Torsdag 6 januari 2011


Lucke har slagit i huvudet i foderautomaten, antar jag, så han ser ut som Harry Potter med alla ärr i pannan. Nu har han även fått ett så stort som en femkrona precis över ögat som inte ser allt för trevligt ut. Stackarn.
Det positiva är att det är vinter och kallt, så det inte kryper runt massa insekter i det, och det blir infekterat och äckligt. Nu får vi hoppas på att det blir en skorpa på såret så fort som möjligt och att han inte sår upp det igen.

Vi håller på att sätta igång honom nu och eftersom han har stått i ca en månad så kommer han få ungefär lika mycket tid på sig att komma igång igen. Red i ridhuset idag och det gick så himla bra! Han har varit ganska stel och osammarbetsvillig nu i början, men idag släppte han till och travade på jättefint. Vi håller oss till skritt och trav än så länge, så får han jobba upp kondisen lite innan vi börjar galoppera. Är inte jättesugen på att han blir helt dyngsur av svett nu när det kallt ute.

Tänkte att jag ska sätta mig och kolla lite på eventuella tävlingar under våren någon dag fram över. Tanken är att försöka komma iväg i slutet av februari eller början av mars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0