Söndag 19 december 2010


Det finns inte så mycket att skriva om just nu eftersom Lucke vilar, därav den dåliga uppdateringen. Känns lite meningslöst att rida lite då och då, dvs när vädret tillåter, så han står i princip helt nu, vi går promenader och skrittar ut lite barbacka, men mer än så blir det inte. Planen är att sätta igång honom i samband med flytten.



.



Jag saknar tiden med er två <3


Måndag 13 december 2010


Det känns inte riktigt som om jag har hunnit med det här med julen i år. Lucia idag, alltså inte många dagar kvar till julafton och jag skojar inte när jag säger att jag inte har köpt en enda julklapp. Till någon. Jag har inte ens någon idé om vad jag ska köpa till folk. Känns ju sådär halv bra...

Var ute i stallet imorse och fixade allt. Skönt att ha det gjort, fast det känns lite som om det fattas något nu efter jobbet. Knäppt.
Lucke är i alla fall mycket bättre i pälsen, alltså var det någ som jag trodde, vitaminbrist. Majsa tipsade om att jag skulle ge honom bakjäst, vilket jag gjorde och det har fungerat super!



Lördag 11 december 2010


Longerade lite idag borta på den stora banan. Han var helt galen och jag funderade ett tag på om jag skulle stänga grinden och släppa honom så att han fick springa av sig. Men dels visste jag inte om man fick släppa dom där och sen var jag lite nervös över att han skulle hoppa över... Men tillslut lugnade han ner sig lite.

Idag åkte Bucastäcket som jag fick av Thomas på för första gången. Eftersom det var så pass varmt idag så tyckte jag att det var onödigt med dubbla täcken och det är lagom tjockt att ha nu :)





Torsdag 9 december 2010





Onsdag 8 december 2010


Det är för tillfället lite segt med det mesta nu. Jag är konstant trött och det känns som om min kropp går på extra batterier och jag undrar hur länge dom kommer räcka...
Jag har absolut ingenting att skriva om. Nu längtar jag bara till nästa år.


Lördag 4 december 2010


Hade morgonfodringen imorse. Lite segt måste jag säga eftersom jag är i stallet 4 mornar i veckan och ger alla hästar mat. Visserligen släpper jag bara ut Lucke och Bellman då, men ändå. Det är inte så jävla roligt att gå upp halv 7 på en lördag när man har jobbat en hel vecka.
Det var ju inte jättetrevligt väder idag, hade tänkt skritta ut, men vinden var alldeles för kall så jag hoppade över det. Insåg sen när jag åkte hem att vinden hade lagt sig, men då var jag ju redan på väg.
Jag och Kajsa julpyntade till Lucke idag. Ett under att jag inte slog ihjäl mig. Eftersom jag inte är jättelång så nådde jag ju självklart inte upp in jag stod på en pall, utan fick ställa två pallar på varandra och ballansera på dom. Kajsa fick hålla i pallarna, tur det annars hade jag säkert ramlat ner och brutit benen av mig.
Pyntet blev fint och vi blev nöjda. Vi provade att vira en girlang av guld stjärnor runt, men jag tyckte inte att det blev så snyggt så den tog vi ner. Tog en bild med mobilen så kvaliteén är inte den bästa.






.


1 januari 2011 blir det flytt till Sundby!


Onsdag 1 december 2010


Globen Horse Show i helgen med Anna och Kajsa. Lördagen spenderades mest inne i Annexet, där vi hittade lite saker som fick följa med hem.
Longergjord, inspänningar, longerlina + en pisk.
Boots
Ett marinblått dressyrschabrak
En förbygel (julklapp av pappa)
Ett bett
En graman
Strumpor

Longeringsgrejerna fick göra premiär idag, även bootsen och gramanen har fått flytta ut i stallet. Resten ligger kvar här hemma.
Tjockistäcket från Kingsaland som vi fyndade i sommras i Falsterbo har även de åkt på. Sen när det blir ännu kallare får han gå med dubbelt. Än så länge tycker jag att det räcker med bara det, så vi får hoppas att han inte fryser.





RSS 2.0