min lillebrors studentskiva. Jag kan inte påstå att det var skivan med det bästa draget, mendet var trevligt. Sen tycker jag att dagens studenter är på tok för dåliga på lambo, annat var det på min tid ;) haha.

Idag har det varit en bra dag. När jag kom hem från jobbet bestämde jag mig för att smörja allt! Så jag tog ut sadlarna, tränsen och de andra sakerna som skulle smörjas och gjorde rent allt. Kajsa hjälpte mig när hon kom hem från skolan. Smörja är väl inte det bästa jag vet, men det var behövligt och jag borde verkligen bli bättre på det.

Nu har jag varit ute och gått med Tyra i regnet. Hör och häpna så gjorde det inte så mycket att det regnade eftersom det är så pass varmt ute. Våren har verkligen kommit på riktigt nu och jag hoppas att det blir fint väder imorgon när det är valborg!

Parre!


Satt och kollade upp lite resultat och startlistor och hamnade av en slump på Hufvudsta Ridklubbs hemsida. Där hittade jag en länk till en fotograf som tagit bilder på vissa av deras tävlingar, och till min stora glädje hittade jag ett album från den tävlingen som jag var där med Pacino!
Gullehästen, jag saknar honom <3



 

 



Alla bilder är tagna av Jenny Abrahamsson. www.byjenny.se


Måndag 26 april 2010


Min uppdatering har varit sjukt dålig, men jag har inte alls haft något att skriva om, och då är det inte roligt att blogga.

I helgen var jag med Ninni på tävling. Det är superkul att vara med, men nu är jag galet tävlingssugen själv. Men det jag saknar mest är att inte åka ut till stallet varje dag. Men förhoppningsvis behöver jag inte vänta så länge till. Som det ser ut nu kan det hända lite saker fredagen den 7 maj.

Måndag idag och det betyder som vanligt VC mellan 17 och 21. Segt som bara den idag och jag vill bara hem, hem, hem.


.


Jag tror att jag har bestämt mig. I alla fall till 90%. Vi får se hur det går.

Gissa färgen!


Jag ringde Erika idag när jag gick hem från jobbet.

J: Hej!
E: Hej!
J: Vad gör du?
E: Jag äter bilar och gissar vad dom har för färg!

 


Tisdag 20 april 2010


Jag har så många blandade känslor inom mig för tillfället så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Samtidigt som jag är glad, förväntansfull, och verkligen hoppas, så är jag nervös, och vill egentligen inte ha några förväntningar eller förhoppningar utan ta det som det kommer. Fy fan.

Måndag 19 april 2010


Jag är inte alls motiverad till att blogga.
Ska ut på äventyr imorgon och uppdaterar säkert efter det!
Ciao!

Söndag 18 april 2010


Tjoho!
Helgen har bestått av födelsedagsmiddag för Pappa, vindrickande med Angelica och Ninni, jag var med Ninni ute i stallet och idag har det inte hänt så mycket alls.
Hade helt andra planer från början, men dom sprack tyvärr. Men, även fast jag blev rätt besviken så har jag haft kul ändå.

För övrigt ligger min motivation på minus 10 gällande nästan allt just nu.

-


Det här är inte kul längre. Så tråkigt att jag nästan skiter i att försöka...

Torsdag 15 april 2010


Jag och linserna är inte bundisar än om man säger så. Tack och lov är det bara på ena ögat jag behöver, lite bättre i alla fall. Idag tog det mig 20 minuter innan jag gav upp och sket i att sätta in en. Den trasslar in sig i ögonfransarna och har sig. Glasögon kanske? Tåls att tänka på.

Min hals gör ont och det är inte alls roligt. Skavsår har jag också på båda hälarna, och jag insåg just att det här inlägget till 99% består av klagande. Fint...

.


Ibland tar man åt sig av saker som man egentligen inte borde ta åt sig av. Små skitsaker som man inte vill bry sig om eller ta åt sig utav, men man gör det i alla fall.
Det hände mig igår kväll. Jag var på toppenhumör, och verkligen glad. Sen var det som om någon la krokben för mig, så låg jag där på marken.
Fan, jag borde inte ta åt mig, och jag ska verkligen göra allt för att den här lilla, lilla saken inte ska bli stor. För det är den inte värd, det är inte DU värd. Du är inte värd att få mig på dåligt humör, eller få min enegrig att gå åt till att tänka på det här. Jag ska använda min glädje och energi till nått helt annat. Något som rör mig, inte dig.

!!!


Blåsipporna blommar i rabatten, mopederna åker fram och tillbaka på gatan, överallt ser man nya vita tygskor i skolans korridorer, koltrasten sjuger, och det är fortfarande ljust ute kl 10 i 8. Våren är äntligen här och jag är så lycklig över det så jag kan spricka!

Ja tack!


Jag har gått och förälskat mig i HV Polos sommarkollektion. Jag tror inte att jag skulle tacka nej till någonting ur den.
Hittade just lite bilder från Svensk Ridsport ABs facebookgrupp http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=3838&id=104692566236998&ref=mf

Någon vänlig själ där ute som kan tänka sig att sponsra mig lite?

Måndag 12 april 2010


Vaknade en och en halv timme innan min klocka ringde idag, på grund av att min lillebror hade gått upp utan att stänga av sin klocka, så den låg och ringde i hans rum. Grattis pucko, bra jobbat! Jag gick i alla fall upp och stängde av den innan jag försökte somna om igen...

Nu har jag duschat, ätit frukost och bråkat med en jävla lins som inte vill sitta kvar i ögat. Nu sitter den i alla fall på plats, men den skaver, så jag har säkert gjort nått fel, men jag vägrar att ta ut den nu när jag äntligen har fått in den.

Första dagen på jobbet idag efter en vecka ledigt. Den veckan var välbehövlig kan jag tala om, så nu har jag laddat upp batterierna!

Hemma!

 
Nu är jag back in town om man säger så. Har haft en undebar vecka nere på landet, med mestadels fint väder, mellan 10 - 15 grader varmt och sol, me like!
Har tittat på lite häster nere i Skåneland också, ingen som jag föll pladask för, så jag får leta vidare. Skam den som ger sig!

u ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och sen ska jag sooova. Ska med Ninni på tävling imorgon, så klockan ringer runt 8.

Måste ju passa på att säga GRATTIS till Ebba också som vann 1 meter klassen idag med sin PB. Grattis, grattis, grattis!!!

.


HALMSTAD ÖVER PÅSK!


RSS 2.0