Taxi Daun AB

Igår hade jag och Anna, eller snarare Anna, taxi-verksamhet och körde folk genom halva Bromma. Efter som hon skulle köra hem mig också så hade jag inte så mycket mera val än att åka med. Men jag fick ju skjuts hem, så jag ska inte klaga.

I morse på radion så sa dom att en del som jobbar idag inte får någon lön eftersom det är skottdagen. Jag blev galen, det är klart som fan att man ska ha lön! Det var det dummaste jag har hört...

Nu ska jag byta om och sen ska jag till stallet, hoppas vi har någon mat att ta med för jag är rätt hungrig...

Puss!

Fransk manikyr

Jag tänker börja med att skälla lite på Linn som glömde att skriva i pärmen att jag ville rida igen idag, Linn din slarv-maja! Ringde i alla fall Vicky som skulle se vad hon kunde göra, tack :) Hoppas jag har turen på min sida.

Idag kom Anna hem från Schweiz, måste skynda mig lite för hon kommer och hämtar mig om typ 20 minuter, måste hinna byta om innan dess också.

Idag var det ganska lugnt på jobbet, jobbade från 8 till fem, men jag hoppade över min rast (eller jag hann inte ta någon) så jag fick gå fem. Imorgon jobbar jag till stägning, bläää...

I går var mamma och syster i Vällingby och roade sig. Jag fick en klänning från H&M. Jag vet inte om jag tycker om den eller inte, men den kan vara skön att ha på sommaren om man bara ska ner till stranden eller nått.
Dom köpte även nått franskt-manikur-tjosan, som jag roade mig med att testa igår. För att vara första gången så blev jag ganska nöjd, det var bara ett finger som blev helt katastrof, men men, jag ska ändå till stallet både idag och imorgon så då kommer det bli ännu fulare så jag struntar i att fixa till den.

Nä, nu måste jag byta om,

Ciao!

Onsdag

Idag är det onsdag = halva veckan har gått = mycket skönt! Snart är det helg, oh, me like!
Hatar att behöva gå upp och gå till jobbet när det regnar och mina syskon ligger och sover som grisar. Men, ett lov är ett lov och jag kommer ju ihåg hur mycket jag själv älskade loven när jag gick i skolan så jag får väl stå ut.

Anna den jäveln har ju också lov (nähä?) och i famlijen Daun har man typ infört någon form av tradition genom att fira loven med att åka utomlands, just nu är hon i Schweiz på äventyr, vet inte riktigt när hon kommer hem, men det lär väl visa sig :P

Igår jobbade jag till stängning, det var ganska jobbigt, men sen fick jag skjuts av pappa till stallet, tack tack. Vi var bara fem pers igår, helt underbart skönt. Växlade även några ord med Linn och vi bestämde att vi skulle försöka klämma in en fika någon dag/efteriddag/kväll. Vet inte hur det kommer gå men det återstår att se :P

På lördag ska jag träffa Fia, trevligt, trevligt :) Och Fia, bara så du vet så vill jag höra ALLT! Love is in the air ;)

Hade´ / Josefina <3

I love Björn Gustavsson!

Jag har ingenting att säga om gårdagens deltävling i Melodifestivalen, eller jo, jag har fyra saker:
 
1) Det var verkligen ingen låt som var bra.
2) Han som sjöng på bosniska, vad tänkte han på?
3) Jag tycker synd om Patrik Isaksson som blev utslagen av dunka-mig-gul-&-blå-Frida.
4) Björn Gustavsson var så jävla bäst!!!


 

Tack för mig, hej

Äntligen helg!

Hey!
Nu är det äntligen helg, usch den här veckan har gått sjuuukt långsamt. Men men, nu är det i alla fall lördag, woho!

Igår slutade jag klockan 5, gick hem duschade, åt och fixade lite. Sen kom Lollo förbi i typ 10 min och sen gick vi hem till Dauni. Där var vi inte alls länge innan vi åkte in till stan och mötte upp Lollos två kompisar. Vi skulle gå på bio och se P.S. I love you. Den var bra men jag grät typ halva filmen, typiskt mig. All mascara på underfransarna var bortgråten, fattar ni hur snygg jag var när jag åkte hem? Hot hot hot! NOT!

image182

Idag vaknade jag med den värsta mensvärken man kan tänka sig, kunde knappt stå upp. Det var bara att sms:a Fia och Annelie och ställa in dagens planer, skit också. Jag som hade sett fram emot en dag med dom två, höra om Fias fredag, ta en promenad i det fina vädret, sola lite och allt vad vi hade tänkt oss. Vi får ta våran dag någon annan dag tjejer, okej? :)

Nästa vecka har mina kära syskon sportlov, jag jobbar, det suger! Men i påsk är jag ledig, fy fan vad underbart!

Ciao!

T O R S D A G

Har inte skrivit på jättelänge, räknar inte direkt gårdagens innlägg, det tog liksom 5 min att skriva det + att det inte var så mycket läsning.

Jag är trött. Jag är trött på mig själv, jag är trött på min vardag och nu ska jag sluta klaga för det hjälper ändå inte...

Idag har jag kommit underfund med tre saker
1) Jag och Hagens XL är inte bästa kompisar vi typ hatar varandra
2) Lova bor i ett sjukt stort hus!
3) Linn har helt rätt vad det gäller "sekten"

På lördag ska jag troligtvis åka och sola och bada med Fia och Annelie :) Sen kanske jag ska träffa Lollo och hennes kompisar och äta middag. Men eftersom det är i slutet av månaden och jag inte får min lön förens på måndag så kan det bli lite svårt med middagen, men men, vi får se.

Imorgon är det fredag, yes!

Ps. Min lön kommer att höjas nästa månad! :D

Stefan Schwartz har kissat på sig

Jag kan inte annat än minnas gymnasietiden tillsammans med er när jag ser det här klippet.
Ni vet vilka ni är och ni vet att jag saknar tiderna tillsammans med er <3

 

Min lillebror är bäst i världen...

... på att tappa bort sitt busskort. Min pappa är inte så jätte glad eftersom det inte är första gången. Tack och lov så har jag (peppar, peppar) aldrig tappat bort mitt.

Helgen var lugn men ganska rolig ändå. Efter jobbet i fredags så åkte jag till stallet och hoppade. Det gick ganska bra så det var kul. Sen hem och tittade på utröstningen av Let's Dance innan jag duschade och gick och la mig, jag var rätt trött.
I lördags åkte jag och mamma in till stan. Sprang till varenda H&M i hela stan för att byta min skjort/klänning till en större storlek, men den fanns bara kvar i 44 eller 46 i varenda affär, tråkigt men sant. Ringde Fia och hon skulle kolla på H&M i Mörby Centrum, men den var slut även där.
Idag ringde jag till H&M-katalogen och dom skulle få in i slutet av april, men men, bättre sent än aldrig. Nu kan Fia få min storlek 34 så får jag en i storlek 36 så kan vi va heta tillsammans i sommar ;)
I alla fall, när vi insåg att den var total slut så gick vi till NK istället, tänkte visa mamma väskan som jag har hittat och vill ha. Men väl där så hittade jag den inte, paniiik! Tack och lov så hittade expediten en inne på lagret och då var jag så rädd att den skulle ta slut så då köpte jag den, fast jag egentligen inte hade råd.
Efter NK var mamma tvungen att åka hem och jag begav mig mot Åhléns för att träffa Karin som jag inte har träffat på jättelänge. Hon bor egentligen i Mora, men var nere i Stockholm på praktik. Vi tog en fika och tittade på lite skor, hittade ett par grymt snygga tygskor från Fred Perry! 

Söndag. Jag kunde inte sluta tänka på skorna som jag hittade på lördagen, så jag fick låna pengar av mamma och åka in och köpa dom. Perfekta eftersom mina superga som jag älskar över allt annat på jorden och anväder året om håller på att gå sönder helt och hållet.

Bilderna är inte dom bästa, speciellt inte på väskan, men men, det får duga ;)

     

Ha det bra,

puss!

In your face Carola!

Igår var det dags för Västerås och den andra deltävlingen i Melodifestivalen. Enligt pressen och även enligt artisterna själva så var detta det hårdaste startfältet, det fanns ju nämnligen bara en finalplats, den andra hade ju redan tilldelats en mycket omskriven duo, eller?

Jag tror att alla, även dom själva, var rätt övertygade om att Johnson & Häggkvist skulle gå vidare till final. Jag ska vara ärlig, det trodde jag också. Men jag är glad att det inte blev så för jag har tröttnat på Carola. Jag är trött på hennes eviga vailande, att hon stampar med foten och hennes jäkla botox-leende. Däremot diggar jag Andreas Johnson. Det två senaste låtarna han har tävlat med i melodifestivalen har varit grymt bra. Att han i år valde att sjunga en duett med Carola, nja, jag vet inte riktigt, låten var dock helt okej, men inte så bra så att svenska folket röstade den vidare direkt till finalen i Globen. Tack svenska folket, tack för att det inte var tillräckligt många av er som röstade på Carola bara för att hon råkar vara Carola.

Förutom Andreas Johnson och Carola, så tävlade Ola, Sanna Nielsen, bröderna Rongedal, ett gäng gubbar som jag tror kallade sig för Andra generationen och resten har jag ingen aning om vilka dom var. Eller jo, det var en tjej som sjöng på typ ryska... jag fattade ingenting, inte vad hon sjöng och framförallt inte varför hon sjöng, vi bor liksom i Sverige, här sjunger vi på svenska eller engelska, punkt slut!

Av de åtta bidragen så tycker jag att det fanns tre som absolut skulle gå vidare till final eller andra chansen. Bäst av alla var Sanna Nielsen. Fy fan vad hennes låt var bra, tyvärr ingen schlager, men den var galet bra. Det var inte bara jag som tyckte det, för hon gick vidare till finalen i Globen.
Dom andra två bidragen som jag tyckte var helt okej var, hör och häpna, Johnson & Häggkvist och Ola. Båda dom gick till andra chansen, en skräll för ganska många efterom det var just dom två som folk trodde skulle gå direkt till Globen, men så blev alltså inte fallet.

Men den största skrällen av alla, förutom att inte Carola gick till final, var att bröderna Rongedal gjorde det! Deras låt var varken bra eller dålig, men jag tycker det var roligt. Eftersom det stod mellan dom och pizza-låten så tycker jag att det var skönt att det blev som det blev, komma här och sjunga om en kebabpizza, herregud. Räcker det inte med att vi skickade Christer Sjögren till Globen förra veckan? Jo tack, det gör det.

image177

Lite roligt faktiskt

Haha, gjorde en så kallad "quiz" på Facebook om hur man beter sig i Stockholm. Så här löd fråga sju:

I Bromma finns det gott om Henri Lloyd jackor men få som kan segla en båt, här är det dyrt att bo, villorna är många och inkomsten hög. Vilken typ av frisyr passar in här?

  • 1. Back slick 
  • 2. Rakat
  • 3. Punk frisyr
  • 4. Vattenkammad
  • 5. mittbena

Haha, klockrent, och helt sant. I alla fall för något år sen. Nu när det är vinter springer alla runt i sina Fjällräven eller Canada Goose, även jag ;) I lööööv Bromma!

Btw, kan ni svaret på frågan? ;)
                                       image176


                                                                                             

Boooring

Hej,
jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Den här onsdagen har sett ut som alla andra onsdagar i mitt liv. Jag gick upp, fixade mig innan jag gick till jobbet, jobbade till klocken fem och sen gick jag hem och åt mat. Innan jag satte mig här var jag ute med Tyra.
En bra sak med den här onsdagen är att solen sken!!  Åh, det var härlit. :) Kan inte våren komma på riktigt snart?

Imorgon är det Alla jävla hjärtans dag, och ni som läser min blogg vet redan vad jag tycker om den dagen. Den är i alla fall imorgon, men sen dröjer det ett helt år tills nästa, bra.
Nu ska jag se om vi har något gott hemma och sen ska jag kolla på TV.

Ciao!

Såpbubblor, löjligt kul

Idag  började jag halv 8, fy fan! Men jag gick och la mig halv noi igår(!) så jag var inte så trött som jag trodde att jag skulle vara.
Varje morgon brukar jag lyssna på radio, för att, ja, bara för att helt enkelt. Jag brukar aldrig ha koll på vad dom ska prata om eller om det kommer någon gäst till programmet osv, förutom idag. Idag klockan åtta skulle dom prata om en grej som jag vill höra, men kunde jag lyssna på den, nej, för då hade jag redan jobbat i en halv timme!! Varför kunde det inte ha varit igår istället, då började jag ju inte förens nio, suck...

Aja, idag gick dagen ganska fort, eller det gick fort fram till klockan tre, sen gick klockan stört långsamt. För att inte sitta och förfrysa i en sandlåda så tog jag fram tilte såpbubblor och blåste. Jag undrar vem som tyckte det var roligast, barnen eller jag haha. Ärligt, det var jätte kul, var ju fan år sen man gjorde sånt sist!
image175

Fick skjuts hem, det var dock en ren tur att mamma körde förbi jobbet precis när jag hade slutat, men ibland har man tur :)
Väl hemma åt jag lite och sen åkte jag till stallet. Jennifer var där, kul kul, henne har jag inte sett sen hon slutade. Hon tog föresten körkort igår, GRATTIS!!!!!
Nu jävlar ska jag också ha mitt, eller i alla fall börja jobba på det :P

Nu ska jag borsta tänderna och sen soooova.

Puss & Kram!

Godmorgon

Ska snart kila till jobbet, börjar 9 idag, skönt. Tyvärr ser det ut att bli en mulen dag, jag vill ha sol och vår.
På tal om våren så såg jag vinterjäck och hörde koltrasten igår när jag och Anna var ute och gick med hundarna, skoja inte att jag blev glad då!!
 

Blev inte något längre inlägg nu på morgonen, men nu måste jag gå. Kanske skriver igen ikväll.

Pussen!

Forever?

Tänk dig att du har en bästa kompis som du gör allt med, verkligen allt!
Ni går i samma skola, fast i olika klasser, men ni läser samma ämnen, vissa ämnen läser ni till och med tillsammans. På helgerna ses ni också, antingen partar ni järnet eller så har ni filmkväll. Minst fem gånger i veckan ses ni, oftast sex eller sju.

Det är verkligen ni två mot världen, ni gör allt tillsammans. Går på gymnasiet tillsammans med allt vad det innebär, massa prov och läxor, stora arbeten, men även lite skolk. Även fast ni bara ser varandra i korridoren lite då och då så går skoldagen ganska fort, för ni vet ju att efter skolan så ska ni in till stan och ta en fika, prata igenom dagen och även hinna med lite skitsnack eller prat om killar, skolan eller livet i största allmänhet.

Ni vet allt om varandra, och då menar jag verkligen allt. Ni har inga hemligheter för varandra och även fast det bara är en liten skitsak ni har att berätta så ringer ni och berättar för den andra så fort ni kan, jag menar varför vänta till nästa dag?
Ni tycker lika om nästan allt, ni tänker nästan likadant i olika situationer och ofta händer det att ni tar orden ur munnen på varandra, eller säger exakt samma sak på samma gång.

I andras ögon är ni som ett gift gammalt par, som helan och halvan eller piff och puff. Ni sitter ihop. Det är som att ni inte är hela utan varandra, ni är varandras andra hälft, den andres högra hand... Det kommer alltid att vara ni två, även efter studenten.



För ungefär ett år sedan såg mitt liv ut såhär. Det var underbart. Men på ett år kan det hända mycket. Lite för mycket kanske...
Det som vi hade för ett år sedan är som bortblåst. Jag vet inte vad som hände, eller jo till viss del, men jag trodde aldrig att ett bråk skulle komma emellan den vänskap vi hade. Men jag hade tydligen fel, eller? Jag vet inte längre och det driver mig till vansinne!

Vi har glidit ifrån varandra och det är inte lite. Vi levde vårat liv, det var som i ett förhållande, vi delade på allt. Nu har du ditt liv och jag har mitt, vart tog allt det som vi hade gemensamt vägen? Alla löften som vi hade, finns dom kvar?
Det finns så många frågor och jag tror inte att någon av oss kan svara på dom, tyvärr.
Jag vet inte vad jag ska säga, förlåt kanske, men det hjälper nog inte, det är nog för sent. Men är det verkligen jag som ska säga förlåt? Jag vet inte... Jag vet ingenting, jag vet inte ens om jag har någon bästa kompis längre. Det enda jag vet är att livet var så jävla mycket enklare för ett år sedan.

Vem fan är Suzzi Tapper?!

Okej, igår var det första deltävlingen i melodifestivalen 2008. Precis som vanligt så fanns det några låtar som var ganska bra och vissa som verkligen sög hårt!

Vi kan börja med dom som jag tycker var bäst. Jag har aldrig varit något större fan av Amy Diamond, och kommer nog aldrig att bli men igår var det hon och Velvet som hade dom bästa låtarna. Absolut sämst var Suzzi Tapper. För det första lät hon som en gammal knarkare när hon sjöng, för det andra var hennes låt skit dålig och deprimerande och för det tredje, vem fan är hon?! Jag har aldrig hört talas om människan förut!
Sen har vi Christer Sjögren som stod och upprepade orden I love Europe i tre minuter. Ursäkta mig, men kan man komma på nått sämre eller? Nej jag tror fan inte det. Det är helt i klass med dom där skojarna för två år sen som sjöng we are the winners of Eurovision. Hallå, kom igen liksom!

Från åtta bidrag blir det ju fem stycken som "går vidare" och av dom fem så går två direkt till finalen i Globen och två går till andra chansen. De fem som det stod emellan var E-type & The Poodles, Velvet, Amy Diamond, Suzzi Tapper och Christer Sjögren.
Till andra chansen gick E-type & The Poodles, som som vanligt stod och viftade med sitt hår och hade massa eld på scenen, snart får ni komma med någont nytt grabbar tror att det är fler än jag som har tröttnat lite.
Det andra bidraget som fick en andra chans var, håll i er nu, Suzzi Tapper! Jag trodde inte det var sant, hur fan gick det till?
Till final gick Christer Sjögren, men sin "trallvänliga" låt som min farmor sa. Trallvänlig my as, eller förlåt jag tar tillbaka, klart att den var trallvänlig, både jag och Kajsa, ja till och med min mamma, kunde sjunga med efter typ 30 sekunder, men som sagt, att lära sig textraden I love Europe var faktiskt inte så svårt, tro det eller ej.
När man fått reda på en klar finalist och två andra-chansen-bidrag stod det alltså mellan Amy och Velvet, dom bästa låtarna, och en skulle åka ut, det var ett skämt, det ÄR ett skämt!
Det slutade med att Velvet fick säga hej då, och tävlingens yngsta och äldsta artist var klara för finalen i Globen.

image172

Jag är besviken på svenska folket. Okej att tanterna röstar vidare Christer Sjögren, men vilka puckon var det som röstade på Suzzi Tapper? Röstade folk bara för att hon har parkinson och folk tycker synd om henne, eller?
En annan sak som jag har tänkt på är att det skulle inte förvånar mig om Carola och Andreas Johnsson gick och vann hela skiten bara för att det är Carola. Usch, vad jag är trött på den bruden! Tycker dock att Andreas Johnsons tidigare bidrag i melodifestivalen har vart grymt bra, men att han ska sjunga tillsammans med Carola, nej tack.

Det sista jag vill säga är att om vi skickar Christer Sjögren till Eurovision Song Contest så blir det nog självmord nästa för min del. Jag ska personligen se till att vi inte skickar en gammal gubbe som står och smör-sjunger I love Europe i hopp om att få lite extra röster!

Tack för mig, hej!

Ikväll smäller det!

Sov som sagt hos F igår, mysigt. Vi kollade på film och pratade om livet, precis som vi brukar göra. Efter två filmer, en jävla massa prat och lite choklad så somnade vi. Gick upp vid halv 11 kaske, hade mascara i halva ansiktet och var väl inte så jätte fräsch, men efter en halvtimme i badrummet så var det fixat, nästan i alla fall.
På väg in till stan så sprang vi in på H&M en snabbis i Mörby Centrun, jag köpte en skjorta/klänning som jag har kollat på i H&M-katalogen ett antal gånger! Hann inte prova, tror dock att jag ska byta den till en större storlek, kanske får bli morgondagens projekt.

image171

Nu är jag i alla fall hemma, ska städa och tvätta lite innan vi ska fira Kajsas födelsedag. Hon fyllde ju år den 31 januari, men vi har inte firat med Farmor och Farfar och alla än så det ska vi göra ikväll. Tur att dom kommer ganska tidigt för klockan åtta vet jag en som ska titta på melodifestivalen!
Åh, jag är så taggad, jag tycker det är skit kul med melodifestivalen. Inte bara att få höra massa nya låtar, vissa bättre än andra, men allt runt omkring tycker jag är roligt. Jag och Anna var ju och kollade på finalen i Globen förra året, vi kanske kör en repris i år, eller?
Jag vet att det finns väldigt delade meningar om melodifestivalen och folk får tycka precis vad dom vill, jag tycker det är roligt och det står jag för.

Btw, så har jag lärt mig en sak. Man ska ta vara på det man har när man väl har det, för man inser inte hur mycket saker och ting betyder förens det är slut och aldrig mer kommer tillbaka...
Grattis idiot, kom du på det nu? Ja, det gjorde jag och nu är det försent... Ibland hatar jag mig själv.

Ciao...

Underbara väder!

Idag är jag glad för det har varit fint väder, jag fick sluta 20 min tidigare så det var ljust när jag gick hem och snart ska jag hoppa in i duschen och sen åka hem till Fia! :)

Det är nog inte bara jag som älkade att solen tittade fram, jag har både sett och hört massa mopedister idag = vårtecken. Folk parkerar sina bilar hur som helst för att ta sig en promenad i solen. Åh, jag hoppas att våren är på väg nu.

Nä, nu måste jag duscha och sen ringa Fia, ska ladda min iPod också så jag slipper åka ända till Täby utan musik!

Trevlig helg mina vänner, trevlig helg

Ny betygskala?

Yo!
Ska sova snart, men tänkte att jag skulle skriva ett inlägg först.

Imorse läste jag tidningen, ja det är sant. Det brukar typ aldrig hända för jag tycker att morgontiningar är så grymt tråkiga, men idag bläddrade jag i alla fall igenom den. Då hittade jag en artikel om att dom ska ändra betygen så att det inte bara finns fyra (IG, G, VG och MVG). Äntligen!!! Som jag har väntat på den dagen!
Som det är nu så får man inte ett rättvist betyg. En elev kan ha G-, nästan IG och en anna elev kan ha G+, nästan VG, men ändå får dom samma poäng. Hoppas att dom ändrar på det här nu och att det inte bara avr ett av alla tusen förslag som man har glömt bort om två veckor...

Jag har inte bara latat mig och bläddrat i tidningen idag, jag har jobbat också. Och en sak har jag lärt mig! Om jag skaffar barn en dag i mitt liv så ska jag absolut ha mer än ett barn för ensam-barn är så sjukt jobbiga!
Dom ska ha allt hela tiden, och man ska bara lyssa på dom och får som inte det dom pekar på eller är tvugna att dela med sig så blir dom skit arga och börjar gråta eller skrika. Hur svårt kan det vara att ge Lisa en docka när du kör runt med tre stycken i din vagn? Dela med dig för fan ungjävel! (ursäkta mitt språk)

En anna sak som jag stör mig på är att man måste säga samma sak till varje barn, så du måste typ säga "nej du får inte kasta sand på Pelle" 14 gånger! För medan man säger det till Kalle, då kastar Stina och Olle sand, så får man säga till dom, ja då har Kalle glömt vad man sa och fortsätter att göra det han inte får. Suck...

Nä, nu ska jag sluta klaga, borsta mina tänder och gå och lägga mig.

God natt!

God morgon

Igår var jag så sjukt trött så jag orkade inte göre någonting när jag kom hem, inte ens blogga... sorry.
Tiden gick verkligen långasmt igår, kråk-tanten var som vanligt jobbig och högljudd och ungarna var värre än vanligt. Det enda som fick mig att hålla ut var att jag visste att jag hade en godispåse som väntade på mig här hemma haha :P

Idag är det jobb, sen kommer Anna och hämtar mig så åker vi till stallet. Från jobbet tar det typ 10 min att gå till stallet, men eftersom hon ändå åker förbi så tycker jag att hon kan hämta upp mig. Måste komma ihåg bara att ta med mig alla saker...

Imorgon är det äntligen fredag!! Efter jobbet ska jag hem till F, vi ska typ titta på film och lite så, får väl se vad vi hittar på helt enkelt :) Kommer nog vara ganska trött bara, men jag piggnar nog till, antingen på vägen dit eller när jag väl är där. Det löser sig.

Nej mina vänner, nu måste jag fixa lite innan jag kilar till jobbet!

Peace! ;)

En tisdag full med semlor

Okej, rubriken stämmer kanske inte riktigt, inte alls om jag ska vara ärlig. Jag har inte ätit en enda semla, men jag har en som ligger i kylskåpet och väntar på mig :) Får se hur mycket jag orkar bara, har precis ätit middag...

Idag har jag jobbat. Gick en promenad på rasten, var tvungen att komma ut och bort från min nya arbetskamrat, kråk-tanten. Usch, jag står inte ut. Hon är ju fan värre än barnen...
Efter jobbet skyndade jag mig hem, bytte om och åkte till stallet. Var sur redan innan jag kom dit, och var sur nästan hela passet igenom, men då var jag arg för att det gick dåligt.
Hoppas de går bättre på torsdag, ska rida istället för Emma då :)

Förutom promenaden på rasten så gick jag till jobbet, jag gick hem från jobbet och jag gick hem från stallet. Det var ganska skönt, ska nog börja gå lite oftare. Kanske till och med ska börja jogga, kanske.

Nu ska jag nog äta min semla och sen sooova,

puss!

Kråk-tanten

Jag är trött och godis-sugen, men jag är frisk! :) Jobbade till klockan 5 idag, helt okej.
Okej, idag var det sååå fint väder. Hade inte alls lust att sitta inne, jag vill ut i solen och gå en promenad eller nått. Fick gå ut till slut i alla fall, men då var inte solen framme och det dröjde inte länge tills det blev mörkt. Varför kan det inte vara sånt här väder på helgen, när man kan promenixa hur mycket man vill? Varför måste det snöa då?
Åh, jag hatar alla dessa frågor som ingen kan svara på...

Idag var det en vikarie på jobbet som var jätte konstig. Hon hade ett örhänge med en stor fjäder i och så hade hon svart långt hår och hade konstiga kläder. Luktade äckligt gjorde hon också. Men det konstigaste var att när vi var ute så skulle hon "prata med kråkorna", så tanten sätter igång att låta som en kråka. Högljudd var hon också, man fick ju ont i huvudet bara av att vara i samma rum som henne så högt som hon pratade.

Imorgon ska jag jobba, det ska kråk-tanten också, suck. Sen ska jag till stallet, roooligt.

Tjing!

Storstädning

Okej, jag är sjukt trött. Jag och mina syskon har städad hela huset, och då menar jag verkligen städat!
Min mamma var ju inte så glad på oss igår, så vi alla kände väl att vi inte hade så mycket mer val än att städa idag när hon var på jobbet. Hon har inte kommit hem än, men hoppas hon blir lite glad i alla fall. Vi får väl se.
Kan i alla fall tala om att man bir väldigt trött av att städa.

Idag är jag i alla fall ganska frisk, så jag kommer nog jobba imorgon. Hoppas det inte snöar imorgon, eller jo föresten för snö är bättre än slask, men helst av allt vill jag ha vååår.

Nu är det februari, jag gillar februari, men bara för att den har 28 dagar. I år har den 29 eftersom det är skottår, för det är väl i år? Okej, det är väl typ det enda som är bra med den månaden, för när jag tänkte efter så finns det mer saker som jag inte gillar med februari. Det är ofta tråkigt väder, kallt, ganska mörkt osv. Men det värsta av allt:
Alla jävla hjärtans dag!!!
Jag hatar alla hjärtans dag. Varför finns den? Jo för att man ska ge någon man tycker om blommor, choklad och/eller presenter och förhoppningsvis få något tillbaka. Och om man inte tycker om eller är kär i någon då. Jo men då kan man ju ge blommor till sin familj, eller kanske till sina kompisar. Skit bra! Så fan heller...
Dom som tycker om denna värdelösa dag är oftast dom som är tillsammans med någon, man får chansen att visa varandra lite extra kärlek, eller nått. Men vafan, tycker man om någon så visar man ju det 24/7, 365 dagar om året. Okej, jag kanske överdrev lite, men ni hajjar.
Alla singlars dag, finns det någon sån? Svar: NEJ! Varför finns det inte det för? Det är väl bättre att ha en dag för alla singlar som är ensamma, än för par som är, juste, två stycken! Dom har ju i alla fall varandra.

Nu tänker säker många att "shit, tagga ner lite bruden. Bara för att du är singel och avundsjuk"
Ja, jag är singel, men nej jag är inte avundsjuk. (okej, kanske ibland, men skit i det) Men saken är att jag tycker ju inte illa om alla hjärtans dag för att jag är avundsjuk, jag förstår bara inte varför det finns en dag där man ska "fira" kärleken, när det inte finns en dag för alla singlar ute i världen...
Det finns en dag för alla mammor, alla pappor osv osv.
Nä, nu ska jag sluta babbla om alla hjärtans dag, nu ska jag ut med hunden.

Ciao!

Tredje världskriget

Jag är sur och lite ledsen. Och sjuk...
Min mamma är jätte arg och vi har typ tredje världskriget här hemma. Åh, jag känner verkligen att det här kommer bli en toppenbra lördagkväll! Inte..

Okej, jag ska inte sitta här och tycka synd om mig själv. Jag förstår varför hon är sur. Men jag tycker att hon överreagerar lite...
Aja, hoppas att hon har lugnat ner sig lite efter maten.

Puss, hej

Två glas mjölk

Idag är jag sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk!!
Jag hatar att vara sjuk, speciellt när det är helg. Jag har haft ont i magen och mått illa hela dagen. Känns typ som om jag ska spy vilken sekund som helst, och ni som läser min blogg vet hur äckligt jag tycker det är att kräkas! Tack och lov så har jag inte gjort det, kanske kan bero på att jag inte har något att spy upp, idag har jag nämligen bara druckit två glas mjölk. Fattar ni hur hungrig jag är?! Men jag vågar inte äta...
Till råga på allt blir det god middag... blä!

Mina planer för helgen kommer nog skita sig totalt. Idag var/är det hoppning, men inte för mig. Imorgon skulle jag fika med Emelie och kanske Fia, sen eventuellt utgång på kvällen, det kan jag ju fet glömma. Vi får se hur jag mår på söndag, då kanske jag kan hitta på något i alla fall.

Tack för mig, hej

RSS 2.0