2007

Jaha, då är ännu ett år snart slut. År 2007 har bjudit på en hel del minnen. Tänkte blicka tillbaka lite på höjdpunkterna som har varit.

Jag tänkte börja med min, Daisys och Meyas tre veckors praktik uppe i Åre. Vi åkte lördagen den 3 februari och skulle stanna tills den 23, så blev det inte riktigt. Dels så var personalen på praktiken varken trevlig eller nykter och dels blev vi magsjuka alla tre, så efter ett par telefonsamtal satt vi på tåget hem mot Stockholm, eller Sverige som Daisy sa, efter bara tre dagar...
Men vi var ju tvugna att slutföra våra praktiker, så jag var i stallet två veckor och typ två dagar. Inte riktigt det jag hade tänkt mig, men det var så mycket bättre än Åre :)

Dom två veckorna flög iväg och äntligen var det sportlov. Åkte inte iväg någon stans utan var hemma och laddade, men även packade, det var dags för mig och Meya att åka till Strömsholm i fem veckor på nästa praktik.
Jag hade bestämt mig redan innan att jag skulle åka hem varje helg, vilket jag också gjorde. Så varannan fredag tog jag bussen från Strömsholm till Kolbäck klockan 15.12, så jag var hemma så jag hann hoppa i hoppgruppen och varannan åkte jag och Meya tillsammans från Strömsholm 17.12.
Det var roligt att bo borta, men att komma hem till familjen, kompisarna och att kunna ta sig från punkt A till punkt B, utan att behöva passa en buss som gick en gång i timmen mellan klockan 15.12 och 18.12 var helt underbart!
Vi insåg att kollektivtrafiken i Stockholm kanske inte är så dålig trotts allt ;)
Som sagt, vi bodde i Strömsholm från den 4/3 till 4/4, jag firade alltså min 19-års dag där. Jag kan inte annat än skratta när jag tänker tillbaka på den. Vi hade precis slutat för dagen och skulle cykla till vandrarhemmet, när Meya vurpar med cykeln... Vi satt på akuten från typ klockan 6 till, mitt i natten och min middag var en halv japp som jag hade kvar i fickan sen fikat xD Herre gud, vilken födelsedag haha.
Men förutom våran kväll/natt på Västerås akutmotagning så tycker jag att vi hade 5 helt okej veckor i Strömsholm.

Efter praktiken var det påsklov och sen tillbaka till skolan. Att komma tillbaka till skolan efter 10 veckor var faktiskt ganska kul, men hjälp vad mycket plugg vi fick. Nu var det bara att plugga järnet de sista månaderna på gymnasiet, tack och lov hade vi ju några dagars ledigt här och där vilket verkligen behövdes. Till exempel hade vi ju valborg!

Årets valborg går inte ens att beskriva med mina tidigare valborgsmäsoaftnar...
Jag, Anna, Kim, Jonathan och Robin var hemma hos Lollo och åt middag. Efter mat och lite ölspel så skulle vi spela fotboll med lite folk, typ Nike, Angelica och c/o. Det blev ingen fotboll, för när vi kom hade alla dragit hem till Nike som hade fest och vi fick inte komma in eftersom det redan var så mycket folk. Vi stannade en liten stund ändå och pratade, innan vi gick hem till Lollo igen. Väl hemma så däckade Robin i soffan, Lollo och Kim gick ut och gjorde en egen liten brasa medan jag, Jonathan och Anna satt på golvet och åt kladdkaka...
Runt, aa typ mitt i natten gick vi och la oss, jag sov med Lollos katt hela natten... och Kim.

Skolan och pluggandet fortsatte, men nu blev det inte bara partyn på helgerna utan även på vardagarna också - skivsäsongen hade börjat! :D
Okej, det var typ den roligaste tiden ever under gymnasiet! Pigg och glad var man ju knappast dagen efter, när man kommit hem tre halv fyra på morgonen och skulle vara i skollan åtta eller halv nio morgonen efter, men jag var i skolan, i tid, efter varje skiva jag var på!

Sen, äntligen, efter 9 långa år i grundskolan och 3 år på gymnasiet så var det då äntligen dags för dagen med stort D, jag tog studenten!!!
Den åttonde juni sprang vi ut från skolan för sista gången! Jag grät, det gjorde jag, men i samma stund som jag klev på flaket så förvanlades sorgen till total lycka. Att åka där, sjungandes, skrikandes och dränkt i öl, cider osv genom stan var något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! :)

Så var det då dags för livets sista sommarlov. Tråkigt nog så var det ganska kasst. Var nere på landet större delen av sommaren och det regnade typ varenda dag.
Var en vecka nere i Båstad med Anna också, tyvärr var vädret dåligt där också, men jag hoppas på att det blir en tripp till Båstad nästa sommar också :) Vi hoppas på bättre väder + kanske lite utgångar, för nu är även Anna 18! :P
Sista dagarna av sommaren 2007 bjöd faktiskt på riktigt bra väder. Ett exempel på en helt sjukt varm dag var tisdagen den 7/8, samma dag som det var sommarens sista Allsång.
Jag och Lollo var där, tidigt. Vi köade, som väldigt många andra, men det var så värt det, för även fast vi satt där från klockan 09.00 till 20.00 då sändningen börjar, så händer det så mycket och man träffar så många nya roliga människor.

Sen blev det höst, ingen skola, inga vanliga runtiner och allt var ganska tråkigt...
Hade ju tänkt att läsa Historia A under hösten men kom inte in på grund av ändrade regler på Komvux bland annat... Men, ibland gäller det att ha lite tur, vilket jag hade. En dag damp det ner ett brev i brevlådan där det stod att jag fått en reservplats och alltså skulle få läsa in historian.
Samtidigt som jag läste historia så var jag i stallet en del på dagarna, innan jag började jobba som vikarie på dagis.
Och så har mina dagar sett ut under nästan hela höstern/vintern, skola, jobb stallet.

Nu när jag har blickat tillbaka över året som gått så har det varit ett roligt år. Jag har fått så många roliga och fina minnen, särskilt de sista veckorna på gymnasiet och studenten :)
Jag skrev i början att jag skulle ta med höjdpunkterna, men det har inte bara hänt roliga saker under 2007...

Under hösten fick jag redan på att Arrow, min älskade lilla häst, skulle säljas. Det tog väldigt lång tid innan det var någon som köpte honom. Under den här tiden jobbade min hjärna på högvarv för att jag på nått sätt skulle kunna ha råd att köpa honom, fixa stallplatts och allt som krävs för att ha råd att faktiskt ha en egen häst. Om jag skulle klara av det var jag tvungen att jobba nästan dygnet runt och då skulle jag knappast ha någon tid över för att ta ansvar för en häst.
Samtidigt som jag väldigt ledsen så njöt jag och var så glad för varje tillfälle jag fick att rida och vara hos honom.
Så kom den. Onsdagen den 28 november. Dagen då Hagens Arrow åkte till Åland...
Det finns inte så mycket att säga, bara att jag saknar honom väldigt mycket!

Jaha, mina vänner, nu vet ni lite hur mitt år 2007 såg ut. Imorgon är det nyårsafton, och jag och massa kompisar ska hem till Emelie, äta middag, umgås och ringa in det nya året!
Ha det bra, så hörs vi igen 2008!

GOTT NYTT ÅR!!!


www.tjuvlyssnat.se

Willys, Hageby, Norrköping

En pojke ~3 sitter i kundvagnen medan hans mamma ~30 plockar varor. Mamman tar upp en påse smultronrån och slänger ner i vagnen.
Pojken (tar upp påsen och ropar): Prisa Gud! Här kommer skatteåterbäringen!

Hahaha, skön unge! xD

Ibland är tjuvlyssnat.se ganska roligt faktiskt ;)


Stan + bio

Idag var jag och Kajsa i stan. Tror hon får öva sig lite mer först innan jag åker in till stan med henne igen, hon hängde inte riktigt med i mitt tempo :P  I alla fall, jag köpte ett par skor till nyår, tyvärr ite riktigt vad jag hade tänkt mig, men dom duger. Sen köpte jag en bh som jag kan ha under klänningen, ett par örhängen, lite smink och så. Nu är jag redo inför nyår, nästan i alla fall :)

När vi sprungit runt halva stan + ätit lunch så träffade vi farmor och kusin på Sergel. Vi skulle se Supersugen. Den filme sög hårt! Hade jag inte suttit i mitten på raden och inte haft massa saker att släpa på, typ väska och påsar, så hade jag lugnt gått där ifrån. Såååå glad att det var farmor som bjöd, för den filmen var verkligen dålig. Den handlade om tre töntar, och det enda dom tänkte och pratade om var sex... Se den inte!!!

Nu har jag ätit middag och tänkte gå och sätta mig framför tv:n nu, hoppas det går nått bra ikväll.

Puss


+ 6 grader i slutet av december...

Vaknade typ halv elva idag, skönt! Gick upp åt frukost, lufsade runt i min pyamas och gjorde absolut ingenting till typ kvart i tolv då jag hoppade in i duschen och tvättade håret.
Sen tänkte jag faktiskt att jag skulle städa mitt rum, men istället åt jag lunch och sedan promenerade jag till stallet, jag hade ju faktiskt lovat Linn ;)
Men innan jag gick dit så gick jag ner till videoaffären och lämnade tillbaka en film och köpte lite godis till Linn. Tro nu inte att jag har gått och blivit  sådär genom snäll, nej nej, hon hade bett mig göra det och då gjorde jag det. Hon ska dock få göra mig en tjänst. Vad det är kan jag dock inte säga ;)

Idag var det sjukt varmt ute för att vara slutet på december! Jag hade liksom jeans, gummistövlar, en fleece och en tjocktröja och gåsvästen, halsduk och vantar och jag som alltid fryser frös inte! Lite knäppt, men jag klagar inte.

Imorgon ska jag till stan och försöka hitta ett par skor till nyår, sen ska jag, syster + kusin gå på bio med farmor...

Ciao!

Mellandagsrea

Okej, jag håller typ på att dö, är helt slut! Gick upp klockan 07.40 för att hinna äta, duscha, klä på mig och gå ut med hunden innan jag skulle möta Anna klockan halv 10 eftersom vi ville vara inne i stan vid 10 när alla affärer öppnar. Började på Gina Tricot vid Hötorget men hittade inte ett smack. Jag var ute efter en klänning att ha på nyår, men allt som fanns på Gina var alldeles silkit och såg ut som nattlinnen typ... Gissar på att alla fina klänningar rök igår.
I alla fall, vi fortsatte bort mot Gallerian, Linn hade tippsat om att det fanns fina klänningar på Oasis, vilket det gjorde, dock fanns det vara gigantiska storlekar kvar. Vi vandrade vidare i Gallerian och in på MQ, där jag hittade en söt klänning i rätt storlek som var på rea! Woho, kunde det bli mer perfekt? Glad i hågen gick jag och provade... När den hängde var den jättesöt, men på såg det ut som en svart prinsess-klänning, ingen nyårs-outfit med andra ord...

Efter en runda i Gallerian gick vi mot NK, där brukar det finnas fina klänningar, och det gjorde det idag också. Hittade en jättefin från Kookaï :) Det som var lite trist var att det var en av vårens nyheter, så den var inte på rea, men men, jag hittade en klänning och det var ju det jag hade letat efter. Nu är det bara ett par svarta skor jag måste införskaffa ;)


Efter NK bar det av till Hummlegårdsgatan för Anna skulle fixa sin klocka som hon hade fått i julklapp, asball! Under tiden hon gjorde det så kollade jag runt lite. Det var en jätte cool affär som hade allt i från kläder till klockor och ljus och grejer. Nu till det negativa: det var svindyrt.
När vi ändå var runt Stureplan så gick vi till Urban outfitters. Tycker om den affären, det finns så mycket saker i alla olika stilar, nice :) Hittade ett lila linne som jag köpte till Lollo i kombinerad födelsedagspresent och julklapp. Velade mellan det och ett likadant i blått, men hon har så mycket blåa kläder redan. + att jag tror att om man har ett par svarta jeans och ett par svarta pumps till det linnet så kan det blir skit snyggt!
Juste, Anna köpte en jättesöt mössa där också.

Nu började klockan närma sig ett och vi var ganska hungriga. Åt en pastasallad på ett café, den var god.
Efter lunchen så begav vi oss till Åhléns. Där var det människor och kläder huller om buller så vi tittade inte så noga utan gick drottninggatan bort mot kungsgatan.
Eftersom jag och Anna var inne i stan klockan 10 då det fortfarande var ganska lugnt, fick oss en mindre chock när vi såg hur mycket folk det faktiskt var i stan. Usch, vill inte ens tänka på vilket kaos det var igår...
I alla fall, på våran vandring bort mot kungsgatan så träffade vi Clara med kompis. Trevligt, trevligt, henne har man inte sett på länge. Kom på att hon fyller ju år den 5/1, måste hitta nån bra present tills dess :P

Väl på kungsgatan kollade vi lite i Häst & Hund huset eller vad de nu heter, kollade på ett par stövlar, men det fanns inte. Varken i rätt storlek eller i rätt färg, så vi gick vidare ner mot Sea Life. Där fanns det i alla fall rätt färg, men inte rätt storlek. Rätt storlek fanns dock i fel färg. Här har vi den igen, min vanliga "tur". Men, mina vänner, ibland har även jag turen på min sida för det fanns ett par röda stövlar i storlek 37 i Sea Life på sturegatan :) Det tog en liten stund innan vi hittade rätt gata, men vafan, hur ofta är jag och Anna på den sidan stan? Juste, typ aldrig. Jag köpte i alla fall mina stövlar, eller jag la ut pengar så får jag pengar av mamma och pappa sen eftersom det faktiskt var en julklapp ;)

 

Nu var tanken att vi skulle helavägen bort till centralstationen för att möta Lollo utanför hennes jobb. Eftersom vi befann oss på helt fel sida av stan så känndes det lite jobbigt att gå hela vägen tillbaka. Vi gick fan i cirklar hela dagen :P
Efter en promenad och en latte från seven eleven så träffade vi Lollo och bytte julklappar/födelsedagspresenter. Jag fick ett linne/tunika/jag vet inte vad man kallar det från Gina Tricot som var jättesöt, tack så mycket :) och hon fick, som jag skrev tidigare, linnet från Urban. Hoppas hon blev glad.


Nu var klockan typ tre och vi begav oss hemåt. Anna åkte vidare mot stallet. Tanken var att jag skulle hem, lämna mina grejer och sen åka till stallet, men vi skulle äta tidig middag idag, så det blev inget stall för min del.
Nu har jag lackat satan på att mitt inlägg försvann förut och efter det såg jag på Se upp för dårarna tillsammans med la familia och nu har jag skrivit om hela inlägget. Hoppas att det funkar den här gången...

Ha det bra! Ciao (B)ella!

Nöjd nu E? ;)


Fan jävla skit

Ibland hatar jag blogg.se! Alltid när man har skrivit längre inlägg så hänger hela sidan sig och allt försvinner... varför?!

Alla dessa barnvagnar...

Tillslut blev det så att jag och Kajsa kom iväg till Vällingby. Hon ville kanske byta ett halsband hon fått i julklapp och jag kollade på lite klänningar till nyår, men eftersom jag hade min avnliga (o)tur med mig så hittade jag så klart ingen... Ska in till stan med Anna imorgon, hoppas jag hittar någon då :)

På väg hem så hyrde vi Pirates 2 och 3, så nu har jag sett alla ;) Dom var helt okej, men ibland tycker jag att filmerna spårar ut lite och det blir alldeles för overkligt...
Tycker dock inte om att hyra film när det är tjejen som jobbar för hon är så jävla otrevlig! Jag blir lika irriterad varje gång, jag hatar henne! Jävla bitch!!

Åh nu när jag ändå klagar lite så kan jag ta upp dessa B A R N V A G N A R igen. Ni vet redan att jag ogillar dom i bredd, men en sak som jag nästan ogillar mer är när folk släpar med sig vagnen in i affärer, speciellt tvillingvagnar på mellndagsreor!! Hur dum får man vara?! Och jag vet att jag inte är den enda i landet som irriterar mig på dom, det var ett par stycken som suckade högt och gav rätt tydliga blickar och kommenterade högt, varav mammorna kontrar med både suckar och blickar, vilket dom ska ge fan i. Skaffa barnvakt och gå och shoppa utan ungarna, eller stanna hemma!

Nu tänkte jag nörda lite framför datorn innan jag går och lägger mig.

Puss

Äckelväder

Har precis kommit hem från en promenad med Tyra. Hade jag vetat att det var ett sånt här piss-väder ute så hade jag struntat i ett tvätta håret och sminka mig, utan tryckt på mig en keps och hoppats på att jag inte skulle träffa någon jag känner. Det gjorde jag inte heller, eller jo, jag träffade pappa och vovve Daun, men jag tror inte dom bryr sig så mycket.

Idag var tanken att jag och Kajsa skulle åka till Vällingby och titta lite. Vet inte riktigt om vi kommer fullfölja den planen, hon sover fortfarande (nu är klockan 10.40) och jag har ingen lust att gå ut igen i det här vädret.
Helst av allt skulle jag vilja gå ner och hyra alla Pirates-filmerna, eller helst skulle jag vilja att någon annan, typ min käre bror, gick ner och gjorde det år mig, så kan jag kolla på alla. Har bara sett ettan (ja det är sant) och skulle vilja se dom andra två. Jag är rätt dålig på att kolla på filmer som får en eller flera uppföljare, typ Pirates, Harry Potter, Sagan om ringen osv. Vi har alla Sagan om ringen filmerna (tror jag), jag har bara sett den första. Harry Potter har jag sett första filmen, delar av andra, typ halva fjärde och hela sista... Sagan om ringen tycker jag var skitdålig, Harry Potter var något bättre, men eftersom jag inte har hängt med i svängarna och inte läst en enda bok, eller jo halva första, eller sett filmerna ordentligt så vet jag ju inte vem någon av karaktärerna är och då tycker jag det är svårt att hänga med i handlingen och tröttnar efter ett tag.

Igår var typ alla ute, men inte jag. Jag är så himla otaggad, jag fattar inte varför... Men nyår, då ska jag ut, oavsett om jag är på humör eller inte!
När alla andra var ute och röjde var jag hemma och kollade på TV, Allsång på Skansen julspecial bland annat. Måns Zelmerlöw var med i några klipp och blev även intervjuad, och det slog mig att han är, eller var, ju mycket snyggare med den frisyren han hade då i jämfört med den han har nu...
Btw, så var jag också med i programmet ;)

Nä, nu funderar jag på att väcka min syster och meddela henne om att det är äckelväder ute idag. Tror dock att hon struntar fullständigt i det, så det blir nog inget filmtittande för min del idag...

Have fun, ciao!

25 december

Okej, igår var det julafton. Det var mysigt, men ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig haft så lite julkänsla på en julafton förut. Det var nog snön som spökade. Jag är inget fan av snö, men på julafton vill jag faktiskt ha snö...

I alla fall, blev väckt ganska tidigt, halv åtta, för att hela familjen skulle hinna äta frukost och öppna julklappar innan pappa gick till jobbet. Vi har ändrat våra traditioner lite så istället för att öppna alla paket med släkten på eftermiddagen/kvällen så öppnar vi paketen från familjen på morgonen. Sen blir det några få paket på kvällen från släkten. Jag tycker det är bra, det blir inte så hysteriskt på kvällen då när alla sitter och sliter upp pappret och man hinner inte se vad de andra får, och man vet knappt vad man har fått av vem...

Jag fick nästan allt som jag hade önskat mig i år, eller allt och allt, jag hade typ fyra saker på min lista och jag fick tre + lite till. Den bästa presenten var ett halsband som jag fick av mamma, som jag skrev i det tidigare inlägget.
Det var en silverpil som var format som ett hjärta. I stallet kallade vi Arrow för Silverpilen, så nu kan jag ha min Silverpil runt halsen 24/7 :)
 
Annars fick jag:
Ett par stövlar eller en väska (jag får välja vad jag vill ha, just nu lutar det mot stövlarna)
Ett par gråa lindor (till hästen)
Ett par örhängen
Ett USB-minne
Miljövänligt nagelacksbortagningsgrej
En grå polotröja
En kofta
Ett par raggsockor + ett par strumpor
En "väska" att ha sina smycken i när man reser
300 kronor
image151
Det var nog allt tror jag. Juste, jag fick en sport-topp också :)

Idag har jag inte gjort någonting, kollat på TV, Pearl Harbor bland annat. Har inte sett den förut, men den var bra. Missade dock typ en halvtimme i mitten eftersom jag var tvungen att äta middag.

Imorgon ska jag troligtvis till Vällingby med Kajsa, och på torsdag ska jag in till stan med Anna.

Ha det bra, puss!

God jul!

Julafton :)
Jag har fått den finaste julklappen av min mamma, åh jag älskar den, och henne!

GOD JUL folket, ha en bra julafton så hörs vi i mellandagarna ;)

Julafton imorgon

Julafton imorgon och det är knappt någon snö, det suger! Men vem vet, imorgon när man vaknar så kanske det är massa snö ute? Tror inte det men ändå...

Var i stallet i fredags, hoppade, ramlade av, hoppade lite till innan jag åkte hem väldigt illamående och med en ond rygg... Smidigt Josefina!
Har fortfarande ont i ryggen, men mest i nacken, vi får se hur det blir med Waldös dressyrkurs nu i mellandagarna, tror tyvärr inte att det blir någon kurs för min del, i alla fall inte om jag har lika ont som jag har nu...

Igår gjorde jag inte så mycket, var ute och gick med hunden och höll på att bli påkörd av en stor jävla lastbil! Skulle gå över gatan och visste att den var enkelriktad åt ena hållet, så jag kollade inte så noga åt båda hållen utan bara åt ena... Inte så smart, för helt plötsligt kom en lastbil dundrande. Undra om han missade två enkelriktat-skyltar eller om han struntade i dom... jag gissar nog på det sistnämnda allternativet, pucko!

Idag ska Tyra få jul-bada så hon är ren imorgon när vi ska hem till min faster. Det är nog inte så populärt om vi tar med oss en sandig hund hem till henne på självaste julafton.

Btw, konståknings VM i Göteborg, jag vill gå!! Vill se herrarnas korta, de brukar vara bäst. Men om jag fick välja två åkare skulle jag lugnt välja Irina Slutskaja och Jevgenij Plusjenko, dom var mina idoler när jag åkte, så jävla grymma! :)
 
På tal om ingenting så är det jätte mycket bra på TV nu i jul. En sak som jag ska titta på är Allsång på Skansen julspecial den 25/12 kl 20.30 (tror jag att det var) Allsång är sommar, och eftersom hela min sommar regnade bort så längtar jag så mycket till sommaren så jag håller på att bli tokig!

Nu ska jag äta lunch,

ciao, ciao!

Ps: två småsyskon bortskänkes!!!

Aj

Hade jag orkat hade jag tagit ett varmt bad. Nu vill jag bara spy och gå och lägga mig. Har ont i ryggen, huvudet och mår jätte illa. Tack Courtage, tack... INTE!

"Jag lovar"

Lovar. Det är ett starkt ord i mina ögon. Lovar man något så lovar man något och har man lovat en sak så håller man det. Jag håller nästan alltid vad jag lovar, ibland går det inte av en eller annan anledning, men till 98% håller jag vad jag har lovat, även fast det finns ett bättre, roligare, mer spännande alternativ som jag kan välja istället. Men jag gör inte det för jag har lovat.
Det kanske är därför jag blir så ledsen, arg och besviken när folk inte håller vad de har lovat mig. Jag vet att det inte alltid går att hålla ett löfte, men i de flesta fall så kan man det.
Säg aldrig "jag lovar" när du vet att du inte kommer hålla ditt löfte. När du vet att du kommer svika mig...

image137
Du ställde alltid upp. Du svek mig aldrig. Tack! <3

Hata plugg!

Idag har jag:

- pluggat
- gått ut med hunden
- pluggat
- ätit lunch
- pluggat
- pluggat
- pluggat
- ätit midddag
- pluggat


 Tråkigare dag får man ju leta efter! Imorgon är i alla fall den här jävla historian slut och det ska bli så skönt! Jag hatar verkligen att plugga, det var typ det enda jag gjorde under mina tre år i gymnasiet så nu tycker jag att jag är värd att få slippa, i alla fall i typ ett år eller två... tre kanske.

Imogron ska jag till stallet, sköta och kanske rida, det ska bli kul :) Ska ju äta middag med Linn också, det blev ju inget förra veckan eftersom jag var tvugen att plugga... Men imorgon efter klockan tre är jag fri från allt som heter plugg, läxor och prov, tills jag känner att jag har återhämtat mig och kan göra comeback :P
På tal om comback, nu är ju Spice Girls igång igen, haha gud jag älskade verkligen dom när jag var liten. Tror faktiskt att jag kan texterna till en del låtar fortfarande xD

Asså kolla skorna. Hej kom och hjälp mig säger jag bara!
Men de var ju ett par år sen också, det får man inte glömma ;)


Tänkte gå och lägga mig tidigt idag, är rätt trött + att jag tänkte gå upp så jag hinner plugga lite innan jag går till skolan. Jag har mycket lättare att lära mig på morgonen/förmiddagen när jag är pigg, eller piggare kanske man ska säga :P

Ciao Bella!

Hur mycket är jag värd?

Läste en killes blogg av en slump och hittade roligaste listan haha! Det är ett "billighetstest" och man får veta hur mycket man själv är värd. Hela grejen är ju så ironisk, därför var jag bara tvungen att göra den!

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[x] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[x] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[x] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[X] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[x] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[x] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd: 44 050 kr

Dyrt? Nja, tycker att jag var ganska billig ;)

/ Josefina

Vällingby, stallet och plugg

Idag åkte jag till Vällingby för jag skulle fixa dom sista julklapparna. De till lillebror gick fort för jag hittade vad jag letade efter direkt, men lillasyster däremot är typ omöjlig. Hon önskar sig en mörkblå tröja, utan blixtlås och utan tryck och det finns inte! Har typ letat som en dåre, mamma också, helt utan resultat...
Okej, jag hoppas verkligen att hon inte läser min blogg, men det tror jag inte :P
Juste, jag köpte två termosar till farfar också, hoppas han blir glad ;)

Efter V-by var det raka spåret hem till historia boken. Har muntligt förhör på torsdag, och jag kan typ ingenting även fast jag pluggade idag innan stallet. Får plugga mycket imorgon, palla!

Idag på ridningen gick det asbra, det var jättekul! :) Red Saba och hon va grym idag! Hon brukar vara lite stel, men idag kunde jag forma och ställa typ som jag ville :)
Det var mamma Daun som tog över efter mig, hon undrade varför jag hade ägnat mig åt sånt tjaffs som att ha röda lindor. Jag tyckte att det var fint svarade jag lite snopet. Haha, hon är rolig hon mamma Daun :P

Jag önskar mig en väska i julklapp men den modellen jag vill ha är slut! Fan också...

Ciao Bella

Ps; Grattis Lollo, tredjemålvakt i landslaget är inte dåligt det ;) Riktigt ballt om du frågar mig xD

Lång dag

Gick upp typ 8 för att hinna plugga lite innan jag gick till skolan. Gick hem till Anna och hämtade min plånbok som jag hade glömt i hennes väska och på vägen så blev jag "förföljd" av ett rådjur... eller man kan säga att jag fick sällskap :) Den var jättesöt och gick inte alls långt bakom mig.

Nog pratat om min nyfunne vän, träffade Emelie en timme innan i skolan och vi hjälpte varandra lite med saker inför provet som för övrigt var helt konstigt. Ingen av dom jag pratade med svarade på G-frågorna, inte jag heller, men VG och MVG-frågorna svarade jag på, inte alla men nästan. Käre gode Gud, om du nu finns, gör så att jag får ett G säger jag bara!
Efter skolan så åkte, eller jag gick faktiskt (okej, jag gick från Rådmansgatan till T-centralen), till stan och träffade pappa, vi skulle köpa julklappar. Tyvärr blev det inte så många vi hittade, men det är så svårt när folk önskar sig saker som inte finns, eller ännu värre, man tror att de ska finnas i första bästa affär, men sen kryper sanningen fram och hoppsan så fanns inte det man ville ha, eller det någon önskat sig, i någon affär i hela stan...

Jag tog en bild idag på två tjejer, båda hade midjekort vit vinterjacka med ludd på luvan. Blåa jeans, en grå lång tröja som täckte rumpan och stövlar. Den ena hade bruna stövlar och den andra hade svarta annars såg dom exakt likadana ut, i alla fall bakifrån. Hade tänkt lägga in dom, men jag hittar inte sladden till mobilen, så sorry folk, men ska leta så jag kan fixa nån bild i ett annat inlägg.

Imorgon ska jag plugga, sista saken som ska göras i historian är på torsdag, skönt. Sen tänkte jag försöka hinna till Vällingby och se om jag hittar de sista julklapparna, hoppas på det, annars blir det tråkigt...
Juste, sista ridningen för terminen imorgon också, eller det är ju hoppgruppen på fredag, men ändå. Antar att det blir lite kadrilj. Skulle dock inte banga på Hurry Skurry, de är så jävla roligt, tråkigt nog tycker inte Vavva att det är lika kul :P Om vi elever fick bestämma tror jag i alla fall att det skulle bli Hurry Skurry ;)

Nu ska jag sova, god natt!

Helgen

Ja, då har ännu en helg gått. Helgerna går alltid så jävla fort, jag hatar det. I alla fall, i fredags så var jag, Anna, Emma och Ingrid på Fridays och åt middag. Sen runt 10 kom Clara och drak en drink. Väldigt trevligt hade vi, nått som vi måste göra om!

I lördags var tanken att jag skulle gå ut med Fia, Emelie, Elina och alla, men jag hade mått illa hela dagen och visste att jag var tvungen att plugga som en dåre idag, och plugga när man är trött och kanske bakis är inte den bästa kombinationen, så det blev ingen utekväll för mig igår... Jätte tråkigt för jag hade verkligen ställt in mig på det.
Istället var jag hemma och kollade på Pirates of the Caribbean.

Idag har jag pluggat typ hela dagen. Tog en paus och åkte med mamma och syster till stallet och kollade på luciashowen. En del saker var faktiskt riktigt roliga :)
Nu ska jag äta och sen ska jag plugga lite till, har prov imorgon, suck...

Ciao!

Lucia... bland annat

Igår var det lucia, jag har nog aldrig "firat" lucia så lite som jag gjorde igår, helt ärligt så firade jag ingenting igår. Åt inte en enda lussebulle, hörde inte en enda luciasång... jag skymtade en lucia på TV, men det var väl också allt. Dåligt kan vissa tycka, själv brydde jag mig inte så mycket. Visst är lucia en mysig dag, men igår var det som om någon hade skrivit HISTORIA med en tjock svart penna i pannan på mig, för det var det jag ägnade hela dagen åt. Var i skolan halv 11 för att hinna göra några av instuderingsfrågorna till provet. Sitter jag hemma så gör jag allt utom det jag ska (i alla fall när det gäller skolarbete). Istället tittar jag lite på TV, sitter lite framför datorn, tittar i gamla skolkataloger, ja you name it!
Men igår var jag alltså där två timmar innan och hör och häpna men jag hann med ett par frågor, typ 17 av 33... och nej, det är inte för att jag är dålig, eller jo, det också, men dels är det att frågorna är ju så sjukt svåra! Jag dör typ!
I alla fall, när jag hade kämpat mig igenom 2½ timme i skolan så åkte jag hem till Amanda. Snäll som hon är så hjälpte hon mig med ett arbete, igen. Tack!

Idag var tanken att jag skulle jobba men sen blev det lite ändrade planer. Ska försöka hinna till stallet innan jag ska in till stan och möta Anna, Ingrid och Emma :)

En sak bara. Vita jeans. Det kan vara jätte fint på sommaren, men det är inte okej att ha det på vintern, inte ens om det är lucia!!!

Tack för mig, hej

Blä!

Jag håller på att dö. Jag läser ett, ETT, ämne på komvux och jag somnar typ bara jag öppnar boken. Hur fan klarade jag alla åren i skolan där man har många fler ämnen än ett?! Det är fan ett mysterium att jag fixade 3 år på gymnasiet utan att avlida. Jag har i alla fall en sak att trösta mig med när folk skrattar åt att jag tycker det är jobbigt att läsa Historia A och det är att det är fan så mycket jobbigare att läsa det på Komvux än i skolan. Eller jag läste det ju aldrig i skolan, men jag kan ju jämföra med de andra ämnena jag läste på gymnasiet...

Imorgon ska jag till skolan och sen ska jag hem till Amanda, hon ska hjälpa mig med denna skit tråkiga historia, TACK säger jag bara!
Det blir alltså inte stallet och heller ingen middag med Linn... Sorry, men som alla vuxna säger, skolan kommer alltid i första hand. Kanske ett vuxenpoäng till mig där, eller kanske inte alls...

Jag funderar på att ta med mig hunden och gå ner och köpa lite godis, men jag kommer bli så besviken om dom inte har någon choklad (vilket dom typ aldrig har) och då slutar det med att jag inte köper nått godis utan går hem och är sur. Blir det så ikväll igen har jag gått ut och frysit i onödan.
På tal om att frysa, jag fryser alltid om fötterna, dygner runt, året om. Jag skulle vilja ha ett par skor med inbyggda värmeslingor, ni vet som man kan ha i badrum. Åh, jag skulle aldrig mer behöva frysa om mina stackars fötter, om det finns sånna skor så ge mig!!

Ska se om vi har nått gott hemma ;)

Ciao Bella!

Tiiisdag

Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat... Nu tänker ni att äntligen har hon tagit tag i sitt plugg, men om sanningen ska fram så har jag försökt att svara på ett par instuderingsfrågor som var så sjukt svåra så det känns typ som om jag har slängt bort dessa timmar på att bläddra i en bok, sucka för mig själv eftersom jag inte hittar svaret för att senare stänga igen boken...

Ikväll var det stallet som gällde, innan ridningen slog jag och Paula världsrekord i att linda alla fyra benen på en häst + tränsa 2... Det blev lite stressigt, men vi hann ;)
Red på Blues och det gick asbra. Han är så söt den lilla albinon, försöker och kämpar på och gör sitt bästa :)

Juste, idag har jag träffat världens sötaste tax. Ni som känner mig vet att jag älskar taxar och att någon gång i mitt liv ska jag ha en. Jag vet att det är som att köpa ett vandrande diskbråck, men man får väl se till att bo i ett hus utan trappor och att inte hundjäkeln hoppar upp och ner i sofforna, då minskar man i alla fall risken till ett bråck.
image144
Sååå söt, jag SKA ha en sån en vacker dag ;)

Imogron är det en ny dag, undra vad den har att erbjuda...

Puss

Nobeldagen

Inte har jag haft på mig en fin klänning och ätit god mat idag inte, nej nej. Ingen Nobelmiddag för mig inte. Men jag skulle vilja gå någon gång, det har min mamma gjort, jag är smått avundsjuk...
I alla fall, idag har jag och mamma gjort massa ärenden, vi har vart på Jysk, City Gross och OnOff bland annat.

Till alla er som kanske eventuellt hade tänkt att skicka ett julkort till mig, gör inte det! Jag har redan fått det bästa julkortet man kan tänka sig av världens bästa Maria, så ni andra slösar bara på eran tid och dom pengarna det kostar att köpa kort + frimärke... :)

Imorgon måste jag plugga järnet, hata!

Puss!

Stallet + stan

Gick upp ganska tidigt för att hinna julpynta lite i stallet innan jag skulle åka till stan med Anna. Det blev ganska fint i stallet, trodde att det skulle bli bättre, men men, nu blev det som det blev.
Åkte hem vid 11, duschade och åt en macka innan jag och Anna åkte in till stan. Väl där började julklappsjakten som för min del inte gick så där strålande bra. Får nog åka in igen.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska säga grattis till Lollo och Angelica som fyller 19 idag och till Anna som har namnsdag, grattis, grattis :) <3

Usch, jag måste göra så mycket saker, men jag orkar inte ta tag i det... Eller aa, måste och måste, jag borde:

- Plugga historia
- Köpa julklpp till mamma + bror
- Ta tag i mitt övningskörande

Okej bara för att jag tänkte skriva ner vad jag borde, eller nej, måste göra så kommer jag ju inte på så många måsten för tillfället... Men men, dom dyker säkert upp så småningom...

Nu tänkter jag inte skriva mer för jag blev på jättedåligt humör, tänker inte skriva varför här i bloggen, men humöret är inte på topp längre, suck!

Ciao...

Sju sanningar

Jaha, då har turen kommit till mig. Här kommer dom, sju sanningar om mig själv!
  • Jag hatar pyttipanna, är nästan hellre hungrig än äter det...
  • Jag tycker det är fint med folk som får fräknar på sommaren. Det får min kära lillasyster, dock inte jag.
  • När jag var liten var jag livrädd för att hoppa, nu är det något av det roligaste jag vet!
  • Jag föddes med svart lockigt hår, nu är det brunt och spikrakt...
  • Om jag använder klocka har jag den på höger hand
  • Jag får panik om någon tar på mina knän
  • Jag är verkligen sämst på att bädda min säng

 


Gårdagen

Jag kan börja med att hälsa en ny läsare välkommen, Emma a.k.a Lill-Lövis ;)
Okej vad hände igår... Jag jobbade från halv nio till fyra, trodde jag slutade 3, men nej. Innan jag gick så sa dom på radio att det skulle vara 6 grader varmt och sol... 6 grader varmt var det nog med vart solen hade tagit vägen det vet jag inte, det regnade hela dagen. Regnet fanns inte med i min planering på morgonen så jag var helt dyngsur när jag kom hem...
Väl hemma var det bara att hänga upp alla kläder på tork, byta om till ridkläder och gå ner till tunnelbanan och möta Anna. Jag hann med att hänga upp alla kläder och sätta på mig ett par ridbyxor innan jag fixade till Brommas blodbad här hemma. Smidig som jag är lyckades jag tappa en sax på tån, ni vet en såndär stor orange ifrån fiskars... och den var inte ihopfälld som ni kanske förstår. Det var bara att tejpa ihop tån med kirurgtejp, skicka iväg ett sms till Anna om att jag blir lite sen och torka upp blodet från golvet.

Tillslut kom vi i alla fall iväg till stallet. Väl där åt vi, jag skötte, sen hjälpte jag Anna att tvätta Winnipeg, den ska till Strömsholm imorgon på tävling, och sen tittade jag när lilla hoppgruppen hoppade.
Eftersom Arrow har blivit Ålänning så var det jag och Courtage som skulle hoppa, men efter lite missförstånd så hade Annika tvättat av honom efter att hon hade ridit så han var jätte blöt... Alla insåg att Courtage inte kunde hoppa runt nere i ridhuset i lite mer än en timme utan att frysa ihjäl, så istället blev det Dunder som "ersatte" Silverpilen.
Förutom mina femtielva stopp och en rivning så gick det väl okej, jag tror att jag inte riktigt insåg hur stor min häst faktiskt var utan svängde litet tidigt ett par gånger, där av stoppen...
Btw, så tror jag inte att vi alla har varit så dåliga förut på en och samma gång. Det var typ bara Jennifer och Emma som inte drog på sig något stopp eller någon rivning...

Ja, så såg min fredag ut typ, eller när jag kom hem kollade jag på det sista av Idol. Grattis Marie Picasso, men jag tror att Amanda också kommer lyckas!

Tyvärra hann och orkade jag inte dra in till stan, där några var och firade Lollos födelsedag, men men hoppas ni fick kul och det kommer ju faktiskt fler partyn ;) Räkna med mig då :P

Nu tänkte jag duscha och sen knalla ut med min hund, kanske ska fråga om Anna vill följa med, men hon kanske måste plugga... Vi får se.
Juste, en sak som är helt galet. Jag brukar typ aldrig titta på TV, men ikväll är det typ hur mycket som helst som jag vill kolla på. Grejen är att alla går typ samtidigt, så jag måste antingen välja vad jag vill se, eller missa tio minuter av slutet på några program för att kunna se nästan alla... Shit vilket dilemma, hej i-landsproblem!

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och se hur min sargade tå mår,

ciao!

ICA:s ekologiska morötter

Som sagt, ingen skola idag så jag fördrev eftermiddagen med att göra... ingenting. Tragiskt jag vet, men ibland får man vara det.

Vid halv fem åkte jag och Anna till stallet, men först tog vi en sväng förbi ICA och köpte deras ekologiska morötter, galet goda, jag rekomenderar dom skarpt!
På vägen till stallet så ringde dom och frågade om jag kunde jobba imorgon, där rök min lediga dag, men jobba från halv nio till tre är inte så farligt och det är ju faktiska helg snart.
Väl i stallet fick jag vänta i år och dar på Linn innan vi äntligen åt! Mitt i maten ringde Ingrid och undrade om jag ville rida åt henne för hon var sjuk, och självklart ville jag det! Tråkigt bara att hon var sjuk...
Hon skulle rida Magnum, yes fan va kul tänkte jag, men nej, Magnum blev snabbt utbytt mot Blues... Hade vart kul att rida Magnum, dels för att jag red Blues i tisdags men också för att jag rider typ aldrig Magnum. Men men, det gick i alla fall bra med Blues så det var kul :)

Imorgon ska jag som sagt jobba, sen stallet från typ halv 5 till halv 10. Ska sköta innan jag hoppar. Lite nervös inför hoppgruppen imorgon, en fredag i hoppgruppen utan Silverpilen... det kommer kännas tomt, undra vem jag får istället?

Nu ska jag sova, god natt!

Ingen skola, yes!

Fick ett mail om att dagens lektion var inställd på grund av, ja vad det nu var, yes! Undra vad jag ska hitta på idag... Skulle ju kunna åka in till stan och inhandla några julklappar, men det är så satans trist att åak in ensam + att jag och Anna ska in till stan i helgen, tror jag(?)

Jag har tänkt på en sak... Alla har säkert sett, eller i alla fall hört talas om hon som spydde i direktsändning. För någon dag sen hörde jag på radio att hon fick åka till USA och vara med i nått liknande program där och att nu är hon typ värsta kändisen. Kul för henne, men jag skulle inte vilja bygga min kändiskarriär, eller hennes karriär kanske inte blir så lång, men ändå, på att jag spytt i direktsänd TV inför massa människor... Och sen så snurrar filmen runt på internet, nej tack säger jag bara!

Juste, igår skrev ju jag om att jag tycker Blondinbella är rätt patetiskt och att jag skrattar typ åt det mesta hon skriver. Men, hör och häpna, hon har en kompis som har med "dagens span" i sin blogg, typ som dagens outfit, fast man tar kort på ngon man tycker är snygg. Jag tror jag ska sno den idén :P Men inte varje dag, utan jag lägger bara ut bilder på dom jag verkligen tycker är snygga, eller vem vet, jag kanske springer på någon as-snygg kille varje dag haha.

Idag kom Fia hem från Thailand, välkommen hem älskling! Jag har saknat dig.

Nu tänkte jag försöka svänga ihop någon lunch, hoppas vi har nått gott hemma. Ska i alla fall äta middag med Linn ikväll, trevligt trevligt :)

Puss!

Trött

Jag har kommit på en sak. När barn är snälla och söta så tycker jag om dom. När barn skriker och gråter och snoret rinner ur näsan konstant då gillar jag dom inte! Idag var en, skrika-gråta-snor-dag, fy fan! Väldigt glad att jag slutade klockan 3 och fick gå hem och tack och lov så har jag inga skrikande ungar hemma, bara två småsyskon på 13 och 17 år... Ibland ä det värre, men inte idag.

Satt precis och kollade på blondinbellas videoinlägg i sin blogg, usch jag skäms nästan över att erkänna att jag faktiskt läser den, men det gör jag. Fråga mig inte varför, men jag måste bara gå in och läsa vad hon har hittat på för patetiskt i dag och så fortsätter det... I alla fall, jag kollade på en dokumentär på 5 minuter om hennes vardag, och den slutar med att man får se henne spruta kaffe över hela bordet när hon inte kan hålla sig för skratt, hur fräscht är det?! Jag skulle dö om någon gjorde en dokumentär om mig och den slutade så...

Nu ska jag kolla på bonde söker fru ;)

Ciao!


Tisdag

Hej alla glada!
Idag hade mamma ledigt från jobbet så hon var hemma med mig, alltid trevligt med lite sällskap. Idag har jag faltiskt hunnit med ganska mycket. Letat rätt på (nästan) allt som vi ska ha till julpyntet i stallet, jättebarnsligt att julpynta till en häst när man är 19 år kanske vissa tycker, men det är tradition så jag tänkter pynta hur barnsligt det än är. Sen har jag varit i järnaffären med mamma och köpt färg bland annat och vart ute med hunden som för övrigt har varit hos veterinären idag och tagit blodprov. När mamma och hon var hos veterinären så var jag hemma och städade, ganska stolt över mig själv faktiskt. :)

Nu har jag kommit hem från stallet, hunnit äta och duscha. Red Blues idag, första typ 20 minutrarna var katastrof, jag red som en kratta och var skit sur av någon anledning. Sen tog det sig och gick bättre och bättre, så om man bortser från de 20 minutrarna när jag bara lallade runt så gick de bra :)

Imorgon ska jag jobba, usch jag orkar inte... Börjar i för sig 08.30 och slutar 15.00, så det är soft.
Juste, idag har jag raderat den lilla fjortisen som bodde inom mig genom att ta bort min pa, eller Playahead som det så vackert heter. Att köpa vip genom sms, fixa presentationer med passande låtar till och allt vad man nu gjorde är nu gone forever. Hej då playahead, uttrycket yes playhead kommer dock leva kvar ;)

Nä, nu ska jag nog sova.

Ciao, ciao!

Hagens Arrow

I onsdags var det dags att säga hej då. Det var jobbigt, svårare än jag hade räknat med. När jag hade ställt in dig i transporten som skulle ta dig till Åland och var på väg ner för "rampen" så gnäggade du... Det värmde.

Sen våren 2005 har vi varit ett team. Vi har haft både medgångar och motgångar men vi har fortfarande varit ett team. Nu är det slut.

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet bara att jag saknar dig så oerhört mycket och jag glömmer dig ALDRIG!
Ingen kan någonsin ta ifrån mig mina minnen, och dig kommer jag alltid att minnas, tro inget annat...

Jag vet att du har det bra vännen. Ikväll ska du få hoppa och imorgon ska du få gå i hagen tillsammans med de andra ponnyvalackarna :)

Hagens Arrow, du har varit så mer än "bara" en favoritponny, ingen kan ersätta dig... Jag älskar dig!

image142
KM 2006, ett av många fina minnen

RSS 2.0