1 januari 2014

 
Igår var vi ute och galopperade på grusvägarna. Ibland blir hon lite väl stark, det är något vi måste jobba med. 
På hemvägen blev hon jätterädd när någon sköt fyverkerier. Hon taktade hela vägen hem och hann även med att backa ner i ett dike. Hem kom vi tillslut, Ella var helt genomsvetig. Satte på henne ett fleecetäcke och gick med henne på banan tills hon 1) lugnade ner sig 2) torkade.
 
Idag när vi kom till stallet skulle Ulrika precis ta in hästarna. Jag gick ner för att ta in Ella. Spolade av benen innan hon fick gå in i boxen. På väg in i boxen hade hon extremt bråttom, halkade till och gick omkull. Det såg väldigt otäckt ut, och hon kom inte upp på första försöket, men jag tror inte att hon slog sig. Kände igenom alla ben och över sidan. Får kolla henne imorgon så hon inte är öm eller svullen. 
 
Hon fick äta upp sin mat innan vi tog ut henne på gången och borstade. Upptäckte att hon hade vridit till tre sömmar när hon halkade. Vi drog ut två och förhoppningsvis kan Linus komma imorgon och fixa till det. 
Kajsa gick med Ella en sväng på banan.
Två gånger gick hon in i boxen efter att hon ramlade. Första efter att Kajsa hade gått med henne och andra när vi hade tagit bort sömmen. Hon var väldigt skeptisk till att gå in. Nästan så att hon tog sats och hoppade in. Fy fasen, det var INTE kul! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0